Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én csak most kezdek bele a netezésbe és nagyon örülök neki, hogy megtaláltam ezt a helyet!
25 éves vagyok van két kislányom: Dóra 4 éves, Nóri pedig 11 hónapos múlt.
Mindkét gyerekem császármetszéssel született.
Szívesen leveleznék valakivel, hogy egy kicsit ki"beszélhessem" magam az anyukákkal!
Nagyon örülnék neki, ha írnátok nekem akár ide vagy az e-mail címemre.
További jó levelezést!

dorinori@freemail.hu
 


Szia!

Én ugyan még "csak" leszek anyuka 6 hét múlva, de már elég "rég" óta babanetezem. Eleinte alig találtam fel itt magam annyi a topikKép Én a Friss kismamákba szoktam irogatni, de késõbb majd átmegyek az Elsõ napok, hetek topikba. Ha pedig kinõttük jöhet a Túl az elsõ heteken napokon c. topik. Ez utóbbiban nagyobb babák anyukái osztják meg egymással a tapasztalataikat. Az Anyaság-on belül találod meg õket, biztos szivesen fogadnakKép Sõt!KépKépKép
Ha megtaláltad már õket akkor elnézést, de csak magamból indultam ki és én bizony nagyon el tudtam "tévedni" az elsõ babanetes napjaimonKép

puszi
sasha
34

Kép
 
 


Szia!

Köszi a tippet, még nem találtam meg azt az oldalt. Igazság szerint még amit én írtam azt is nehezen találtam meg, de majd kialakul. Mindjárt meg is keresem!

Neked pedig sok sikert és egészséget kívánok a megszületendõ gyönyörû kisbabádhoz!
 

 
 

Kedves Maria

Ha a [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/[/url] linken keresztul jossz a tarsalgoba utana a bal oldalon talalsz par linket. Erdemes hasznalni elejen az elmult napon vagy az elmult heten linket. Az elmult heten mondjuk eleg lassu.
Ha valamit keresel akkor vagy a kereses menut vagy a Temak vagy a Fa nezet menut. Itt egyesevel at tudod nezni mi mindenrol beszeltunk mar itt az evek soran.
Ha egy temaba regen volt hozzaszolas ne riasszon el, nyugodtan irjal oda is. Azzal felkerul az Elmult napon hozzaszolasok koze es sokan meg fogjak nezni es lesz aki elmondja majd a velemenyet altalaba.

Napocska
Napocska
 


Mikoo!
Az "üzenõfüzet"-be akartam írni, de valaki képfeltöltésre használta, miután is a topik funkcióját vesztette. Na mindegy.
Mostanában sokszor találkozunk Kép, és nem vagy éppen unszimpatikus Kép. Már huszadszorra kattintok rá a profilodra, elfelejtvén, hogy ott nincs semmi, csak egy e-mail cím. Kép Tegyél már föl magatokról vmi fényképet meg egy kis pluszinfót!

Méri
 
 


sziasztok

Anna
 
 


szia
 
 


sziasztok
valaki kötetlen beszélgetésre ?
irjatok a montenbajk@gmail.com cimemre
 


Sziasztok
dodoka1994
Budapest VIII. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ismerjük meg egymást

Jegyzetfüzet: