Új privát üzeneted érkezett!

Körkérdés mindenkinek : beültetés után mikor csináltatok tesztet?
Én kaptam Ovitrelle-t is, ami elvben pozitív tesztet csinál, sőt gyakorlatban is gondolom, mert HCG tartalma van.....Csak azt nem tudom mikor ürül ki.
Okosítsatok ki!!!!!!!!! :D
kockaspled
 
 


Na ebben a kérdésben verhetetlen vagyok :oops: :oops: :oops:
Szóval az ovitrelle 5-7 nap alatt ürül ki, ez attól függ, hogy mennyit iszol és milyen a keringésed. A tüszőrepitől számolva 8-9 napra már biztosan mutat egy 10-es érzékenységű teszt, a 20-as 10. napra mutat. A punkció napját kell számolnod 0. napnak. Az esetek 15%-ában viszont a szervezet a 12-14. napon kezd csak el hcg-t termelni. De én már próbálkoznék :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
baba1973
 
 


Móni!
Gratulálok a babucidhoz :lol: :lol: :lol:

Kép
baba1973
 
 

 
 

Kockáspléd!
Én a helyedben nem csinálnék tesztet! Biztosan emlékszel,hogy az Andy is megcsinálta a vv.előtti napon, és negatív lett! Bent az intézetben is azt mondták, hogy ne teszteljünk! :wink:

Móni!
Nem akartam mondani, de beszéltünk rólad a biológus Katival, és mondtam neki, hogy lehet hogy 2 van. Azt mondta véletlenül pont bent volt amikor telefonon beszéltél a V.dokival a vv után és ő valóban mondta neked, hogy lehet hogy 2, de a Kati intett neki, hogy ne mondja, mert ez egy lesz valószinűleg!!
Nagyon gratulálok neked, és irigyellek! Ha most látnál, hogy milyen sárga vagyok!


Mindenkinek puszi! Hugi.

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Kockáspléd! :D
Laptetőőőőőőőő!!!!

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Héééééééééééééé, a lényeg a laptetőőőőőőőőőőőő és ez már a második.
Akkor a tesztelés kizáva, mert vasárnap kaptam az utolsó Ovit...A beültetés előtti este kaptam és a beülti után is szúrnunk kellett minden második napon, azaz múlt kedden , pénteken és vasárnap. De meg ne kérdezzétek miért kellett , én nem tudom. A lényeg, hogy a 7. nap a vasárnap:(
Akkor marad a bizalom a laptetőben.
Mellesleg, egyszerűen nem bírom elhinni, hogy van még olyan erős akaratú ember, aki meg bírja állni teszt nélkül:) De ha van az is az én gyengeségemet bizonyítja. :evil: :evil: :evil:
kockaspled
 
 


Sziasztok!

Kockáspléd!

Nem kell megfogadnod a tanácsom,de ne tesztelj,sokkal nagyobb lesz az öröm a vv.után:D
A tesztek nem 100%-osak...nem tudom,hogy emlékszel-e,de én 3x produkáltam negatívat.Igaz Nokinak pozitív lett,de lehet hogy azért mer neki is beülti volt mint neked,nekem meg inszem.Gratula a laptetőhöz:D :D Te nem szeretnéd,ha bejelőlnénk az iwiw-en??Ha igen,küldj privit!!

Baba!

Köszi a jelőlést:D

Hugi!

Küldtem a mail-t!


Pussz mindenkinek!!

Andy

Kép
bandy27
 
 


Kockaspled!

Én nem teszteltem. Elárulom, hogy én hogy gondolkodtam.
Ha tesztelek és negatív akkor el leszek keseredve magam alá kerülök és bánatos leszek. Aztán kiderül, hogy mégis babás vagyok. Szerinted ez az érzelmi állapot jót tesz a babának? Hát nagyon nem.
Inkább legyek bizakodó még akkor is ha nincs baba, mint lemondó és elkeseredett és mégis ott a baba.
BÍZZÁL MAGATOKBAN!

Móni
móni101
 
 


Sziasztok, csajok!

Tocsa, tényleg szupi ahogyan írsz. Tartalmas és mindenkihez van egy-két oda illő szavad. Megnyugtató. Ha jól esik a kocogás, hajrá. Mindent ami jól esik. A babázás tényleg jót tesz nekünk. Ma én is voltam egy újszülöttet látogatni a kórházban. Fantasztikus érzés volt. Úgy meg öleltem volna. Majd az enyémet. És sokáig le sem teszem majd.
Az a helyzet, hogy holnap csak este érünk haza és pénteken dolgozom, tehát nem valószínű hogy tudok majd jelentkezni. De, meg ígérem hogy pénteken jövök és beszámolok mindenről amit beszéltünk a dokival. Egyébként este fél hatkor már lehet szorítani nekünk. Akkor lesz a konzi.

Ági, most én is szedek mindent, de nekem remélem jót tesz. Tudod, a hormonokat szeretném kicsit felturbózni. Az érzések meg vannak. Hatalmasak a melleim és nagyon fájnak. Ez jó jel.

Enikő, nagyon szorítok a jövő hétre. Én is kerestelek iwiw-en, és én is találkoztam másfél oldalnyi Puskás Enikővel, de marosvásárhelyivel nem. No, keress meg te engem, mert ilyen név nincs még egy: Birli Zsuzsanna

Kockaspled, a szívemből beszéltél és a párodnak van igaza. Minden rendben és a babóca növöget ott benn.

Móni, gratulálok és remélem a picurit csak nem jól látták. DE, ha nincs rendben, akkor mi lesz? Felszívódik magától, vagy be kell avatkozzanak? Drukkolok neked hogy minden rendben legyen.

Noki? Mi van veled? Még mindig nem meséltem el neked a pénteki sztorit, de ígérem hétvégén írok, legalább a holnapit is elmesélhetem. Puszillak.

Húúú, csajok, már nagyon fáradt vagyok.
Puszi mindenkinek,
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok
Ne haragudjatok ,hogy így elvagyok tűnve,de a gépünk nagyon rosszalkodik!
Párom hétvégén próbálta újra húzni,de sajna nem sok sikerrel ,mert mire ezt a levelet is megírom.....kész idegbeteg leszek :)
Valószínűleg csak hétvégén lesz rá ideje ,hogy megcsinálja :(

Addig is mindenkinek mennek a drukkjaim és sokat gondolok rátok!
Rendesen elvonási tüneteim vannak,hogy nem tudok babanetezni

Sok puszi!
És engem is jelöljetek be az iwiw-en!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noki&potyi 2010.10.22 07:30-kor.

Kép
noki&potyi
 
 


Jaj, drága Noki, dehogy haragszunk.
Nekem idén már kétszer döglött be a gépem. Elég szar volt. Akkor vettem észre hogy függő lettem.

Alig várom az estét. Nagyon izgulok. Nagyon biztos vagyok abban hogy még idén sikerülni fog, ezért nem félek, csak izgulok.

Pusza mindenkinek,
Zsuzsa.

U.I. ha jól látom kicsit pihen ez a topik.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Halihó lányok! :D
Mi ez a pangás?

Vasikáé! :D
Gondolunk ám rád! Ha hazaérsz, jelentkezzél! Várjuk! :wink:

Zsiby, Zsu!
Mi van veletek?

Mindenkinek puszi:Hugi.

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Megint vagyok :)

Vasikáé
Nagyon drukkolok Neked,hogy sok jóval biztasson Vdoki :)
Várlak Én is a hírekkel....remélem be is tudom majd kapcsolni a gépet :roll: Reggel óta nem kapcsoltam ki és a zene az megy rajta,de nem nagyon enged írni annyira lefagy ilyenkor :cry:
Amúgy Baby Mozartot hallgatok és a lányom akkorákat rúg,hogy az csak na :D
Tegnap Apukája is érezte a kezével ,hogy rugdos a lányka.......majdnem sírva is fakadt annyira meghatódott :D:D
Imádom Őket!!!

Puszi minden kismaminak és leendő kismaminak is :wink:

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok Lányok!

Egyszerűen ki vagyok akadva erre az oldalra. Nem tudom behozni egy gépről sem. Most is fél órája kattintgatok ide-oda, jó lassan be is hozta. Nem tudom, hogy kivel mi van, pedig nap mint nap gondolok Rátok! Hol lehet reklamálni???????
Visszaolvasok, hogy lássam ki hol tart, és milyen hírek vannak, addig picit magamról.
Ma voltam ultrahangon annál a dokinál, akinél szülni fogok. Már 52 mm-s Tökéleteske, és az ultrahang idején szopta a bal hüvelyk ujját. Nagyon édes volt. Persze utólag mindenkitől megkaptam, hogy akkor biztos fiú lesz, ha már ilyen korán szopási ingere van........ :D Mostanában subaszőnyeget készítek a gyerekszobába. Picike szőnyeg, kb akkora mint egy kádkilépő. Egy kutyus van rajta, amelyik fekszik a földön, és a szájában tart egy csontot. Egyet már csinált neki az anyukám is, az egy csigás szőnyeg, és bele kell húznom, mert vettem még egy majmosat is, azt is el kell még készítenem.
Jövő héten szerdán megyek a Cirisbe genetikai vizsgálatra.
Lányok mindenkinek ezerrel drukkolok, és mindjárt utána nézek, kinél mi esedékes. Ha jól emlékszem, akkor most Huginak kell a sok-sok ragacs. ++++++++++++++

Millió puszi

Zsiby

Kép
Kép
zsiby
 
 


Sziasztok!
Na, megjöttünk. Marha nagy szerencsénk volt, mert korán kellett mennünk a BMC-s leletek miatt. Utána nem tudtunk mit csinálni. Három órakkor már tényleg nagyon kivoltunk, és még mennyit kell várni.... Egyszer csak csörög a telcsim, hát ki volt az? -Ciris. Valaki vissza mondta a négy órásit és gondolták megkérdezik hogy nem-e akarunk korábban menni. Édes Istenem, hát annyira örültünk.
Borzasztóan kedves ott mindenki. Mindenki mosolyog, pedig ott is van meló. A doki is mosolyogva fogadott, kezet fogott velünk és többször is megkérdezte hogy van-e kérdésünk. Adott egy névjegyet, bármikor hívhatjuk. Fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszik. És segíteni fog, érzem. Megkérdezte még azt is hogy mennyire vagyunk optimisták ez ügyben. Mondtam hogy nagyon. Én biztos vagyok benne hogy hamarosan kismama leszek.
Jövő héten már megyek is vérvizsgálatra, szednem kell megint egy hónapig a fogamzásgátlót és megint meg kell csinálni a nőgyógyászati vizsgálatot, a páromnak pedig a sperma vizsgálatot. De, ez két napot vesz majd igénybe. Utána már jön a stimu. Azt mondta hogy nagyon gyorsak leszünk.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Egy nagyon kedves ismerősöm keres olyan intézetet, ahol csinálnak anonim donorprogramot. (petesejtdonor) Sajnos nem rokona csak barátnője a donor és rokoni nyilatkozatot nem akarnak aláírni. Nem tudjátok itt létezik ilyen???? Mármint csinálnak ilyet?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Vasikáé!

Te is pont olyan pozitív élményekkel jöttél el a Ciris-ből, mint mi itt legtöbben. Ugye mi megmondtuk! :) Mondom én, aki még nem sokat tapasztaltam ott, a többiek nálam már sokkal több törődést kaptak az intézetben. Örülök, hogy ilyen boldogan érkeztél onnan haza és, hogy így fel tudjátok pörgetni az egésznek a menetét. Gyors sikert kívánok Nektek! Remélem, hamarosan Neked is küldhetjük a babaragacsokat!

Szép estét Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Jó estét lányok! :D
Pkagi! :D
Én ha jól tudom csinálnak ilyet is, de telefonon megmondják!

Zsiby! :D
Na végre jelentkeztél! Már nagyon hiányioztál! Biztosan kisfiú lesz ha már ilyeneket csinál tökéleteske!
Igen nekem meg Kockáspldnek kellenek most a ragacsok! Küldhettek jó sokat!!!! :roll:


Vasikáé! :D
Nagyon örülök,hogy pozitív élményekkel távoztatok! Figyeljétek meg idén még sok baba fog születni!!! :lol:


Mindenkinek pusz:Hugi

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Jó reggelt!
Lányok! Akit nem jelőltem még be az iwiwen azt nem nem akartam bejelőlni, hanem nem tudom a nevét, vagy nem találtam meg. Esetleg priviben egyeztessünk.
A ragacsok továbbra is megy Hugi és Kockáspléd!
Már annyira szeretném én is, ha élesíthetnénk a projektet:))) :lol:
Annyira lassan megy a lábadozási idő, hogy el sem hiszitek.

Kép
baba1973
 
 


Bobcsikét megműtötték?
Tud róla valaki valamit?

Kép
baba1973
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre,megint köztettek!!
Leírhatatlanul hiányzott mindenki!!!

Sajna utólért egy kis rossz dolog,de végre úgy néz ki,jobban vagyok :D :D :D Zsebire és a várandóságomra semmilyen hatással nem volt!! :D :D

Tegnap nagyon sokat gondoltam Bobcsikére,úgy emlékszem tegnap volt a műtétje!!

Kockáspléd!

Hogy viseled a várakozást??
Ne aggódj,minden jól fog alakulni!!
Veled vagyok és mennek 1000-rel a drukkok!!!!!

Zsiby!

Nagyon örülök,hogy minden a legnagyobb rendben Tökéleteskével!!! :D :D :D Nőljön szép nagyra és jó ujjszopizást Neki!! :D :D

Zsuzsa!

Látod milyen jó helyre kerültél!!
Hol van ilyen,h felhívnak,van hamarabb időpont,tudsz hamarabb menni??
Te is nagyon gyorsan haladsz,mindjárt ott vagy a célnál!!

Tocsa!

De sajnállak,ez a fránya munka miatt!!
Remélem minél hamarabb lezavarod és utána írsz szép regényeket,ami mindig tartalmas és hasznos!!!

Akit kihagytam,nem szándékos,csak még nem olvatam mindenkit vissza!!!!

Pussz minden kismaminak és leendőnek,akciózok mennek a ragacsok és 1000-rel a drukkok!!!
Mindenkire nagyon sokat gondolok!!

Andy

Kép
bandy27
 
 


Kockáspléd
Én tesztet vérvétel előtt 2nappal csináltam.....azaz nem Én hanem a Párom ,mert Én nem mertem megcsinálni!
Arra ébredtem ,hogy a párnám mellett egy pozitív teszt díszelgett,mert hajnalba amikor ki kellett mennem pisilni akkor egy dobozkába végeztem el a dolgom...Párom meg ment is a gyógyszertárba tesztet venni mihelyst az kinyitott :D:D
Itt lent a www-be van is a tesztről egy fotóm :D
Amúgy meg ne aggódj ,mert a teszt kétcsíkos lesz,na meg V doki egy csoda doki és még laptetős is vagy :D:D
Móni
Gratulálok a Babucidhoz :D
Vasikáé
Nagyon örülök ,hogy végre Te is megismerted V dokit!
És ,hogy még pozitívabb vagy mint valaha!
Hidd el....nemsokára a neved mellett díszeleg a szívecske!!
Andy
Hogy vagy?


Ne haragudjatok,hogy név szerint nem írok mindenkinek,de még vissza is kéne olvasnom :oops:
A lényeg,hogy sok puszi mindenkinek és drukk mindenkinek!!!


Bobcsike
Várunk nagyon a hírekkel!!!

Kép
noki&potyi
 
 


Ha valamit változtatnom kell a táblázatba akkor kérlek szóljatok ,mert most aztán le vagyok maradva :oops: 8)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noki&potyi 2009.03.20 16:42-kor.

Kép
noki&potyi
 
 


Noki!
Ha ráérsz kérlek a táblázatba írd be, hogy 04.20. 3.napi vv.
Köszi!!!

Kép
baba1973
 
 


Noki, szép lett az új vonalzód!

Kép
tinkyb
 
 


Baba!
Javítottam a táblát :D
Tinkyb
Nagyon aranyos vagy és milyen jó megfigyelő :D
Köszönöm szépen amúgy :D

Kép
noki&potyi
 
 


Még jó , hogy csillagászatilag tavasz van....Úgy szakad a hó, hogy ez még télen is túlzás lenne. Holnap kirándulni mentünk volna - agyalásmentesítésképpen - de ilyen időben én nem teszem ki a lábam.
Köszönöm a ragacsokat, remélem használtak - igyekszem nem gondolkodni a sikerült nem sikerült című örökérvényű gondolaton, de mindenesetre talán jó jel, hogy nem görcsölök, az ébredési hőm 37 kereken minden reggel . Mindenesetre tesztem van itthon , minden létező márkából, de hétfő reggelig nem csinálom meg. Kibírom:) Vagy legalábbis megpróbálom.

A pöttyöcskék jöhetnek, mert az autónk is megérkezett, ami egyébként 7 személyes:) Egyenlőre egy gyerek és a két kutyánk miatt. De szerintem két gyerek még simán elfér benne:)
kockaspled
 
 


Sziasztok,

Egy kis ijedelem után újra itt. Pont tesómáknál voltam tegnap este, amikor Marci kicsit ránk ijesztett. Épp haza készültem, és még egyszer felmentem megnézni felébredt-e már, mert akkor bizony nyünyüzöm. :D Ébredezett éppen, és arra lettem figyelmes, hogy valami nem okés. Nagyon szörcsögött és habzott a kis szája. Tesóm persze egyből hívta a gyerekorvost, aki mondta, hogy vigyék el hozzá, közben a férje Marcival foglalkozott, aki szinte már néha levegőt sem vett. Borzasztóan megijedtünk mindannyian, bár még otthon felsírt kétszer is, de azért megnézte a doki is és inkább bementek a kórházba is. Szóval megfigyelés alatt van a Kicsike tegnap éjszaka óta. Ma este meglátogattuk őket. Volt röntgen meg vérvétel. :cry: Úgy tűnik, minden rendben és holnap jöhetnek haza. :D Nagyon megijedtünk. Én zokogtam itthon, amíg az orvosnál voltak, mert nem tudtam, mi van vele. Szörnyű érzés volt. Szerencsére elmúlt és nincs semmi komoly baj.
Asszem, egy kis trutyi összegyűlt a torkában vagy az orrában, aztán az nem tudott onnan sehol távozni, és eldugaszolta a levegő útját. Ettől szenvedett szegény. Leendő és még tapasztalatlan kismamiknak írom, ilyenkor ki kell szívni a cuccost az orrból, mert állítólag a kicsik a szájukon még nem vesznek levegőt és ha az orron valamiért nem jön, akkor sem kapcsolnak át a szájra.

Tinkyb, nem vagyok regényíró, de néha álmodozom arról, hogy jópofán, jópofákat írok. Akkor, amikor jól esik, ott, ahol ihlet van és persze fényesen megélek belőle. :D Ez lenne ám a szabad élet. Ihlet persze leginkább egy tengerparti ház, hatalmas, leanderekkel, rózsákkal és citrusfélékkel tarkított teraszán, vagy a hegyekben egy barátságos kis faházikó kandallója mellett, esetleg egy New York-i felhőkarcoló legfelső emeletén elhelyezett lakás teraszra nyíló hatalmas üvegajtós nappalijában lenne. :wink:

Pálgi, Hugi, jó, hogy írtátok ezt a vitamin dolgot, mert én már kezdtem aggódni, hogy kevés bogyót szedek. Igazából csak napi 1 haloljkapszulát az omega hármak miatt, napi egy csésze zöldteát (ezeket Vereczkey doki javaslatára), és Femibiont, 3 naponta egyet. Minden nap gyümölcs és zöldség. Sajnos, a kávét nem tudtam elhagyni, napi kettő 3in1. :roll:

Hugi, Kockáspléd, érzitek már a sok ragacsot, ami odatapasztotta a babócáitokat a pocitokba? Mert vagy 2-2 tonnányit küldtem nektek folyamatosan fejenként. :wink:

Kockáspél, a pisimánia és hő mindenképpen arra engednek következtetni, hogy bizony itt éppen babásodás van folyamatban. Jól teszed, hogy a relatív agyadat most offolod egy kicsit és a párod tökéletes megérzéseiben hiszel inkább. Meg a laptetőben. :wink: Holnap a kirándulás helyett egy mozi?

Hugi, neked is nagyon-nagyon kijárnak már azok a babák. Érzel valamit? Mivel telnek a napok? Remélem, szuperjó elfoglaltságokat találtál magadnak. :D Ja, szurkolok a kutyus szerelemnek is! :wink:

Eni, voltál konzultáción? Kiderült mikor lesz a nagy akciózás? Hétfő vagy kedd? A szurikat hogy viseled?

Andy, remélem, jobban vagy már, bármi is tartott távol a fórumtól. Mindenesetre én most ismét kitörtem a börtönömből és írok Nektek jó sokat. :D Mikor lesz a következő vizsgálatod?

Móni, hatalmas gratula a kis zsákocskádhoz. :D Nem lehet, hogy még a másik is továbbfejlődik?

A teszteléssel kapcsolatban, én azt tapasztaltam, hogy az ember az utolsó pillanatig reménykedik. Talán emlékeztek, a lombik után 2 tesztet csináltam, az egyiket nagyon korán, a másikat a vv előtt. Úgy mentem, vv-re, hogy már a mensim is mutogatta magát és legbelül éreztem, hogy nem sikerült, de a délutáni telefonig reménykedtem, hogy valami csoda folytán lesz ott egy jó nagy hcg eredmény. Sőt...még utána pár napig titkon reméltem, hogy valami hiba csúszott a vizsgálatba, vagy a babák lusták és lassabban ágyazódnak be...

Vasikáé, hűű, de felpörögtek nálatok az események. Gondoltam, hogy nagyon elégedetten és megnyugodva fogtok a Ciris-ből távozni. Tartsd meg ezt a pozitív hozzáállást és optimizmust. :D Amúgy nekem az első élményem nem volt egy nagy durranás a Ciris-ben. Jó-jó, de többet vártam. Ma már úgy érzem, nem mennék máshová és más orvoshoz sem. Ha elmegy Amerikába és én itt maradok baba nélkül, hát szaladok utána a párommal együtt. :roll:

A kocogást nagyon megszerettem, de sajnos tegnap elmaradt, mert volt ez a Marci pánik. Ma meg a férjem igazolt eltávon van (fontos focimeccs nézés ügyében :wink: ) és 10 körül ér haza, akkor meg már nem megyünk. Szóval, mi együtt járunk, ő sétál én meg kocogok. Persze mindig lehagyom, olyankor visszafordulok, majd újra irányba állítom magam, így sok kis hurkot írok le és többet is kocogok. Csuda muris lehetek, még jó, hogy este járunk, amikor sötét van és nem látnak sokan. :D

Noki, már olyan sokáig távol voltál a fórumtól, hogy aggódni kezdtem, mert ilyenkor veled mindig történik valami. Örömmel olvastam, hogy „csak” a gépben volt a hiba. Hihetetlen, hogy már ott tartotok, hogy rugdos a lánykátok. :D

Zsiby, örülök, hogy jelentkeztél. Micsoda jó dolgokkal múlatod az időt. Milyen az a subaszőnyeg és hogy készül?

Fáncsi, hol vagy? Kicsifáncsi jól van? És a mamája?

Böbcsike, remélem sikeresen túl vagy a műtéten és jól viselted. Holnap már maratont futsz, igaz?

Na most aztán olvashattok! Mire végigolvassátok, eltelik a hétvége. :D

Jó éjt és jó hétvégét Lányok!
tocsa
 
 


Sziasztok!

Kockáspléd, én is szorítok, hogy hétfőn nagyon jó híreket kapjál, és magas hcg eredményt produkáljanak a pöttyöcskéid!

Tocsa, benned tényleg egy írói véna veszett el! Annyira elbűvöl a leveled, a mennyiségről már nem is beszélek. Teleírtál egy fél oldalt! Ilyen szabad életre én is vágyok, ebben megegyezik az ízlésünk (leanderek, hegyvidék, faházikó, kandalló… :P ). Sajnálom, hogy Marci fiú ennyire megijesztette az egész családodat. Borzasztó lehetett. Örülök, hogy minden rendben!

Bobcsike, remélem túl vagy már a műtéten, és jobban vagy! Várom, hogy írj nekünk, mivel én is készülök egy ilyen műveletre.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseiteket, túl vagyok a mütéten, minden jól siekrült. Az előző műtétemnél sokkal jobban viseltem, mivel most csak egy nagy miómát vettek ki, míg pár hónappal ezelőtt 5-öt. Wereczkey nagyon odaadó és kedves ember, mindig rámkukkantott - hogy vagyok, hogy érzem magam - , míg bent voltam. Tegnap du. elhagyhattam az intézetet. Egyenlöre Bp-en maradtunk, ismerősöknél és vasárnap indulunk haza (elég messze lakunk).
Leírhatatlan az a kedvesség amit ebben az intézetben kap az ember. Ibolya a legkedvesebb nővér szerintem. Ő éjszaka volt velem.
A lényeg hogy minden nagy mióma el van távolítva, úgyhogy két hónap kihagyás után rástartolhatunk a spontán babára. Már nagyon várom :D
Ha szeptemberig nem jön össze, lombikoznunk kell, mivel ezek a fránya miómák visszanőhetnek és ezért minél előbb jó lenne teherbe esni.
Thinky
Ne izgulj a műtét hamar elteklik és csak az első két nap nehéz, utána nem is gondolnád, de sokkal jobban leszel.
Noki
Jól látom már 20 hetes vagy??? Gondolom már gömbölyödsz rendesen!!!
pusziii
bobcsike
 
 


Bobcsike!

Örülök, hogy túl vagy rajta és, hogy minden rendben van! Köszi a biztatást! Pihenj sokat, és most már hamarosan Neked is küldjük a babaragacsokat! :P

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Kép
tinkyb
 
 


Sziasztok,
Nokihoz hasonlóan bepróbálkoztunk egy teszttel reggel, negatív lett.
Remélem nem marad így és hétfőre előbújik a HCG valahonnan belőlem:9
Ne aggódjatok nem vagyok elkeseredve, mert matematikailag igyekszem gondolkodni. 42 % esélyem van, hogy sikerül és 58, hogy nem. Bízunk benne, hogy a kisebbséghez tartozunk.
Mensinek egyébként semmi jele, nem görcsölök, csak a napi 15 pisilés kerget az őrületbe... Az viszont sajna lehet a Duphaston mellékhatása is.
Még két nap is ilyenkorra már az eredményt is tudni fogjuk.
kockaspled
 
 


Sziasztok lányok! :D

Bobcsike! :D

Nagyon örülök,hogy túl vagy a műtéten, és hogy meg voltál elégedve a "kiszolgálással". Ibolya nagyon aranyos ember, szerintem mindannyiunkkal ő volt éjszaka.Nagyon jó és gyors gyógyulást kívánok!

Tocsa! :D
Tegnap kérdezted,hogy hogyan telnek a napjaim.Nagyon sokat fekszem, sőt szinte állandóan! :wink: Tényleg csak wc-re kelek fel, ahogy anno Noki is tette. Meg hát ott vannak a hüvelygolyók is amiket napi 3szor kell dugni, és utána ugye muszály feküdni,hogy ne follyon ki. Azt hiszem, hogy ez már tényleg nem rajtam fog múlni! :P

Kockáspléd! :D
Látod, én mondtam, hogy ne tesztelj! Én nem is fogok egyáltalán! Hagyom a remény élni az utolsó pillanatig! A mensid nem is fog megjönni, amíg az utrot használod!! :roll:
Neked ha jól emlékszem most ugye fagyi babák vannak visszatéve?
Pisilni én is sokat megyek,de azt hiszem énis ,hogy csak a gyógyik miatt meg a sok tea miatt van! Sajnos! :cry:
Nagyon drukkolok Neked hétfőn, sokjat fogok gondolni rád! :wink: :wink:
Én már most félek, hogy mi lesz velem jövő héten ilyenkor,biztos tiszta ideg leszek! Én nagyon drukkos tudok lenni. Tudod, azért sok volt már a kudarc! :cry:

Andy! :D
Hogy vagy? Minden ok? Írjál!!!!

Mindenkinek sok puszi:Hugi.
Kép

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Sziasztok!
Ma 16,30-kor a Hírtv-n lesz a laparoszkópos mioma műtétről egy műsor, nagyon érdekesnek tűnik.
Szép napot mindenkinek.

Kép
baba1973
 
 


Baba, nagyon szépen köszönjük az infót.

Most én írok mindenkinek egy új infót:

Vereczkey Attila doktor úr nem megy sehová. MARAD! Ezt biztosan tudom. Most még ne kérdezzétek honnan, csak bízzatok bennem. Tényleg, első kézből tudom, tőle. Majd hamarosan elmondom hogyan tudtam meg.
Remélem megnyugodtatok, puszi mindenkinek,
Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
baba1973
 
 


Nekem is épp ez jött volna ki a torkomon amikor megtudtam, de vissza fogtam magam. Szépen és udvariasan viselkedtem. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Vasikáé, engem is nagyon megnyugtat, amit elújságoltál nekünk! Köszi, és gyere mindig ilyen pozitív hírekkel! Bár én is ígértem, hogy szerzek információkat, de még nem szóltak vissza az érintettek ez ügyben.

Baba, beállítottam a műsor felvételét, meg fogom nézni! Neked is köszi, hogy szóltál.

Kockáspléd, szorítok értetek holnap! Torony magas hcg-t!

Hugi, pihenj sokat, vigyázz a babókákra!

Üde vasárnapot Mindenkinek!

Kép
tinkyb
 
 


Lányok!
Ezt nézzétek és próbáljátok ki!
http://www.torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf

Kép
baba1973
 
 


Sziasztok! :D

Baba! :D
Én megnézném azt amit írtál,de nem nyitja meg a gép! Én csinálok valamit rosszul,vagy nincsen jól feltöltve? Lehet,hogy én bénázok!

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Sziasztok lányok!

Zsuzsa!

Micsoda híred van a mai napra!!! :D :D :D
Ne csigázz bennünket,lécci írd le honnan tudod!!
Zsebibabám is kiváncsika...

Kockáspléd!

Nem letörni,nem feladni!!!
Holnap megyek én is a Cirisbe UH-ra :D :D
Csak egy kicsit szomi vagyol,hogy nem ismerhetlek meg,mert én 11-re megyek :( :( :( :( De azért tudd,én veled vagyok,fogom a mabcsód!!!!
Délután minél előbb írd meg,mi volt,nagyon izgulunk értred!!!

Tinkyb!

A műtéthez csakis,de csakis pozitívan állj hozzá!!
Hidd el nem kell félni,tényleg jó kezekben vagy!!
(igaz,én nem lettem műtve a c.-ben,de eddig mindenki nagyon boldogan és új erővel távozott)
Én mindkét vese műtétemhez pozitívan álltam,így hamarabb is gyógyultam meg :D :D

Noki!

Hogy vagytok??Réka,hogy bírta ezt a szeles időt??

Tocsa!

Szurkolok,hogy minél előbb becsukd magad mögött a börtön ajtaját!!
Hogy jutott eszedbe a kocogás??Párod is megy,vagy ő csak gyúrunk vazze??

Hugi!

Nagyon vigyázzatok magatokra,ne parázz,ne idegeskedj!!
Tudod,az se segít,Te is csak pozitíívan,a kiskabalád veled van,nem hagy el!!! :D :S

Zsiby!

Hogy csinálod a szőnyeget??
Úgy felcsigáztál vele...

Fáncsi!

Hogy vagytok??
Mi van veled,te elveszett bárányka!!


Akit kihagytam,arra is nagyon-nagyon sokat gondolok!!!
Akinek kell mennek a ragacsok++++ és 1000-rel a drokkok!!


Pussz mindenkinek és derűs napot!!
Csak holnap is ilyen legyen Pesten...


Andy

Kép
bandy27
 
 


Sziasztok,
köszönöm a kedves szavakat és a biztatást mindenkinek. Sajnos a ma reggeli teszt is negatív, így ma délelőtt szembe kellett néznünk a tényekkel.
Tekintettel arra, hogy eddigi életemben 6 terhességem volt, sajnos azzal is szembe kellett néznünk, hogy jelenleg semmilyen tünetem nincs, sem a mellem nem feszül, sem a szúrkálásokat nem érzem. Minden terhességemben nagyon hamar éreztem, hogy nem vagyok egyedül.
Realistán nézve, a 10-es érzékenységű tesztnek ma mindenképpen pozitívnak kellett volna lennie. A korábbi terhességeimnél mindig már a mensi előtt pozitív volt a tesztem. Így kénytelen vagyok realista lenni. Reggel elmegyek a vérvételre, de tényleg csak a protokoll kedvéért.
Az elkeseredésen nagyjából túl vagyunk, nagyon nem gondoltunk arra, hogy nem sikerül. Így eléggé pocsék napunk volt ma. A Kedvesem, megértő volt és azt mondta, felemeljük a fejünket és megyünk tovább. Én lassabban nyugvó típus vagyok, úgyhogy egyenlőre hallani sem akarok folytatásról. Elmentünk egy órás erdei sétára, végigbeszélgettünk mindent, már nincs olyan gyászos hangulatom.
Ha belegondolok milyen átkozottul sokat küzdöttünk érte, hogy eljussunk a beültetésig:((((( október óta vártuk ezt a pillanatot. Ami rossz lehetett az bejött.... túlstimu, kórház, ünnepek, elmaradt mensi... A végére hab a tortán a negatív teszt.
Összeszedjük magunkat és amikor Vereczkey doktor engedi megyünk tovább.....
kockaspled
 
 


Kockáspléd
Tiszta szívemből sajnállak,de hátha holnap kellemes meglepetésben lesz részed?!?!
Nagyon kívánom ,hogy így legyen!
Valóban megjártátok a hadak útját és igen nagyon megérdemelnétek már Ti is,hogy sikerrel járjatok!!!
Azért Én még drukkolok Neked nagyon!

Ne haragudjatok ,hogy most nem írok mindenkinek,de nagyon fáradt vagyok,mert ma lesétáltam a lábaimat és a lányom is nehezen bírja a kiképzést még!
Most mennek kell pihenni,de holnap beszámolok a börzéről.......ha egyáltalán valakit érdekel :D:D:D

Sok puszi mindenkinek!!!

Kép
noki&potyi
 
 


Kockáspléd! :D
Nagyon sajnálom, hogy úgy néz ki, hogy nem sikerült, demég éljen benned a remény a holnapi vv-t illetően! Hátha mégis! Nem győzöm eleget mondani az Andy példáját! A Móni is az utolsó napon még azt írta, hogy totál úgy érzi, hogy nem lesz baba, most mégis ott csücsül a pocijában! Nincs 2 egyforma terhesség!!! Én az első méhenkívülimnél 7 hétig nem éreztem semmit, a másodiknál is csak a teszt után 1-2 héttel!!
Egyébként én is úgy vagyok vele most, hogy valamiért nem leszek babás. Nem tudom miért! Szar érzés!

Andy! :D
Nagyon jó lenne ha a kis "kabalám" most is velem lenne, mert most én is egy kicsit le vagyok engedve! :cry:

Mindenkinek szép napot!!Hugi.

Kép
Hugi.
Kép
hugi206
 
 


Kockáspléd, szomorúan olvasom, hogy ma is egycsíkos a teszt, de én azért még nem könyvelem el az eredményt negatívnak. Várjuk meg, mit mutat holnap a vérvétel. Csodák mindig vannak. Nagyon is elképzelhető, hogy sikerült két béna tesztet venned. Sokat gondolok rád holnap és várjuk a hivatalos eredményt!

Böbe, örülök, hogy jobban vagy és, hogy jól viselted a műtétet. Hajrá spontánkodás, aztán csak iparkodjatok most már kedveskéim! :wink: :D

Tynkib, hamarosan te is hasonló műtéti élményekről számolsz be. :D

Hugi, nyugi, ne legyél drukkos, nem kell. Nyugtasd szépen le magad, biztosan van rá valami jó kis módszered. Gondolj a Titokra meg, hogy jó kezekben vagy! És arra, hogy eddig megvolt az oka annak, hpogy nem sikerültek a lombikok. Most egy tisztító műtét előzte meg az akciót :!: Meglásd, ott lapulnak már azok a babák a pocidban. Borzasztóan sokat gondolok rád és továbbra is küldöm azokat a bűvös ragacsokat! :D Nagyon-nagyon megérdemelnétek már!

Baba, köszi az infót a műsorról. Már nézzük is a Hír tévét, mert közvetlenül előtte autósműsor van. Az én férjem meg ki nem hagyná ezeket!
A linket, amit küldtél, már korábban megkaptam. Egész egyszerű magyarázat van rá. :wink: Na nem én találtam ki, hanem az én földhözragadt, full realista informatikus, matematikus kollégáim. :wink: :D

Vasikáé, köszi a jó hírt! Valóban nagyon örömteli, főleg ugye azoknak, akik még küzdenek a babákért. :D

Andy, a kocogás onnan jött, hogy mi elég régóta rendszeresen járunk sétálni. Egyszer egy ilyen alkalommal az utolsó 500 métert kocogva tettem meg és nagyon jól esett. Akkor kitaláltam, hogy ezentúl én a séta helyett futok. Párom továbbra is csak bandukol, én meg mindig előre futok, majd vissza hozzá, és így tovább. Ma is voltunk, de többszörösen nehezített volt, hegynek fel, ellenszélben, hasfájással… :roll: Szóval, nehezen ment.
Hogy vagytok? Minden rendben?

Noki, miféle börze? Lemaradtam valamiről? Pedig mindig igyekszem mindent elolvasni. Persze, hogy érdekel minket. Mesélj!

Fáncsi, hová tűnhettél? Ugye minden rendben veletek?

Na kezdődik a műsor, megyek, nézem.

Sz'asztok Csajok
tocsa
 
 


Sziasztok!

Kockáspléd!
Sajnálom,hogy a teszt negatív,de várd még meg a vv-t,az a biztos!
Üsd be a keresőbe,hogy IVIG kezelés!Ha már volt 6 terhességed,akkor lehet,higy ez irányba kellene elindulnotok.... :roll: A kulcs doki itt Dr. Fülöp.!Ő nem lombikos orvos,a lombik mellett kezel és irányít egy csomó vizsgálat felé.

Üdv. mindenkinek

Ági
pálgi
 
 


Kockáspléd, nagyon sajnálom. Én nem is teszteltem volna a helyedbe, hiszen holnap már úgy is megtudod hogy igen vagy nem. Szerintem még lehet hogy az vagy. Már többen is írták hogy otthon nem mutatta ki, meg hogy kimutatta de annyira halvány volt a csík hogy azt hitte káprázik a szeme. Tehát, ne add fel, ne szomorkodj.
Azt én sem értem hogy 6 terhességed volt?

Csajszik, most még nem mondhatom el, de mihelyst elmondhatom már mondom is. Meg ígértette velünk hogy köztünk marad. Megértéseteket előre is köszönöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Szia Zsuzsa,
a történetem azt hiszem a legelején valahol fent van. Van egy 9 éves fiam, és volt 5 vetélésem. A legutolsó vetélés óta eltelt két év, azóta nem sikerült teherbe esnem, akárhogyan próbáltuk. Akkor elmentünk kivizsgálásra Tapolcára, onnan kerültünk ide ismeretlen eredetű meddőség diagnózissal. októberben volt a punkcióm, másnap kórházba kerültem, aztán nem jött meg a mensim, aztán megjött, de a beültetés időpontja az ünnepek közé esett, elhalasztottuk, aztán megint nem jött meg a mensim és így értünk el március 9-ig.....Azt hiszem joggal vagyok elkeseredett.
Mindenki másképp éli meg ezt a beültetés utáni két hetet, de nekem még nem volt olyan nyomorult időszakom , mint az utóbbi pár nap. A bizonytalanság érzése rosszabb mindennél. Nem bánom, hogy megcsináltam a teszteket, mert így holnap könnyebben viselem az esetleges rossz hírt. Bár még azt is megígértettem a párommal, hogy ő telefonál az eredmény miatt. A lombikos ismerőseimnél mindenkinél kimutatta a teszt a vérvétel előtt a terhességet. A munkámból és a jellememből fakadóan realista vagyok, talán túlságosan is... A realizmusba beletartozik, hogy a csodákban nem hiszek, egyszerűen nem vagyok úgy összerakva...
kockaspled
 
 


Kockaspled,

Nagyon sajnálom. Ne haragudj hogy felbolygattalak. Tudod mit irigylek benned? Az erőt és a kitartást. Erőm nekem is van, csak időm nem nagyon. Ezért mondta a doki hogy iszonyatosan gyorsak leszünk. Mert ketyeg a biológiai órám.
Még egyszer bocsesz és jó éjt mindenkinek.

Zsuzsa.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Kedves Lányok!

Bocsánat, hogy csak így betolakodok közétek, de segítséget szeretnék kérni. Utolsó éves pszichológus hallgató vagyok, szakdolgozatomat pedig a meddőség pszichés okai témában írom. Ha valaki kedvet érez, szívesen kitöltene 3 kérdőívet a témával kapcsolatban, nagyon megköszönöm a segítséget. Természetesen a kérdőívek szakszerű kiértékelését el fogom küldeni, remélem ezzel is segíteni tudok egy kicsit.
Aki vállalná a kérdőívek kitöltését kérem, hogy küldjön egy emailt a kispanka@yahoo.com címre és elküldöm a kérdőíveket.
Előre is köszönöm
Andi
kispanka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?