ne haragudjatok, de most csak olvasó vagyok.Rám tört a pesszimizmus és így nem akarok közétek jönni, mert úgy se vagyok valami jó társaság ilyenkor.
Pusza nektek!
Loviné, tudom mit érzel, nekem is vannak ilyen időszakaim. Legutóbb éppen ti/te voltál az, aki segített, erőt adott. Nem szabad feladni, hiszen minden egyes átküzdött nappal közelebb vagyunk a célunkhoz. Ezt nem szabad elfelejteni.
viszonylag jól vagyok! A barátnőm azt mondja front volt ezért voltam olyan sz*r hangulatba.De hisz Timi ismersz próbálom mindig pozitivan látni a dolgokat, most kiborult a bili.
Annamari,
rég jártál erre mi újság?
Ha most is megjön nekem időre akkor én is bejelentkezem Bodnár papához, és elhozzuk a fagyioviból a kis manókat.
Szia Loviné! Örülök, hogy jobban vagy, én nem valami jól. Szerintem ettől a bogyótól van. Fáj az agyam, de szó szerint. Meg néha olyan rosszul tudok lenni tőle. Lehet sok nekem ez az adag. Most azon töröm a fejem mikor menjünk vissza. Mert a 6 hét az pont húsvét hétfőn jár le. Szerdán nincs vajon rendelés, mintha az rémlene, hogy van. Jó lenne akkorra időpontot kérni, mert a másik hétfő az már a 7. hét, meg addig még kínlódhatok.
Esetleg hamarabb?
Szerintem a délit vedd vissza 850-re.
Azt mondja a barátnőm h front volt két napig.Két napig siró görcs, evési kényszer meg álomkór.Úgy néz ki átment rajtam.
Ja a skype címem megváltozott:manyika79
köszönöm a drukkot.
Már akartam kérdezni, h ti hogy álltok?Láttalak egy párszor bejelentkezve és vártam , h írsz.
Tüszőid?
Punkció?
Gyere gyakrabban,azért mert minden Nyíregyi pcos még be szoktunk ide nézni és azért várjuk a híreket.
Nálam sajnos a leszívás utáni ciklus nem hozott jó eredményt,így most parkolópályán vagyok 2 hónapig ,addig hormonpótlót kell szednem . Sajnos az FSH-m a megengedett 15 helyett26 lett!
Ilyen érték mellett nem kezdtük el a stimut ,most várom hogy lejjebb mennyen. Májusi mensikor megyek vérvételre és aztán majd meglátjuk!
Annmari:Tegnap megrepedhetett a jobb oldalon,mert egész délelőtt alig bírtam menni meg feszített.Aztán délutánra megszűnt ez a feszítés!Ma reggelre meg fel ment a hőm is!
Úgyhogy mától dugdosom az Utrót2x1-t!(a Te jóvoltadból )
Sajnálom,hogy ennyit kell várakoznotok,talán ennél nincs is rosszabb!!! Egy helyben toporogni!
Annamari,
próbáld meg először Csóka dokit Nyíregyen.Ő nőgyógyász endokrinológus.Kedden rendel a nőgyógy tömb fülész részlegi oldalon.
Időpontot kell kérni,de nem találom a számot sehol.Lányok?
Voltam ma az endokrinológián, és képzeljétek mi történt velem.
Találkoztam ismerősökkel, akik oda vártak ahova én, de lassan elfogytak mellőlem.
Volt több várakozó rajtam kivül és volt olyan aki hamarabb ott volt mint én.
Ott bambultam, amikor az egyik várakozó hírtelen odalépet hozzám és segítséget kért.(vonzom az embereket, főleg aki tőlem várja a segítséget)Na hirtelen elmesélte, h 3 hete tud arról, h ő Pcos.Kérdezte tőle Csóka, h mióta tud róla mert a papírjain 5 éve ott fityeg.(no comment)Majd közölte vele, h tegye össze a két kezét, h van gyereke.(most szült nincs két hónapja)Ugyanis Pcos és minden tünete,magas vérnyomás, asztma, és terhesség során epekő amit szülés után meg kellett műteni stb......
Próbáltam vigasztalni , h ne aggódjon minden rendbe lesz.De szőrnyű, h 25 lehetett a kishölgy és ennyi bajának kell ahoz lenni, h észrevegyék........
Ez a Csóka magánrendelése vagy sztk-s,? Milyen doki ő ?lehet vele normálisan beszélni,? Alapos? Miket kell hozzá vinni?
Fog 3.napi hormont csinálni? Mert akkor jó lenne ha mihamarabb kapnék időpontot hozzá mert most vagyok a 15.napon
Bocsi a sok kérdésért de olyan tanácstalan vagyok! Ma reggelre megint bedagadt a szemem úgyhogy valmi biztos nincs renbe nálam!
Nem magán, tb alapon van. Ő endokrinológus-nőgyógyász. Normális, talán nagyon is, olyan tesze-tosza, de amit kérsz általában megteszi. Minden papirodat vidd el ami csak létezik, mert abból sok mindent megállapíthat. Időpontot vagy 2 hét múlva kapsz, mert nekem Loviné már az utolsók egyikét hozta el ápr 14re.
Mindenre feleltem?
Kedden, beszélhetsz, persze, mindenről nyíltan.
Bár nekem azért nem szimpi, mert már adhatott volna októberben is valamit a pajzsmirigyemre, és még most sem lenne rá semmim, ha nem megyek át Debrecenbe.
Képzeljétek! Ma felhívtam az endokrionológiát és május 18-ra kaptam időpontot!
Mire én:) úgy tudtam 2 héten belül szoktak adni.
Mire a nő:) hát akkor félre tájékoztatták.
Sajnos nekem ez már késő mert májusi mensikor már megyek debibe.
Magánba nem tudtok valakit?
Előre is köszi!