Köszi csajok, hogy ennyi mindent irtok! jó hogy megtudom veletek beszélni. köszi.
Én Flóra miatt csak azért kezdtem el aggodni, ha fekszik a hátán akkora hasa be van horpadva és kiálnak a bordái.olyanak hat mint aki soványka. a lábai sem olyan hurkás mint volt. és elég látávnyos a változás.
de ma éjszaka jól aludt egyszer kelt fel. szerintem az lehet arra gondolok, hogy Flóra nagy növésű.vmelyik nap megmértük és olyan 68-69 cm lehet és lehet hogy most azért tünik vékonyabbnak mert inkább nyúlt mint hizott.
(ezt a levelet még tegnap irtam neketek, csak bekellett mennem Flórához mielőtt mondandómat befejeztem volna és hát elaludtam)
Nadine!
azt hiszem elkérném az aventes fejőt. anno gondolkoztam én is , hogy veszek de mivel volt tejem éppen elég ezért úgy döntöttem, hogy nem veszek. meg féltem attól, hogy megvesszük drágán és nem fejek ki vele semmit. nekem van egy Chicho de az szart se ér.magyarán szólva.
ha neked jó holnap ha nem tudjuk összehozni a sétát akkor felugranék érte.
cumisüvegem az van aventes.én azt érzem, hogy Flóra mivel kapott mostanában almát meg lehet hogy a mensiis bezavart izileg, de ő inkább enne mintsem szopna. eddig se volt vmi jó szopó. mindig csak nyamnyogott. mintha cumizna. kezdettől fogva. (mivel az elején sok tejem volt ömlött a szájába , még 4 hósan is volt hogy arra keltem, hogy tiszta tej a ruhám)sose kelet dolgoznias érte ez mindig is probléma volt. most meg kéne hogy legyen inger. meg mostanában azt a hülye szokást vette fel hogy badom a cicit a szájába a bimboudvarral és kihuzza, csak a végét kapja be.ezt vagy két hete csinálja.és ez se a legjobb a tejtermelésnek.de ugy vagyok vele mostmár egy kicsit megnyugodtam, hogy éhen nem fog halni, ezeket a dolgokat kiprobálom de ha ő nemakar enni azzal nem sokat tudok kezdeni.ha sürübben rakom akkor meg egy kicsit eszik de utána nem kell neki vagy csak cicizik.
Krisz!
Dorkának nem fogta meg a hasát az alma? Flora egy kicsit szenvedett.meg én ugy látom mintha az egész alma a pelusban lenne.
ha van tejed bőven, meg Dorka se nyugtalan akkor ne aggodj. én azért kezdtem aggodni, amit leirtam nem éreztem, hogy megtelne a mellem, meg Flóra feltűnően soványabb lett. még a férjem is megjegyezte ezt, pedig ő az aki sose aggódik a kaja miatt.meg éjszaka is egyfolytában szopni akart.
Dorka jó kisebb mint Flóra de olyan jokis hurkásm eg pocija van a képeken. Florinak nincs már ilyen pcija. szerintem is az alkati kérdés már most megjelenik.
Era!
Nekem is furi vot, hogy a doki nem akart tejpépet irni. én ezt kértem. de hétfőn feliratok addig nem jövök el. a mi dokinknak sztem nincs gyereke és ez látszik rajta. amikor sir mindig azt mondja bizt. éhes pedig azért számtalan oka lehet.
Jó volt otthon ? Hármasban voltatok?
Enci