JAZMIKANAK ES SZABIKANAK SOK SOK BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!! igy utolag is
arnika! a fene egye meg, nekem is penteken csinaltak az inszemet, mert nem lehetet szombaton, sajnalom
, nem lehet el csuszantani a jovo honapra pirit, hogy ne legyen megint hetvege??
ani! koszi, az elso kepen az ikrek vannak akiktol kapjuk kolcson a rucikat (ok most 14 hosak) nagyon edik, anyukajuk fekete boru brazil, apukajuk szoke, kek szemu olasz
arnika! igen jo husiban vannak, el felejtettem irni, hogy a mult heten 6 hos meresen, Mattia 8200 67cm, Miclelle 7700 65cm, tegnap volt nalunk egy kislany aki pont az nap szuletett mint mi, neki kis pufi az arca, de csak 7000 es o 39 hetre szuletett, tetszik a "kave babo" ki felyezes
mazsi! a 6 hos meres, le irtam par sorral fejebb, mi delben eszunk szilard kajat, ami telyesen mas mint mo-on vagy ro-ba, zoldcseg le+kis fot zolcsi+uveges husi+parmezan+oliva+rizs/vegyes gabona/griz por hogy suritcse kb 250 oszesen, du uzsi 100ml gyumi+1 kanal keksz (csak mattianak +100 tap), reggeli 210 tap, este 240tap + 1 kanal keksz, van mikor este nem eszi meg mindet michelle, de kb 4-5kor be potolja, tehat oszesen 4 kaja, szilardat kb 10 napja eszunk, gratu a fogacskahoz (nekunk 0 van), sajnalom a vashianyt
marejke! ugyi voltal
timi! hajra szules, lehet a nyuszi hoza Sediket??
rana! koszi
ani! ugyi Szabi is es Jazmi is
en is imadom a nyalas puszikat