Új privát üzeneted érkezett!

Bajcsyban volt a műtét ,és oda járok a fájdalom ambulanciára, a főorvoshoz .Köszönöm minden hozzászólást .Tudom nem ide illik de velem már csak ilyen dolgok történnek ,gondoltam meg írom nektek .
Dalmi
dalmácia

Dalmi drága, remélem, megoldódik a dolog, mert az nem megoldás, hogy fájdalomcsillapítón élj. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Dalmi, nehogy bocsánatot kérj, amiért leírtad. Veled most épp ez van, és tény, jobb lenne örömteli hírekről hallani, de hát az élet nem habostorta, ezt mindannyian tapasztaljuk. Szóval csak gyere és panaszkodj, ha épp ahhoz van kedved :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Dalmi, ugye nem a László prof. műtött ?
Annyira rossz látni a vergődésedet. Komolyan, kérj beutalót idegsebészetre, vagy akárhova, a háziorvosnak tudnia kell hova kell menned. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön megoldást találni !

mniki

Dalmi: ez annyira borzasztó! :cry: Nekem is a Bajcsiban volt lapar és petevezeték-eltávolítás.

Amina: hajrá szurik és tüszők! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Dalmi, mint ahogy a lányok is írták, ne kérj bocsánatot.
Mi itt egymásért vagyunk, az örömben és a bánatban is osztozunk egymással!!! Sajnos most kevés jó történik, de MINDEN ROSSZ UTÁN JÓ KÖVETKEZIK!!!!
Mindenképpen menj el vele orvoshoz!!! Szólj ha segíthetünk valamiben.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Dalmi: egyetértek a lányokkal! Puszi.

Nos, nekem elmaradt a mai méhüregfeltöltésem, mert ma is lázas vagyok. Áttettük a köv. ciklusba. :( Viszont levetettük az Istenhegyin a kromoszómát és a trombózist. Holnap megyek egy immunológiai professzorhoz konzira, pénteken a Mensbe pm. és inz. kontrollra, jövő héten meg Tűű dr.hoz. Szóval van program bőven. :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

Láttam a hír tv archívumában 2 adást, mindkettő laparos nőgyógy műtétet mutat be, egyik miomakivét, másik emdometriozisműtét. Nem semmi. Érdekelteknek ajánlom.
Ma voltam a háziorvosomnál, olyan aranyos nő, annyira szurkol nekem. Szokásos adimetet és bromocriptint írattam fel.És várja a folytatásom... :)

Kiskókuszka ma is küldöm a + energiát!!!

Puszedli, Jó sok minden áll előttetek. :shock: nem beszélve arról hogy ez egy kész vagyon.

dalmi azért én elmennék ahhoz az ideggyyógyászhoz, hátha ...bízni kell.

Amina, hajrá gonál! :)

Till drága! Hogy mik vannak! Mitől jött ez neked?? Csokizz csak nyugodtan, a baba már jó helyen van! gyors felépülést.

szurizóknak drukkjaim mennek!!!!!!!!!!!!!

Timinek babaragi mára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puszi mindenkinek!
nani72

Puszi!Sajnálom az elmaradt méhfeltöltést ,de sok mindent elintéztél ma ,még ha lázas voltál akkor is .Ügyi vagy .

Mniki !De László prof, le sem írom mennyibe került :(

A korház igazgató helyettese ismerős, kérek tőle segítséget.Majd kitalál nekem valami megoldást.Nagyon bízom benne .
dalmácia

Dalmi, László prof :shock: jaj....Kitartás nektek!

Nani, ki a körzetid?Mert az enyém is nő a P.úti rendelőben (asszem legalábbis, ott ahol az éjjel-nappali ügyeletes patika van.

Puszi, sajnálom.Gyógyulgass.

Nem tudjátok Tűű drhoz mikorra osztogatnak időpontot?
Vendég

Hunci: május második felére.

Kép

Kép

*puszedli*

(((((((((((Dalmi))))))))))))

Timi: tovabbra is babaragi ++++++++++

Puszedli: sajnalom, hogy elmaradt a feltoltes, de tenyleg sokmindent elinteztel ma! Pontosan mi ez a kromoszoma vizsgalat?

Nani: megnezem az adast! es köszi!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Hunci, ki a dokinőd?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, M.Zsuzsanna. Mert?Amúgy imádom, nagyon kedves, aranyos és nem piszkál a pcos és a metem miatt, sőőőt tudja a dörgést :lol: .Támogatott a terhesség alatti szedésével is, míg más doki főleg nődokik, meg rémisztgetett.
Vendég

Huncikám, május 23 utánra vannak időpontok (hétfőn hallottam, amikor ott voltam)

Dalmi, engem is ő műtött 2007-ben, úgyhogy ismerem a tarifáját :?
A lényeg, hogy találjanak megoldást a fájdalmadra !!!

Csajok, volt valakinél, hogy a Suprefactos mensinél sokkal rosszabbul volt, mint normálisan ?
Nem tudom van-e összefüggés, de piszok szarul vagyok. Már éjjel is szenvedtem, de akkor inkább szívdobogásom volt, most meg majdnem elájultam, utána meg hirtelen 90-es pulzusom lett :shock:

mniki

Hunci, én meg szembe járok, ha ugyarra a rendelőre gondolsz, amire én :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Mniki,
longot nyomsz?
Nekem mindig (4x) volt short, ezt nem ismerem, lesznek itt tapasztaltak, akik majd eligazítanak...de nagyon valószínű, hogy a hormon-behatás teszi...gondolom :roll:
Kitartás és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Drága,
mennek a drukkok Neked is!!!++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
jobban vagy már??? Gyógyító drukkok mennek, jön a húsvét, nem ér betegeskedni!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dalmi, Drága,
nagyon drukkolok, hogy hamar rendbe jöjj!!! :oops: (most hallottam másik fórumon egy hasonló esetet, soká tartott, de meggyógyult az illető, és azóta babás :P )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, Kalkata,
aranyosak vagytok! :) Sajna nem tudom, mi lelt, de nem vírus okozza :oops: igyekszem összeszedni magam...

Timi,
babaragik továbbra is!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
ölellek!!! :P

(este elutazunk nagyszülőkhöz, ott töltjük a húsvétot. Ha tudok, benézek onnan is! :P )

tillidian

Tili :)
igen, long protocol-on vagyok.
Már sokkal jobban érzem magam, meg tudom, lesz ez még rosszabb is :lol: Egy dologért imádkozom, hogy ne legyen olyan túlstimum, mint 4 éve :roll:

Puszedli, sajnálom az elmaradt vizsgálatot. Ha rendszeres a ciklusod, talán nem olyan vészes ez a csúszás. A lényeg, hogy meggyógyulj !

mniki

Mniki: en is longos vagyok. Nekem a supretol semmi bajom nincs, de biztos hogy van valami osszefugges, mert en kevesbbe gorcsolok :roll: . Az izzadas, szivdobogas (enyhe) nekem a gonaltol szokott lenni.
Mindekfelekeppen igyal sok-sok vizet! Bizom benne, hogy nem lesz tulstimu!

Köszönöm a drukkokat! :)

amina09

szevasztok,
Olvasok a háttérben.
Én csak javasolni tudom a HÍR Tv-ben bemutatott műtétet, nekm ott csinálták és tényleg amit más kórházban kivesznek itt ha lehet akkor mindent megtesznek azért hogy megmaradjon. Az ellátás jó, körbe ugrálnak, a doki rendes. Az összenövéseket teljesen meg lehet szűntetni, egyből kell babásodással próbálkozni, és még így sem garancia, hogy 3 hónap alatt nem nő össze a petevezető, vagy lesznek máshol összenövések, de az élet, a szex minősége jobb lesz.

Mniki,
szurkolok Nektek, mert már olyan rég vártok, husi-víz-husi-víz.

Jók legyetek!
farkasok

Mniki: nekem ugyanilyen gondjaim voltak a Suprefacttól az előző 4 stimunál ( az egyikből nem lett beültetés) Tényleg jó rá a sok-sok folyadék!

Till: szerintem ideje lenne a rókacsaládot tovább passzolni! Jobbulást kívánok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Először is
Timi, ragi továbbra is egyfolytában+++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, jobban vagy?

Amina, újság? egyfolytában drukk a szurikhoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (valami új eredmény esetleg??? - halkan kérdezem csak )

Nani, megnéztem a 2 műtétről szóló adást, minden nagyon érthető benne, jó lett volna a műtétem előtt látni, és akkor nem izgultam volna annyira!!

Till, soraidat olvasván, örülök, hogy jobban vagy!! Ezt az előttünk álló napsütéses hétvégét nem töltheted betegeskedéssel! Majd anyukád pátyolgat otthon... :wink: Jobbulást kívánok!

Dalmi, jutottál már valamelyest előre?

kalkata

Én is megnéztem a műtétet, mondhatni érdekes volt :lol:

Farkasok :)
Judit, de jó, hogy előbújtál ! Terveztek mostanában lombikot, vagy spontán próbálkoztok ?

Amina, nem sokkal jársz előttem :lol:

Timi, köszönöm, az azért megnyugtató, hogy nem csak én képzelem be az összefüggést :lol:

Egyébként arra is gondoltam már, hogy az évek előrehaladtával egyre kevésbé lesz toleráns az ember a kezeléssel szemben.
Huszonévesen még talán a szervezetem is jobban reagált, de harminc felett már jönnek a bajok. Mondom ezt 33 évesen :lol:

mniki

Mniki: egyetértek veled mind a 33 évemmel! :wink: :lol: (jobban mondva még csak 32, de már nagyon közel van)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!
Angel és Kókuszhírek a babavárósban.
harcimokus

Mniki!

Nem emlékszem, hogy más lett volna a "dolog" a suprefact alatt.
DE az tény, hogy nekem aki nagy fejfájós vagyok, a stimuk alatt sosem fájt a fejem! Egyébként nekem is longom volt :wink:

Kép
lona1

Sziasztok!

Mniki: nekem nem volt más a Suprétól.

Timi, Amina: drukkolok ám nagyon!!!!!

Mi ma megjártuk az immunológiai prof.-ot is, 12 vizsgálatot szeretne, viszont beutalni nem tud. Házidokik sem nagyon utalhatnak be,.... magánban meg k***a sokba kerülne. Aki megcsináltatta már ezeket, leírná nekem, hogy oldotta meg?Akár priviben is jöhet! Köszönöm.
Méhüregfeltöltés a köv. ciklusban lesz. Tegnap még lázas voltam, ma még nem, kopp-kopp.

Kép

Kép

*puszedli*

Hali!

Puszi: szuper, hogy nem volt lazad ma! csak igy tovabb. kepzelem milyen osszeg johetett ki, jo lenne beutalot szerezni.

Mniki: igen, egyszerre leszunk babasak ;) Es milyen komoly kor ez a 33 ev! :) ugyanmáááááár!

Kalkata: koszi az erdeklodest, epp ma jott meg az eredmeny. egyelore probalom ertelmezni, nem tudom,hogy oruljek ,vagy sirjak :) A lenyeg:

120 perces inzulin 57,2mIU/l - referencia tartomany 45 alatt
(119 mIU/l-rol indultam kevesebb mint 2 honappal ezelott) -
120 perces vcukrom is 0,3 -al csokkent ;)

viszont a prolaktinom 514 (ref. 102-496) :(

amina09

Amina: jól lement az inzulinod, szuper!!!!! A prolaktin hamar levihető!

(Hőemelkedésem van,... :cry: )

Kép

Kép

*puszedli*

Jó reggelt!

Amina: szépen alakulsz! :)

Nekem nincsenek jó híreim, tegnap este volt egy kis barnás-véres valami és fajdogál a hasam is. Sajnos nekem mindíg előbb megjön, amikor felturbóznak hormonokkal, hiába a progi-szuri. De azért még nem adom fel!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kokuszkanak jobbulast! Kicsi lany, eros vagy es ezt is kibirod!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi: ez a hanyadik napod? teszteltel mar? persze, hogy nem adjuk fel, hiszen babas lanyok meseltek mar hasonlo "tuneteket" :)

Puszi: franya hoemelkedes muljon el!

Tenyleg a 120 perces inzulinnak mennyi a ref. tartomanya? tenyleg 45? :roll:

amina09

Jó reggelt mindenkinek!

Amina, szépen alakulsz :) Prolaktint sajnálom, de biztosan van rá megoldás.

Puszedli, ezt nem értem...a prof nem praktizál valamelyik kórházban, klinikán? Oda nem tud "felvetetni" és ott megcsinálni a vizsgálatokat?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok !

A terheléses inzulinnak (120') 25 alatt kéne lennie. 25 felett már emelkedettnek számít.

Amina :) gyönyörűen alakul az inzulinod ! Mindezt sima metforminnal sikerült elérni, vagy szedtél kombinált (Avandamet) gyógyszert is ?
A prolaktint a Bromoval nagyon könnyen és hamar leviszik. Vagy lehet, már szeded is rá, csak emelni kéne ?

Timi, még nagyon korai lenne, hogy megjöjjön :roll: Jól emlékszem, 1 hete kaptad vissza a margarétákat, igaz ? Mit jelent az, hogy mindig hamarabb jön meg ? Mennyivel ?
Ma volt ilyen barnás váladék ?
Próbálj megnyugodni - tudom nagyon nehéz.... -, remélhetőleg ez beágyazódási maszatolás lesz !!!

Puszedli, milyen jellegű vizsgálatokat kéne elvégeztetni ?
Nálam rengeteg immunológiai vizsgálat volt, ezek után derült ki miért vagyok habituális vetélő. Ha gondolod, priviben írd meg, hátha tudok segíteni.

Angeléknak ++++++++++++++++++++++++++++++++
a szívem mindig elszorul, amikor rájuk gondolok

mniki

Puszi, jobban vagy ma reggelre? sajnos mindig estére lázadodunk be... jobbulást
A prof. nem rendel valamelyik kórházban?? Nem tudod?

Timi, továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nem feladni, bízni!!!!)

Amina, a 120 perces inzulin 25 alatt jó (szerintem). én így tudom.
Endokrinológushoz nem mész az eredménnyel???

Mniki, hajrá-hajrá 30 felettiek :wink: :wink: :wink:

Baba, jól vagy? nagyon eltűntél...

Till, jobban vagy? Remélem már messziről elkerül a rókakoma...

Üdv. MINDENKINEK!!!!

Velem: a szép 28-29 napos ciklusaimból mára 36-40 naposak lettek. Vajon mitől??? Lehet hogy most meg túlműködik a pm-em és attól (napi 1 L-Thyroxin)???

kalkata

Kalkata: nem szedsz valamilyen gyogynovenykeszitmenyt, vagy hasonlot? Nekem tavaly a Gynex hatasara/vagy baratcserje ? a 28 napos ciklusaim 24-26-ra csokkentek... Azota rendbejott, hogy abbahagytam.

Mniki: sima metet szedek :)

Bromo: meg elso lombik elott szedtem , de 2 felszem utan mar orankent hanytam, es nem lattam rendesen :(. Norprolac kellene lehet...
Endokrinologusom meg 3 hetig odavan, igy az eredmenyeket sem tudom megmutatni :(.

amina09

Amina: ez a 6. nap a beültetés után. Nagyon korai lenne még a teszt.

Mniki: ilyenkor többnyire 1 héttel előbb jön meg, de ma még szerencsére semmi maszatolás sem volt. Remélem csak a kicsik ássák jó mélyre magukat és hozzák rám a frászt.

Ma pihenőre fogom a dolgot és nem csinálok semmit sem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!!

Kész lett a a leletem Tűű dokinál.
Tegnap voltunk és felírta a Merckforin XR 750g-os tabletát.
Azt mondta szedjem elösször csak este 1-et 2 hétig aztán napi 2-t.
Bevallom nem nagyo igazodom ki a leleteken így Puszi segítségét kértem ő is megnézi.
Azt mondta a doki hogy ez rendbe hozza az amúgy normális 33 napos ciklusomat 28-napra és a peteérésem nem 17 nap lesz hanem rendesen 14 nap.
(valakinek erről valami vélemény? :roll: )
Egy pár adatot azért beírok hátha írok olyan dolgot is ami fontos! :lol:

TSH: 1.4424
Insulin: 8.43
Insulin: 24.44 (gondolom ez a terhelt :roll: )

Nézegetem a referencia értékeket és ez ha jól látom mind a tertományon belül van.
Lehet hogy az alkatomhoz képest tartotta magasnak? :roll:

Timi76 mennek a babaragacsok!!
A pihenő mindíg jó ötlet szerintem ebben a szép időben egy séta is biztos jót tenne a babóknak!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Timi, nekem is az ET+6. napon volt barnázás. Lehet, hogy épp most ágyazódtak be a kicsik. Ettől lehet a hasfájás is. Nyugodj meg, ugorj be a blogomra és olvasd el a novembert. :wink: Ha túléled a mai napot és a holnap reggelt, akkor nagy valószínűséggel babás vagy. :lol: Tesztet a 8. nap előtt nem érdemes csinálni.++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindekit puszilok, mi nagyon jól pihizünk a Balcsin. :D

skrisz72

Amina, a Bromo nagyon durva, szerencsére ezt csak a barátnőm által tudom. Lehet elég lenne most 1/4 szem estére. Mindenképpen beszélj a Kaális dokiddal, elvileg ő is javasolhatja, de mindenképpen értelmezni tudja a leleltet, ne várjál 3 hétig !!!

Ranikó, a 120 ' inzulinod épp határérték alatti, a vc eredményeid milyenek ? Azt is nézni kell + hormonok. Valószínűleg emiatt javasolta Tűű a gyógyszert. Korábban nem is szedtél metet ?
Az XR nagyon jó, a sima mettől minden bajom volt, ezt szinte meg sem érzem :wink:

Timi, igen, ez még nagyon korai lenne. Arra, hogy miért jött meg 1 héttel korábban a mensid lombikos stimu után a doki mit mond ?

mniki

Miniki nagyon köszi az infót!
Igen persze gondolom tudja mit ír fel csak 750g-os kiszerelés nekem dúrvának tűnt hisz tudom van 500g-os is és ahogy te is mondtad magas ugyan de határérték alatt van.
Na mindegy ha ezt írta fel akkor ezt kell szedni.
Remélem én se érzek meg semmit, bár említett hasmenéest étvágytalanságot (ezt nem bánom :D ) puffadást.
Kérdeztem hogy bezavar e lombiknál azt mondta hogy altatás elött 2 nappal kell csak abbahagyni utána megint szedhetem.

Kép

Kép
raniko

Köszi a megnyugtatást!

Skrisz: szívesen beleolvasnék a blogodba, ha elárulod, hogy hol találom! Nem kizárt, hogy én vagyok nagyon sügér, de pár napja azt sem látom meg, ami az orrom előtt.

Tavaly tavaszi lombikomból elindult a terhesség és a 6-7. napon volt barnázás és a 8. napon nem bírtam tovább, teszteletem és pozitívat, aztán a vérvétel is igazolta a terhességet, de a 6. heti uh élőtt elment a baba. Szóval a barnázástól frászt kapok. Eddíg nem igazán pihentem, bár itthon vagyok, de kertes ház és most sok a tennivaló, mindíg azt vettem észre, hogy este van. Most muszáj lesz egy kicsit visszavenni azt hiszem.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Raniko, hogy őszinte legyek, nem értem miért kaptál 2x750-et.
Én 2x1 500-at szedek, a legutóbbi terhelésem 55 körül volt.
Hát vannak dolgok, amiket csak az orvos tud, mit miért javasol...

Timi, a barnázástól való félelmedet megértem. Az első lombikomnál a 11.napon barnáztam, méhenkívülivel végződött. Meg persze utána a spontán terhességeknél is onnan tudtam, hogy baj van.
Ezt a félelmet nehéz kiiktatni :cry:
Na, de csak pozitívan, nálad most fészkelődnek az embrikék :wink:

Holnaptól indul a Gonal :)

mniki

Minik igen én is az adagot tartom soknak!
Lehet hogy "gyors" javulást kar elérni? :roll:
Bevallom félek attól hogy ha beveszem most mindent megkavar! :roll: :oops:
Az első gyógyszertárba nem is volt 750-es nem is volt a rendszerükbe.(mit csináljak)

Közbe megjött a Géndiagnosztikából a leletem és normális vagyok!! :lol: :lol:
Nem láttak eltérést!!!!!!!! :D

ÚÚ látom holnaptól megy a GONAL, szupi tiszta izgi!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Timi, itt a tavasz sok a ház körüli kinti munka az biztos, DEEE te vegyél vissza tényleg a tempóból!!!!! Most csak süttesd magad a napon, NEEEEE dolgozz!!!!!
Hadd ágyazódjanak az embrikék nyugodtan!!!!
(olvasgasd a novemert, ahogy Skrisz írta, fent v. lent kell a oldalakon visszalépkedni)

Rani, szépen határon belül van az inzulinod (énis ilyenekben reménykedem jövő héten :roll: )!
Jelenleg énis ezt szedem 2x1 naponta (500g), énis fokozottam emeltem, és nincs semmilyen mellékhatása nálam sem. Csak a mostani 35-38 napos ciklusaimat nem tudom mire vélni :roll: !? (egész életembe mindig 28 napos volt, kivéve az utsó 2havi)
Remélem sikerült tökéletesíteni neked az értékeket ezzel az adaggal!!!

Amina, nem szedek semmi ilyesmit, csak amit eddig (Merkformin XR, L-throyin, Folsav, elevit), de ezeket már hónapok óta.....
Valakivel mindenképpen beszélj az eredményeiről!!!!!!

Mniki, hajrá szurik, drukk+++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Kalkata

Nekem azt mondta a doki hogy megzavarhatja elösször a ciklust ha jól értettem.
Igen nekem is fokozatossan kell emelni DE MÉG MINDÍG NEM ÉRTEM A 750g-ot!!!!!!!! :roll: :oops:
A többi értékem is rendbe van.
Nagyon filózok hogy mi legyen! :roll:

Kép

Kép
raniko

Valaki szedi egyáltalán itt a Merckforin XR 750g-os tabletát? :roll:
Amúgy adoki azt mondta hogy kontrolra se kell mennem ami egyépként 3-om hónap múla lenne esedékes mert ha csökken a ciklusnapom száma az már jó és jó jel.
Szedjam a bogyót a terhességem 10. hetéig!
Ennyi "utasítást" kaptam! :oops: :roll:

Kép

Kép
raniko

Kalkata, köszi, megvagyok, csak eseménytelenül.

Skrisz:ugyanazt írtad a barnázásról, amit én akartam.Emlékszel, hogy paráztál? :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi - van egy fórum a családinet-en, ahol azok a csajok irogatnak, akik a Fülöp dokihoz járnak, ott talalsz segítséget.

itt a link
http://www.csaladinet.hu/forum/tobbszor ... -t247.html

pussz
leo50

Puszedli, igen, Leo által belinkelt fórum jó, én is ott kezdtem anno :wink:

Raniko, szerintem szedd amit Tűű mondott, lehet egy nagy sokkot akar a szervezetnek, hogy magához térjen!
Ilyet nálam az Avandamettel értünk el és tényleg működött.

Az XR máshogy működik, mint a sima met. A sima met (meforál, adimet, merckformin) kicsit megrövidítette a ciklusomat, nekem inkább az kavart be anno, de 1-2 hónap után szépen rendeződött a ciklusom. Az XR mellett nem volt ilyen. Sőt, tuti pé-s hónapom volt,
nuku barnázással mensi előtt :!:

mniki

Rani, elég egyértelmű utasítást kaptál a d.úrtól!
Miért vannak kétségeid???
(akkor mivel nekem megnyúlottak, az lehet rossz jel... :( )
teljesen parázom már a jövő héttől.... - bocsi a sok nyavajgásért.

Mniki, te mennyit szedtél? vagy szeded még most is?

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?