Sziasztok!
Bocs, hogy nem jöttem, sok volt a meló.
Krisz, gratula a csodaszép babóhoz!
Boris, szerintem titkon szeretnéd te azt a második babát, csak félsz tőle. A kislányodnak nagyon jó lesz, ha lesz egy tesója. Sok mindent meg lehet tanulni, ha az embernek van egy testvérkéje, türelmet, megértést.. Ráadásul lesz kivel játszani, ha épp nem lesznek ott a kis barátai, így nem fog unatkozni sem.
Jaj, lányok, én úgy elkezdtem reménykedni, nekem mindig mensi előtt 4-5 napig pecsételő vérzésem szokott lenni, most is voltak vmi foltok, de nagyon kis mennyiségben nem is vérzés szerű. Viszont tök aggódom, mert a műtét miatt csináltattam mellkasröntgent. Mi lesz, ha véletlenül összejött a baba, nem lesz baja tőle? Jaj, úgy félek, nyugtassatok meg. Olyan buta vagyok, mensi után kellett volna megcsináltatni.
Nem is tudom, hogy mit szeretnék: ha összejött volna-e a baba vagy sem. A röngten miatt szét fogom izgulni magam, ha mégis.
Szerintetek mikor csináljak tesztet? Amúgy nem nagyon érzek semmit, mintha lett volna egy kis pociszurkálás, meg minimális mellfeszülés, de ezek szoktak lenni mensi előtt is.