Új privát üzeneted érkezett!

Ja és azt elfelejtettem, hogy Dorkának kb péntek óta (szóval az almázás elött)teljesen megváltozott a kakija és rondán ki is csípte a fenekét. Pedig akkor még csak tejcsit kapott. Nem tudom mitől lehet. Sötétebb lett, nyúlósabb és gyakrabban, keveset. Az almázás nem rontott rajta, de nem tudom mitől lehet. Vagy ez normális?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Dorka, nagyon ügyesen eszegettél apával, olyan szépek vagytok!

Krisz, Enci,
http://www.otlettar.try.hu/
ezt találtam, a kismamák alatt vannak a kajával kapcsolatos tanácsok, tippek, ha még szeretnétek hozzáokosodniKép

Era,
Annácska gyönyörű a cipőben, akár már babakocsi nélkül is jöhettek sétálniKép

Ma, séta mehet, meg szoliba is kellene már mennünk!!!!

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

Krisz!

Nagyon jól ,egy a kajálás . úgy látom, hogy inkább megette. nincsen az előkén alma. Flóra az egészet kirakta az előkéreKép
A kakija zöldes és hig is?mert nekem erre amikor ilyen volt Flóra azt mondta a védőnő, hogy sok vizes tejet ivott és azt emészti meg igy a szervezete. meg nem ettél vmi ujat? rostos vagy vmi újat mert az is változathat a kakin.
vagy a "Fogas"anyukákKép azt mondták hogy a kaki higabb lehet és piros fenék amikor jön a fog. Flórának is vmi nagyon kicsipte a fenekét tiszta piros és piros pöttyök vannak rajta. nem tudom, hogy mitől lehet.

Ja az újság az, hogy Flóra már megint cici mániás. apja(de suliban voltam. jól sikerült az ea)le kellett jönnie annyira üvöltöt nem tudta elaltani.KépKép

Séta még nem tudom!
de majd benézek és ha megyek csörgök!

Enci
renci

Sziasztok!

Mi már most indulunk le. Itt a hugicám, megyünk a Sparba. Csörögjetek, lehet, hogy még lent leszünk (kb. 3 körül jövünk fel, mert mi megyünk kerítés ügyben egyeztetniKép )

Kaki, fog miatt lehet másabb. Annának a fogzásos kaki csípte csak ki a popsiját. Neki a Bepanten nagyon, nagyon használ.
Megyek, mert redőnyt húzgálKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Na voltunk a Mediában és az Intersparban. Bevásároltunk. Zsani egész sokáig aludt, jól bírta. Néztünk neki kisruhát mert megyünk bulizni 30-án. Hát ledöbbentünk az árakon....

Kaki: Zsaninak akkor másabb, ha jön a foga. De akkor nagyon csúnya a feneke. Neki csak az idő használ, semmi kencétől nem lesz jobb.

Na megyek rendet rakok a lányomnál.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

voltatok sétálni?
sajna mi nem tudtunk mert a tesom volt nálunk. felvettem vele a Rorscach tesztet. meg palacsintáztunk. most fürdünk és megyünk enni.
majd még jövök

Enci
renci

mindenki milyen elfoglaltKépKép

Flóra még mindig nem alszik. hát egyszercsak majd megtörténik a csodaKép

Enci
renci

Sziasztok,

Krisz,
a képet mindenkép oda kell adnom, mert minden nap találok benne valami új hibátKép már gondoltam, hogy kidobom, csak most nincs gipsz itthonKép

Era,
voltatok tegnap a művészellátóban? MIk voltak? Én mára gondoltam elsétálni, olyan jó az időKép
A kerítés? Ledumáltátok?
Ta szoktál plusz manit adni a kajásfiúnak?

Enci,
gratu a jól sikerült előadáshoz!
Nekünk 1x kellet krém popóra a pisi miatt, a Sudocrem nagyon jó volt.

a fiam mindenáron meg akar fordulni! Ezt kb 3 napja kezdte, még nem tud, de a helyét így is nagyon jól tudja változtatani, úgyhogy, ma már csak az ágy közepén van biztonságbanKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nadine méltem!

Manóka,
megyünk ma sétálni úgyis. Lehozod a képet?
Imike nem semmi, mindjárt fordul. Simán lekörözi a lányokatKép

Enci,
mikor jössztök le?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Kicsit fáradt vagyok. Kikészít ez a szakdoli, meg Zsani nem igazán tesz jót az alvásomnak. Hajnal 2-ig csináltam, utána lefeküdtem, és a lány csak 4szer ébredt 2-6 között, persze utána szundikált békésen 9-ig.

Enci
Gratula az előadás sikeréhez!
Enyém apája se boldogult tegnap este a lányával, egyszerűen nem volt hajlandó elaludni, pedig ő nem cicis elalvó már, de csakazért se. Én kellettem, mert nekem volt dolgom, miért is ne.

Ja tényleg. Zsani tegnap összefutott a saját árnyékával, mivel nem égett a nagylámpa, csak az asztali, így nagyon jó árnyékok voltak. Úgy megijedt, mert mostanában feltartott kézzel mászkál és most közelített egy nagy feketeség. Hát azt a borzalmat....... nem értette, miért nem tudja lehagyni Kép Mi jót röhögtünk, az tuti.

a msáik fontos dolog: Tegnap láttuk, hogy megnyitott a Máltai szeretet szolgálat játszótere. Rengetegen voltak délután. Igaz 4 után volt, gondolom azért. Nem megyünk el megnézni a séta alkalmával??? Vannak olyan hinták meg játékok, amelyek már 6 hós kortól haszálhatók. Reggel 10-18 között van nyitva. Azt nem tudom van e belépő, de én nem láttam, hogy fizetni kéne.

Na megyek lekezelem a nyafogót.

Nadine

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Krisz!

Flora aludt egy fél órát délelőtt. ugyhogy most abszólut nemtudom mi fog következni. szerintem aludni fog , de nem tudom mikor. meg még takarítanom is kéne ma. a lakás már elmozdul a helyéről akkora kosz van. nektek hogy alakul a mai nap. találunk e közös pontot?Kép
ja megyek adok almát a prücsoknek.

megyek mert mert most jó paszban van a csaj megpróbálok addig intezni vmit.

a többieknek bocsi, hogy nem irok most de bepótolomKépKép

Enci
renci

Sziasztok!!

Manóka!
Művészellátó árubeszerzés miatt zárva voltKép
Kerítést ledumáltuk, elvileg "úszó" kapunk lesz, ha egyszer lesz rá pénzünk, de az alapokat úgy csinálják meg.
A kajás fiúnak én még csak egyszer adtam egy 100-t, mert úgy volt pénzem. Meg sem szokták nézni, hogy mennyit adokKép

Nadine
Anna is csodálkozik, amikor árnyjátékot csinálunk nekiKép
Menjünk a játszótérre!!!!!Végre megnyitott!

Ja, délután visszük vissza a szandit, mert az egyik csatja eltört.Még jó, hogy 7 ezer Ft volt.
Mi is megyünk sétálni, mert az Intersparba el kell mennem filmet előhívatni. Az úgyis a játszótér felé esik.

Megyek, mert Annának főzök. Remélem ezt meg fogja enni! Délelőtt csak a cicit volt hajlandó elfogadniKép
El fog fogyni ez a gyerekKép

Era

Era
Kép
era75

Nadine!

muris lehetett ZsankaKépKép Már Flórán is észrevettem, hogy az olvasó lámpa este a falra nagy árnyékot vet és ezt figyeli. szerintem azt nézi.

Era!

Képzeld sikerült most elaludnia a kiságyban különösebb nyüg nélkül. ( jó hogy ezt irom, most sírt fel. kemény egy órát aludt.) furcsa egyszer sokat alszik máskor meg alig alszik napközben. majd kialakul.

mond meg Annának, hogy nem focizni kella szandibaKépKép
vagy már ilyen sebeséggel megy hogy kipurcant a szandi?KépKép

Manóka!

képzeld én meg a hétre nem rendeltem egész hétenkértem a menüt nem hozták. végül pénteken a srác hozott egyet, amiről azt mondta, hogy a ezután hét utána megnéztem az e heti volt de ugy döntöttem hogy szombaton már nem szarakodok ezzel, mivel ugyis itthon lesz Zsolti inkább az agráról hozunk.
amugy izlik a kaja? minden napra rendeltél?

Enci
renci

Mi öltözünk és megyünk le.
Ha jösztök csörögjetek!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jelentkeztem, de sajnos kezdenek összecsapni a fejem felett a hullámok. Állandóan a szakdogámat írom(már nem soká kész!) és így két gyerek mellett tényleg semmi időm másra. Nagyon ritkán szoktalak olvasgatni benneteket. Remélem mindenkinél rendben van minden.
Nálunk mind a két fiu jól van. Pénteken leszünk Gergővel 1 évesek!!!!!. Nagy ünneplés lesz!!!

Ennyi volt a rövid bejelentkezés, mindenkinek a legjobbakat!

sziasztok!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Krisztaa,
Végre jelentkeztélKép
Gondoltam ám rád, hogy állsz a szakdogával. Én szerencsére leadtam, már csak meg kell védeni + az államvizsga.
Nagy-nagy gratula Gergőnek!!!!!
Micsoda nagyfiú márKép

Enci,
most értünk haza, gyertek át, ha Flóra felébredt és ha van kedvetekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megint énKép

Manóka,
köszi a képet! Remélem vízállóKép
Ennyire tetszik a csajnak:
Kép

Tudja valaki, hogy a konakiont meddig kell adni? Most az 5 hós oltáskor már nem írta fel a drnő és csak 1 ampulla maradt. Csak elfelejtette?

Era,
sikerült kicserélni a szandit?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Szandit megjavítják, péntekre lesz kész.
Csere nincs, mert meg tudják csinálni.
Konakiont addig kell adni, amíg nincs a napirendben egy teljes adag kaja. Addig még adni kell. Én elég sokáig adtam Annának, mert sokára evet rendesenKép

Nagyon édes Dorka a képpelKép

Era

Era
Kép
era75

Most nézem, hogy valaki átírt engem Era75-re. Ejnye-bejnyeKép

Krisztaa!
Örülök, hogy jól vagytok! Gyere gyakrabbanKép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Krisz!

sajna csak 3 után kelt fel. fél 4-kor lementünk, bekellett szaladni a könyvtárbe. igy nem telefonáltam ,mert beszéltük, hogy a 4 után már nem jó nektek.utána még elmentünk kosarazni. apát néztük. igy találkoztunk uncsitesóval is. az egészben az a jóKép, hogy Flóra visszafele nem volt hajlando visszaülni a babakocsiba, annyira tetszett naki ahogy Kamilla (uncsitesó) homokozik. és ölben jöttünk haza KépKép de ez volt az utólso. elég nehéz a gyerkőc.

én is ugy tudom, hogy addig kell adni a K-vitamint ameddig csak szopik.

Dorka nagyon édi. milyen jól fognak mutatni, ha majd igy egymással szemben fognak hasalni.KépKép

Era!

én is néztem , hogy ki azaz Era75Kép
amuyg egyedül voltatok a játszótéren?

Kriszti!

kitartás a szakdogához. jo hogy timár Krisszel a fináléban vagytok. nekem még van egy évem még.:8lassan vizsgaidőszak is kezdődik.

Gergőnek boldog szülinapot. !
jó bulziást.

Enci
renci

lányok, mik ezek az új nevek?

manóka

manóka
manóka

Én maradtam, csak nagybetűt kaptamKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Most lettem kész a szakdolimmal. Kicsit kivagyok, fáradt vagyok. De kész. Viszont amint leadtam a a dolit ígérem gyakrabban jövök.

A lány eddig egyszer ébredt, gondolom majd ezek után fog jobban kelni, ha én lefekszem Kép

Manóka
Én is maradtam a nevemen, sőt nem is változatam. Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine,
végre kész vagy!!!
Már hiányoztál a csapatbólKép
Neked mikor kell védeni?

Ma nem tudunk menni sétálni, mert temetésre megyünk és a sógornőm fog vigyázni Dorkára.
Még sose volt vele egyedül kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni nekikKép

Era,
megnéztétek a játszit? Milyen?

Felébredt a csajszi, megyünk almázniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

tegnap már visszatérni és írni nem volt erőm, lepihentem.

Krisz,
látom ám, hogy Dorkának tetszik, míg a hiákat nem észleli, addig jó, de ha szól, akkor majd értekíts, csinálok másikatKép

Kriszta,
Olyan jó volt olvasniKép
Nyáron megyünk ám majd szoboszlóra fürdőzni, és akkor megtalálunk!!!!!!!!!Kép
Milyen gyorsan telik az idő, Gergő már 1 éves!Kép
Mintha még most lett volna.

Ezek az új nevek, szokatlanok nekem, meg nem is nagyon tetszenekKép

Enci,
már többször akartam szóban kérdezni, mindig elfelejtettem, így most itt: te a terhesség alatt foglalkoztál vmilyen mértékben a kapcsolatanalízissel? És értesz a hipnotikus állapotokhoz?
Én a kajával nagyon meg vagyok elégedve, szombaton rendeltem meg, hozzák szépen minden nap. Tegnap megkaptam a jövő heti papírt is.

Ma már csak találkozunk!
Olyan jó az idő, menni kell sétálni!

Krisz,
kár, hogy ti nem jöttökKép

Nadine,
említettem már, hogy ügyes vagy?KépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nadine!

Ügyi vagy!!!Végre kész!!

Nagyon jó volt a játszótéren! Annával mentünk csak ketten, homokozott, hintázott, egy kislánytól el akarta venni a gereblyét. Tudjátok milyen, mindent megszerezKépKép
Mi ma is megyünk. Remélem jösztöük ti is!

A nevek: az azonosító nevünket kaptuk meg, de hogy miért azt nem tudom.

Era

Era
Kép
era75

És tegnap még ezt csináltam Annának. András megrajzolta, én feltöltöttem szinekkelKép

Sajnos a fehérbe került egy kis fekete, de remélem Anna nem dobja majd kiKép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krisz
Hát ha minden jól megy akkor a tanszéki védése június első hetében lesz. Az államvizsga általában rá 10-14 nap.

Mi most jöttünk fel az első sétából, hát dög meleg van. Egy szál pólós idő. Mondjuk Zsanin még volt most pulcsi is.

Era
Mi mennénka játszóra, csak azt kell megvárnom hogy felkeljen a csaj egy gyors ebéd és mehetünk. Ti mikor indultok?
Nemo nagyon jól sikerült!!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Mi szokás szerint 2 körül megyünk le. Még most készül Anna ebédje.
Mikor aludt el Zsani?

Era

Era
Kép
era75

11 kor, de már fent van sőt túl van az ebéden, most fogok én enni valamit. Utána megyünk majd le úgy fél2-2 fele.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Megyünk mi is, csak kajcsi itt is a téma.

manóka

manóka
manóka

Mi is ettünk már. Még egy kis pihi, aztán öltözünk. 2-re lent vagyunk.

Era

Era
Kép
era75

Enci!

Ti jösztök?
Vagy ma suliban vagy?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Merre van ez a játszótér pontosan?
Lehet mi is be fogunk nézni a gyerköcökkel valamikor.

Manóka!
Gyertek nyugodtan Szoboszlóra legalább akkor tudnánk találkozni.

Mára ennyit!

Sziasztok

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Era
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=1537

Ez a képkicsinyítő progi, majd leírást küldök hozzá emailban.

Krisztaa
Nem tudom mennyire vagy ismerős az Újkertben. Ez a Könnyűipari szakközép iskola mögött van a nagy domb mellett. Itt van a közelben a új tüdőszűrű állomás is. Így körülbelül tudod hol lehet?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Sikerült használni a progit, tényleg egyszerű és nagyon jó!!Köszi Nadine a segítséget, így hipp-hopp kész lettemKép

Hát akkor a képek. Egy kicsit sok lesz, bocsi, de ma játszótereztünkKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nem töltöttem fel az összeset. De gondolom látszik, hogy milyen jó volt!!!!Kép

Era

Era
Kép
era75

Csak azt sajnálom, hogy Zsaniról nem lett közeliKép Majd legközelebbKép

Era
Kép
era75

Nagyon jók a fotók!!!!!!!!

Egy kavicsevős képre gondoltál Era?Kép

Csak egy oillre jöttem, megyek, sütök lepcsánkát IminekKép

manóka

manóka
manóka

Hát igen!!Legközelebb meg kell örökíteni, ahogy tömi a szájába a kavicsotKépKép Még most is nevetek rajta+ a laza székletenKép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

nagyon szupik a képek.!! a kavicsturás nagyon szakszerű
kár, hogy nem tudtunk menni. egy nagyon nyügös és többször felkelős éjszaka után egy nagyon fejfájos nap következett. ráadásul holnapra lekell adnom egy Rorscach jegyjzökönyvet és azon dolgoztam. el akartam menni megnézni benneteket, mert gondoltam, hogy a játszin lesztek.de Flóra 4-korkelt fel 11-től. (bepótólta az éjszakát.)

kérdésem az lenne tőletek, hogy
1.mennyi idő múltán jön ki az ha a kaja megcsikarta Flórát. délelőtt adtam neki(11-kor) almát-banánnal. nem sokat.de szerintem nem lehetett ettől ez a nyűgös éjszaka. du. már ki kellett volna jönnie nem?

2. szerintetek a menstruáció van vmi hasonló hatással (nyügösségre gondolok)a gyerkőcre? mert sajna tegnap megjöttek az egyáltalán nem várt vörösök.KépKép annyira jól megvoltam nélkülük.
mondjuk azt érzem hogy kevesebb egy kicsit a tejcsi, de azt nemvettem észre, hogy Flórának kevésbé ízlene a tejcsi.

Manóka!

én is ma lapcsánkát terveztem hogy csinálok. de elnapoltam holnapra. fejfájosan nincs nagykedvem.

Enci
renci

rakok fel egy képet én is

Kép
muszáj nekem ilyet enni? nem maradhatnánk a tejcsinél?

Kép

Kép

már ilyen ügyesen ülünkKépKép

Enci
renci

Sziasztok!

Szuperjók a képekKép
Nagyon klasszak a játszóteresek, látszik, hogy élvezik a csajok. Hintáztatok is?

Enci,
mensiKép
Flóra NAGYON ügyesKép olyan szépen ülKép
imádom, amikor kajamaszatosak olyan aranyosKép
Dorka még nem ül ilyen egyenesen, folyton elhúzza a fejeKép

Flórának nem ízlett az almás banán? Én holnapra tervezem az almás-öszibarit.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Figyelmetekbe ajánlom a következő linket:
http://messenger.msn.com/
(Era főképp neked.)

Mi ezzel a progival beszélgetünk Mónival, mikor mind a ketten a gép előtt ülünk. Tehát teljesen online, magyar nyelvű és egyszerre töben is beszélhetünk, tehát nem privi, hanem egy topiknak megfelel. Aki akar csalakozni az töltse le és telepítse a gépére, garantál vírusmentes. Era Andrásnak nem kell tudnia róla.... Ha valakinek nem sikerül a telepítés visítson!!!! Ha feltelepítette valaki dobjon meg egy maillal, hogy mit adott meg email címnek, mert az kell a megkereséshez.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine méltem!

Nah kipróbáltuk az alma-őszibarit, nem nagy sikerrel. Amíg az almát ügyesen ette, ezt már inkább kifele tuszkolta a szájából. Húzgálta a száját, köhögött, hapcizott minden csak ne kelljen enni. Kicsit felhígítottam forralt vízzel, úgy lecsúszott 6-7 kanállal.
Asszem maradunk az almánálKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Enci!
Menstruáció miatt megváltozhat a tej íze.
A banán okozhat nagy csikarást, de nem hiszem, hogy a délelőtti még éjszaka hatásal lenne.

Nadine!
Majd hétfőn telepítek, aztán kapcsolódunk onlineKép

Most csak köszönni jöttem, mert nemsokára indulunk.
Jó hétvégét mindenkinek!
Pusszzz.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek, lehet, hogy valamelyik hétvégén mi is bemegyünk a játszira kipróbálni.
Biztos nagyon élveznék a fickóim.
Ti hétvégén szoktatok a játszira kimenni?

Nadine!
Aranyos vagy, köszi az infot. Én egyáltalán nem tudom, hgoy merre van ez a játszi még igy se, hogy leírtad de a párom biztos tudni fogja.
Mindenképpen kifogjuk próbálni ezt a játszit!

Sziasztok!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok lányokKép
Újra itvagyok jelentem jól most már úgynézki hogy megmaradok KépKép
Olyan fél 3 körül a házunk elött ettük a fagyit a lánykámal mert vártuk apát bement a boltbaKép elment melettünk egy babakocsis ő is nézzet meg én is de nem kösszöntem ha véletlenül ismerjük egymást akor ezuton szeretnék bocsánatot kérni töle és jelezze már vissza hogy kivolt Képkörübelül igy szégyelem magam miatta ha ismeremKép
Na megyek pihizni mert egy kicsit még gogyi vagyokKép

Pussz mindenkinek sziasztok Kép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Ildikó,
örülök, hogy jobban vagyKép

Krisztaa,
szólj, ha jösztök játszizni, talizhatnánkKép

Enci,
mi van veletek?

Tegnap voltunk mi is a játszón. Nagyon klassz. Dorkával hintáztunkKép Olyan édes volt, egész ügyesen ült benne. Persze mi voltunk a legkisebbek, így aztán megcsodálták a csajt. Volt nagy nyüzsi, de tetszett nekiKép

Séta?

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

nincs semmi különös, csak tegnap nagyon zsufi volt. Flóra nagyon nyügös volt. már két éjszaka szinte egyfolytába cici kellett neki.igy ma elvittem a dokihoz. megmérték és szinte semmit nem gyarapodott 3 hét alatt. ugyhogy val. a kajával van vmi. igy kértem, hogy adjon tapit, legyen itthon. ha nagyon kell tudjak neki adni. nem akartam a hétvégének nekimenni.
én is akartam menni a játszóra de tegnap egész delután aludt igy elmaradt. szerintem a hétvégén megyünk le esetleg ma is de most elaludt. nem tudom mikor kell fel.

Krisz!

Dorkának nem fogta meg nagyon a hasát az alma?
Flórának igen igy szerintem emiatt is szenvedett is egy kicsit.

Ildi!

örülök, hogy jobban vagy.

Manóka!

visszafele néztünk benneteket, hogy hol vagytok de nem láttalak. bocsi, hogy nem mentünk vissza hozzátok de ebédért mentem és ugy tudtam, hogy 13 után már nincs kaja ezért siettem.

Enci
renci

Enci
Kérdésem volna: Miért nem a hypoallergén tejpépet írattad fel? Az még se tápi, de tele van a hasa tőle. Zsani is kapott már 5,5 -6 hósan azt és szerette. Az meg hogy nem hízik nem jelent semmit. Én is szétaggódhattam volna magam, mikor Zsanci nem hízott. Flóra is sokat hízott az elején nem? Az ilyen babáknál jellemző a stagnálás, sőt nagyobb mozgásfejlődésnél, kúszás, mászás, járás akár a súlyvesztés is. Én nem aggódnék különösen. Ha tudsz írass fel HA tejpépet, a dokinőnek tudnia kell pontos nevét és éjszakára adhatsz neki azt. Zsaninak is az a vacsija gyümilével csinálva, egy fél gyümölcsdesszertet teszek bele, és nincs egy hangja se. Egyszer kel szopizik szerintem szomjas olyankor, és alszik reggelig, kevés kivétellel, mikor a foga jön, akkor rosszul alszik.

Ja lányok szakdogámat leadtam, holnap rendbekapom a lakást utána jövök gyakran, kivétel ha Böszörményben falat verek lefele.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?