Új privát üzeneted érkezett!

Kalkata dehogy rossz jel!!
Nem akartalak beparáztatni!
Lehet hogy én értettem valamit félre ez velem előfordul!! :roll:
Szerintem ne aggódj!!!!

Mniki igen lehet hogy simán csak egy nagy "pofon" kell a szervezetemnek!!
Ma estétől elkezdem szedni! (feltéve ahol van 750g-os kiszerelés) :roll:
A tegnapi gyogyitárba nem volt és nem is hallotak róla! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Kata, semmi következtetést nem lehet a ciklus hosszából levonni :wink: ne aggódj !!

Elég sokféleképpen szedtem metet, ilyen kombinációk voltak :
Adimet : - 3x500
- 3x750
- 3x850 (ezt nem bírtam),
majd Avandamet 2/1000-ből 2x1
és most a Merckformin XR-ből
2x500 -at szedek.

Raniko, természetesen van 750-es kiszerelés, ha nincs is készleten, meg tudják rendelni. Nekem - pl. hormonszurikat - 1 napon belül tudnak hozni.

mniki

sziasztok csajok!

Jó sokat írtatok (vagy csak én jöttem rég) :)

Hunci, akkor egy helyre járunk, Misk. Zsu. a dokinőm, imádom. :)
Baba, te is újp-i vagy?

nagyon nagyon drukkolok az akcióban lévőknek!!!!!

Én most nagyon sokat dolgozom, "szezon" van.

puszi mindenkinek!!!
nani72

Rani!
Ne izgulj! T. doki tényleg tudja mit miért csinál. Nagyon összetett dolgok ezek. Az egyik bnôm ugyanarra a Tsh-ra kapott gyogyit amire én nem. És kiderült, hogy ebben az esetben is nagyon-nagyon soktényezôs a dolog.
Szerintem vedd be nyugodtan az elôírt adagot, ha sok, azt úgy is megérzed és ráérsz akkor gondolkodni ezen. Nekem már egész jó volt az inzulinom és mégis úgy volt, ha nem sikerül a mostani lombik emelünk az adagon. Bizz T. dokiban nyugodtan és HAJRÁ!!!

Kép
lona1

Timi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hogy vagy?)

Mniki, köszi a megnyugtatást. Akkor te is annyit szedsz most mint én!!! (neked nem hosszabbította meg a ciklusod??)

Rani, sikerült megvenni a gyogyit???

Amina, tudtál intézni valamit?

Puszi, jobban vagy? Remélem nem vagy már beteg. Sikerült előre lépni, segítséget találni??

Nekem olyan alhasi fájdalmaim vannak tegnap is + ma is :shock: :shock: :shock: , mintha leszakadna a méhem....
(mitől???? :roll: )

Till, remélem már jól vagy és csomagolsz hétvégére.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Jó reggelt!

Kalkata: köszi megvagyok. Kétségek között. Tegnap nem volt semmi, ma reggelre láttam a tisztasági betéten rózsaszínes valamit, azóta megint semmi. Azt hiszem a legnehezebb hét áll előttem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok Lányok!

Igen én is arra jutottam, hogy mindenképp elkezdem szedni elvégre ezért mentem el hozzá ha gond van adjon valamit.
Kalkata nem még nem sikerült tegnap is bementem egy gyogyitárba de nem volt nekik megrendelni meg oda nem akartam mert nem járok arra.
Ma mindenképp felkutatom.
Amúgy úgy néz ki megijedhetett a szervezetem mert a 30. napon vagyok és úgy néz ki megjött. :roll:
Még azért persze várok ezzel a kijelentéssel de ha tényleg akkor ma hívom a Kaálit mert 3. napra fel vagyok rendelve vérvételre.

Timi76 csak nyugalom! :wink:
Ha teheted menny ki ebbe a szép időbe és pihenges.

Lona igen gondolom sok dolog teszi ezt össze így ma beveszem a gyogyit!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok,

hazaértem, cukroslötyi ivás és némi csavargás után. Sajna nem kaptam, amit szerettem volna, de sebaj. Puszedlival találkoztunk, így kicsit könnyebb volt az a 2 óra várakozás :D

Kalkata, no para. Ciklust szerintem, legalábbis nekem inkább a pm befolyásolta, mindenképp említsd meg a dokinak, mikor mész kontrollra, hátha ő mond rá valamit okosat.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszi Lányok, én jól vagyok. Tegnap már nem voltam lázas, Férjem sem.
Ma hajnalban (4óra alvás után) inzulin és pajzsm. kontrollon voltam Alléval :D, doki kedden nézi meg az eredményt. Fáradt vagyooooooooooooooooooooook!

Baba: Immunológiai folyamatban,..... remélem sikerül megoldani, még kétséges.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli, ha nem jön össze, akkor szólj.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: és akkor írsz te beutalót? :lol:
Köszi, mindenképpen jelentkezem, mire jutottunk.

Kép

Kép

*puszedli*

Kép Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Timi, sok-sok babaragit küldök neked.+++++++++++++++++++++ A ticker-em alatt van egy www gomb. Ha azt megnyomod, akkor bejön a blogom oldala. :wink:

Babim, igen, emlékszem. Tök pánikban voltam. :lol: Csak te tudtál megnyugtatni. :lol:

skrisz72

Skrisz: köszi, megvan! Hát kísérteties a hasonlóság, még a rémálmok is megvannak. Bárcsak a folytatás is ilyen hasonló lenne!

Ma nap közben is volt egy kis színes valami, de már egy ideje tiszta. Nem vagyok túl nyugodt, de bízom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, szerintem minden rendben van odabent, ez szerintem jó jel!
Ne aggódj, pocaksimit küldök.

Alle és Puszi, kívánok jó eredményeket! Vittetek citromot? :)

Kalkata, ugye már jobban vagy?

Amina,drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek akinek csak kell+++++++++++++++++++++++++ !

Kiskókusznak,Angelnek sok sok puszi!

Végre hétvége! Már úgy vártam.Rengeteg munka volt, kivagyok. Szerencsére a bevásárlás már 70%-ban kész.
Kívánok szép húsvétot mindötöknek!
nani72

Nani, nem, itt szoktak hozzá adni, bár én lehúztam citrom nélkül. Remélem, most egy darabig nem kell, majd csak a zebrás tesztem után (de akkor rögtön...) :wink:

Szép hétvégét, kellemes húsvétot kívánok mindenkinek!

allegrobarbaro

Alle: citrom nélkül? Éhgyomorra? Nekem még citrommal is retúrt vált. Bár lassan egy éve nem voltam kontrollon, de még mindíg beleborzongok.

Nani:köszi, de ilyenkor nagyon hullámzom. Egyik percben zizegek, a másikban meg megszáll valami fura nyugalom.

Mindenkinek kellemes Húsvétot kívánok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Én is citrom nélkül ittam, jeeeeeeeeeee! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok :)

Alle, te egy hős vagy, hogy citrom nélkül megittad :)

Timi, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát lányok, engem megüt a guta. Az első Gonal szurimat elbaszarintottam, magyarán kilőttem az égbe 150 egységet :twisted:
mert ugye én barom, már az első megtöltéskor 150-re tekertem, 37,5 helyett.

Ilyenkor mi van ? Gondolom kéne íratnom egy újabb receptet.
Azt lehet tudni nagyjából mennyi marad a tollban ? Mert úgy emlékszem, mindig több van beletöltve.
áááá, rossz a kezdés :?

mniki

Minden toll 75 -el van túltöltve
ha nem légtelenítesz.
ha igen , akkor értelemszerűen csak 37, 5 marad a legvégén.
Egyébként teljesen felesleges a légtelenítés, tudom, hogy írja a papír, de beadhatatlan a levegő, mert felfelé "áll" beadáskor, értitek, hogy mondom.
Neked Niki, most marad 75 egység ugyanis nem légetenítettél, hanem a levegőbe "beadtál" 150-et, tehát olyan , mintha magadba adtad volna légtelenítés nélkül. / mondjuk kiment a levegő is vele, úgyhogy ezt jól letudtad most :D :oops: / Tehát jelenleg van a tolladban még 5x150+ 75 egység.
Lehet 75-ös injekcióban is venni, azt kell íratnod a 6. szurihoz még. / Ha 900 -as tollad van, ezt nem írtad/ Két szúrás lesz a hatodik szurkád.
Beszélj Krizsával és ugorj be a receptért holnap, vagy valamelyik nap.
harcimokus

Mniki: 75el van túltöltve.

Kép

Kép

*puszedli*

mniki nekem mindkét tollban ami eddig a kezemben volt 2 kattanás maradt azaz 75 de szerintem szolj inkáb irass minthogy kevés legyen

fel a fejjel +++++++++++++++++++++++++++++++++++
zálika78

Timi, remélem neked a nyuszi kisbabát hoz ajándékba!!! Majd beszélek az itteni gólyákkal is. Én két éve megfenyegettem őket, hogy ha nem hoznak nekem babát, kitépem az összes tollukat. :wink: Beijedtek.

Puszi, én is citrom nélkül nyomtam. Nekem ízlett. :oops: Imádom az édeset. Szerintem nincs az az édes íz, amit ne tudnék lenyelni.

Niki, :oops: előfordul...

skrisz72

Köszi Lányok :)
igyekszem nem rossz előjelnek betudni :wink:

Harcika, futok egy kört, ha maradt a barátnőmnek, tőle beszerzem.
Vagy megyek a receptért :?

Skrisz :lol:
szegény gólyák most már nem mernek ellenkezni veled ...

Jó éjt !

mniki

Skrisz: ráadásul holnap lesz párom szülinapja! Nagy a kísértés! Tárgyalj azokkal a gólyákkal, az itteniek rám nem hallgattak, amikor kértem őket. Lehet, nem értenek a szép szóból! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: párodat Isten éltesse!

Kép

Kép

*puszedli*

Hát, azt hiszem párom ma élete legszebb szülinapi ajándékát kapta! :wink: Nagyon halovány, de azért villanyfény nélkül is látható és nem a legérzékenyebb teszt.
Azért csak óvatosan örülünk, mert ilyen volt már, de most érzem, hogy minden rendben lesz. :)
(azért a vérvételig és utána az uh-ig tuti több lesz néhány ősz hajszálam)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi :D :D :D További drukkok mennek!

allegrobarbaro

És persze szép napot mindenkinek!

allegrobarbaro

Timi: igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!! :D :D :D :D :D
Nagggyon drukkolok!

Kép

Kép

*puszedli*

Timi, látod az én gólyáim nagyon rendesek. :lol: Boldog szülinapot apának! Drukkolok nagyon, hogy erősödjön az a csíkocska!

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk!

Kép

skrisz72

Akik látták a csíkocskát enyhén szólva lehülyéztek, mert szerintük ez nem is olyan halovány! :D
Nagyon köszönöm a drukkokat, a továbbiakban is rám fér, mert nekem most jön a neheze.
Nagyon meleg van kint. Sétáltunk egy nagyot és végre nem vetekszik a fehérségem a meszelt fallal. :D
(és beszereztem még néhány tesztet-nem vagyok normális)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi!Halk gratulációm :D :D :D :D :D :D Apának Boldog Születésnapot .Normális vagy ,hiszen pozitív tesztet ki nem szeretne nézegetni .Nekem mindig csak 1 csíkos volt a gyógyszertárba ,panasszal is éltem az anyósomnál .Ne adjon nekem csak 2 csíkosat :wink: :wink: :wink: :wink:
Üdv Dalmi Kép
dalmácia

Kellemes húsvétot!

Kép
Vendég

Timi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amina: ???????

Kép

Kép

*puszedli*

Timi, boldogan olvasom soraidat így estére (nagytakarítás után).
Ennél csodálatosabb hírt húsvétra... babaragi továbbra is+++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, Puszi remélem a cukros lötty meghozza a jó eredményeket nektek!!! szívből kívánom
(énis mindig túlélem citrom nélkül... megrázkodtatás nélkül)

Mniki, hajrá szurik, most már jobban megy :wink: ?

Nani, köszi, jobban vagyok. Várom a mensimet, várom...

Skrisz, édes kis gólyák, jó beparáztak tőled!!! ( halkan megjegyzem, már rájuk fért :wink: )

Velem, Nővérem öntögeti magára a vizet (mostanában elég sűrűn), ez a keresztanyaság jele - munkatársa szerint....

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET LÁNYOK és jó pihenést a hétvégén!!!!

kalkata

Amina, gyere már.... mi volt ma????
Aggódom érted!!!!!!

kalkata

Sziasztok! :D

Megjöttünk Nagyszülőktől, jó volt kicsit távol. vidéken :roll: :P

Remélem, Mindenki jól van!!!

Puszikám,
örülök, hogy meggyógyultatok végre!!!! :D
Miért aludtál 4 órát? :shock: Gyere az eredményekkel!!!

Timi,
ez fantasztikus!!!! :D
További naaagy drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki,
szuris malőr nem hogy nem rossz, sőőőőt: a legkiválóbb előjel!!! :wink: :lol:
(ha visszaolvasol, januárban itt paráztam, hogy gallyra tettem a stimut, napokig túllőttem magam: a dupláját nyomtam Supre-ből, mindenki itt vígasztalt...és tessék!!! :wink: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata
:wink: :lol:
Mensi-drukkok mennek!!!!!!!

Aminának mi volt ma? :roll:
lemaradtam...

Lányok,
MINDENKINEK SZÉPSÉGES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!!! :D

tillidian

Sziasztok!

Timi: gratulalok! +++++++++++++++++++tenyleg a legszebb ajandekot kapta a ferjed ;)

Kalkata: minel hamrabb jojjon meg az a franya mensi!

Puszi, Alle: a cukros lottyi nekem a Mensben egeszen jol lecsuszott, de az multkor otthoni keverest majdnem viszonlatam-citrommal majd legkozelebb kiprobalom

Krisz: rendelhetnek en is a golyaidbol ;)

Rolam
Szerda ota kicsit barnaztam/verezgettem. Sosem volt meg ilyenem, es a mensi is mar reg elmult (ma van a 10 cn!). Szerencsere pentek delutanra elmult... Aztan tegnap voltunk a Profnal, hormonok rendben, odabent is minden rendben. Emelni kell a gonal adagot. Epp, hogy megnyugodtam erre delutan megint kezdett kicsit barnazni :( :( :(. Ma reggel megint semmi. Most mar tiszta para vagyok. Nem tudom, nem ertem...

Mindenkinek kellems husveti unnepeket kivanok!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Timi!
Neked a nyuszi hozza a kisbabát?!!! :lol: Még csak halkan gratulálok!

Dalma!
Csak most olvastma mi történt veled. :cry: Remélem lesz más megoldás, mint az állandó fájdalomcsillapítás.

Amina!
Ne idegeskedj! Nekem is volt egy-kétszer már ilyen. De igazából nem volt semmi komoly, doki szerint előfordul néha peteérés közeli barnázgatás vérezgetés. Bár ha rendszeres akkor mindenképpen utána kell járni, de ha egyszer-egyszer előfordul az még nem feltétlenül baj.
IR-ed szépen javult! :)

Kalkata!
Sok sok szurok neked is!

Puszedli!
Sajnálom, hogy elmaradt a feltöltés, de végül is nem vagy elkésve. Kívánom, hogy könnyen meglegyenek avizsgálatok, amik kellenek. sajnos tanácsot adni nem tudok, hogy lehetne olcsón megúszni...

Alle!
De irigyellek hogy ilyen "könnyen" csúszik neked a lötyi. Remélejük, a másodszori vérvétel kellemes meglepetést tartogat! :wink:

Mindenkinek nagyon szép húsvétot kívánok!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm a drukkokat! Szegény párom, nem alszik éjjelente, mert én állandóan felkelek pisilni, ő meg retteg, hogy nem-e azzal a hírrel jövök, hogy vérzek. De már barnázás sem volt!:))))))) Holnap megint tesztelek. Kíváncsi vagyok, hogy erősödött-e.

Amina: ne aggódj, én is barnázgattam-pecsételtem 1-2x a stimu alatt. :wink:

Mi megismerkedésünk óta minden húsvétkor a veszprémi állatkertbe megyünk és ma beszéltem a gólyákkal (a simával és a feketével is), hogy hozzanak sok-sok kisbabát! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, nagyon várom a tesztedet! Próbáld meg majd lefényképezni, és felrakni ide!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Hú lányok, bele kell húznom a gólyákkal, mert holnap már megyek haza. Csak itt Balatonon vannak ilyen közel hozzám. :wink:

skrisz72

Amina, próbálj megnyugodni és csak a jóra koncentrálni!!! (no para....) Minden Rendben LESZ!!!

Timi, ragacs egyfolytában :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(a veszprémi gólyák hozzanak nekünk rólad jó híreket :wink: :wink: )

Skrisz, akkor húzz bele!!!!! :D

Till, sikerült kicsit kikapcsolódni akkor!! Rád is rádfért. További jó pihenést Nektek. (azt hittem tovább maradtok)

Remélem senki sem hagyta ki a húsvéti sonkát, főtt tojással és retekkel! :oops: (kivétel aki nem szereti...)

kalkata

Haliho!

Timi: csatlakozom Kriszhez! szivesen latnank a tesztedet! :) es termeszetesen babaragi ezerrel ++++++++++++++++

Katerina: hogy erzed magad kismami? :)
Sajnos nekem ez nem ovulacio koruli barnazas volt, hanem menzi es ovu kozotti (6-10 cn). De ma lekopogom nem volt semmi :).

Krisz: en az sem bannam, ha ket golyat inteznel nekem ;)

Kalkata: Szabalyosan szetpukkadok a sok sonka es kaja utan. Jo lesz kicsit leallni vele :)
mar kicsit megnyugodtam :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

sziasztok!

Timi, annnnnyyyyyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Amina, ne parázz, nálam is ez volt. Én, aki 3 napig mensizik, a lombikos stimus hónapban még a 9. napon is volt pirosas-barnás nyák. (be voltam rezelve, de felesleges. El fog múlni.)

Sok locsolót holnapra!!!! :D
nani72

Sziasztok!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! S legkésőbb jövő húsvétra a nyuszi hozzon nektek olyan kis tündérkéket, amilyenek az enyémek 8)

"Fanni"

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Na, talán sikerül, ha rákattintotok, akkor megjelenik a teszt. Ez a 8. napos. Nagyon halvány így a fotón, élőben erősebb egy kicsit, de majd a holnapi erősebb lesz!

Kisszundi

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: lááááááááááááátom!!!!! Nagggyon örülök!!!!!!

Amina: drukkkkkkk!!!!!

Till: előző nap kertiparty volt nálunk. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

:D :D :D :D Az aláírásomban vannak képek, ma reggeliek is. Amilyen béna vagyok két tesztet csináltam, de egyik sem reggeli első pisiből van, mert akkor még félig aludtam és elfelejtettem. :oops: :lol: Muszáj volt kettőt csinálnom, mert az első először semmit sem csinált, hiába vártam, úgyhogy előkaptam a kaális tesztet is. :D :oops:

Amina, Mniki: drukkjaim mennek ám!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?