Kriszta
Basszus tegnap lemaradt, hogy neked is írjak. Egy csomószor sezmbe jutottál, hogy mi lehet veletek és nagyon-nagyon örültem, amikor írtad, hogy megint babás vagy. Eredménye mikor lesz a genetikának? Drukkolok, hogy most minden rendben menjen!
Orsi
Hát nagy elhatározás a negyedik az biztos, de szerintem (így egy gyerekkelkönnyen dumálok), azért akkora nagy rászervezést nem jelenthet a háromhoz képest. Mondjuk pl akkor ha a fiúk már iskolásak lesznek, az már csak 2 év, ha jól számolom, akkor még beleférne a negyedik 36 éves kor elött
Persze ez csak elméleti töprengés a részemről.
Én részemről hálás vagyok a másodikért és hihettelen szerencsének fogom tartani, ha negyven éves koromig esetleg bekopogtat egy harmadik is. Utánna már nem vállalok gyereket, ha addig nem sikerül a három, akkor maradunk két gyerekkel. Tudom már ez is elég nagy kor gyreket vállalni, de bízom a génjeimben. A legfiatalabban elhunyt női felmenőm 75 éves volt, de zömmel 90 fölött éltek, a még élő nagymamám is 88 éves és szellemileg fitt.
Hajni
Azt is elfelejtettem, hogy részemről OK a Margit sziget. Esetleg megbeszélhetnék valami kocsival jobban megközelíthető helyszínt, hogy ne kelljen sokat gyalogolnom (pl. Városliget, Szent István Park), de a szabadtéri tali mindenképpen jó ötlet!
Bali haja is ilyen, mint Olivéré
Olyan édesek a kis kunkorokkal, nem?
Amit Bandika javasolt, hogy bölcsn és is gondolkodtam, de szerintem esélytelen, hogy felvegyék, ha itthon vagyok egy kicsivel. De azért bízom benne, hogy ki fognak alakulni a dolgok, Balázs is ilyan cicibajnok volt, mint Olivér, de ha szopizott és lementünk sétálni, akkor elaludt szépen a kocsiban és alud 2-3 órát is, csak itthon kérte sűrűn a cicit. Szóval remélem júliusban lesz annyira meleg, hogy egyből ki lehet vinni a babát és akkor majd nagyokat alszik a babakocsiban.
Emma
Minden készen áll Boldizsár fogadására? Kiságyat hol vettetek végül?
Bandika
Szerintem nem baj, hogy szopik még Balázs, majd abbahagyja, ha úgy alakul. Szerintem ha sír érte és neked nincs ellene kifogásod, akkor ne eröltesd a leszokást. Amíg mind a kettőtöknek megfelel így, addig szerintem nincs vele gond.