Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

köszi a jókívánságot!

remélem nem tett keresztbe újra a témavezetőd és nemkell sokat javítanod a szakdogán.

én Flórának szobahőm.en adom.egy kicsit ma hidegebbvolt hát nemis komáltaKépKép
ma nem ízlett annyira. az a pofi ahogy beleteszema szájába (ekkor nagyon transzba van ő maga akarja benyomni a kanalatKép ) és megérzi mi van annyira cuki.biztos Dorka is fog ilyen pofit vágni.

Én üvegreszelőn adom neki ezt örököltük még én kaptam ezen a kaját.Kép
de szerintem más is megteszi. én csak natura adtam neki . édesebb almát igyekeztem választani.

nakésőbb folytatom, most megyek etetni és altatniKépegy két ..három óra múlva talán jövök csak viccelekKépKép

Többiek?
Enci
renci

Sziasztok!

Krisz

Én az almát nem melegítettem, és sima sajtreszelőn szoktam reszelni. Cukrozni sem nagyon kell. Én még nem is cukrozok semmit Annának.

Hát, nálunk nem volt nyerő az Avent itató (varázslatról szó sem voltKépKépKép )!!!
Anna vagy pohárból ,vagy most már egy sportkupakos fél literes üvegből iszik.
A fürdővizet pohárból isszaKépKép

Nyugodtan kérdezgess, mi már 5 hónappal előrébb járunkKép

Orrfolyásom fokozódik, megyek ágyat nyomni....!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Flóra lánynak nagy puszi ImikétőlKép

Krisz,
én azt olvastam, hogy nem szabad cukrot hozzáadni az ételekhez. Valahol itt olvastam a babaneten, ahol azokat a bébiételeket bírálták, és nem is ajánlották, amiben van + cukor.
Ja, a képet az erkélyen lakkoztam, és kint felejtettem, így belefújta a port a szél, szpmprkodom, de már készül a másik. Ja, itt meg tudod nézni, de ez még a poros. Tetszik, vagy kérhetsz másik színt is, de lehet, hogy nem is ez a szalvéta leszKépKép Majd még megálmodom.

Era,
hagyd abba a taknyolást!!Kép

Mi jól vagyunk,ma nem mentünk le a nagy szél miatt. De a fiú fél 6-ig aludt apával, nagyon ügyesenKépKépKép és most is szépen alszikKép

Nadine,
már kiköltöztetekKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nem akarnék én semmit cukrozni, remélem ízleni fog neki az almaíz magábanKép
Kanállal már tud enni, mert anyukám azzal eteti, meg pohárból is iszik csak annak több mint a fele a ruhájára megy.

Manóka,
nagyon aranyos a képKép
Dorka imádja az ilyen erős sárga, narancssárga szineket, úgyhogy biztos tetszeni fog neki.
A keret lett poros vagy az egész kép? Lehet, hogy direkt jó így nem?

Remélem minden mazsola ügyesen alszikKép
Holnap talán jó idő lesz és sétálunk egyet.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz,

persze, hogy ízleni fog neki amúgy is. Ők még ízileg nincsenek elronvaKép

manóka

manóka
manóka

Mi ez a nagy nyüzsgés itt a topikban? Alig győzöm olvasniKép
Séta, ma????

manóka

manóka
manóka

Menjünk! Mikor hol találkozzunk.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

megjöttem a suliból. séta mehet 14-körül. mi most eszünk játszunk aztán mehet a séta

Flóra tegnap előszőr kacagot hangosan annyira drága volt meg kellett zabálni. annyira drága volt, nézte, hogy mi min nevetünk annyira minek örülünk.

többiek? kkivel mi történik? tényleg keveset irunk. KépKép

Enci
renci

nem megyünk sétálni csak később még nem tudom mikor mert Flóra elaludt. nem tudom meddig alszik.
de jó sétát nektek!

Enci
renci

Sziasztok!

Ma is Nyíregyen voltam. Most meg bőszen nyomtatom a szakdogát. El sem hiszem, hogy kész van végreKép
Holnap megyek leadniKép

De klassz, hogy kacag végre FlóraKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Itt voltak ma Anyukámék.
Anna nagyon ügyesen megy már magától. Venni kell neki egy cipőtKép

Krisz
Végre kész szakdoga!!!Éljen!

Hát Lányok! Lassan kihal ez a topik, alig irogatunk márKép
Húzzunk beleKépKépKép

Hogy vagytok?

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Krisz!

örülök, hogy túl vagy a szakdogán. Képmost legalább tudsz egy kicsit pihenni.

Era!

nem semmi a kis csaj. mostmár szaladhatsz utánaKép
ismerősünkkel most találkozott Zsolti . neki is egy 10 hós kisfia van ő is megy sőt mondta, hogymár szalad. méterekre elmegy tőle.én csak amulok és bámulok, hogy milyen ügyesek vagytok
én abban a hitben voltam, hogy 1 év utánkezdenek el jáőrni.KépKép

Anyukád kiunokázta magát?

csajok volt ma séta?

irjatok, mert tényleg már alig van olvasni valóKép

felrakok egy pár képet legyen mit nézegetniKépKép

majd még jövök, csak kell egykicsit tanulnom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Enci
renci

sziasztok!

sehol senki?Kép
renci

Szia Enci!

Én itt vagyokKép

Anya teljesen el van ájulva az unokájától. Főleg, hogy Anna rögtön az ölébe ugrott ahogy megjöttekKép
Tudja a csaj, hog mivel lehet bolondítani a felnőtteketKép

Olyan édes Flóra!!! Az a szájhúzogatás.... megfalomKépKép

Anna már 7-kor beájult. Számítok egy újabb 6 órai kelésre. Megyek is befekszem, hogy aludjak azért valamit.

Jó éjt mindenkinek!!!!

Era

Era
Kép
era75

Jaj!! És gyerünk tanulni!!!!Ejnye-bejnyeKépKépKépKép

Era
Kép
era75

Jó reggelt csajok!

Enci,
nagyon édesek vagytokKép micsoda nagylány FlóraKép
Van kedvetek átugrani hozzánk baby-talizni?
Nem kell ma Nyíregyre mennem, mert a csoporttársam elvitte a szakdogámat.

Era,
de ügyes AnnaKép,
most már kergetőzhetnek ZsanivalKép

Megyek mert a csaj hasrafordult és nem tud visszafordulni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Flóra egy tündér lány!Egyszer rád hasonlít, aztán a férjedreKépvajon, hogy lehet ez?

Krissz,
ügyes vagy, felejtsd is el, majd megyünk a diplomaosztóra, a babakocsis testületKépKép

Lányok, sztem olyan szép az idő, hogy ki kellene mennünk az erdőre sétálni+ forrócsokizniKépKép
Na, mit szóltok?
Úgy érzem, Imike ördögfiókának nagyon jót tenne. Tegnap még fél 7kor is lementünk, mert már nem bírt magával.
Most, hogy apa újra éjszakás egész délelőtt sír, amint leteszemKép direkt csinálja, tudom, van már esze hozzáKépKép

manóka

manóka
manóka

Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, ha sok lettem, de most ezek a kedvenceim.

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Gyönyörű ez a srác!
Mivel eteted, hogy ilyen sok és szép haja vanKép
Olyan hullámos mint a férjedé?

Imádom ezeket a képeketKép Egyáltalán nem sok tegyetek még fel nyugodtan.
Majd egyszercsak én is rakok fel.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Gyönyörű idő vanKépKép Végre!
Sétában benne vagyok. Bár mi ebéd után még kiugrunk a Corába, mert Anna uncsitesójának névnapja van, sógornőmnek szülinapja. Venni kellene valami ajéndékot!!!

Manóka!
Imike nagyon,nagyon édes!!!!KépKép
Nekem is annyira tetszik a haja!!!!

Megyek végre lezuhanyozom. Anna ugyanis alszikKép

Enci!
Szerintem a héten halasszuk el a talit, mert még mindig taknyos vagyok egy kicsit, és nem szeretném rátok ragasztani.
Zsófit sem megyünk látogatni!

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

csak most tudok bejelntkezni eddig Zsolti dolgozott agépen. most altattam el Flórat azt hiszem kezdek rájönni a titok nyitjára. tegnap is sikeresen aludt el a kiságyban!!

Manóka!

Imike tündéri. az a hajcsi meg a kis orrocska . falni való.
nakünk is va ilye kis rugink csak rózsaszinbenKép

szerintem összekéne kötni a két gyereket. tegnap ha nem látom a saját szememmelhogy mit csinál nem hittem volna el. milyen kis ravasz! a nagyija vigyázott rá. semmi baja nemvolt. még akor sem amikor hazajöötem és még egy kis időt hármasban töltöttünk. de amint kiksértük a nagyit és bezártuk magunk mögött az ajtót a gyerek elkezdett nyöszörögni, hogy azonnal adjak neki cicit meert ez a két óra amit nélküle kellett tölteni vmi kibirhatatlan hosszú volt. de előadta, hogy ő mindjárt éhen hal.persze csak nyivákolás volt nem volt éhes. nem is adtam neki és tudomásul vette. de simán kicsalta volna tőlem a cicit egy kis cicizésre.

elhozod a cikket ha megyünk sétálni meg a szakálkát? a forro csoki jó ötletKép

Krisz!

nagyon szeretnék átmenni, kiváncsi vagyok a forgás technikára, de legfeljebb a séta ideje alatt, mert hétfőn vizsgázom. előadást kell tartanom 45 percet és még szinte nem tudok semmit. és szombaton nem vagyunk. Flóra mellet megcsak akkor tudok csinálni vmit, amikor alszik. egyedül nemnagyon van el. ő ugyanis már ülni szeretne és igy mindent megnézni, de még hasra se akar fordulni.
de a jöv hét mehet !

Era!

ok. akkor majd jövőhéten. ugyis sok a dolog. ez qrvq hétfői vizsga!KépKép

Enci
renci

Enci!

És meg sem osztod velünk Flóra elaltatásának a titkát?
Engem érdekel nagyon!!!!

Era

Era
Kép
era75

NADINNAL MI VAM MÁR?????????
NAGYON RÉG ÍRTÁL!!!!!

Era
Kép
era75

Era!

azt csináltam, hogy nem adtam neki előtte kaját. mert ugy szoktam, hogy evés utána egy kis szünet és alvás. na most mivel előtte próbáltam őszibarackot adni neki ésnem azt láttam rajta, hogy éhes lenne, ezért csak leraktam a kiságyba és ott ültem mellette. odaadtam neki a cumit de először nem kellett neki. egy kicsit dumált az ágyban bugyborékolt stb és utána ekezdett nyöszizni . cumit kapott közben fogtam a kezét. de nem dumáltam neki csak néha néztem rá . ültem mellette csendben és két perc múlva aludt. hogy ez meddigg lesz hatásos azt nem tudom. de most bejött. gondolom két nap múlva mást kell kitalálni.
Enci
renci

Enci,
igen, erremár én is rájöttem, hogy nem szabad ránézniKép
Ügyi vagy, fog az menni sztemKép
Mindent elkészítettem a sétára, mikor megyünk?

manóka

manóka
manóka

sztem 2-2.15 mehet a postánál vagy a házatok előtt.

Enci
renci

Mi majd csatlakozunk hozzátok, olyan 3 körül. Most megyünk a Corába.
majd csörgök.
Pussszzz.

Era

Era
Kép
era75

Ok Enci, Era.
Krisz, ti jösztök?

manóka

manóka
manóka

Mi is megyünk!!!!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

6-ra értünk haza a sétából. Végül nem lett sörözés, mert ahhoz még elég hűvös van, de egy jó nagyot játszótereztünkKépKép
Anna Marcival csúszdázott, aztán hintáztak. Annának annyira jó kedve volt, hogy végig visongatta az utat, és ugrált a kocsiban!! Mi annyit nevettünk rajtaKép
Most fürcsizett, megyek meggyomrozomKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Mi is fél 7 után érkeztünk haza, Imike már alszik is.
Én meg megyek, alkotgatok.
Jó éjt nektekKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

mi is most fürödtünk és irány az ágy. Flóra 7-ig aludt ugyhogy nemtudom, hogy most fog-e menni a lefektetés. na meglátjuk!
jó éjt!

Enci
renci

Sziasztok!

Jó volt tegnap a séta?
Jól látom, hogy fél hétig lent voltatok?

Tegnap a barátnőm lelkét kellett ápolnom.
Na majd ma megyünk mi isKép

Olyan klassz, hogy ti már tudtok játszóterezni.
Remélem a nyár végére már Dorkával is tudunk menni.

Na megyek mert felébredt a csajKép

Krisz

Krisz
krisszie

jo reggelt csajszik!

jó volt sétálni. ma lehet hogy apa viszi le . ha nem haladok a témával.

Flóra most aludt el . éjszaka nem győzte a délután kimaradt kaját bepótólni. azt hittem, hogy már szétdurran. 4-kor sokat evett aztán beájult.
elég meleg van nálunk, igy most csak egy rövidujju bodyban észokniban szunyál

na megyek kihasználom azt az egy órát amit tudok tanulni.

Enci
renci

csajok!

irjatok már vmi olvasnivalót, mert így kénytelen vagyok tanulniKépKép

Enci
renci

Sziasztok!!

Manóka!
Köszi a szalvétákat, gyönyörűek!!!
Most már nekilátok cserepezniKép
Jó utat nektek!!

Anna két napja csak egy 3/4 órát alszik délelőtt, ill. délután egy felet. Még az a jó, hogy éjszaka rengeteget alszik. Csak el ne kiabáljam!!!!KépKép

Délután mi is megyünk le.
Mint mindigKép

Era

Era
Kép
era75

Manóka hova utazik?

séta? szerintem megyünk!

krisz!
esetleg összeereszthetjük ma a csemetéket, séta után ha jó nektek. jól haladtam és egy kis pihi nem ártKép

ez a kép ma reggel készült!

Kép

Enci
renci

a séta szerintem fél 3 3 körül. de majd csörgök
renci

Enci

Mi most indulunk lefele.
Nem tudom meddig leszünk lent, de itt fogunk sétálni a Jerikón. Majd csörögj!

Azok a hurkák. Küldök egy virtuális harapástKép:Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Mi is 1/2 3 körül megyünk le.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKép
Újra itvagyok aránylag jól csak fáj a varat ma szedték ki belöle,azt mondta a doki hogy most probálkozunk spontán de ha csak nem jönn össze akkor menyünk vissza és akor jönn az inszem ha az sem sikerül akor a lombik na tömören ennyiKép
EnciKép
Azok a hurkák kedvem lenne megharabdálniKépKépKép
Örülök hogy mindenki jol vanKép
Kellemes hétvégét nektek lehet hogy nem nagyon leszek mert pihizek de azért bekukolok majd Pusszika Ildikó
ildikó_4

Sziasztok,

már itthon is vagyok, sztem a fiú észre sem vette, hogy kimaradtam egy délutánKép
Vettem neki cuki kapucnis kabátot,egy kis farmerdzsekit, 3 nadrágot, 1 hosszúujjú pólót, mindezt kevesebb, mint 7000ft ért. Van egy bolt, ott Prebble Pebble márkájú ruhák vannak, de olyanok, gyönyörűek, aprók, nagyobbak, lányoknak, fiúknak, szóval minden. Nem kis bodyk, hanem olyan cuccok, mint a felnőtt, csak gyerek. Szóval, tuti, majd elmesélem. Volt a lányoknak kis piros fürdőbugyi, hozzá sapka. Hoztam volna nektek, de már ott utoljára voltunk, és nem volt beváltva több lei, így is kellett egy kicsit kölcsönkérni.
Vettünk még pár dolgot, ott 110 ft a cukor, ásványvizet, sört, meg nekem egy papucsot, nagyon tuti. Ua a bolt, mint a Plázában, majd megnézem, ott mennyi. Mást nem is néztem, mert nem is volt idő. De bébijátékok, cumik, parfűmök, krémek olyan árban vannak, mint itt.

Krisz, kész a képKép reggel újra ragasztottam a szalit fejjel lefeléKép, aztán csere így nem vagyok vele 100% megelégedve, de Dorkának hátha tetszeni fogKép Már nem rontom továbbKép

Ildikó,
remélem, már nem feszül nagyon a hasad, pihengess! Mit csináltak, vagy csak diagnosztikus műtét volt?
Szoktunk ám Anitával és Dédikével minden nap találkozniKép

Erika,
most sikerült megszereznem a menüs papírt. Szted holnap még megrendelhetem jövőhétre?

Enci,
az a feszes, kerek fenékKépKépKép Irigylésre méltó, meg azok a hurkákKépKép
Holnap megmutatom ImikénekKép
Hát, tényleg, elég soványka az a leányKépKép

Ha holnap gondoltok sétára szóljatok, megyünk mi isKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Ildikó!
Örülök, hogy túl vagy rajta! Bár bevallom hogy én nem is tudom, hogy miért kellett kórházba menned!!
Pihenj sokat és gyere irogatniKépKép
Gyógyító hullámokat küldökKépKépKépKép

Manóka!
Mutasd meg, hogy miket vettetek!!!!!KépKép
Ahogy olvastam jól éreztétek magatokatKép
Akkor tényleg megéri kimenni.
Mi holnap megyünk a csajjal sétálni, mert Andráshoz jön egy srác gitározni, így Ő nem atrt velünk. Majd szólok, hogy mikor.
Szerintem megrendelheted holnap is. Szombaton is van ebédkihordás, gondolom ott vannak.
Örülök, hogy Imike jól viselte hiányodatKép

Megyek ágyba, mert ma Anna extra nyűgi voltKép
Vettünk neki szandit!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!!
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Era!

ezek a csajok nem ikrek? Flóra már régen volt este ilyen nyügös talán egy-két hetes korábban . ordított nem akart aludni. egyszerúen nem tudtam mi a baja. végül is 10-kor cicin beájult. mint akit letöttek és aludt 8-ig de fél 6-kor kajált egy kicsit. és 10-kor már ordított ,hogy álmos. lehet hogy ez az eső.

Ildi!

gyógyulj meg ! pihengess!
és miért kellett az a műtét, ha megkérdezhetem?

Manóka!

nagyon tutik lehetnek azok a cuccok! el kell nekünk is mennünk.

Kriszti!

még jó hogy nem ajánlgattam a kaját mert nekünk ias csak alma -banán ill. alma -málna komp. van.
Dorkának hogy sikerült a kajálása? izlett? ha van fényképp akkor rakjál már fel .majd én is rakok.

jó hétvégét!

mi nemsokára megyünk nyiregyre este jövünk
sziasztok

Enci
renci

Sziasztok!

Túl vagyunk az almakóstolón!!!
3-4 kanál almalevet meg is evett a csaj, kb ennyi került az előkére is, de nem ellenkezett egyáltalánKép
Annyira édes volt, csupa almamaszatosanKép
Videón örökítettük meg az ismerkedést, majd a holnapit fényképezzük.

Manóka,
én is kíváncsi vagyok a cuccokra, már rábeszéltem a kedvesemet, hogy menjünk ki, csak kell egy új autóKép
Biztos jó lesz már az a képKép

Ildikó,
a laparral kiderült, hogy nincs semmi gond mehet spontán? És mikor kezdhetitek?
Anita, hogy bírta a távolléted?

Enci,
jó utat nektek!
Muszáj leszel megmutatni, hogy már eszik mást is, ha nem is töltöttkáposztátKép

Krisz

Krisz
krisszie

Kép

ajándék a zöld kiskabáthoz
Kép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

Manóka !

nagyon édik a cuccok.nagyon megérték. csak Imikének vettél magatoknak nem?

Krisz!

tök jó, hogy izlett neki. nálunk már megint elő jött a téma. éhes az a geyerek meg a tejcsi nem elég neki.szerintem amig rántott hús nem fog enni nem lesz nyugtunkKép holnap megint adok neki almát. amugy te vmi menetet követsz? arra gondolok, hogy olvastál vmi cikket könyvet ami irja hogy mit meddig kell adni és miután mi következik:

Az úszi jó volt . Flóra nem akart kijönni. annyirajól érezte magát . pancsolt a lábaival meg a játékokat fogdosta. mosolygot. mi nem merültünk. most egy kicsit többen voltunk és a fickó nem nagyon jött oda hozzánk.

megyek készülök az előadásraKépKép

Enci
renci

Sziasztok!

Manóka!
Nagyon édesek a ruhák! Imike olyan csini lesz bennükKép

Krisz, Enci!
Nagyon ügyesek a csajaitok az evészettel. Lassan jöhet a sült csirkeKépKépKép

Anna most újra evéssztrájkot tart. Ez a fog megint nagyon megviseliKép
Az a rossz, hogy egyszerre csak egy fogat növeszt, így még 10 év múva is ezzel fogunk szenvedniKép

Íme a szandija:

Kép

Nem nagyon tetszik neki, olyan kis furán lépked benneKép
Majd csak megszokja valamikor!

Jó étvágyat!

Era

Era
Kép
era75

Era!

nagyon csini a gyerek cipője és azok a szexi lábakKépKép

Enci
renci

Sziasztok!

Manóka,
hú de jó cuccok! Imike nagyon klasszul fog kinézni bennükKép

Era,
Édes a szandiKép Most már Anna is szaladgálhat körülöttünk a sétánKép

Enci,
sok mindent olvastam a hozzátáplálásról, meg Nadine is leírta, nagyjából abban az ütemben fogom, meg ahogy Dorka szeretiKép

Íme a tegnap almázás képei:
Evés közben
Kép

Evés után
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?