Sziasztok,
már itthon is vagyok, sztem a fiú észre sem vette, hogy kimaradtam egy délután
Vettem neki cuki kapucnis kabátot,egy kis farmerdzsekit, 3 nadrágot, 1 hosszúujjú pólót, mindezt kevesebb, mint 7000ft ért. Van egy bolt, ott Prebble Pebble márkájú ruhák vannak, de olyanok, gyönyörűek, aprók, nagyobbak, lányoknak, fiúknak, szóval minden. Nem kis bodyk, hanem olyan cuccok, mint a felnőtt, csak gyerek. Szóval, tuti, majd elmesélem. Volt a lányoknak kis piros fürdőbugyi, hozzá sapka. Hoztam volna nektek, de már ott utoljára voltunk, és nem volt beváltva több lei, így is kellett egy kicsit kölcsönkérni.
Vettünk még pár dolgot, ott 110 ft a cukor, ásványvizet, sört, meg nekem egy papucsot, nagyon tuti. Ua a bolt, mint a Plázában, majd megnézem, ott mennyi. Mást nem is néztem, mert nem is volt idő. De bébijátékok, cumik, parfűmök, krémek olyan árban vannak, mint itt.
Krisz, kész a kép
reggel újra ragasztottam a szalit fejjel lefelé
, aztán csere így nem vagyok vele 100% megelégedve, de Dorkának hátha tetszeni fog
Már nem rontom tovább
Ildikó,
remélem, már nem feszül nagyon a hasad, pihengess! Mit csináltak, vagy csak diagnosztikus műtét volt?
Szoktunk ám Anitával és Dédikével minden nap találkozni
Erika,
most sikerült megszereznem a menüs papírt. Szted holnap még megrendelhetem jövőhétre?
Enci,
az a feszes, kerek fenék
Irigylésre méltó, meg azok a hurkák
Holnap megmutatom Imikének
Hát, tényleg, elég soványka az a leány
Ha holnap gondoltok sétára szóljatok, megyünk mi is
manóka