Új privát üzeneted érkezett!

Alle: hm…szinte meglepodnek, ha valami siman menne… de a 120 vcukor tenyleg jonak tunik! A 4-bol legalabb 3-at tudsz, hat mit "elegedetlengedunk" :evil: ? :)

Kalkata: most kaptam valaszt (zarojelesen megjegyzem maganlabor): jovo heten erdeklodjek, meg nincs eredmeny!
Nagyon kivancsi vagyok, mit fog majd a hazidoki mondani a kovekre! Mikor mentek?

Nalunk egy felho sincs az egen! olyan szepen sut a nap!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Kata,
igen, én is mérges vagyok, mert miből állt volna kicsit több vért engedni a kémcsőbe :evil:
Most bejelentkeztem, 10én megyek vérvételre a Mens-be, mert ezzel kb. körberöhögnek
23-án megyek dokihoz szintén a Mensbe, de rosszul hallottam a nőt a vonal másik végén, majd kiderül :wink:
De most bizakodó vagyok :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Amina, ezt már tényleg több a soknál!! :evil:
(A háziorvossal e-mailben kommunikálunk, így nem kell sorban állni naphosszat :wink: )

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok!

Nani: igen a MÁV-os Fülöpnél voltunk, este 7-re volt időpontunk, éjjel fél 11-kor jutottunk be, 8000-et kért a nagy semmiért és számla nélkül természetesen. Kért volna egy csomó vizsgálatot, de csakis onnan, ahol ő mondja és én kuncsorogjak 100 másik helyen a beutalókért és, ha nem dolgoznék is legalább 1 év, mire a végére járnék mindennek és kiderülne, hogy nincs semmi gond. Na, nekem nagyon nem jött be.

Annyira gyönyörű az idő!
Képzeljétek! Tegnap félreérthettem valamit, mert 11 babónk van és ma is mind szépen fejlődik! Holnap délben már hozom haza a legszebb 3-at, a többi meg eszkimóka lesz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alle: én is mindig rosszul hallom őket,.... :oops: ( szerintem a cukorból nem nagyon lehet következtetni az inzulinra = nekem a cukrom mindig jó)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Timi, nagyon drukkolok holnap a beköltözéshez!

skrisz72

Timi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, szerintem sem (bár azért bízom, ilyen közeli értékeim még sosem voltak), ezért is kérek vérvételt is a MM-ben...bár bosszant a dolog, de hát ez van.

Timi, drukk a beköltözéshez!

allegrobarbaro

Kókuszka és Angel!
Szurkok továbbra is folyamatosan!!!

Nani!
Sajnálom!!! Mihamarabbi, de mindenekelőtt sikeres folytatást!

Alle!
Hát ez tényleg bosszantó, de azért a 3,2 cukor az talán tényleg jó jel, mert az már szinte éhomi. :)

Kalkata!
Örülök, hogy megkönnyebbültetek!

Amina, Puszi!
Méhfeltöltés nekem is volt. Kissé fájt, de nem vészesen inkább feszített. És gyorsan megvan. De a lényeg én azt hittem elég lesz a tisztasági betét utána, vigyél normál betétet!!! Én alig jutottam a WC-ig mert csurog ki az a folyadék rendesen. Különben simán úgy néztem volna ki, mint akinek becsurgott....

Timi!
Ügyes apróságok, megtapadáskor is ilyen ügyik legyenek!!! :wink:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Sziasztok! :P

Timi,
megadrukk holnapra!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám,
mindjárt mégy "feltöltődni" :P
Úgy emlékszem, 15.000-et fizettem :roll:

Kalkata,
Párodnak gyors gyógyulást!!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Alle,
drukk a vizsgálatokhoz!!!!

Amina,
lemaradtam :oops: Te hol tartasz?

tillidian

Sziasztok, csak gyors hozzaszolas 2 szoptatas es minden egyeb tevekenyseg kozott :-)))

Amina es Mindenki , az MTHFR homo v. heterozigotasagnal tudomasom szerint nem protokoll a heparin (veralvadasgatlo adasa), legalabbis nekem a Nemes doki (AEK haematologia fodoki) nem irta fol, csak azt mondta, h szedjek folsavat. Elvileg csak akkor kell heparint adni, ha a homocisztein szinted is magas, ami ennel a mautacional nem feltetlenul van igy. A Biovitalban lehet ilyet nezetni. En ennek ellenere egy masik haematologussal konzultacio utan felirattam a heparint, (en homozigota vagyok), mert azt mondta, hogy ez onbamagan csak enyhen emeli a trombozis kockazatat, viszont a terhesseg+lombik meg ket trombozis novelo tenyezo, tehat indokolt a heparin adasa.

En a terhessegnel szedtem Femibiont, mert abban van folat, ami a folsav egy feldolgozottabb formaja es tok jo az olyan mutansoknak mint en :-)

Mindenkinek puszi es drukk ezerrel!

Kép

Kép
leo50

Timi, gratula a gyönyörű 11-hez, már lehet úton is vagytok a 3 szépségért. Drukk+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(várunk vissza addigis)

Kókuszka erősítő drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kalkata

sziasztok!

Alle, értettem! (tábla) :)
A cukrod szuper, a laborosok meg :evil: !!!!!!

Timi csupa jót mára!!!!!!!!!! ÉS nagyon örülök, hogy ilyen sok baba lett!!!! szuper!

Szép napot mindenkinek!!!!!
nani72

Timi, kellemes beköltözést mára!+++++++++++++++++++++++

skrisz72

Timi, a mai napra ++++++ :)

Alle, jól tetted, hogy újra leveteted a vért ! Sajnos az, hogy a 0 és 120 perces vc, vagy a 0 perces inzulin jó, semmi esetre sem jelenti azt, hogy jó lesz a 120 perces inzulin is. Nálam tökéletes értékek mellett a 120 p.inzulin 80-90 szokott lenni :?

Szép hétvégét !
Niki

mniki

Most már tényleg elgondolkodtató, hogy egyáltalán valakinek javul az inzulin értéke????? :roll: :roll: :roll:
(diéta, sport és bogyók hatására)

kalkata

Kata :)

Persze, én is példa vagyok erre (még ha csak átmenetileg is :wink:)

2 évig a metformin mellett meg sem moccant a 120 perces inzulinom :? azonban spontán terhességeim voltak, ami előtte SOHA.
Majd átváltottunk Avandametre. Na, ezzel már 3 hónap után majdnem megfeleződött a 120' inzulin.
4,5 havi Avandamet szedés után abba kellett hagynom gasztro bajok miatt. DE ! nuku gyógyszer mellett 10-11 hónapig nemcsak megmaradt ez az érték, de 40 alá ment.
Viszont ahogy abbahagytam a metet, már spontán sem lettem terhes :?

Most 2 hónapja újra szedem, szerencsére már az XR tablettát, amitől nincs bajom és hamarosan lombik (nem lenne muszáj, mert spontán is terhes tudok lenni, ha nem lenne immunprobléma a háttérben ami a vetéléseket okozza)

Szóval nyugi, igenis lejjebb lehet tornászni az inzulint, csak a megfelelő gyógyszert kell megtalálni :)

mniki

Kókuszhírek a babavárósban.
Ma "összeismerkedtem" Timivel. :)
harcimokus

Kokuszka: remelem izlett az anyatejcsi! :) es csak visits tovabb! ugyes vagy!

Timi: babaragik ++++++++++++++++++++++++++++++

Leo: koszonom az infokat! puszi Lea babanak!

Kalkat: es mit mond a hazidoki az ímélben? tovabbi kivizsgalas?

Till: egyelore szurom a supret es:
Mint ahogy a nagy konyvben le van irva, tegnap meg is latogatott piri neni :) hetfon UH.

amina09

Mniki, igazán köszönöm a megnyugtató soraidat, akkor van remény... :wink:
(csak ki kell várnom türelemmel)

Amina, hajrá hétfői UH, talán addigra már meglesz az IR eredményed is, drukkkkk
(háziorvos véleménye Páromról: "A kóros májfunktiós értékeket epekő okozhatja. Hasu UH kontroll szükséges évente, görcs jelentkezése esetén sebész szakorvosnak meg kell vizsgálnia Önt.
Panaszt nem okozó köveket illetve a köves epehólyagot a belgyógyászok / én magam is az vagyok/ nem javasolják kivenni, a sebészek úgy vélik, ki kell venni, mert hosszú távon szövődményeket okozhat.)

Timi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon szép napsütéses hétvégét kívánok mindannyiótoknak!!!!

kalkata

Sziasztok!

Itthon van a 3 szépség! :D Köszönöm a drukkot!

Ahogy Harcimókus írta, ma "összeismerkedtünk"! Csak én irtó zavarban voltam nagy hirtelen! :oops: :lol:

Ir-es témához: nekem akkor ment csak igazán le a 120 perces inzulinom, amikor úgy döntöttem, hogy nem sanyargatom magam tovább a diétával. Ne értsétek félre, én most is naponta 5-6x eszek, cukrokat csak ritkán, de nem számolgatok. Annyi előnyöm, van, hogy én cukorbeteg családban nőttem fel, főzni is úgy tanultam. Egyetlen dolog van, aminek nem tudok ellenállni és az a csoki (kiló számra), de visszafogom magam. Egyébként a Meforalt szedem, jelenleg 3x500mg-ot.

Na, megyek vissza henyélni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Mniki
Én a szurikat mindig merőlegesen szúrom be.

Kalkata
Férjedet nem irigylem az epekövek miatt :cry:
Nekem javult az inzulinom....

Allegrobarbaro
Az jó, ha csökkenteni kell a gyógyszert!
Kevés lett a vér?????

Tillidian
Akkor kicsit fellélegezhetsz :wink:

Amina
Szedjél folsavat!

Puszedli
Drukkolok a negatív eredményért!

Timi
Drukk a szépségeidnek!
Vendég

Hm lányok!
Itt mindig újat olvas az ember. Én is MTHFR heterozigóta vagyok, párom is. És szedtem is rá 2x1 folsavat, de már egy ideje nem. Nekem semmi más gyógyszerről nem beszélt a doki. Lehet kellett volna? És lehet hogy a 2x1 folsavat most is kéne szednem annak elenére hogy mind a védőnő, mind a nőgyógyim azt mondta nem kell. ( Már csak azért is mert az első viszerem kezd rosszalkodni, eddig csak észleltem, de most már ki is dudorogdik olykor és reggel kicsit rossz ráállni a lábamra.

Az IR-t illetőleg én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán ki lehet-e belőle bogyó nélkül gyógyulni, bagy legalább bizonyos szinten tartani. Az tuti, hogy nekem is belejátszott, hogy sponán terhes tudtam lenni.

Kép
katerina

Nekem a Meforalla is lejjebb ment 116-ról 60-ra a 120-as inzulinom! Most Avandametet szedek.
Ma voltam kedvenc doktorbácsimnál és megegyeztük, hogy halasztjuk egy kicsit a lombikot (ő előrébb hozta volna én meg hátrébb ezúttal). PONT AZ IR MIATT VÁRUNK!
Puszi nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kiskókusz nagyon drukkolok neked folyamatosan!!!!! Angel +++++!!!

Puszedli, mi volt???????

Timinek babaragi+++++++++++++++++++++++!

Szurizóknak,várakozóknak,kismamiknak ,és minden idekukkantónak szép hétvégét!!!

(nekem tegnap megjött a piri, utro abbahagyása után 2.napra.)
nani72

Timi, babaragik mennek!!!

Baba, melyik hónapra halasztottátok?

skrisz72

Köszönöm a babaragikat! :)

Látom a szép idő mindenkit kicsalt! Én sem bírtam nyugton maradni, nálunk a teraszon nyári meleg van, végre feltölthettem a napelemeimet! Persze többnyire árnyékban.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Skrisz:még nincs biztos időpont.

babaimádó
Kép
babaimado

Timi, mai adag is elindult!++++++++++++++++++++++++ Mi is kertészkedtünk egész nap. Apa ültetett én bográcsban főztem.

skrisz72

Timi
+++++++++++++ mennek! :wink:

Kókuszka ügyes nagylány :wink:
Vendég

Sziasztok!

7végén nem voltunk, elutaztunk Drágámmal kicsit, jót tett,... :P

Mennek ám a drukkok az akciózóknak! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Tavaszi Szép Jó Reggelt!

Látom, nem volt nagy mozgás hétvégén. Mindenki kint ténykedett vmit ebben a gyönyörű nyárias időben. Remélem jól éreztétek magatokat!!!!!!
Mi is ezt tettük, szombat-vasárnap bográcsozás, lovaskocsikázás a Bakonyban (szarvascsordát is láttunk)... :) :) :)

Timi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hetet kívánok!!!!

kalkata

Timi :) ++++++++++++++++++++++++++

Baba, mikor lesz vérvételes kontrollod ? Kíváncsi vagyok, nálad miként hat az Avandamet :wink:

egyébként nekem is kilátásba helyezte Tűű, ha nem sikerül a lombik, visszakapom az Avandametet :? De ilyenre nem is gondolok, most sikerülni fog :wink:

mniki

Mniki, hajrá pozitív hozzáállás!!!!!! :) :) :)

Baba, jó döntés volt, de meghozni nem lehetett egyszerű.
Mikor mész a MM-be vv-re?

Énis jövő héten szerdán megyek terhelésesre! Már most ideges vagyok ha rá gondok az eredményemre.... (pedig nem lenne szabad, tudom)!!! Olyan jó lenne már nekünk is továbblépni ebből az állapotból.....

Amina, tényleg, nálad eredmények????

Többiek, mind eltüntetek? Kint süttetitek a pocakotokat a napon??? Helyes, dolgozzanak a szegények, mint én :wink: :wink: :wink:

kalkata

Máj.vége/jún.eleje IR kontroll és annak függvényében lesz folytatás. A stimu kezdetétől vissza kell állnom majd a Meforalra.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm szépen!

Hát, valahogy a nem fűlik a fogam a bentléthez, ma egész délelőtt csavarogtunk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Kicsit magamról :wink:Sokan tudjátok volt lapar+hisztero műtétem ,úgy mint sokunknak, csak nálam sikerült átvágni egy idegszálat ezt ma tudtam meg ,nagyon kivagyok sírtam mint egy kisgyerek óriási fájdalmam volt .Most keresek egy ideggyógyászt .

Ölelés mindenkinek !

Dalmi
dalmácia

Baba!
Jó lenne már olyan hírt hallani, mint nekem volt: azaza toltuk a lombikot, hogy várjuk meg amíg javul az IR-em és közben terhes lettem. :)

Timi!
Babaragik mennek ++++++++++

Kalkata!
Én is nagyon féle a terheléses vc. v.-tól. :? :?:

Amina, Alle!
Várjuk az eredményeket!

Kép
katerina

((((((((((((((Dalmi)))))))))))))))) Úristen! Ölellek Drága!

Én belázasodtam, így lehet a holnapi méhfeltöltés elmarad,... :( De remélem nem!

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

Dalmi, ajajjajj,a fenébe! újabb műtét vár rád?

Puszedli, a láz múljon el gyorsan! Holnap pedig legyen rendben minden! :wink:

Timi babaragi indul!!!!!!!!!!

Amina, mikor gonalozol már? :wink:

Kiskókusz, ugye minden oké???? :wink:

Baba, ha magas lenne az ir, nem vágnál bele az újabb lombikba?

Mindenkinek kitartás!!!
nani72

Dalmi: te szegény! Mielőbbi felépülést kívánok!

Puszedli: jobbulást és holnapra drukk!

Köszönöm az újabb adag ragit!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Dalmi, basszus, ez durva :( Jobbulást neked!

Puszedli, gyógyulj meg te is, a vizsgálat meg majd meglesz, emiatt ne aggódj szerintem.

allegrobarbaro

Dalmi, Drága! :cry:
Hatalmas ölelés és nagyon gyors gyógyulást Neked!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(ilyet még nem is hallottam :oops: )

Puszikám,
nagyon drukkolok, hogy lemenjen a láz!!! :oops:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
nahát!!! Dokink épp az IR miatt ment bele a halasztásba? :roll:
Az a lényeg, hogy akkor menjetek, mikor Te úgy érzed: itt a start ideje!!!

Timi
babaragik!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

úgy látszik, macerás napok vannak :oops:
(Sajna én sem vok jól, reggel bepánikoltam, mert véreset hánytam :oops: dokim átmenetileg megnyugtatott: valószínű, a hete tartó állandó hányástól sérült a gyomor v nyelőcső, egyenlőre sok folyadék, de ha megismétlődik, kórház :oops: sajnos minden kijön belőlem: egyetlen kaja marad meg: a csoki :oops: - nesze neked, diéta! :roll: - elnézést az OFFért)

tillidian

Till, igen, engem is meglepett. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy ha elkezdjük a stimut, akkor azonnal abba kell hagyni az Avandametet!!!
Lelkileg sem vagyok olyan állapotban, hogy értelme lenne belemenni egy 5.beültetésbe!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!Köszönöm mindenkinek .
2007 -ben volt a műtét azóta járok orvosról -orvosra találják már meg mitől fáj a lábam ,csak most már annyira elhatalmasodott, fáj a csípőmtől a térdemig .Mondtam a dokinak újra műtetem magam!Válasz ,nem találják meg azt az idegszálat amit átvágtak .
1000 -ből 1 akinek ez a beavatkozás ilyet okoz .műtéti kockázat :( Gőzöm sincs mit tegyek,gondoltam ideggyógyász aki orvosolni tudja a bajom .de ez csak az én ötletem ,doki nem így gondolja szerinte fájdalom csillapítót kell szednem+2 hetente injekció ,az addig oké na de meddig ,míg élek na ettől vagyok ki .

Puszi!Drukk a méhüregfeltöltéshez.Remélem sikerül,lehúzni a lázad .

Timi!Babaragi++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Till !Mielőbbi felépülést.Ölellek .

Dalmi
dalmácia

Dalmi: ez tenyleg borzaszto! persze, minden el van intezve, azzal, hogy muteti kockazat... :(

Puszi: hogy vagy ma reggel? van lazad? jobbulast!

Till: basszuskulcs, veres hanyas... druva! remelem hamar elmulik, es egyel sok csokit! ;)

Nani: buszken jelentem, kis szerencsetlenkedes utan tegnap beadtuk az eslo gonalt :)

Kalkat: inzulinrol meg mindig nincs eredmeny, viszont a TSH-m 1,7-re ment le ! :) :) :) es vele egyutt a koleszterinem is :) . Tokeletes a verkepem, kiveve nehany bacit, ami eddig sosem volt :roll: :) . Parod hogy van?

Timi: babaragi ezerrel +++++++++++++++++++

puszi mindenkinek!

amina09

Nani, most nem. hallgatni fogok Tűű dr.ra!Túl sok beavatkozás volt már és több vetélés is.

babaimádó
Kép
babaimado

Dalmi :shock: ezek nem túl bíztató kilátások. Fiatal vagy még ahhoz, hogy életed végéig fájdalomcsillapítón élj...Jaj, tényleg csak orvosok kezébe ne kerüljön az ember :?

Till, remélem, rendbe jössz. Jobbulást neked elvileg a második trimeszter a terhesség élvezhető része, nem?!

Puszi, majd gyere, mik a hírek.

Baba, jó látni téged is néha. Egyetértek, ha nem érzed úgy, hogy itt az ideje, kár belevágni a lombikba. Ölellek

allegrobarbaro

Dalma :(
Melyik doki mondja azt, hogy fájdalomcsillapító + szuri ? A nőgyógyász, vagy a háziorvosod ?
Szerintem ne hagyd magad, igenis menjél el ideggyógyászhoz !
Nem tudom egy átvágott ideg regenerálódik-e idővel, remélem nem visszafordíthatatlan.
Melyik kórházban műtöttek ?
Forr az ember vére, hogy ennyivel elintézik :evil:

Till, a felmaródott nyelőcső, gyomornyh érdkes dolgokra képes :? biztosan nem lesz gond ! Azt egyél, igyál, ami benned marad, ha az csoki, hát csoki ! nagyon sajnállak, átérzem milyen szar lehet :(

Nekem ma van 1 cn. A Suprefact csak 1 nappal tolta ki a vérzést. Csütörtökön vérvétel és indul a Gonal :)

mniki

Éreztem én tegnap, hogy túl nagy a csend.... :( :( :(

Dalmi, sajnálom a történteket, sok erőt és kitartást a jobbuláshoz!!! Csak azt nehéz feldolgozni gondolom, hogy miért mindig mi vagyunk az 1000-ből az 1???

Puszi, jobban vagy? Meglesz a feltöltés? Lehet már most úton vagytok...

Katerina, igen, most elég sokan vagyunk "IR bajban"!
Jót tesz a bíztatásod. Köszi

Timi, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(TE VAGY MOST MINDEN REMÉNYSÉGÜNK!!!)

Till drága, éreztem én hogy valami nem stimmel...
Küldöm a pozítiv energiáimat mielőbbi gyógyulásodhoz!!!
(ez valami vírusos fertőzés???) Annyira sajnálom.

Amina, hajrá szurik!!
Gratula a jó pm eredményhez, bizzunk a hasonló IR-ben is!
Köszi, párom jól van (azóta is tünetmentes szerencsére).

Baba, türelem babát terem... :wink: :wink: :wink:

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?