szép jó estét!
bocs, hogy mostatanság nem jelentkeztem, de a hetem elég gázos volt...
folyamatosan fájdogált a hasam, amit nem tudtam mire vélni, felhívtam az intézetetet v. doki javasoltam, hogy szedjem a magne b6 vitamint, napi háromszor kettőt, amúgy normális lehet a fájás, ha erősebb görcs vagy vérzés jön, akkor jelentkezzek, egyébként meg menjek a megbeszélt pénteki uh-ra.
végre eljött a nagy nap, a tegnapi, uh...megmondom őszintén baromira paráztam, mert tényleg olyan fura fájdalamim voltak....kiderült, hogy minden okés, 3,4 cm a babuskám és nagyon-nagyon cuki volt, mozgatta a kis kezeit, integetett nekünk...
viszont este felé észrevettem, hogy jön valami barnás cucc, amitől nagyon megrémültem, mert eddig ilyen nem történt, gondoltam megvárom a reggelt és lesz ami lesz... majd fehívom a dokit...
reggel felkeltem, de sajnos nem múlt el továbbra sem...beszéltem v. dokival, aki azt mondta, hogy próbáljak meg pihizni, az utro is okozhatja stb...és hozzátette, ha úgy gondolom menjek be megnéz...akkor még nem gondoltam úgy, de pár órával később, amikor is fokozodott a barnázgatás, muszáj volt bemennünk. baromi parás voltam már akkor, totál kikészültem pár óra alatt....a babával minden okés, semmi elváltozás.... felsorolt három lehetséges indokot, hogy miért is lehet...szóval most ott tartunk, hogy szednem kell a dupheston-t...(bocsi, ha helytelenül írtam le, de lusta vagyok lemenni a dobozért...) és szúrnom kell az ovitrelle-t másnaponta, három alkalommal... és hát megnyugodnom végre...
és nem mehetek dolgozni sem, egy hétig...nem érint túl jól most, de legalább fórumilag a top-on leszek majd...
noki, sajnálom, ami a férjuraddal történt, bízom benne, hogy hamarosan megoldódik a helyzet!
csajok, örülök, hogy jól vagytok!
hugi, mennek a drukkok továbbra is ám!
tocsa, szoli-futkározás stb...de jól hangzik!
én el sem hiszem azt az öt évet ám.
bibus, üdv. nálunk!
kockaspled, baromi vagesz a kocsi, nekem is bejön.
tök jó, hogy felteszik a képeket a kedvencekről, így legalább én is képben leszek már végre kocsiügyileg...
andy, meglátod napról napra jobban leszel!
vasikáé, nagyon komoly a neved...főleg a story...azt hiszem agyalhattunk volna rajta, egy darabig, mire benyögi valaki ezt a megoldást..
astrobaba, üdv. neked is!
hú, csajok én nem tudom már, hogy kit felejtettem ki esetlegesen a felsorolásból, de attól elnézést kérek...most ez elmúlt két nap történéseit olvastam és sajna nem emlékszem mindenre tisztán...
puszi, fáncsi