Sziasztok!
Vagyok, voltam is , de elszállt az irományom, és nem volt időm újra.
Új Andi, Fehér, rendben van a lánykád kötőhártyája? Már biztos javul.
Bari, mi volt? Már tegnap kérdeztem, de este már nem jöttem le újraírni.
Gyöngyi, brrrr kirázott a hideg, Martiettának gyógyulást! Nem lehettett kis menet.
Nálunk ma még van ovi és kedden is lesz már, szerencsére, mert most intézem az autócserét
Egy szerencsés véletlennek köszönhetően ismerős ajánlására találtunk itt Pécsen egy közel megfelelő autót, de kompromisszumképesek vagyunk, így megvesszük, és ők is a miénket! A személyes találkozó során kiderült, hogy Sanyi kollegája a tulaj, így már töretlen a bizalom.
Szóval ez egy kicsit több, mint 2 éves Ford C-max, nincs benne sok luxus, nem is ez volt a szempont, de valósan 40e km-rel és megkímélt szép állapotban rögtön elsőre megköttetett az üzlet -mindkét részről. Néhány dolog, ami nem úgy alakult, ahogy szeretnénk, de használtban nem válogathatunk:
- kisebb teljesítményű, mint a mostani kocsink
- hátul ablaktekerő van, amit Norbi előszeretettel letekerget most is
- fekete színű, ami nem igazán tetszik és
- elöl nem kikapcsolható a légzsák, majd csak hátul utazik a pici - ahogy eddig a többiek is
De a legmeggyőzőbb az egészben, hogy
- volt rá elég pénzünk
- kiszállok a miénkből és átülök a másikba és nem maradunk autó nélkül
- megbízható tulaj, nem visszatekert kilóméter óra és
- nincs közvetítői jutalék, max egy karton sör unokatresóm férjének, aki beajánlott minket
Szóval már kezdtük feladni, mert Sanyi Pesten is körülnézett és mind átverés volt, hamis szervízkönyvvel, Pécsen meg áll a piac, és itt is a kereskedők több százezreket!!!!! lenyúlnának.
Most megfestettem a tojásokat, vár a rakás vasalnivaló -szezonváltás miatt egy rahedli holmit mostam. Lakás tök kosz, gyerekekért délben megyek, úgyhogy nem fogok unatokozni a hétvégéig. + várjuk a báránykákat Martinon. Egyelőre semmi jele.... holnap lesz 2 hetes a beteglátogatásunk.
Tündi, és is vetettem paradicsomot, már át kell ültetni a palántákat, remélem nyáron lehet ról a csipegetni. Te hogy állsz a veteményessel?
Na megyek valamit főzni, jó nyuszikészülődést mindenkinek!
Éva