Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Enci,
Tényleg csak HA pépet adjál neki!
Dorka sem hízott már 3 hete szinte semmit. Még mindig olyan kis hurkás a csaj, úgyhogy én most nem aggódok. Most tervezem én is a HA pépet vacsira, már egyszer megkóstolta és tetszett nekiKép

Nadine,
a gyümilét forrósítod fel és abba megy a por?
Dorka még nem csípázza a sűrű kajákat. Ma is meggy bébiitallal mixeltem az almát, úgy tetszett neki.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Délutáni meggylézés:

Kép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
KrisszieKép
Nagyon édi és nem lett rajta egy cseppsemKép

Én is rakok felképet már elég rég raktam Kép
Ma készült voltunk sétálniKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Na ennyi remélem hogy nem sok Kép
Szerintem szupi idő volt ma reméljük holnap is ilyen leszKépKép
IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Ildikó,
jó nagyot játszóztatokKép Jól vagy már?
Anita szokás szerint édesKép

Enci,
mi túl vagyunk a HA pép vacsin. Kíváncsi vagyok hogy viseli a csaj ezt a sok mindent, délelőtt alma-meggyel, délután egy kis meggylé, estére pép. Remélem nem csaptam el a hasát.

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Krisz!

alma-meggy az szilárd bébi kaja? és mennyit eszik meg belőle. én még nem mertem sokat adni neki de látva, hogy ti milyen bátrak vagytok mi is többetfogunk enni. Én is mondtam a dokinőnek, hogy nem lehetne-e inkább tejpépet adni.azt mondta, hogy először mivel még enm igazán evett semmit ezért kezdjük ezzel a tápszerrel. Humánát iratta fel. a ha amit irtatok az is Humana? az a bebi fitt a banános ?mert e kettő között gondolkozott a doki.
Flóra is bekapott délután egy fél almát

amugy is visszaakartam menni hétfőn,és akkor iratok ezt fel. irjátok már meg mi a pontos neve!

amugy szerintem nem fogja elfogadni a tápit. azt vettem észre, hogy a csaj inkább enne. a szopcsi kezdi egyre kevésbé izgatni. de lehethogy a mensi miatt van.bár két napig tartott csak.
az apjának adtam kaját ott ült az asztal mellett és elkezdett sirni. azt hitte ő kapja. igy csináltam neki egy kis almát be isvágott egy felet töbet nem mertem adni, mert ez fél hatkor volt de szerintem megette volna az egészet

azért vittem el az orvoshoz amugy mert azt vettük észre Zsoltival mintha vékonyabb lenne. meg ügye egész éjszaka cicin volt és gondoltam, hogy kaja hiány van.

köszi a tanácsokat. mert igazán én sem akarom, hogy tápszer legyen.

Enci
renci

KrisszieKép
Kösszönöm kérdésed igen már jobban vagyok csak még egykicsit érzékeny meg most már visszket gondolom gyógyulKép
Jövöhéten megmár dolgozni kell megint bele a sürüjébe úgy hogy muszály jól lenniKépKép
Igen nagyon jót játszot a csaj olyat hogy 6 körül megvacsizot megfürdöt és már fél 7kor már alut azóta alszikKépKép

Jó hétvégét mindenkinek vigyázzatok magdtokra sziasztok IldikóKépKép
ildikó_4

Enci

alma-meggyel: almapürét(1/4 almából) egy kis meggyes bébiitallal mixeltem össze. Dorkának nagyon ízlett, de inkább a levét eszi, a sűrűjét szépen kitologatja a nyelvévelKép
Mennyiségileg kb 0,5 deci lehet, amennyit megeszik.

Tejpép: Milupa HA-pép (vaniliás gabonapép hypoallergén tejfehérjével)

Tényleg vékonyabbnak tűnik Flóra?
Sztem inkább az éjszakai evés a gyanús, bár ha egész nap alszik nem csodaKép
Mekkora most a csaj?

Krisz

Krisz
krisszie

Enci
Gyors kérdés: Van allergiás a családban???? MErt ha igan nehogy adj a Humanaból! Tejfehérjét tartalmaz módosítva, ha kicsit is érzékeny rá annyi. Ugyanis ezután kap jutalékot a dokinéni. Meséltem amúltkor, hog az a pasi volt bent, mikor mi voltunk helyettesítésen, és mondta, hogy nem bánja meg a doktornő se ha ezt írja a babáknak. Akkor inkább vegyél majd, ha mindenképp muszáj BEBA2 HA tápit. Tesco, Cora, DM-ben kapható. De csak akkor, ha nincs más lehetőség!!!

Próbáltál fejni? Utrica urens CH5 bogyókat szedni???? Ugyanis írtad, hogy megjött, nekem akkor nagyon lecsökkent a tejem, de ez visszahozta, és akkor még Zsani majd nem teljesen anyatejes volt. Lehet azért kevesebb a tejcsi.

Krisz
Igen ahogy írtad, igaz nem forróra csinálom a gyümilevet, hisz az előkezelt, hanem csak ehető hőmérsékletűre, hogy oldódjon a pép, és abba teszem a gyümit, mint ízesítő. Nekem így könnyebb nem kell vizat forralni hűteni, hisz a gyümilevet odaadjuk simán, akkor meg minek forralni???

Ildikó
Jó hogy jobban vagy. Most ez a fontos. Pihenj amennyit tudsz.

Aranyosak a képek, mind Anita, mind Dorka. Na megyek altatni, mert még nemalszik a csaj, na ja aki délután 3 órát aludt.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

köszi hogy szóltál. allergiás sajna van búőven . kezdjük velem. Csináltam neki tápit csak kivánciságból, hogy kell e neki. ráraból -e .de inkább rágcsálta a cumit bekapta szivot egyet ketőtt.(20 ml-t evett) látszott, hogy izlett neki de nem kell mert nem éhes. ugyhogy ez jó jel.
azt akarom még kérdezni, hogy a tejpép amit mondtál az hyppoallergén(milupa HA-pép)?

A bogyókat hol lehet kapni? montad ugy emlékszem, hogy az ujkerti gyogyszertár. csak nem tudom melyik az?
fejni most nem próbáltam. azaz igazság, hogy én most abban a hiszemben voltam, hogy mivel közeleg a 6 hó ez azzal jár, hogy a tej kezd csökkeni és ezért nem akar vissza jönni a tejcsi.. mondjuk ezt a tápit csak azért kértem, hogy legyen itthon vmi ha tényleg éhes és végképp nem tudok neki anyatejet adni (hamár egész nap cicin van és nem jön )akkor legyen vmi amit adhatok.

vettem a maci kávét amit Krisz mondott jó de nem jött annyira vissza mint kellene.

eddig is volt néha hpogy kevesebb volt a tej, de most Flóra ugy tűnik mintha vékonyabb lenne mint volt és ez ami zavart.

Krisz!

az tök jó, hogy ennyit eszik.
Flóra mostmár a pépet is eszi. ő maga dugja a szájába (persze azért én is fogom a kanalat). nekem leszopogatja . amikor beleraktam a szájába azt nem tudta lenyelni kitolta. de a zsaja hoz rakom ő benyomja és lemajszolja.

Flórát most 7.5-10 kg-nak mérte a dokinéni( bár bekell vallanom, hogy nem volt vmi profi mérés. azon a tologatóson mértük és tőlem kérdezte hogy akkor most hogy olvassuk le. 3 hete pedig 6.90 volt.mondjuk ez szerintem nem olyan vészesen kevés gyrap.
inkább csak az van , hogy annyira látszik a bordája a combja is vékonyabanak tűnik meg a hasa is egy kicsit beesettebb. bár sose volt nagy hasa kidomborodó, csak első egy -két hóban.

Dorka nagyon cuki. látom ő is megkaparintotta a kanalat. mi négy kanálal eszünkKép nekünk is ilyen bébihordónk volt kölcsönbeKép Flóra anyira szerette nézni a macikat rajta.

Ildi!

szépek a képek és tényleg pihenj, hogy majd jöhessetek velünk ti is sétálniKép

jó éjt mindenkinek

Enci

ui: bocsi hogy sok lettem
renci

Enci
Az a 4-emeletes házsor, ami a Böszörményi úton van. A Spar mögötti első lépcsőházban van. Ott hoznak ha nincs másnapra. Ha nincs és nem tudnak szerezni akkor menj el az Ispotály gyógszertárba, az a Kenézy kórházzal szemben van. Ahogy a Balmazújvárosi útra tudsz onnan kijutni annak az utcának az elején van. De küldtem mailt is, abban vannak egyéb praktikák. De ha holnap jösz sétálni leviszek neked egy fiolát, mert az van itthon, én meg majd veszek, most nem kell.

Figyeld most 3 napig Flórát, van e valami allergia reakció a tápira, addig ne is adj semmilyen új gyümit, csak a szopi plusz amit már kóstolt és tuti nem allergiás rá. Ha lehet tápit se, nehogy valami gond legyen. Ugyanis az allergia úgy alakul ki alegkönnyebben ha "éretlen" gyomor talákozik új dologgal. Lehet hogy 4-5 hónap múlva semmi nem lenne, most meg baj lehet belőle. Mert igaz az allergiát is ki lehet nőni, de nem ez a jellemző. Viszont ismerekolyat is, hogy még tejet nem is látott a gyerkőc, tápszert se soha, szinte csak szopin élt 10 hóig, elmúlt egy éves elkezdték a joghurtot, túrót sajtot és kiderült, hogy valószínűleg allergiás a tejre lisztre stb. amit eddig nem kapott és most kipróbáltaák, annyira, hogy most már az anyuka se eheti mert átmegy a tejcsin keresztül. Eddig nem volt baja vele. direktbe találkozott vele és most már tejcsin keresztül se tudja befogadni. Ezért kell vigyázni ha allergiás van a családban. Persze nem szabad nagyon óvni se, mert akkor mit fog enni. Csak annyi hogy 2-3 hónappal később kell a tejes dolgokat bevezetni és csak fokozatosan. Inkább lassabban. Ha meg nem kéri a tápit, mert nem éhes ne ad neki, mert rászokik és akkor nem kell majd a cici, csak a cucli. Könnyen rájönnek.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

köszi szépen az infokat . te ezeket honnan olvastad?

Flórának nem adok tápit. mondjuk kaőptam két hypoallergén mintát, mert én mondtam ezt a dokinak, hogy eamit felirt az hypoallergén. és mondta, hogy persze. meg amik annyira ilyen hypok. azokat a gyerekek nem eszik meg de azért mondta, hogy ha kérek mintát ad. és én kértem ,elég határozottan és ezért keresett nekem. ha minden kötél szakad akkor azokat oadadom. de biztam a dokiban, hogy jot ad . nem kéne ezek szerint.

Az a bogyó az drága?

mert én iszom ugyan tejhozo teát amit kevernek, de szerintem mostmár nem olyan jó réggeben jobb volt.meg rostos leveket is iszom.de ma is az volt hogy adtam neki délben cicit és nem kellett neki sírt mert jött a tejcsi . álmos volt.

még az allergiás reakciót szertném megkérdezni, hogy az hogy néz ki. mert annyi volt Flórának az alma után, hogy láttam két három olyan kis pöttyöt ami tejcsis korszakban is volt néha. és erre azt mondta a védőnö, hogy ezek jönne4k mennek ezzel nem kell foglalkozni.
allergiás reak. nál sok piros folt van?

köszi szépen a levelet is megkaptam.

Enci
renci

Enci
Olyan furcsa vörös foltok amik szárazabbak, vagy pöttyök de inkább a hason. Meg lehet furcsa hasmenés is az allergis rakciója. Minden gyereknél más, ezért kell figyelni a furcsaságot.

A bogyó nem olyan drága 200-300 Ft olyan másfél kúra. Tényleg megkaptad a mailt???

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Ja a doki ha jót akar nem paráztat, ha kicsit kevesebbet hízik az lehet életkori sajátosság. Nekem sohase ajánlotta a doktornőnk a tápszert, sőt Erának se, pedig aztán Anna se hízott sose előírás szerűen, talán csak az első 2 hónapban. Zsani se töri ketté a mérleget. Most néztem meg, hogy 4 hósan volt 6650g, 5 hósan 7140g, 6 hósan 7580, 7 hósan 8150g, 8 hósan 8180g!!!! Ja és Zsani 3800g-ról indult. Így ti bőven blefeértek az átlagos kategóriába. Így azt mondom nyugi, felejtsd el a tápit. Szépen elkezditek a hozzátápit, először úgy hogy mindig szopi után kínáld, mert ha előtte teszed az elválasztás!!! És mindig többet többet. Ha majd elfogadja az almát, öszibarackot, akkor majd szépen jöhet a krumpli, amit lehet hígítani anyatjejjel, (Zsanak sose szerette) majd a répa, zöldségek és a husi is, először csirke, pulyka majd utána a borjú végül a sertés. És nem kell majd a tápszer, szépen hozzászokik a rendes kajcsihoz, a szopi meg megmarad altatónak, megnyugvásnak, szomjoltónak. De mindezt kb 1 éves korára kellene. De ez is gyerekfüggő. (Karácsony Anna most rád gondolok Kép)

Na mi öltözünk és megyünk az InterSpraba meg sétálni, jön valaki????

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Megoldódni látszik Dorka zöldeskaki-problémájaKép
Tegnap vacsi után megevett egy 1/4 pohár HA pépet, 9-kor szopcsi rendesen. Ma már az előírásszerű sárgásat kakált. Bocsi, ha túl részletes vagyok.
A másik meg, Anyukámnál ebéd után megmértem magam ruhában 51 kg voltam. Nem hittem a szememnek, lehet ezért nem hízik Dorka, mert tejci van bőven csak nem elég kalóriás?
Egyáltalán nem fogyózok csak próbálok egészségesen kajálni a csaj miatt.

Nézem Zsani súly-adatait, Dorka 6 hósan sem lesz 6600gKép, közben nem sovány, tök húrkás a combja, karja, pocakja is van.
Mit csináljak?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Semmit, két gyerek sem egyforma, én isemerek a másik topikból olyan kislányt aki 14 hósan 7700g. És közben kis husinak néz ki, mert nem magas. Ilyankor már jönnek elő a genetikai sajátossaágok. Te se vagy magas, lehet rád fog hasonlítani. Majd tiniként mindenki irigy lesz rá. Az meg hogy nem elég kalóriás egyszerűen nincs. Ha igény szerint szophat akkor neki pont megfelelő tejcsi termelődik. Sőt reggel több tejcsi van, ami inkább "hígabb", este kevesebb de zsírosabb. Az meg hogy nem lesz 6600g, ő kevesebbről indult 600g-mal, így ha 6 kg lesz pont annyit hízott fél év alatt mint Zsani. De ha meg kevesebb akkor se dől össze a világ, ha jókedélyű megfelelően alszik, nem fáj semmilye akkor nem kell aggódni.

Enci
Ha van tejed de nem akar szopni akkor nem próbálod meg lefejni? Vagy nincs fejőd??? Én odaadom az enyémet szívesen. Móni most adta vissza az Aventemet. Használni akartam mert Zsani sztrájkolt, de megoldódott a dolog (enyhe kényszert alkalmaztam, nem adtam neki addig enni míg nem szopott), ha téged megnyugtatna odaadom. Ki van fertőtlenítve. Cumit nem tudok adni az avent üegekhez, mert használatban van. Ha kell szólj!

Na megyek, rosszcsontot helyrerakom. Olyan hisztis lett. Lassan jön a földhözvágommagam korszak.....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine,
köszi a megnyugtatástKép
Gondolom, hogy nem éhezik a csaj, hiszen akkor nem aludná át az éjszakát. Csakhát eszembejut, hogy nekem többet kellene enni, hogy neki is több jusson.

Enci,
sztem próbáld ki az aventet, nekem is az van nagyon jó. Én tudok hozzá cumit adni, még soha sem használtukKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Milyen bogyorol beszéltek?engem is érdekelne ha nem vagyok tul tolakodóKép
Az én lánykám 2 hónap mulva lesz 3 éves és 96cm ,14kg szerintetek ez jó?szeptembertöl már ovis lesz most iratam be a bölcsi melé az ovibaKép
KriszzieKép
De szeretnék én anyi kg lenni mint te vagyKépKépKép
Esik az eső eszt nem hiszem el holnap menék anyukámékhoz és egésznap kint tudna lenni a gyerek az udvaron de igy?Képde remélem hogy azért még jó idő leszKép
Na eldugulok szép jó éjszakát nektekKépKépKép
Pussz IldikóKépKépKépKépKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Itthon vagyunk.
Látom jó sokat írtatok, még csak átfutni volt időm, majd este részletesen.

Krisz!
Dorka édes, ahogy csupi lábbal eszegetKép

Ildikó!
Örülök, hogy jól vagy! Azért még pihengess sokat.
Már megy a szökőkút? De jó!!!!!

Enci!
Anna is tejpépet kapott. Olyan furcsa nekem, a mi dokinőnk soha meg sem említette a tápszert, pedig Anna sem sokat hízott. A tejpépet meg utáljaKépKép

Megyek altatni, majd még jövök!

Era

Era
Kép
era75

Köszi csajok, hogy ennyi mindent irtok! jó hogy megtudom veletek beszélni. köszi.

Én Flóra miatt csak azért kezdtem el aggodni, ha fekszik a hátán akkora hasa be van horpadva és kiálnak a bordái.olyanak hat mint aki soványka. a lábai sem olyan hurkás mint volt. és elég látávnyos a változás.
de ma éjszaka jól aludt egyszer kelt fel. szerintem az lehet arra gondolok, hogy Flóra nagy növésű.vmelyik nap megmértük és olyan 68-69 cm lehet és lehet hogy most azért tünik vékonyabbnak mert inkább nyúlt mint hizott.

(ezt a levelet még tegnap irtam neketek, csak bekellett mennem Flórához mielőtt mondandómat befejeztem volna és hát elaludtam)Kép

Nadine!

azt hiszem elkérném az aventes fejőt. anno gondolkoztam én is , hogy veszek de mivel volt tejem éppen elég ezért úgy döntöttem, hogy nem veszek. meg féltem attól, hogy megvesszük drágán és nem fejek ki vele semmit. nekem van egy Chicho de az szart se ér.magyarán szólva.
ha neked jó holnap ha nem tudjuk összehozni a sétát akkor felugranék érte.
cumisüvegem az van aventes.én azt érzem, hogy Flóra mivel kapott mostanában almát meg lehet hogy a mensiis bezavart izileg, de ő inkább enne mintsem szopna. eddig se volt vmi jó szopó. mindig csak nyamnyogott. mintha cumizna. kezdettől fogva. (mivel az elején sok tejem volt ömlött a szájába , még 4 hósan is volt hogy arra keltem, hogy tiszta tej a ruhám)sose kelet dolgoznias érte ez mindig is probléma volt. most meg kéne hogy legyen inger. meg mostanában azt a hülye szokást vette fel hogy badom a cicit a szájába a bimboudvarral és kihuzza, csak a végét kapja be.ezt vagy két hete csinálja.és ez se a legjobb a tejtermelésnek.de ugy vagyok vele mostmár egy kicsit megnyugodtam, hogy éhen nem fog halni, ezeket a dolgokat kiprobálom de ha ő nemakar enni azzal nem sokat tudok kezdeni.ha sürübben rakom akkor meg egy kicsit eszik de utána nem kell neki vagy csak cicizik.

Krisz!
Dorkának nem fogta meg a hasát az alma? Flora egy kicsit szenvedett.meg én ugy látom mintha az egész alma a pelusban lenne.
ha van tejed bőven, meg Dorka se nyugtalan akkor ne aggodj. én azért kezdtem aggodni, amit leirtam nem éreztem, hogy megtelne a mellem, meg Flóra feltűnően soványabb lett. még a férjem is megjegyezte ezt, pedig ő az aki sose aggódik a kaja miatt.meg éjszaka is egyfolytában szopni akart.
Dorka jó kisebb mint Flóra de olyan jokis hurkásm eg pocija van a képeken. Florinak nincs már ilyen pcija. szerintem is az alkati kérdés már most megjelenik.

Era!

Nekem is furi vot, hogy a doki nem akart tejpépet irni. én ezt kértem. de hétfőn feliratok addig nem jövök el. a mi dokinknak sztem nincs gyereke és ez látszik rajta. amikor sir mindig azt mondja bizt. éhes pedig azért számtalan oka lehet.

Jó volt otthon ? Hármasban voltatok?

Enci
renci

Uhh! bocsi, hogy ilyen sokat irtam!
Enci
renci

Sziasztok,

Era,
gondoltam, ha benézek a te írásod fog köszönteniKép Milyen volt Tokaj?
Letöltöd az MSNt?

Ildikó,
egy tejtermelődést segítő bogyóról, az urnicáról van szó, még eddig mindenki csak dícsérte. Én 2x vettem be, és annyi tejcsi lett a meglévőhöz, hogy abba is hagytamKép
Jók a fotókKép
Mondta már Anita, hogy gyakran szoktunk találkozni?

Remélem, mindenkinek jól talt a hétvége, mi sokat sétáltunk, tagnap az állatkertben is voltunk. Már bánom, hogy nem vittem fotómasinát.

manóka

manóka
manóka

Újra itt vagyok. A csajom már alszik egy ideje, jó hatással volt rá a tokaji levegőKép

Manóka!
Hiányoltam már, hogy csak te nem írtál a hétvégén, de örülök, hogy jól vagytok!!!Kép
Nagyon, nagyon jó volt TokajbanKép
Anna rohangált, kergette a macskákat, tépkedte a füvet, meg persze ette is...KépKép
Tudtam jó sokat pihenni, remélem sokáig tart majd ez az energiaKépKép
Imike megetette az állatokat?KépKépKép

Enci!
Ketten voltunk Annával, András ma jött értünk.
Szerintem bízd nyugodtan Flórára az evés ügyet, nagyon okosak ők, tudják mi jó nekikKépKép

Holnap megyünk a játszótérre? Már hiányzik egy ki dumcsiKép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Manóka, Nadine!

Milyen címen vagytok bejelentkezve az MSN-n, mert most csinálom?
Én a profilomban lévő címmel.

Era

Era
Kép
era75

manóka
manóka

Manóka!

már én is hiányoltalak. azt hittem, hogy elutaztatok vhova.

Era!

jó lenne szerintem is a játszó. ma délután elsétáltunk de rengetegen voltak. Flóra amuyg is elkezdett sírdogálni. Ő nem akart játszizniKép
ugyhogy az egyetmnél sétáltunk.
András próbált a srácokkal?
renci

ja !azt még nem is mondtam ebbe anagy kaja ügyben, (de megigérem, hogy mostmár abbahagyom nem zaklatlak benneteket emiatt), hogy Flóra két napja megvan örülve. egyfolytában fel akar ülni. a hátán fekszik és minden fogodzkodó nélkül hasizombol probál felülni.fejét meg a vállait felemeli. a spárban akkora sírást vágott le ,hogy fel kellett emelni a kocsit, hogy ülni tudjon.
Zsoltival ott nevettünk rajta. nagyon cuki. de öltöztetni is nehéz, mert ha megfogom a keézt, már felül. huzza magátKép

Enci
renci

sziasztok!

Enci,
akkor adtál már tejpépet Flórának?
Nálunk beindult az evés-nagyüzemKép Délelőtt egy 1/2! almát megevett reszelve a csaj, este meg tejpép+almás-öszibari kb 1 dl. Emellett szopik rendesen amennyit eddig. Mondjuk el is kezdett hízni végreKép

Dorkának is mániája a felülés, amint megfogja a kezemet elég az egyiket, már húzza fel magátKép
Emiatt is rengeteget bukik, mert kaja után akkora mocorgást csap, folyton forog meg ülni, mászni próbál és kidolgozza magából a kaját.

Tényleg csajok, etetéshez nektek bevált az előke?
Dorka minden etetéskor leeszi magát, mert lecibálja magáról, játszik vele és befolyik minden a nyakánál.
Gondolkozom az esőkabátonKép

Krisz

Krisz
krisszie

Era
nadinec_@hotmail.com

De ha megírod a tiédet én felveszlek a partnerek közé utána tudunk akár 4-en is beszélgetni.

Na megyek a sipítómhoz.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Az enyém otvosera@msn.com

Tegnap este megváltoztattam, mert az e-mail címem volt, de már nem azKép

Era

Era
Kép
era75

Krisz!

A te elérésed mi?

Era

Era
Kép
era75

Krisz!

Most láttam, hogy mailben elküldtedKép
Már felvettelek a listámra.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Tejserkentő azt hiszem arra nekem nincs szügségemKépKépKépKépKép
Olyan hüvös van odakint nemszeretem időKép
Ha érdekel nekem is van MSN cimem pildiko_4@hotmail.com Kép
megprobálak felveni titeket de nekem majd kel apa segitsége is KépKépKép
Tudjátok egyedül nem megy?KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Na jók legyetek sziasztok IldikóKép
ildikó_4

Enci,
méltemKép Nagyon jók a képekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Na megvacsoráltunk: barackos tejpép. Dorka teljesen rákattant, egyszerűen imádtaKép kb 100 ml-t kapott, de még bírta volna enni.

Enci,
nektek hogy sikerült a vacsi?
msn-t nem próbálod meg?

Ildikó
de jó akkor tudunk msn-en csevegniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Íme a képek a mai játszózásról a teljesség igénye nélkülKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

manóka

manóka
manóka

Na sziasztok!

Itt vannak a pucér csajos képek:
Kép

Kép

Ti is tegyetek fel!

Krisz

Krisz
krisszie

nagyon jók a képek!!!

Krisz!

köszi, hogy elkülteda többit.
megcsináltam az msn-t a tvnetworkos cimemet adtam meg.
csajok ti milyen cimen van, hogy feltudjalak venni benneteket?

na a gyerek amit zabált este.
délután amikor feljöttünk szopcsi utána egy órával bezabbantott egy fél adag pépet, annyira izlett neki.nem győztem elég gyorsan a szájába rakni. utána fél órával szopcsi(közv.fürdés előtt). fürdés és utána megint szopcsi. ezt a két szopit megmértem és 320 ml volt és utána megevett még egy fél adag pépet.
lefekvés de még egy kicsit evett gondolom szomjas volt. és beájult. kiváncsi vagyok meddig alszik.ezt az egészet másfél két ora alattette meg

na jó éjt nektek

Enci
renci

Sziasztok lányokKépKép
A képek imádni valok mindenki nagyon édi rajtaKépKép
KriszKép
Nem gondoltál még bele hogy mit fogolt te kapni majd a lányodtol ha nagy lesz Képmeztelen képeket teszel közzéKépKépKép
Lányok van egy jó hirem ugy nézzki hogy jövö hétöl mi is tudunk menni veletek a játszira mert 8 órás leszek ami anyit jelent hogy reggel 5-13ig fogog dolgozni és akor a délutánom szabad leszKépKépKépKépmost madarat lehetne velem fogatniKép
Na ennyi legyetek jók ha tudtok sziasztok Kép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Képek nagyon, nagyon jóóóóóóóóók!!!!!!

Ildikó!
De jó, akkor mindenki majd játszizikKépKép

Krisz, Enci!
Nagyon ügyesek a csajok, hogy ilyen jól esznekKép
Lassan jöhet a főzelék.

Hát az én lányomról a víz se mossa le a tokaji eredetet, mindenhol csak üveggel láthatóKépKép
A kis alkeszKép
Most persze alszik.

Era

Era
Kép
era75

Kép

A seprűm....

És Spongya..

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok

Zsani épp ezt csinálja:

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Tök jól sikerült a tortaKép
Kép

Dorka vacsi (nem tortát evettKép)
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Na dobok fel egy képet a többi a
http://www.gportal.hu/portal/nadine/ érhető el Zsani új szerelésben címszó alatt.

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

legszebbek a lányok, meg a torta is jól néz ki, nyam,nyamKép
tetszik a spongya is, ügyes vagy EraKép
meg az az izé seprű is pofás, jött vele néni is, aki húzgálja, mert akkor én is rendelnék egyetKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!
A néni még nem érekezett meg, de várom nagyonKépKépKépKép
Megtaláltam a Pampers zacsit, majd ma viszem (2 pont)

Nadine
Zsani gyönyörű kis hölgy!!!!

Krisz!
Dorka+ Apája+ torta nagyon édes!!!!!!!KépKép

Ma lesz séta?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dekupálók,
kaptam egy ilyen képet (üdvözlőlap)
Kép

szerintetek lehetne belőle képet csinálni Dorkának? Ötleteket kérnék!
Lehet megpróbálkoznék én is veleKép

Ma megyek suliba, zh hegyekKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Krisz!
gratula a tortához! végül is milyet csináltál?
hol találtál receptet?
Dorka ügyesen eszik látom komálja a tejpépet. Flóra is imádja.
zhKép
nekem is tanulnom kéne dehát...
renci

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt, igen-igen van egy 1 fogú a családbanKépKépKépKépKépKép
Dorkacsajnak kibújt a fogacskája ma délelőtt vettem észre.

Végülis narancsos torta lett és improvizáltam, mert nem találtam receptet hozzá.
Holnap megint suli, újabb zhKép

Krisz

Krisz
krisszie

Dorka,
gratula a fogacskáhozKépKépKép akkor holnap már répát is nassolhatszKépKépKépKépKép

Krisz,
ugyanilyen padlónk van, csak zöld, és sötétebbKép
a képeslap vastag? de így is fel lehet sztem ragasztani, csinálni kell neki paszpartut.

Lányok,
tanuljatok, de azért dumcsizzunk isKép

manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?