Hali!!!!!
Jupiii!!!Tavaszi szünet!!!!Nálunk pénteken volt utoljára suli,és15-én mennek csak!!
Dia! Sajnálom anyukádat!!!!Nagyon vacak hir,sok lelki erőt kivánok.Töltsetek minéltöbb időt együtt!!!!
Fogkövei vannak a lányodnak? Az hogy látszik ilyen fiatalon?
Ayse!!!Ótvar? fúú,tartsatok ki!!!!!Sok erőt!!!!
Csöre. Hogy vetted észre a foginyt? Blaninak is van szájszaga és állandóan egy koszos rongybabát rág, az az alvókája, már lukasra fertőtlenitettem.
Mi az tantum verde? Számolj be légyszi a tapasztalatokról!!!!!
Blani szemüveges.50 %-o a látása-mondta a dokinéni.
Kiakadtam, főleg,hogy láttam a teszten,hogy mennyire nem lát és hogy görbül lefelé a szája,hogy ezt sem, azt sem látja.Ezt az 50 százalékot nem értem,még a dogákat is újra kell irnia,mert nem látta a táblát,de nem volt táblás dogájuk.
Azért nem értem,mert -1es mindkét szeme és feles szemüveggel kezd.
Háát volt sirás meg minden,mert egyértelműen elkezdődött a dolog, a növéssel jött ki, nő a szem is,és jönnek ki a fejlődési rendellenességek, öröklött betegségek is.
Nem akart jósolni a doki,de annyit mondott nem lesz-20,de még -10sem. szerinte -4ig 5ig romolhat max. DE, egész életen át szemcsó, majd kontaktlencse, műtét. Na,ezt emésztjük most.
Kicsit feldobta a csajt,hogy választott szemüveget, dobtam egy hátast amikor leemelt egy 30 ezreset a polcról. ÁÁÁÁ, ez nem áll olyan jól szöveg után maradtunk egy 13 ezresnél.
Tök jól áll neki. 21 ezer a vége kedvezménnyel.
Ja, a TB kemény 380 forintot fizet mindebből!!!!
Tényleg nagyon megindult most,izzadás, mitesszerek, 3 nadrágot is kinőtt,fejfájás,szemproblémák,végtagfájdalmak.Úgyhogy viszem ortopédiára is,mert állitólag a gerincet is megterheli a hirtelen növekedés.
Jövő héten vérvétel, mindkét gyereknek, mert isznyú fáradtak is.
Tiszta röhej, 7-7,30 kor alszanak,de én is kidőlök 8-8,30-kor!!!!
Most is alszanak. Mindketten!!!!!
Blani minden hétvégén alszik délután.