sziasztok!most jöttem haza a klinikáról.nem a magzatviz szivárgott.csak folyásom van.ami a dokinénim szerint jó.csak a crp szintem magas,és gyulladás van a szervezetemben. a vizeletben sok a baktérium és attól.ezért most antibiotikum kúra és kedden ismét vér és vizeletvétel,és nst is lesz.ha addig pedig valami van,akkor szülőszoba és hivom a dokinénit.szóval nem tudom,hogy a nyszi hozza e Sedit.de végülis mindegy mikor jön,csak ne legyen semmi baja sem.egészséges legyen.szóval ez törént.végülis már nem sok van hátra.és majd Sedi eldönti,hogy mikor akar kibújni.de úgy látszik hogy szeret odabent lenni.....
csak azért ne olyan sokáig kisfiam!!!!!
ani!húúúúú...megilyesztettél.szegény Szabi.de a lényeg,hogy nem lett baja.sajnos pont abban a korban van,hogy esünk-bukunk.
a recept szupi!köszönjük!puszi nektek!
vanda és pasi!gyönyörűek a gyerekek!és mennyit nőttek!hihetetlen.látszik,hogy jól vannak táplálva.
pasi!szupi a vonalzód!és milyen gyönyörű Laura lányod...
szmet!az én lepényem is egésszen a 33. hétig a hátsó falon jó helyen tapadt.az utóbbi időben pedig a bal oldalon de szerencsére jó helyen van.szóval még neked is változhat.hátha.
kincs!olyan rossz ez a vizszerű folyás.én is mindig azt hiszem hogy a magzatviz szivárog.ugye nem tudom.de végülis nem az csak folyás.de azzal mindig gondom volt a terhességem alatt.csak azt nem tudom,hogy ha netán előbb-utóbb az is jönne,hogy fogom észervenni...?na mindegy.majd alakul valahogy.sok puszi nektek!
árnika!tezstelj!!!!!!már alig várom az eredményt!!!!!!sok puszi!
rana!nagyon jó a kép a kicsikről!!!!!gartulálok!egyébként tényleg szimpi doki Zatik.akkor nála maradsz?vagy még szétnézel úgymond...?
mabe!elereszteném én már Sedit.de még nem akar jönni.nagyon jól érzi odabent magát.de azért ki tudja...még jöhet a hétvégén is akár.bizom benne.
mindenkinek nagyon szép hétvégét,és kellemes locsolóktól dús Húsvéti ünnepeket kivánok!!!
ha bármi törénik irok csajok!!!!!!(ani és árnika!)