Új privát üzeneted érkezett!

Monic: Nagyon aranyos!!! Hogy vagytok? Jól megy a szopi? Éjszakák?

Dita: Hajrááááá!
jaimee1

Jaimee,

éjszakák szörnyűek, Danika hasfájós baba. MOst is 2 órát sikerült csak aludnom, a többit végig sírdogálta. :cry:
Pedig használjuk az Infacolt, mégsem segít :cry:
SZopi szerencsére megy, tej is van, nem túl sok de egyenlőre még elég. AZ étvágya hatalmas, szerintem innen ered a pocifájás is.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!
7 petikét nyertünk tegnap ebből 6 volt érett. 5 megtermékenyült de még a 6.-al is próbálkoznak, CSüt 10-re megyek értük! 8)

Tegnap egyébként elég rossz volt. Nagyon sokat kellett várni. REggel fél 8-tól 11-ig csak azért hogy egyáltalán sorra kerüljek. 7. voltam.
Aztán olyan 3 körül kaptuk meg a zárójelentést és jöttünk haza.
Egy kicsit fájt a hasam, de ahogy mentek ki az érzéstelenítők egyre jobban, estére már nagoyn pocsékul voltam. Begörnyedve közlekedtem a mosdóba.

Hőemelkedésem is volt, úgyhogy bevettem egy algót ezzel sikerült elaludnom, és mára azért már jobban vagyok!

Puszi mindenkinek!

dita75

Dita: Hurrráááá! És hányat kapsz vissza a kicsikékből?
jaimee1

2 Bogyókát kapok vissza! Persze csütörtökig még elhullhat belőlük, de remélem, hogy marad jégovis majd tesóbabának ha véletlenül nem ikrek lesznek mégsem!

Popika hogy van? Remélem nem kapott el ebben az enyhe időben semmilyen levegőben terjedő kórságot!

dita75

Dita: Te, olvastam a blogot, ez az a Kanyó K., aki a Sejtjeinkben a biológus doki?

Soksok babaragacs megy!!!!

Popi majd' kicsattan, még nem járunk társaságba, úgyhogy még SOHA nem volt beteg. :shock:
jaimee1

JAIMEE
Örülök, hogy Popi jól van!

Nemsokára lesz a házassági évfordulótok?

Igen mivel a Sejtjeink a BMC-ben készült ahová én is járok!

Van egy link vasárnap volt a tévében azt is megnézted?
A kisfilmben beszél az intézmény vezetője és a doktornő is, sőt megmutatják ahogy készülnek a babócák! :wink: :D

dita75

Áh, Dita, mi nem vagyunk még házasok. :oops: Azt ünnepeljük, amikor először találkoztunk. :wink:

Mindjárt megnézem a linket is. Akkor holnap lesz a nagy költözés?
jaimee1

Sziasztok!
Dituli kismami jelentkezik,........ :)

Blogban mindent megtaláltok!

Pihengetek még, majd holnap jövök!

Puszi Mindenkinek!

dita75

Jaimee,

nekünk most volt a 7. találkozási évfordulónk március 1-jén, és Danika miatt teljesen elfelejtettük. :lol: :lol: De nem is kell nekünk nagyobb ünneplés, minthogy a kisfiunkkal lehetünk :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok Dita miújság????? babók a pociban???? bocsánat hogy eddig nem jelentkeztem de eddig nem nagyon jutottam géphez :cry: Monic: gratulálok Dani babához :D Nellus is hasfájós nekünk az Infacol semmit nem ért nekünk az Espumisan vállt be azt próbáld ki és minden etetésbe rakjál neki 25 cseppet nekünk bevállt. Jaimee: hogy vagytok Popika kész nagy lány lehet már :D
erzsebet0312

Monic: Danika is gyönyörű kisfiú..... :D :D aki névtelenül ír hát igen nemrég még Moniccal irogattunk hogy hónapról hónapra mi a helyzet .... :wink: úgyhogy most ti jöttök utánna meg majd mi a tesó projekttel :D :D és íme egy friss kép :D :D Kép
erzsebet0312

Szia Erzsébet!

Már nagyon sokszorh iányoltalak. Gratulálok nellikéhez, nagyon szép.

timejka

ERZSEBET
GYÖNYÖRŰ KISLÁNY............. ÉNIS ÉNIS :lol: :lol: :lol:

SZIVBŐL GRATULÁLOK HOZZÁ IRTÓ ÉDES.

ÖRÜLÖK, H. JÓL VAGYTOK

dita75

Erzsebet,

gyönyörű a kislányotok, mégegyszer gratulálok hozzá.
Espumisan nálunk is bevált a hasfájásra, mostmár nyugodtak az éjszakáink, csak esténként sírdogál egy kicsit.

Kép}
monic80

Erzsébet: Gyönyörű a kislányod! Örülök, hogy jelentkeztél.

Nálunk is nyerő volt az Espumisan. :) És a kömény tea. Ha fájt a hasa, akkor megitta, amúgy nem. :shock: :shock: :D

Popi már kész nagylány, ja. 15 hós lesz a héten.
shock: :shock: 8) Dobok egy képet.

Kép

Dita:+++++++++++++

Monic: Szuper, hogy jobban az éjszakák. 8) 8) Csak így tovább!!
jaimee1

szia Timejka :D köszi lányok :D Popika tündéri kislány :D Kép manócska
erzsebet0312

SZiasztok,

néhány fotó Danikáról:

Kép

Kép

Kép

Kép}
monic80

Nagyon édesek a pindurkák. Réka egy óriás hozzájuk képest. :lol:

Dita: ?????????????????????????? Teeeeeszt????

Monic: AKartam kérdezni, hogy akkor végülis te egyáltalán nem teszteltél? Megálltad végig? :shock: :lol: :lol:
jaimee1

NAGYON ÉDESEK ÉS IMÁDNIVALÓAK A BABÁKOK!!!!!!!! ÉN IS ÉN IS!!!!!!!

JAIMEE
Holnap lesz a vv-m, nem tesztelek előtte, majd ott megmondják a tutit. :wink: :D
Délután majd jövök a hírrel ami reményeim szerint csupa jó lesz! :?

dita75

Dita: :shock: Neked aztán vannak kötél idegeid. Én már tuti réééégen teszteltem volna. Meg aztán jobb hamarabb örülni, rövid az élet. :lol: :lol: :lol:

Holnapra:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jaimee1

Jaimee,

hát képzeld, hogy nem csináltam egy tesztet sem, sokáig ott volt bekészítve a teszt a wc-be, de folyamatosan elfelejtettem. Úgyhogy emlékbe nincs kétcsíkosom, sőt kijelenthetem, hogy nekem olyanom még sosem volt :oops: :lol:
Popi meg szokta érezni a frontokat? Danika tegnap egész nap nyugtalan volt, nagyon sokat sírdogált. Csak a frontra tudom fogni...

Kép}
monic80

Végre tudok hsz-t írni... :twisted:

Dita: NNna látod, tesztelhettél volna nyugodtan. :lol: :wink:

Mennyi a hcg-d? Lehet, hogy ikrek?

Itt is nagy nagy gratula!!!

Monic: Van ám még benned hcg, úgyhogy még most sem késő.
Boldog hófordulót nektek!
Igen, kisebb korában Popi is megérezte a frontokat...most hogy fogzik, már kuszábbak a dolgok.
jaimee1

JAIMEE
Köszi! Nem tudom a hcg-met annyira izgatott voltam és csak nyerítettem egyfolytában mint egy dilis bakfis, és nem kérdeztem. de sztem csak egy baba van, azonban szerdán megyünk Bogyólesőre akkor majd kiderül! 8)

dita75

Dita: :lol: :lol:
jaimee1

Dita :D :D hatalmas gratula :D :D
erzsebet0312

Kép Kép

dita75

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy betolakodom hozzátok, csak egy kérdésem lenne hsg-vel kapcsolatban.
Nekem mióta megvolt a röntgenes hsg-m az jár a fejemben, hogy nem kaptak-e a petefészkeim túlzott sugárzást a röntgentől :roll: . 8 kép készült rólam, és olyan soknak találom :roll: És mivel mint tudjuk a petesejtek ott vannak már születéskor a petefészekben, szóval szerintetek nem sérülhetett-e az örökítő anyag a sejtekben...? :roll: Erről mi a véleményetek? És mennyit kell várni utána a teherbeeséssel?
Egyébként nem vagyok elzáródva, sajnos apa probléma van nálunk... És nekem nem is fájt, mondjuk kellemetlen érzés, olyan mensis-feszítő.
Nagyon köszönöm!
Vendég

Loulou biztos hogy nincs semmi baj nem véletlenül alkalmazzák ezt a módszert dr Jaimee többet tudna erről mesélni azt hiszem neki volt röntgenes hsg-je :roll: nekem eco-hsg volt és piszkosul fájt de megérte mert rá a köv. második ciklusban megfogant a kislányunk :D :D
erzsebet0312

dr??? bocsi nem tudom ez hogy sikerült :D :D
erzsebet0312

Loulou,

szerintem nem sérülnek a petefészkek és a petesejtek sem . De ez a magánvéleményem. Remélem mihamarabb babás leszel :wink:

Erzsebet,

hogy vagytok? Nellikének még fáj a hasa? Danikának hullázik, van pár jó napunk amikor egy kis angyal, utána jön a hasfájás és a sírás. Mostmár a Gripe Watert használom, nem mindig válik be ez sem.

Kép}
monic80

Danika nézegeti a szülei esküvői fotóját: :lol:

Kép

Fürdés előtt: (az arcán a karmolást akkor szerezte amkor negedórára apucira volt bízva :? )

Kép

Hasfájás közben bealudtunk:

Kép

Mai alvós fotó:

Kép

Kép}
monic80

Loulou: Ha sérülnének, nem végeznének röntgenes hsg-t. :wink: De nem vagyok sem biológus, sem genetikus, sem nőgyógyász, talán a dokidat kérdezd meg erről. Biztosan meg fog nyugtatni.
Egyébként pedig a petefészekben levő petesejt és az érett megtermékenyítésre alkalmas petesejt az nagykettő.

Az én hsg-m 2007.március 2-án volt, 14-én megjött, új ciklust kezdtem, amiben meg is fogant a kislányom. De nálam mindkét petevezetékben volt némi pókháló, ezért eshettem rögtön teherbe.

Drukk a babához!!!!!!!

Erzsébet: dr Jaimee. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dejólenne!

Monic: nem véletlen, hogy tetszik neki a fotótok, a feketefehérre rá vannak zizzenve a babák állítólag, bár Rékát minden szín érdekelte, csak kockás, csíkos legyen.

Dita kismami hogy van??????? Róka van? UHU mikor lesz?

Timejka? Gioia????????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.03.23 17:36-kor.
jaimee1

Ja, látom, uhu 2 nap múlva. :wink:
jaimee1

JAIMEE
Nem vagyok rosszul csak kicsit megfáztam. Folyton mérem a hőmet de szerencsére nem megy fel 37,3 nál magasabbra.

Még ami szokott lenni de nem mindennap az a hasmenés de most már megfigyeltem hogy vannak bizonyos kaják amiket nem tudonk Bogyóval megemészteni rendesen. Múltkor a borsó nem tetszett neki, most meg a pritamin paprika. Azért remélem a kedvenc kajáimról nem kell majd lemondani.
Amúgy húslevest eszem húslevessel. Nem bírom megúnni!

Popi úrhöggyel mi újság?
Belekukkantok a blogodba! :wink:

dita75

Nagyon koszonom a valaszokat lanyok, kedvesek vagytok!
Minden jot!
Vendég

Monic: Danika tündéri baba Gripe Water nálunk is van itthon vésztartalékba de még nem használtuk most nekünk az Espumisan válik be úgy néz ki :D vagy kezdi kinőni a hasfájósságot :D Dita: húsleves :D kezdődik a kívánósság és ez majd még csak fokozódni fog :D :D Jaimee: :D :D
erzsebet0312

Sziasztok!
Ez a szottyadt vonat pont most késik, nemrég értem haza.
Nos úgy néz ki hogy egy édes pici babánk van, egész pontosan 1 cm!
Orbitális méretek!
Azt mondta a dottore hogy nagyon szépen látszik a terhességem, és minden nagyon tuti, mához egy hétre kell menni szívecskeahangot nézni!
6+2-n már lenne? Remélem hogy látunk pulzálást!

dita75

Kép

dita75

Jamiee
Itt vagyok, megvagyok, változatlan minden.

Tényleg Gioia hogy eltűnt.

timejka

Dita: igen nekem 5+4-en már volt :D :D Timejka: voltál természetgyógyásznál??? vagy nem mentél???
erzsebet0312

Erzsébet: 5+4-en szívhang? Háááát....akkor nem szokott még lenni...

Dita: Sztem 6+2-n lehet, de nem tudom, én már a 8. hétben voltam, amikor láttam a szivecskéjét dobogni.
Gratula az Egycentishez!!!
jaimee1

Erzsébet
Nem voltam sehol. Nem tudom mit csináljak. Meguntam az orvoshoz járást.

timejka

Halihóóóóóóóóóóóó!

Van egy élő 4,5 mm kis Bogyókám!
Szívecskéje 140-et ver percenként!
Imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Őfelsége:

Kép

Apának mondtam, hogy nagyon hasonlít rá, mert olyan nagy a feje mint neki, persze frappánsan visszaválaszolt hogy a pöcse is akkora lesz majd! :twisted:

Jogos volt, hisz én kezdtem a csipkelődést! :oops: :lol:

dita75

Dita: nagyon édes kis bogyód van. :D Mikorra vagy kiírva? Nyilas bébi lesz, nem? Az naon jó! :lol: :lol: :lol:
jaimee1

JAIMEE
Elvileg november 23.
Remélem hogy aznapra fogja időzíteni Bogyó is mert akkor nyilas, ha egy nappal előbb akkor párom fia szülinapján fog születni és sajnos skorpióként, Nagyon utálom a skorpiókat. Volt pasim is azt volt. Elnézést ha valaki az közületek, persze ez teljesen más tészta.

Én ma jelentkeztem be terhesgondozásra. Sikerült egy normálisabb dokkert találnom itt helyben. Védőnőt is kiderítettem kihezt tartozom.

Baromi jó idő volt most jöttem be a nyugágyból. Eléggé unatkozom itthon, de semmi munkát nem találok, úgyhogy ez lesz még novemberig. A gatyaszíjjat meg majd valahogy meghúzzuk, bár már nem nagyon van mit.

A híradót ma már meg sem néztem, nem idegesítem magamat.

Veletek mi újság?

dita75

Dita: :lol: :lol: Akkor se omolj ám össze, ha Skorpió lesz, ugye enyém Apa az és szentté lehetne avatni. :lol: :lol: :wink:

Amúgy tesóm november 25-én született. Ő is szuperjófej. :P De az ugye már Nyilas.

Olyan jó olvasni, hogy terhesgondozásra jársz majd, védőnőhöz!!!! Szuper! :P Nagyon örülök nektek.

Jah, mi sem nagyon nézünk híreket, még agyvérzést kapnék.... :( :( :(

Mi megvagyunk, bár apukám kórházban van, de már javulgat, jövő héten engedik haza. Ma vettünk Popinak egy szép szandált, benntre, mert a mamuszkáját kinőtte. Imádom nézegetni, ez az első szandálja...ugye téli baba....

Annyira szép idő van, sokat játszóterezünk, sétálunk, levegőzünk.

Üres perceidben dolgozhatnál esetleg a blogodon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cuppantás mindenkinek!
jaimee1

Jaimee: de hidd el hogy 5+4 voltam a doki szerint és akkor már láttuk a szivecskéjét verni :D és 8 hetesen uh közben már megmozdult amit persze akkor én még nem éreztem :D csak pont elcsíptük :D Jaimee: a multkor volt a fókuszban egy nő aki segít a próbálkozó anyukákon eddig 130 kismamija van, nem láttam csak anyum mondta ez tök érdekes amúgy :wink:
erzsebet0312

ERZSEBET
Csudabogár kis lánykád van, de egyébként sztem könnyen lehet hogy igazad van, mert sokat szoktam nézni az élet az anyaméhben dokfilmet és ott is azt mutatták, hogy az 5. héten már vert a szívecskéje.

Nellike jól van? Pocak? Bevált valamelyik szer?
Szopi jól megy? Mosolyog már a kis tündérke?

JAIMEE
Egyelőre még én sem hiszem el hogy végre itt tartok, most már "csak" azon kell izgulni hogy minden rendben legyen vele, egészséges kis manó legyen.

Csúcs lehet a szandibandi, kép van róla?
Már csak azért is jobb lenne egy kiscsaj mert olyan édibédi cuccokat lehet nekik venni, egy kis szandibandi nagyon cukker tud lenni.
Amikor álmomban tervezgettem a családunkat mindig copfos hajú fodros ruhájú kiscsajt hintáztattunk vagy sétáltattunk apával. 8)

Az álmoknak pedig teljesülniük kell.

Jajj nagyon aranyos lehet Popi biztos élvezi hogy a hosszú tél után végre kiszabadulhattatok ebbe a csodálatos napfényes időbe.

Mikor vitted ki először Popit? Olyan rossz lesz hogy november végén születik, jó sokáig kell majd a négy fal között lennünk mire kitavaszodik.

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?