Sziasztok!
Kicsit fáradt vagyok. Kikészít ez a szakdoli, meg Zsani nem igazán tesz jót az alvásomnak. Hajnal 2-ig csináltam, utána lefeküdtem, és a lány csak 4szer ébredt 2-6 között, persze utána szundikált békésen 9-ig.
Enci
Gratula az előadás sikeréhez!
Enyém apája se boldogult tegnap este a lányával, egyszerűen nem volt hajlandó elaludni, pedig ő nem cicis elalvó már, de csakazért se. Én kellettem, mert nekem volt dolgom, miért is ne.
Ja tényleg. Zsani tegnap összefutott a saját árnyékával, mivel nem égett a nagylámpa, csak az asztali, így nagyon jó árnyékok voltak. Úgy megijedt, mert mostanában feltartott kézzel mászkál és most közelített egy nagy feketeség. Hát azt a borzalmat....... nem értette, miért nem tudja lehagyni
Mi jót röhögtünk, az tuti.
a msáik fontos dolog: Tegnap láttuk, hogy megnyitott a Máltai szeretet szolgálat játszótere. Rengetegen voltak délután. Igaz 4 után volt, gondolom azért. Nem megyünk el megnézni a séta alkalmával??? Vannak olyan hinták meg játékok, amelyek már 6 hós kortól haszálhatók. Reggel 10-18 között van nyitva. Azt nem tudom van e belépő, de én nem láttam, hogy fizetni kéne.
Na megyek lekezelem a nyafogót.
Nadine
Nadine