Akkor a beszámoló, mert most csönd van itthon
Ilyenkor reggel egész nyugisak a srácok, remekül elvannak.
Milán és Márk 8,5 hósak. Óriásiak. Milcsim 10 kg körül van és 72 cm, Márkóm most úgy 10,8 kg lehet és 77 cm. A súlyuk miatt -legalábbis szerintem ezért- kicsit lustábbak. A kézügyességük nagyon jó, Milcsimmel pl. tegnap labdáztunk, okosak is, a fürdővízben játszunk mindenféle vizi játékkal és a polipot meg a fókát ki tudják választani. Tudnak simogatni, mondják hogy áááááá amikor eszünk. Milcsi mondja, hogy "baba", "mama" "apapa". Ebből én vagyok a baba
és ha nagy baj van, akkor a mama
Milcsimnek tegnap reggelre lett 2 foga
Nincs borostyán láncunk, de ez a gyerek meg sem nyikkant, úgy jött ki a 2 foga, ráadásul egyszerre. Véletlenül vettem észre, ráharapott a kezemre
Mozgásra visszatérve mindkettő bármit elér, odagurulnak a tárgyakért, Milcsi kúszás-félét is produkál, de már mindkettő a mászásra gyúr inkább, tolják fel a popit és kicsit haladnak hátra. Azért Márkóm az óriás testével sokat fekszik, az kényelmesebb
Ezért jó lapi is a feje... csak remélem, hogy kicsit visszább gömbölyödik... Tegnap már ettek nem HA-s tejpépet, így a reggel is esti tápi között már csak kanalazunk. Kedvenc játékaik a cumisüveg teteje, a kiürült popsitörlős zacsi, a mobilom, a számítógép és a habtapi. Utóbbit szerencsére nem rágják, csak szétszedik. Még hintáznak az amúgy 9 kg-ra hitelesítettben... onnan tévéznek, a Szezám utcát nézik.
Alvás Milcsinél már rendben van, egyedül alszik a gyerek szobában, Márkóm még Apa mellett alszik a hálóban, jövő hétre tervezem, hogy őt is viszem a gyerekszobába. Nehéz lesz, mert ő 4-5 között kel, Milcsi meg csak 6-f7-kor...
Márkóm már úgy néz ki, mint egy másfél éves... mindenki nagyobbnak nézi. Alkatra tiszta Apja, a szeme, szemöldöke és szája az enyém. Milcsim alkatra az én Apukám, a szeme az Apájáé, a szája és a hajminősége az enyém.
Egymással ritkán foglalkoznak, cumit lopnak egymástól
és játékot
Azért néha vigyorognak is egymásra, azt imádom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xandra_73 2009.03.20 08:26-kor.