Cleo!Encsi!
Köszönöm nektek,nagyon aranyosk,segítőkészek vagytok!
Délelőthöz képest most nem nyafog,jajgat annyit.
Igaz ma már 5x kentük.Nem kis nehézség árán,de ugye ha kenjük akkor gyógyul.3-an alig bírjuk szegény kis lelkemet lefogni.
Külsőre sem annyira duzzadt,visszanyerte mondhatni régi vastagságát.
Belül nagyon piros a bőr alatt.
Nekünk a dr.nő a neogranormon kenőcsöt ajánlotta,anyukáktól
érdeklődve sokan a tetran kenőcsöt ajánlották.
Nem ismerem a Tetran krémet,így nem mertem használni.
Viszont megvettem ezt az Aloe Vera zöld krémjét,azzal külsőleg kenem,szerintem nagyon jó.
Állítólag egy hétig így naponta kb.5 alkalommal kell megkezelni,utánna elég lesz a napi 1x.
Ezek után jó lenne,ha nem tapadna vissza,de sokan mondják,h.ne vegyek rá mérget,mert volt akinek 11évesen is visszatapadt.
Encsi!
Maga a dr.nő eljárásával nem volt baj,nem repedt,nem vérzett,nagyon óvatos volt.2nap is megnézte és rendbe volt.
Csak ugye eddig semennnyit nem mozdult a kukaca szinte,most meg teljesen felhúzta,és tök piri belül,meg kívül is duzzadt volt.
Csak meg lett bolygatva,erőltetve.
Ha pisil a pelusba akkor most is sír fogja,ül le.
Hát borzasztó,annyira sajnáljuk.
Remélem holnapra elmúlik a fájdalom és max. a kezeléskor,kenéskor sír!
Nagyon köszi,h.írtatok,holnap is jelentkezek!
Cleo!
Nagyon szerencsések vagytok,h.nektek semmi gond nem volt,mert minden 2.anyukától hallom,hallottam,és akkor mindenki mondja ,h.örüljek,h.nekünk semmi sebészeti beavatkozás nem kellett(eddig).
Egyet nem értek,ha idősebb korosztályt kérdezek pl.anyósomat akinek 2 fia van,akkor ebből a korosztályból senki sem emlékszik arra h.húzogatták volna,vagy bemetszést végeztek szűkületnél ,vagy akármit is kínlódtak volna vele.
Most meg minden 2.kisfiúval van ilyen jellegű dolog!
Hogy van ez?!