Sziasztok,
Jaimee,
sajnos Danika lefoglalja minden időmet, ami kis szabadidő marad azt pedig arra használom, hogy a könyveléssel haladjak.
A picurka nagyon-nagyon hasfájós, már túl vagyunk az Infacolon, Espumisanon, Gripe Wateron, a doki által felírt kanalas orvosságon, most pedig visszatértünk az angolvízhez és amikor este már több órája sír vígasztalhatatlanul akkor pedig Cataflam cseppet adok neki.
Pedig megfogadtam, hogy gyógyzsert nem adok, de sajnos elkerülhetetlen. Fogalmam sincs, hogy mitől durvult be ennyire a hasfájása, eddig is fájt,de elviselhetően, 4 napja viszont nagyon durva.
Este kell egy kis táoszert adnom neki pótlásnak, arra gyanakodtunk, hogy az nem jó neki. Erre kapott csökkentett fehérje tartalmú tápszert, a hasa ugyanúgy fáj.
Aztán volt, hogy bírtam neki csak anyatejet adni és akkor is ugyanúgy fájt...
Fogalmam sincs, hogy mi lenne a megoldás. Van már hasmelegító párnánk is és tegnap már meleg vízbe is ültettük hátha oldódik a görcs de nem sok sikerrel...
Szóval mostanában elég bonyolultak a napjaim, viszont a sírásban annyira elfárad szegényke, hogy este 10-től hajnal 6-ig alszik, én meg járkálok át hozzá megnézni, hogy jól van-e, annak ellenére, hogy kamerás bébiőrünk van
Anyai aggódás
Dita,
nagyon remélem, hogy a rózsaszín babakocsit kell megvennetek!