Sziasztok!
Mindenkinek boldog, békés ünnepet kívánunk!
Mamacka!
Jobbulást Nektek!
De jó, hogy anyukád segít!
Milyen a vidéki élet? Megszoktátok már?
Edit!
Drukk, hogy Levi ne legyen beteg!
Milyen képekről beszélnek a többiek? Én csak egyet látok, de azon nagyon vidámak a fiúk!
Cory!
+++++++++++++++++++++ hegyek Nektek! Nézesd meg Eszterrel, hátha valami rontás van rajtatok! Ez már annyira durván összejött!
Betegeidnek jobbulást!
Angi!
Lidinek is mennek a gyógymanók! (Többen betegek a topikról, mint az influenza idején!
)
Kész lettetek a festéssel? Milyen lett? Vásárolgattok már?
Lyly!
Szegény Bencus!
Fáj is neki? Mit kap rá? Vagy ecsetelik? Mennyi idő, míg kiírtják?
Neked drukk a munkához!
Eszti!
És ilyenkor hova lesz a tubus? Mekkora egy ilyen? Mitől jön ki? Kilöki a szervezet, mint idegen anyagot, vagy rosszul tették be, vagy...?????? Mennyi rá az esély, hogy az új tubus bent marad? Annyira elkeserítő ez az egész!
Eszter!
Sajna én júni 9-ig gőzerővel dolgozom, most van ez a három nap, aztán nincs több lazítás!
Délelőtt nem jó valamikor?
Betti!
Gratulálunk Matyihoz, és a szép szüléshez is persze!
Egy kislányt nem vállaltok még be?
Barti!
Nagyon szépek a gyerekek!
És Ádi is milyen komoly nagyfiú már!
Örült Pötyi a tortának? Hol rendelted végül?
Gyöngyi!
Hozzál még képeket! Olyan szép ez a pindur! Hadd irígykedjek!
Pocakot homeózni próbáltad?
Mi Kulcson vagyunk, éjjel jöttünk, hétfőig maradunk, keddtől meg folytatom a robotot. Gyerekeket egyelőre nem viseli meg, remélem, nem is fogja. Attila is bírja, most három napig otthon volt, én napi 11 órát dolgoztam, közben néhány szopi-szünet volt, aztán rohantam vissza. Attila jól elboldogult, még a háztartást is ellátta, ugyanúgy, mintha én lettem volna otthon. Mondtam is neki, hogy maradjon otthon gyesen, én meg elmegyek dolgozni.
Erre fölényeskedve közölte, hogy ő megmondta, hogy a szoptatáson kívül mindent meg tud csinálni.