Sziasztok Lányok,
Mocsok egy időszak ez az életemben. Mindig is ilyen volt. Nyavalyás költségvetés készítés…és hol van még a vége? Na de most itt vagyok és mindent visszaolvasok és úgy gondolom, semmit nem állok meg szó nélkül.
Hugi, nemsokára vv. Már csak négyet kell aludni.
Az állandó hőemelkedés jó jel. A pocid miatt ne aggódj. Én is azt hallottam, hogy a szervezet nem felejt és valaki szinte a várandóssága alatt végig megérzi, amikor ott lenne az ideje. Van olyan is, akinek végig megjön, pl. az anyukám anno.
Ha nem mersz vagy akarsz tesztelni, akkor ne csináld. Mindenkinek más a jó, én pl. teszt párti vagyok.
Édes vagy, és jól esik, hogy hiányolod az írásaimat.
Marci tündér, bár most már 2 napja nem láttam és elvonási tüneteim lesznek lassan.
A kocogás csuda jó dolog. Már az sem érdekel, ha esik az eső és fúj az orkán erejű szél. Megyek és megküzdök a természet erőivel és asszem, sokszor a saját magam határait is átlépem. Mindig jobb és könnyebb. Baromi jó érzés utána, hogy ezt is megcsináltam. Olyankor büszke vagyok magamra. Múlt héten ötször voltam. Ezen a héten is ötöt tervezek. A térdem nem szereti annyira ezt a futkározást,mint én, de most már használok gumis térdszorítót. Borzasztó egy liba vagyok. Hol melltartót felejtek el felvenni, hol a térdszorítót….egyik sem jobb érzés.
A szolizás is rendszeres. Heti kettő. Nagyon szép barna vagyok már és nem kell minden reggel alapozót kenni, hogy emberek közé mehessek.
Nekem ez a mindennapos sminkelés egy átok, de hát anélkül meg nem megyek el itthonról, hacsak nem vagyok ilyen szép barna.
Vasikáé, először is, annyit agyaltam már azon, hogy miért vagy te Vasikáé. Az iwiw-en láttam, hogy az állatok rovatban azt írtad, hogy nincs állatod csak egy Vasid. Segíts, kérlek, mi az a Vasi?
Másodszor, elfelejtettem, mit is akartam még….
Tynkib, szeded már az augmentint? Remélem, hamar kipucolódnak azok a bacik.
Az angol turikban csodaszép holmikat lehet kapni, és nem csak gyerek, de felnőtt ruhákat is. Olyanokat, amik még soha senkin nem voltak és itthon a márkaboltban százszor annyiba kerülnek. De hát a gyerek cuccok…néha csak úgy összevásárolnám őket, mert aranyosak és szépek.
Noki, ne keseredj el. Sokat fogsz aggódni végig. Tudod, a tesómnak is elég vacak várandóssága volt és úgy volt a terhességgel néha, hogy ő ezt még egyszer nem csinálja végig. Most, hogy Marci megszületett, szerintem már holnap teherbe esne újra.
Az álmatlan éjszakák valóban nagyon fárasztóak lehetnek. A kialvatlanság sem jó érzés, főleg, ha folyamatos. Réka biztosan hallja, amit beszél hozzá és csak erre gondolj, hogy köztetek tökéletes összhang van, ő pedig augusztusban már nem a pocakodban, hanem a karjaidban lesz és visszakívánod még, hogy újra benned legyen, mert olyan gyorsan múlik az idő, hogy hamarosan tinikirálylány lesz.
Nagyon szép holmikat vettetek a börzén és te is szépen gömbölyödsz. Mekkora a kisasszony?
Fáncsika, mi van veled? Hogy van a pocid? Remélem már nem fáj. Olyan ritkán jelentkezel és akkor is olyan komoly vagy. Ugye nincs baj?
Baba, megnéztem a műsort. Fülöp doktor operált benne miómát. Asszem ő együtt dolgozott V. dokival a Nyírőben. A következő részben az endóról lesz szó. Talán vasárnap.
Pálgi, mi ez az IVIG? Beütöttem a keresőbe, de nagyon töménynek tűnő szakszövegek lettek a keresés eredményei és én ehhez most fáradt vagyok. Tulajdonképpen én már a született feleségek megértéséhez is fáradt vagyok.
Kockáspléd, a munkaterápia és luxusélvezet libikókát inkább a második felé billentsd, ha tudod.
Azért néha kopogtass be hozzánk.
Andy, a mensid valószínű azért ilyen kegyetlen, mert a baba elment. Sztem nem fog tovább tartani, csak fájdalmasabb lesz. 1-2 nap és megkönnyebbülsz. Aztán lehet újra erőt gyűjteni - bár úgy tűnik, ezzel nincs gond nálad, erős csajszi vagy - és nekifutni a követezőnek és egyben utolsónak, amiből lesz egy szép babád.
Köszönjük a gratulációt. Kedves tőled.
Na de ez az ünneplés…Lányok…Gondoltuk, elmegyünk romantikus vacsorára. Egy nagyon jónak mondott és titulált éttermet választottunk, ahol, igaz, már vagy 5 éve nem jártam. Addig viszont igen gyakran és valóban szuper hely volt. Volt borjú bécsi az étlapon. Na, nekem meg más nem is kell, ha az van. Igaz, ecetes burgonya sali nem volt hozzá, de gondoltam, pürével is remek lesz. Elrontani is igen nehéz. A párom omlettes hátszínt választott valami körettel, már nem tudom. Kihozták a tálakat, gyönyörű, hatalmas bécsi szelet, ahogy annak lennie kell, igaz elég vékonka, de legalább meg tudom enni.
Hááát, gyanús volt, hogy a mindössze max 2 mm vastagságú húst elvágni alig bírom.
A cipőtalp ahhoz képest egy omlós husika. Az Utasellátóban a rántott húsos szendvicsben jobb a rántott hús. (Van még egyáltalán Utasellátó?)
Én életemben először visszavitettem és nem fizettük ki. Közben a férjem pillanatok alatt eltüntette a saját vacsoráját a tányérjáról, mert az meg nem volt épp egy emberes adag. Legalábbis nem egy gyúrós pasinak való.
Kérdezte a pincér, hozzanak-e nekem másikat, mondtam, hogy én még egy ilyet nem kérek. Fizettünk és éhesen távoztunk.
Hazafelé a drágám, közölte, hogy ő sem lakott jól és még egy bigmek eper turmix-szal lecsúszna neki. Visszafordultunk hát és a mekiben megejtettük az ünnepi vacsorát.
Jókat nevettünk a bécsi szeleten meg az egész elcseszett házassági évfordulós estén. Valahogy nekünk az összes évfordulónk így sikerül.
Ma azonban spontán módon beültünk egy másik étterembe, és olyan csudafinomakat ettünk, hogy ez mindenért kárpótolt. Futhatok is most 3 napig nonstop.
Szia Bibus, üdvözlet itt a csapatban. Ha jól értem, te már kismami vagy. Megosztod velünk a történeted?
Nos Lányok, asszem az üzenetem hosszúsága, sok időre olvasnivalót ad.
Jó éjt Nektek, álom manó szálljon rátok, különösen Nokira és Rékára!