Sziasztok!
Marica!
Nem bántódok meg, ahoz nálam azért jóval több kell.
Az ovis ballagást nem mi találtuk ki, mindíg ballagnak nálunk az oviból is.
A szervezést nem otthoni készülődésre értettem, hanem arra, hogy ajándék, virágok az óvonőknek dadusnak, stb.....
A szülökkel összedobtunk pénzt és csináltattunk ajándékot, csokrot, kártyát nevekkel.
Én voltam aki az egészet intézte, mindenért más helyre kellett rohangálni, mindezt úgy, hogy Zíliát 3 óránként szoptatni, és még a szokásos házimunka is el legyen végezve.
Itthon nem volt extra felhajtás, persze kapott virágot és egy kis ajándékot.
Különben nagyon szép volt a ballagás, potyogtak a könnyek, tényleg megható volt ahogy búcsúzkodtak ezek a kicsi emberkék az ovitól.
Most jön igazán a nagy kihívás, mert hivatalosan is vége van a felhőtlen gyerekkornak.
Zília még kőkeményen cicizik, de én már szeretnék neki mást is adni.
Ezért kb. 2 hete, ebédre kap valami zödséget vagy gyümölcsöt.
Természetesem ez még csak az íz kedvéért pár kanál, mert előtte ugyan úgy kiszívja mind a két cicit, és csak utána kínálom meg egy két kanálka valamivel.
Kissebb nagyobb sikerrel, mert nem minden jön be neki.
Eddig krumpli, répa, alma, banán, lett kínálva, aból az almát élből kiköpte.
Szóval tulajdonképpen azt mondhatom, hogy még csak szopik, mert az a pár kiskanálnyi zöli, csak kóstoló.
Mica!
Édesek a fiúk.
Remélem rendeződtek a dolgok körülötted, és minden úgy sikerült ahogy megálmodtad.
Sokat gondoltam rád az elmúlt hónapokban, hogy vajon mi lehet veled.
De látom a pörgésed még a régi, akkor nagy baj nincs.
Melinda!
Tényleg megérzik az időváltozást a babák, de kb 3 hónapos korban hasonlóan a hasfájáshoz, szépen lecseng bennük az érzékenység.
Én is sokat szenvedtem a lányokkal, ők főleg a szeles időtöl voltak nagyon nyugtalanok, de aztán minden gond nélkül elmúlt.
Most már Zíliát sem viseli meg ha időváltozás jön.
Az eltünés meg előfordul néha, de nekem van "igazolásom", előre jeleztem a hiányzás okát.
Most rohanok, mert ezer a dolgom.
Amint tudok jelentkezem.
Mindenkinek szép napot.
Saxi