Aanda, tök jól esett, hogy hiányoltál
Örülök, hogy végre elevenek a fiúk.Allergiavizsgálat neg. eredményéhez gratula.A penész, atka dolgokra sztem mindenki allergiás ha úgy töményen kapja az orrába, én is rögtön megérzema poratkát ha olyan helyen vagyunk.
Gratulálok a vizsgához, ügyes voltál!És már most drukk a következőre!Szorítok az elsejei bölcsihez!Remélem, minden rendben lesz végre!
Kata, grat a fogyáshoz!Ügyes vagy!És jobbulást!!!!
Petyaanya, azért hogy te nem tudsz angolul, nyilván más, mert én napi 1-2-3 órákat csak angolul beszélek hozzá, beszélek, olvasok, énekelk stb. nem hallgatunk dvdt hanem én meghallgatom, megtanulom majd én éneklem, ill szavakat tanulunk mintha magyarul tenném pont úgy.De a HD-t amúgy nem ajnálom, nekem megvan a full HD anyag és nem jön be egyáltalán.
Katyerina, mondd meg apukádnak, hogy a segg a joghoz kell
(nekem seggből van elég
) a nyelvhez pedig nyelvérzék.
Hajni, szuper pocid van és nagyon csini vagy!!!Tök jó érzés lehet megint mocorgásokat érezni és a kistesó már nem is olyan pici!Utólag is boldog szüli és névnapot!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi engem érdekelne az a hely ott nálatok amit írtál, tök szimpi, van honalpjuk vagy valami?Örülök hogy jó bébiszittert találtál
Emma, Boldozsár nagyon formás baba!
Anikóóóóóóó eltűntél, Pompi te is!!!!!!!!!!!
Zsebi, ti hanyadikak vagytok a böclsi várólistán???tegnap beszéltem a vezetővel....
Magamról, magunkról:
szóval vagyok-vagyok, csak tök fáradt vagyok, amióta leszakvizsgáztam, köszönöm a gratukat
fáradtabb vagyok mint mikor tanultam, nem értem...és alig alszom sajnos, gondolom, most jön ki minden stressz.
Kérdeztétek, jogi szakvizsga volt.Még egy diplomát szeretnék a konkrét szakosodás miatt (társadalombiztosítási jog területe és nem fogok soha tanulni önszántamból az tutti)
kedden megvolt a 15 hós oltás, kissé elcsúszva, mert előtte 2 héttel volt prevenár és várt két hetet, most kivi vagyok mi lesz...állítólag semmi, de egy másik állítólag szt láz, betegség, remélem, nálunk előbbi.
gyerek, nos a mászásnál nincs is jobb, néha elfeledkezik magáról ,akkor megy, már nem is babakocsizunk, hanem sétálunk, így nekem is könnyebb, ha meg elfárad, berakom az MT-be, na de itthon, komolyan, megőrülök, még egy ilyen azért is mászok mert az a legjobb gyereket nem láttam mászik mindenhova.
Ha meg megzsarolom, pl adok egy labdát ha idejössz, akkor feláll és jön, de amint megkapta, mászik tovább
semmit azaz nulla szóta mond, helyette mutogat, de mindent ért és most már el tudja különíteni az angol és magyar szavakat.
úgy látom, hogy eszes pasi lesz nem sportman kivéve az úszás, én már nem is kellek, egyedül oldja meg a feladatokat, a beugrást, úszást, elúszik (karúszóval) a labdáért, néha megnézi ott úszkálok-e mellette, konstatálja, h ja, és úszik tovább
anyu 1 hó múlva jön fel, tőlünk 20 p gyalog az út odáig, egy kerületen belül vettünk neki lakást.remélem, itt jobb lesz neki, otthon nagyon egyedül volt, én sem tudtam neki segíteni, és apu halálába teljesen belebetegedett, de talán most már jobb lesz hogy én is itt vagyok neki.
aztán találtam egy családot tőlünk nem messze, szintén ugyanabban a kerületben, konkrétan nem bébiszitterek, mert nem mennek el a gyerekért stb hanem én viszem őt hozzájuk.heti 1x megy a gyerek és élvezi.Reggel viszem este hozm.Ott van a család 3 éves ikerfiai, egy 17 hós kislány és egy egyéves fiú és Hunor.Játszik,elvan sokat tanul nagyobbaktól, ott is alszik.
Ráadásul ha nekem dolgom van pl az adásvétel miatt le kellett anyuhoz utazni, akkor egész este ott volt velük, meg vigyáznak rá 7végén ha kell stb.
Meg vagyok velük elégedve, egyrészt kedvesek, másrészt apjuk szakács, marha jól főz, Hunor meg rengeteget fejlődött pedig eddig 4x volt csak.Szóval szimpik és nem is annyira drágák jó azok, de összességében megéri akkor is. napi 3 kaja és 8-16-ig 3500 Ft.
Remélem,. nem hagytam ki senkit sem
Bocs ha hosszú lettem