vagyok, sziasztok!
Fránya shift gombom... Csak 1 helyen lehet lenyomni és akkor vált nagybetűre, de már unom mindig törölgetni úgyhogy elnézést, ha néha kisbetűvel írok valamit
A héten eddig minden nap játszóztunk, olyan jó idő volt. Ti merrefelé járkáltok? Én csak ide a ház elé...
Ti hogy csináljátok? rakoncátlan kölykök
Fiam mindent a szájába vesz és már nem tudom mit csináljak ellene. Már rácsaptam a kezére is de csak kiröhög.
Amiket tegnap a szájából kiszedtem: fadarab, hungarocel (kutyapisis), fém söröskupak sárral teli, féldekás fémkupak (jó éles), kavics, bogyó, üvegszilánk.... ja persze és egy játszótérnyi homokot megevett
nem csinálok mást csak a fiamat hajkurászom és kotrom ki a szájából a nem odavalót.Ma azzal is próbálkoztam, hogy lent reggeliztünk (itthon 1 üveg tej) és fél 9-kor már lent voltunk. Hiába nyomtam a szájába a kifli darabkát, ha bármi "finomat" meglát kiköpi és csere. Most azért ne vigyem le? Vagy tapasszam be a száját? Mert nem egyszerű eset. A homokot is vagy lapáttal eszi, vagy egyszerűen lehasal és beledugja az egész fejét a homokozóba és úgy eszi. Ilyenkor még az orra is tele van homokal. Esti fürdetésnél külön élmény az orrából kivadászni a homokot. Pedig hogy vártam a nyarat, a jó időt, hogy lehessen menni a térre, erre tessék, most bajban vagyok. De tudjátok mit, ha még csak a homokot enné... azt én is ettem marékszámra még 6 évesen is, attól nagy baja nem lesz, na de a többi...
kipanaszkodtam magam
pusz
sasha