Sziasztok!
Vicces, hogy pont mi hárman...
Mármint ha a topic címét nézzük.
De remélem azért visszaszállingóznak a többiek is szép lassan. Kinga már nagyon jöhetne, és én Szilvire is gondolok többször, hogy hátha elkezdték már a következő inszemet...be van jelölve iwiwen, de nem akarom zaklatni, biztos oka volt, hogy ide már nem akart jönni...
Amy!
babaszoba nem lesz egyelőre, mert így is anyóséknál vagyunk, van egy szobánk oszt annyi. Ez nem gáz, jól elvagyunk. Van egy dolgozószoba, amit szükség esetén ki lehet majd alakítani gyerekszobának, de remélem addigra mire ez szükséges lenne már költözhetünk át a saját kis fészkünkbe. Ott viszont csinálunk majd csodálatos gyerekszobát, már alig várom és van sok-sok ötletem.
Lyndee!
Eddig még csak a babakocsi, a babakád (anuéktól, amiben mi is fürödtünk a tesómmal
) egy kisszekrény (szintén anyuéktól) meg pár ruha van amiket írtam. Hétvégén kaptunk egy téli anorákot (vagy mi az ami úgy egyben van, de dzseki anyagú
), olyan picinek tűnik, de rá van írva, hogy 6-9. Gondolom ez azt jelenti, hogy 9 hónaposig még jó. Hát elvileg akkor jónak kell lennie még télen, de tényleg picinek tűnik. Majd meglátjuk... Ha nem jó, max. elrakjuk egy következő esetlegesen téli babának.
Már nagyon nézelődöm amúgy, főleg használt cuccokat veszünk, csak még várok, mert van egy kisgyerekes baráti párunk, akik valószínűleg nem terveznek több babát, hozzájuk megyünk nemsokára látogatóba és hátha csurran cseppen valami. 3 babaágyuk volt, úgyhogy ideges lennék, ha vennénk egyet, közben meg ők szívesen adják. Persze rákérdezni nem merek, meg nem is erőltetem, megvesszük mi, de ha kapunk elfogadjuk. Utána aztán megindul a vásárolgatás.
vaterán meg teszveszen nézelődöm nagyon, olyan jó holmikat lehet kapni.
Babaméret!
Azért olyan jó lenne, ha meg lehetne már most saccolni..... Én már úgy találkoznék vele, néha rámjön, hogy legyen már július!
Pedig élvezem a várandósságot is, mondjuk jó lenne ha már jönne a tavasz, akkor büszkén mennék az utcán is a nagy pocimmal, most kabátban még nem látszik. Ja! És nem mellesleg az is szól a tavasz mellett, hogy lassan azért - hiába nem látszik- nem lesz már jó rám a télikabát.
Én már nagyon érzem, hogy feszül rajtam, el tudnék képzelni kényelmesebb viseletet is.
De most is esik a hó, és ez azért tetszik, bármennyire is várom a tavaszt.