Cscsi:Lehet, hogy én is ezt fogom csinálni, mint te!Ahogy én ismerem őket, ahogy te is mondtad, megfognak sértődni, és azt fogja híresztelni, hogy én milyen gonosz vagyok és hogy nem engedem a kis unokájához!!!Anyukám még szerintem csak-csak megérti, de Anyósom?!
Irdab:Hát én ha újra kezdhetném biztos, hogy ezer körömmel ragaszkodnék a külön lakáshoz!!!És egy tapotat sem engednék belőle!
V.piroska:Örülök, hogy jól vagytok!!Ez a görcsölgetés a pocakodra is vonatkozik, vagy csak a vádlid vagy a lábad, stb....?!?!Vigyázz magatokra!!!:)
Mi mondjuk még nem beszéltünk a második gyerkőcről, de én úgy gondolom, hogy olyan 1-2 év korkülönbség az ami szerintünk reálisnak tűnik!De ha előbb érkezik a kis tesó, akkor is nagyon fogunk ám neki örülni!!Az már mondjuk beszéltük, hogy két babócát szeretnénk majd, de még az időpontot nem!!!
Henn:Ne keseredj el!Én is elkaptam valamilyen hülye uszodai vírust!!Uszodai vírust, amikor már lassan 3-4 éve nem voltam uszodába!Hála Istennek mára már megoldódott, de akkor tudom, hogy én is be voltam nagyon parázva!!Nekem is Betadin kenőcsöt mondott, hogy kenjem azzal, de amikor én is elolvastam a betegtájékoztatóját, hogy ez nem igazán ajánlott terhesség alatt (rendszeresen), akkor próbáltam egy olyan fertőtlenítőt keresni, ami nem árt a babócának!Én a Neomagnol tabletta mellett maradtam, és az nekem bevált!Nekem mondjuk ülőfürdőt kellett vennem, ebbe tökéletes volt ez a tabletta!!Pláne, hogy a Betadin úgy beszínez mindent, mint a huszonegy!!!
Mimi12:A 70%-át kapod meg minden egyes ellátásnak!Az teljesen mindegy, hogy terhességi gyermekágyi segély vagy GYED!!Sőt a táppénz is annyi, ha van két év folyamatos biztosítási jogviszonyod!Ha nincs akkor 60%!!Amúgy minden ellátásnál az előző évet veszik figyelembe!Ha ott van kereseted, akkor az alapján kapod az éppen aktuális ellátást!!!Ha nincs akkor 180 napot néznek, és ha az sincs akkor a minimál bért nézik a tényleges keresethez!!!Ez a táppénznél!!A Terhességi gyermekágyi segélynél és a GYED-nél, annyival tér el, hogyha az előző évben nem volt kereseted, mert mondjuk GYED-n voltál, akkor ugye nincs tényleges kereseted, ezért jönne be a minimál bér 2X-e!!De ha a GYED alapod kevesebb, mint a minimál bér 2X-e, akkor ez lesz az alap!De ha több, akkor az!!De a GYED-nél korlát van!!!Most per pillanat ez 100100Ft!Ez 4766,67Ft-t jelentene, és természetesen ennek veszik a 70%-át, ami 3336,67!!!De ugye, mint mondottam GYED esetében ez maximumhoz van kötve!!
A francba most látom, hogy jól belemélyedtem megint!!!
Linácska:Letöltöttem most ezt a programot amit mondtál!Most alakítgattam valamit!Majd mindjárt meg is nézem, hogy jól ügyeskedtem e!!!Tesód is Krisztina?!?
Most nézem!!!Nagyon jók a képek!!Hát igen!Egyértelműen fiúcska az a kis Pocaklakó!!!:)
Madaran:Örülök, hogy minden rendben volt a genetikai vizsgálaton!:)Akkor most már tuti a kisfiúcska?!?Nem sokára nálunk is kiderül, hogy fiúcskák vagy leányzók vagyunk!!!:)Már várom a jövő hetet!!:)
Én június végéig dolgozom!Az az igazság, hogy akkor kapnék meg csak egy bizonyos prémcsit (nyári prémium)!!!Utána meg csak a kis Manóé vagyok!!!Meg akkor már talán ideje is lesz!!!
Tündi24,Linácska,Madaran:
Hát az kész tény, hogy nagyon, de nagyon irigylem azokat akik nem az anyóssal élnek együtt!!De ahogy látom a helyzetet nem is igazán fogunk innen elmenni!!Ha csak nem nyerjük az ötös vagy hatos lottót!:)Aminek ugye nagyon kicsi az esélye!!!Párom egyke fiú, és a másik, hogy ő nem igazán szeret olyan dolgokba belevágni, ami nagyon kockázatos!!!Például egy lakáshitel!!!Tudja, hogy igazam van és ő is így gondolja, de inkább elviseli, hogy Anyja mindenbe beleszóljon és hogy én néha összemorogjak vele!!Na mindegy!!Nem panaszkodom, mert azért van a mi helyzetünktől sokkal rosszabb is!!!Néha azért tud normális is lenni!Bár ez igen csak ritka!!!:)
Annyit biztosan tudok, hogy lesz még sok-sok összemorgásunk!!
Párom és az én életébe is beleszól, és tudom, hogy gyereknevelésébe is belefog!!És hát ahogy te is írod Madaran, és is az a típus vagyok aki nehezen tűri ezt, és van amikor már nagyon betelt a pohár, hogy eléggé csúnyácska módon is vissza tudok neki válaszolni!!Akkor mondjuk nem jön egy pár napig, de utána meg, mintha kitörölték volna a fejéből, hogy mit mondtam, jön és folytat mindent ugyanúgy, mintha nem is osztottam volna ki!!!