Ildi, szerintem ha beindul a kozmetika igazán, akkor neked is jobb érzés lesz, nem fogod úgy érezni, hogy ott vagy egyedül...
Legalább is remélem.
Az biztos, hogy nekem onnantól lett jó, amikor találtam egy jó munkát, addig nekem is baromi nehéz volt, hogy én otthon, gyerek meg bölcsiben. De szerencsére ez csak 3 hét volt, azóta pedig tök jó a munkám, eszembe sem jut, hogy máshogy is lehetne.
Bence most pl. két hétig itthon volt, és nagyon jó volt, félre ne értsétek, de olyan kedvvel ment ma bölcsibe, és ezt jó látni. Nagyon igényli már a gyerekek társaságát.
Hétvégén Balatonfüreden voltunk, szombat délután legalább 2 órát biciklizett egy 5 éves kislánnyal, se látott, se hallott, olyan édesek voltak. Aztán vasárnap Mamacékhoz mentünk, az album miatt (is), Áronnal is nagyon jót zsiványkodtak, ránk se hederítettek.
Szóval csak bátorítani akarlak, hogy majd ha te is megtalálod az új helyed, akkor biztosan jobb lesz.
Szóval mi hétvégén Füreden voltunk, wellnesseztünk egy nagyot (üdülési csekkből, juhhééé
), Bence úgy élvezte
Meg mi is. Minden izmomat kimasszíroztattam a sok pezsgőfürdővel, hmmm, isteni volt.
De a legjobban a reggelit imádom.
Hogy nem kell teríteni, mosogatni, és ott a terülj-terülj asztalkám.
Fincsi kávé, mindenféle kaja, tényleg nagyon kényelmes.
Jól esett.