Új privát üzeneted érkezett!

Era!

éjszaka ugy alszik most hogy esik az eső, hogy 9-10 között elalszik(extrém esetekben van hogy csak 11)3-4-5 között felkel eszik (szomjas) és utána nem akar igazából visszalaudni,hanem játszik az ágyában de olyan hangzavarral, hogy hihetetlen csörög csapkod forgolódik sikongat is. na jó gondoltam magamban. nagy kislány bvagy . mivel éjszaka van és aludni kell lekapcsoltam a villanyt(már 2 éjszaka ezt csináltam)és vártuk a hatást( órdítást). de láss csodát elaludt hang nélkül.(csak azt nem értem este mért nemtud igy elaludni)
és igy alszik 8-9 ig.

jó akkor a jöv hét de feltétlenül, mert már ősídők ota nem láttalak benneteket.Kép

Enci
renci

A fiú egy fél órás erkélyen való toszogálás után lehunyta a szemétKép halleluja

Nadine,
Zsanin nem csodálkozom, remélem, nem féjt neki nagyonKépKépKépKépKép
Ápold a lányt, ítogass cdt nyugodtan,

Enci,
erőt adtál nekem, hogy a kellemetlen után jön a kánaán, vagyis a kisangyal, majd "belémbúlt a kisördög" Imike után jön a nagyot alvó nagyfiúKépKép

Erika,
este képek nélkül el ne aludjakKépKép

SZÓLÍT A FIÚ? HISZ MÁR ALUDT 5 PERCET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manóka

manóka
manóka

ERa
Indulunk

Manóka
15 perc és ott vagyunk

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányokKép
Remélem jól vagytok mi kezdünk már megfele gyógyulni Kép
Csak most én rohangálok egésznap a klinikára mert a laparaszkópia miat eg kell csinálni egy csomo vizsgálatot,holnap is megyek mert meg kell beszélni az orvosal a mütét idő pontját .Majd meigrom hogy mikora rakták be mert akkor nem leszek 3napig de remélem már utána tudok jönni.
Na legyetek jók ha tudtok sziasztok
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Senki sincs netközelben?

Jelentem eddig enyhe hőemelkedés történt, szokásos éjszakaátalvás, reggel megint kis hőemelkedés és kis nyűgösség. Most szunyaKép

Era,
a szívgondozóban mit néztek? EKG, ultrahang ilyesmi?

Hú Ildikó, jól beindultál. Drukk a laparhoz++++++

Séta???????

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

Flóra most elaludt, igy remélem tudunkmenni sétálni. már két napja nem voltunk egy rendeset sétálni.

Tegnap este volt naálunk egy baráti házaspár. az ő kisfiuk Kolos két és fél héttel idősebb Loncinál

annyira édesek voltak együtt. rögtön elkezdték egymást fogdosni simogatni nyúltak egymás felé ahogy beléptek az ajtón. haláli volt. Szerelem első látásra. Kolos még Flóra kezét meg is puszilta. cukik voltak.
Az én kis "dagi" kislányom Kolos mellett eltörpült.Kolos 5 hósan majdnem 8 kiló volt.!
Szóval nagyon arik voltak

Krisz !

örülök, hogy megusztátok hőemelkedéssel. az én lányom meg hajnalban nem akart ma aludni.9-4 ig aludt kaja és onnan nem volt hajlandó.még 6 körül elszunyadt egy 45 percre.az a baj szerintem, hogy napközben kialudta magát. nem tudom, hogy napközben ébresszem fel ilyen esetekben ? mert azért ez nem ritka esemény.sajnálom szegényt, mert egyszer kétszer amikor megtörtént akkor sírva kelt.

jó reggelt a többikenek is!

Enci
renci

Sziasztok!

Újra itt vagyok!!!!!!!!!!
Kiderült, hogy egy DNS hiányzott a beállításokból, azért nem ment a net......már elvonási tüneteim voltakKépKép

Anna már csicsikál, ilyenkor teljesen beájul a kis drágaKépKép

Akkor a képek:
a mai fürdés után

Akkor nincsenek képek, mert nem megy a feltöltésKép
Nem akarja ez a rendszer, hogy mutogassam a képeimetKépKép

Majd később.
Era

Era
Kép
era75

Era
Mi a baj, miért nem tudod feltölteni? Nagy a kép???? Vagy valami más baj?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Rákatt a feltöltésre és az ablak nem is jelenik meg.....mindjárt ugrasztom Andrást, de gitározik..
Szerinted mi a baj, nálad megy a dolog?

Era

Era
Kép
era75

Jaj igen, azt írja ki, hogy hiba az oldalon...

Era
Kép
era75

Kiderült a turpisság.
András bekapcsolt valami blokkoló hülyeségetKépKép

Jönnek a képek!!!!!!

Kép

Kép

És a dekupázs képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, hogy ilyen sok lett, de szerettem volna megmutatni, hogy miken dolgozomKépDe ez még elég kezdő, remélem leszek ügyibb is.

Sziasztok.
Era

Era
Kép
era75

Era!

nagyon ügyi vagy . nagyon tetszenek a képek.majd ha felmegyek hozzátok akkor jobban szemügyre veszem és részletesen elmondod hogy hogy kell. én is akarok ilyeneket csinálni!

Anna meg nagyon cuki. most hizott? nekem most úgy tünik de Zsolt is megjegyezte, hogy ducibb lett.
Flóra meg nem akar aludni. már lassan minden ötletet kipróbáltam. ha cici van elkezd aludni. de ha elmegyek onnan mintha egyáltalán nem lenne álmos. meg nyügizik is egy kicsit. most éppen azzal szórakoznak apjávalhogy hangokat ad és Flóra megpróbálja utánozni.
Nem tudom mi lehet! úgy tűnik álmos de mégsem?
renci

Sziasztok!

Era,
Annacsaj nagyon édesKép

A képek, meg milyen klasszak, teljesen el vagyok ámulva. Nagyon jól sikerültekKép A macis nagyon tetszik, meg a madárijesztős isKép

Manóka,
te is tegyél fel képeket!

Enci,
ha játszotok vele jó, hogy nem akar aludni.
Délután aludt még?
Dorka mikor feljöttünk még aludt egy kicsit kb 1 órát, aztán 9-kor letettem és alszik szépen.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket!
Manóka még szebbeket csinál már!!!!!Vagyis nekem nagyon tetszenek az ő munkáiKépKépKép

Manóka
Neked is van ilyen madárijesztős, ugye?
Lassan majd cserélgethetünk szalvétát, már jó sok
van nekem is.

Enci
Nem tudom, hogy hízott-e Anna. Majd jövő héten megméretem.
Remélem Flóra hamar elalszik!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Era

Era
Kép
era75

Jó Estét Nektek,

Era,
Annácska nagyon aranyos,
szépeket csináltál!Jó lett a repesztés is!
Majd cserélünk, ok.

Enci,
Flóra lány sztem direkt bolondít, élvezi, hogy aggódszKépKép

Krisz,
kóstoltátok a papikat?

Imike szépen alszik, mint egy kis angyalkaKép
csinátltam egy albumot a képekből, decupage címszó alatt. Nadine Kép segítségévelKép köszi mégegyszerKép

Álmodjatok szépeket!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Krisz!

tudod avégén már azért kezdtünk el játszani, mert 7kor úgy tűnt, hogy hihetetlen álmos de még9-kor nem aludt ezértgondoltam, lehet hogy nem álmos azért nem alszik. és délután nem aludt .
ezért azt hittem beájul este hipp-hopp. Végül is 10-kor elaudt 2.30 kor felkelt és csak 6- ig aludt. de az a baj hogy 9-kor már megint elaludt. ugyhogy mától kezdve napirend átalakítás lesz, mert szerintem már ideje lenne, hogy nappal és éjszaka között különbséget tegyen
mert szerintem azért kel fel éjszaka is és játszik mert ez nála nem alakult ki. csak vajon mit csináltunk rosszul?
tegnap csak 10-11 órát aludt egész nap szerintem azért ennél többet kellene

jó hogy a multkor agyon dícsértem milyen jól alszik. de akkor vajon miért aludt igy? most megint nem hajlando sehogy máshogy elaludni mint cici. cumit beveszi , de nem alszik eltőle.Kép

mondjuk rettenetesen nyáladzik. szakálkát kell elé rakni, mert perek alatt tiszta nedvesség lesz a pólója nagy felületen. lehet hogy a foga csinálja a cirkuszt?

Manóka!

Imike anygal lett és a kis ördög most bele szállt FlórábaKépKépKép

Lehet hogy nálunk az lesz, hogy egyik héten jól alszik a másik hétennemKépKép
Enci
renci

Sziasztok!

Manóka,
de jók a képeid a madárijesztős szintén, meg az a görög fílinges, amfórás, citromfás az nagyon bejönKép
Meg a cserepek is klasszak, jó sok van már hova teszed őket? Van ennyi növényetek?

Csajok komolyan mehetnétek a Mihály-napira.

Enci,
már kérdezni akartam, hogy Flóra, hogy bírja azt a kendőt a fején? Spec. fejkendő?
Annyira jól áll neki, hogy elirigyeltem tőle, de Dorka nem csípi a fejfedőketKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz,
megszámoltam, összesen 42 db cserepes virágom van. Imádom őket. És még eztán jönnek a muskátliaim!

Enci,
Írd le részletesen, hogy an működik az éjszakai szopi, mert nekem vmelyk nap megütötte a szememet vmi felkapcsolt villany szó!
Én éjszaka első perctól kezdve csak kivettem az ágyból, cicire, aztán ennyi, pelenkázni soha nem pelenkáztam, csak este, aztán reggel 7 kor, amikor felébred véglegesen. De semmi baja a fenekének, sőt, mostanra alig pisis a pelus is, nem olyan nehéz, mint napközben, amikor sztem sokkal többet pisil.
Kitartást az álszokáshoz!!!

manóka

manóka
manóka

Krisz!

tetszik neki.ezért nem szólt pedig elég sokáig volt rajta. a sapkát pedignem szereti .

Enci
renci

Manóka!

én sem szoktam éjszaka pelenkázni talán egyszer kétszer fordult elő amikor piros volt nagyon a popója. szóval te sötétben szoktad kivenni? nálunkafolyosón ég a villany(bár hozzátartozik az igazsághoz hogy ezt mostanában vezettem be .) eddig az olvasó lámpa égett . de azéert hogy ne aludjak el mellette mert már kétser volt hogy afáradtság miatt majdnem ráfeküdtem.
lehet hogy ez volt a bünös?
mondjuk mostanában is fent marad hiába vagy nincs semmi felkapcsolva vagycsaka folyosón

Enci
renci

Sziasztok!

Manóka!
Megnéztem az albumodat. Nagyon, nagyon tetszik!!!Olyan szépek a cserepeidKép
Szólj, ha vigyem a sablonokat!!!
Most is megyek öntök még gyorsan egy páratKép

Enci
Én sem kapcsoltam villanyt Annánál, csak a konyhában. Szerintem ne tegyetek be éjszaka mellé játékot, hogy ne tudjon mivel szórakozni. Esetleg egyet, amivel aludni fog majd. Nálunk ez Iván, de semmi más nincs a kiságybanKépKép
Ill. egy kicsit nyugodtan lehet sírni hagyni, szokja meg, hogy éjszaka aludni kell. Igaz Anna éjszaka soha nem sírt annyira, és nem is sokáigKép
Hát én ezt tudom mondani, de nem biztos, hogy ez Flóránál bejön. Látod, Annát se tudtam rászoktatni, hogy nappal cici nélkül alidjon el, pedig próbálkoztam (de csak egy picitKép )
Lehet, hogy magától fog változni.

Képzeljétek csajok!
Ma ketten kocsikáztunk Annával!!!Nagyon jó voltKép El kellett vinnem egy tervet a villamos srácnak, és nem volt kedvem gyalog menni. Most már többet fogunk autózni, csak a belvárost nem bíromKépKépKép

Ma megyünk sétálni?

Era

Era
Kép
era75

Ő lesz az első üvegfestésem, csak még piros orr kell neki:

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Enci,
sztem is a napirend átalakítás lesz a megoldás. Nekünk is az vált be, mert Dorka is nappal aludt inkább és hajnal 1-ig fent volt. Ráadásul akkor úgy működött, hogy napközben 5 órákat aludt és alig evett este meg kétóránként cicin volt.
Na ezt muszáj volt megszüntetni, meg kellett tanulnia, hogy nappal van játék, evés világosság, este meg sötét és szunya.
Meglepően hamar átállt.
Mondjuk Dorka nem aludt cicin.

Manóka,
nem kóstoltam még a kajákat elspájzoltam őketKép
Te azt vacsiztál?
42 virág!? Hogy fértek el tőlük?
Nekem 1 van, a nagy túlélőKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Kösz a tanácsokat!
Flóra 9 óta még mindig alszik és még alig evett ma. már vagy két napja kezd megint nagyon lágy lenni a mellem olyanmint amikot ugy érzem,hogy majd mind egy cseppig kiszivta. szerintem az az oka hogy nagyon ritkán eszik és akkor is immel-ámmal. most is az egyik mellemből 9 órája etettem és elég lágy mintha nem lenne benne semmi. addig addig szórakozunk igy amig egyszer már nem tudom visszaállítani.
na megyek felkeltem, hogy kajáljon. lehet hogy egy darabig nemigény szerint fogunk szopizni és ha visszaálll a tejcsi(remélem) akkor fejni fogom hogy fenntartsamKép. mert ez nem állapot hogy egyik hétenmajd szértdurranok minden tejes máskor meg alig van.

Manóka!

Nekünk 21 virágunk van de már anyunak igy is azt mondom,hogy nehozzon nem tudom hova rakni őket. nálunk a férjem virágmániás.neki köszönhető, hogy még nem pusztultak ki.Kép

sétálni megyünk mi is . nem alszunk mostmár! kegyetlen vagyok? Kép

Enci
renci

Enci
Szerintem nem vagy kegyetlen!!
Egy picit muszáj alakítgatni a napirendet, hogy neked is jó legyen. És az igény szerinti szopit is lehet azért tologatni, mi is próbálgattuk, hogy minél jobb legyenKép

Nekünk csak 9 virágunk van, ill. -1, mert most ment tönkre az erkélyen, mert Anna lerántottaKépKép

Era

Era
Kép
era75

Manóka

Jösztök majd sétálni? Ha igen viszek le szalvétákat, és majd választassz!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Zsanimost vette fel az apja papucsát, igaz a kezére, de olyan aranyosan viszi a 45-ös papucsot és mondogatja, hogy PA. Meg rájött, hogy lehet bezárni a reluxát az erkélyajtón, most az a sláger. Ja meg magárahúzza a függönyt és onnan kukucskál kifele.

Era
Manókáék elvileg jönnek sétálni, legalábbis reggel még azt mondta.

Nekem 1 fikuszom volt, az is kidöglött 2 éve, pedig volt vagy 180cm-es. 2 hónap alatt az összes levelét eldobta, de mi történhetett???

Na megyek hajat mosok, meg el kéne altatni a lányt is, remélem sikerül, jelen pillanatban kiszökött és visítva élvezi a szabadságot.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Na felkeltettem. nem mondom, hogy rebdesett az örömtől, de csak egy picit sirdogáltKép
utána próbáltunk enni, de inkább aludni akart rajta egy idő után halk enyhe szuszgást halottam szopimozdulatnélkülKépKép

Kriszti!

te hogy állítotad át mert ahogyleírtad kb nálunk is az van most, csak annyi különbseggel, hogy nekünk hajnalban kezdi a fentlétet. viszonylagidőben lefekszik.

na megyek teregetek, mert már régen lejárt .

Enci
renci

Enci,
megyünk le sétálni és majd megbeszéljük OK?
Azért az olyan édes amikor elalszanak szopi közbenKépKép
Dorka aludt egy órácskát és most játszik egyedül a habtapinKép magyaráz a csillagos csörőjének, megyek és megzabálom.

Krisz

Krisz
krisszie

Öltözünk, és megyünk le.

Era

Era
Kép
era75

Erika,
Innen a 9, 14, 13, 20, 19 Ezekből, ha van.

köszi előre isKép

manóka

manóka
manóka

Jó estét!

Csajom alukál, már 1/4 8-tól, bár már egyszer felsírt, nem tudom mi volt a baj!

Manóka
Vettem szalvétát, csak a tulipános nem volt, a többi igen.
Mikor vigyem, vagy viszed, vagy viszikKépKépKépKép ???

Most is sír a kicsikémKép
Megyek
Era

Era
Kép
era75

Hát akkor még egy kis Anna- fintor éjszakára:

Kép

Megyek ledőlök, mert eléggé fáj a torkomKép
Hátha tudunk aludni, és Annácska nem fog sírdogálni!

Mindenkinek nagyon szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Mi már megjártuk a boltot, megvettünk a fiúval mindent húsvétraKép Majd főzünk finom sonkácskát, meg csinálunk sütikét isKép

Tegnap nagyon fájt a fejem, elalvás után - mondván, hogy legközelebb úgyis csak 5 fele ébred, bevettem egx bogyeszt. Természetesen, 45 perc múlva felébredt, hogy éhesKép
És éjszaka még vagy 3X, így ott aludt velünk az ágyban. Nem tudom mi lehetett, hogy éhes, vagy az aspirin hatása-e rá.
De most olyan jó hűvös a levegő, legszivesebben minden ablakot kinyitnék, és az arcomat tartanám. Ez enyhíti a migrénemetKép

Enci,
bármikor, ha erre jártok csengess fel, már elkészítve vagyon az előke.Kaputelefonra hajdumoni györffyimre van kiírva.

Krissz,
csinálom Dorkának a képet, van olyan szalvétám, Erika is kap majd belőleKép

Erika,
tetszik a napocska!Kép
Én is most akarom kipróbálni, a csomagban hozattam hozzá festékeket. Nehéz, vagy könnyű rajzolni?
El ne feledd, semmilyen kisüveget NEM kidobni!!!!

Nadine,
mi újságKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nem túl nagy a forgalom ma. Mindenki a húsvétra készül?

Manóka
Megyünk le sétálni Annával, majd bedobom a szalvétákat a postaládátokba.
Az üvegfestés nagyon könnyű, a napocska már a konyhaablakon díszelegKép

Többiek jól vagytok?

Era

Era
Kép
era75

Era,
majd kedden kérnél nekem étlapot az Aranykanáltól?
Ok, dobd be!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
megcsinálod azt a képet? Nagyon aranyos vagyKépKépKép
Köszi-köszi!!!!

Mi is megjártuk délelőtt anyukámékat, előhúsvétoltunk. Mi meg a kedvesemmel körbejártuk az autókereskedéseket.
Muszáj venni egy autót.

Dorka reklamál valamiért, megyek megnézem mi bántja.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Lánykám alszik, én alkotok. Most épp üvegfestekKép

Hát elég randa egy idő kerekedett húsvétra.
Holnap mentünk volna ki egy ismerősünkhöz a tanyájukra, de úgy érzem nem lesz belőle semmiKép
Pedig még kicsi bárányuk is van, Anna hogy élvezte volna...

Nagyon kellemes húsvétolást kívánok mindenkinek!

Kép

Sziasztok.
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

annyira jó olvasni, hogy igy benne vagytok ezekben afestésekben. képcsinálásban.

Már én is elképzeltem, hogyhova fogok képeket csinálni.

Era!

a képek ugy készülnek, hogy egy gipszképkeretbe belerakod a szalvétát?

Krisz!

holnap igaz nem lesz úszás?nehogy elmenjünk potyára.

Manóka!

mi finomat sütsz? én annyira imádom az édességet de a sütödumányom elég szegényes.de nyáron mostmár neki akarok kezdeni és krémest krémesre fogok sütniKépKép

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Enci
renci

Sziasztok!

Krisz,
kész a kép, ha sétálok jöhettek érte! Remélem, fog tetszeniKép Még reggel lekkozom.

Enci,
én csinálok egy kis tiramisut, meg még nem tudom, mindjárt nézek is még vmitKép

Erika,
kipróbáltam a festést, de én a fekete kontúrhoz a szinest egy kis fogpiszkálóval egyengettem el. Te hogy csináltad?
Én most a tojásokra vágicskáltam a szalvétát, de már jojózott a szemem, majd holnap folytatom.
Teszek fotókat is.

Jó éjt mindenkinek!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
ma ugrott a séta, sz@r idő van. Délután meg pizza-party lesz nálunk. Kíváncsi vagyok Dorka, hogy fogja bírni a nyüzsit.
Úgy örülök a képnek, biztos tetszeni fog DorkánakKép

Enci,
remélem nem mentetek úszni potyára.
Vettél Flórának nagylányos rucit? Képet tegyél fel róla!

Era,
azt a napocskát üvegfestetted? Nagyon aranyosKép

BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert kicsi lányom üvöltve hisztizik a másik szobában. Sajnos Apa nem jó neki!!!

Enci!
Gipsz képre ráragasztjuk a szalvéta legfelső rétegét+ lakk a tetejére.

Manóka
Én is fogpiszkálóval kenem szét a pici helyeken.
Ugye milyen jó az üvegfestés is?KépKép

Krisz
Igen a napocska üvegfestés. Már készül a következőKép
Jó pizzázást nektek!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKépKép
Láttom zajlik az élet de igy a jó gyönyörüek a a festések és minden ami ezzel kapcsolatosKép
Mi jól vagyunk a törpe kedden már megy bölcsibe
én meg akkor megyek a klinikára akkor csinálják a lapartKépna de nem akarom elrontani a húsvétot

Kivánok mindenkinek kellemes ünnepeket
IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Remélem mindenkinek csudi jó volt a húsvétja!!Kép
Mi ma egész nap vendégségben voltunk, de Anna kicsit nyűgike, mert jön a 4. fogacskája.

Ildikó
Nagyon szorítok neked a laparhoz!!!!
Sokat találkozunk mostanában AnitávalKépKép

Ugye nem baj, de rakok fel egy, két képet?!

Volt ám húsvéti hangulat nálunkKépKépKép

Kép

Tojta a tokaji nyuszi Annának ezt a mellényt. Olyan kis vagány benneKép

Kép

Vajon nem nőtt a fejünkre ez a gyerek????KépKép

Kép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

remélem mindenkinek jól telt a Húsvét. mi nagyon jól éreztük magunkta volt sürgés forgás. Flóra csak egy kicsitvolt már a végén nyügös, mert nem tudott rendesen aludni.este 9 óta még mindig durmol(persze már kétszer evett)

Krisz!

Flóra végül is ruhában volt. nagyon tündi volt benne. de szerintem amilyen sürgés forgás volt nálunk elfelejtettük lefényképezni, csak videó van róla, de majd arról megpróbálok képet felrakni.
Flóra majdnem leszedte a húsvéti asztalt annyira megakart mindent kóstolni . tiszta extázisban volt az ujdonságok láttán. így úgy döntöttem, (mivel 5 hós elmúlt) , hogy mostmár csak adok neki ha nem ismindig, almát és 2 hét múlva elkezdem rendesen a hozzátáplálást. tegnap este reszeltem neki almát és majdnem kiugrott a bébi hordóból. pedig előtte megkináltam fagyi tejjel is mivel azt gondoltam éhes azért nyügi, de 20 ml-t evett meg 5 perc alatt tehát ezt a dolgot elvetettem.
az almának a leve izlett a kanalat dugta a szájába de a pép az már nem nagyon. édes kis pofit vágott.
és Dorkának milyen volt a Húsvétja?

Era!

Anna nagyon cuki és mennyit változott a pofikája egyre jobban hasonlit Andrejre. a kis mellényben meg nagyon vageszKépKép

Tööbiek? hogy telt az ünnep? Nadine szétszedtétek a házat?KépKép

Enci
renci

Flóra!

Kicsit megkésve, de nagy szeretettel kívánunk neked boldog 5 hónaposságot!!!!

Era és Anna

Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok,

mi lesz a mai sétával? Én most tétovázom, mert oly nagyon fúj a szélKép

manóka

manóka
manóka

mi nemsokára megyünk le, de nem lesz nagy séta, mert ronda idő van. enciék is lent vannak.
anna az ölemben...

era

Era
Kép
era75

az én ficsúrom meg most aludt el, nem ébresztem, öntök gipszetKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok csajok!

Mi is boldog 5 hót kívánunk Flórának!!!!!

Voltam ma Nyíregyen. Le se írom mi volt, mert totál kivagyok tőle. Elgondolkoztam rajta, hogy mi a fenének nem halasztottam, na mindegy, már lehiggadtam.

Szóval húsvét: remélem mindenkinek jól sikerült. Nálunk végül is nem volt nagy sürgés-forgás. Egyik nap anyukáméknál voltunk, másik nap pizza-party volt. Jól sikerült nagyon. Dorkát 9-kor lefektettem, aztán nyugodtan beszélgettünk és iszogattunk a barátainkkal. Dorkát szerencsére senki nem locsolta meg. Este az apja leborította egy pohár vízzel, de ez mindennapos dologKép

Enci,
tök jó, hogy Flórának tetszik az új íz.
Ma volt itt a védőnő és azt mondta, ha betölti a 6 hót, akkor kezdjem kóstoltatni. Én azért el fogom kezdeni hamarabb.
Cukroztad az almalét? Fel kell melegíteni? Vagy mehet úgy ahogy lereszeltem? Venni kéne almareszelőt is.
Mennyi kérdésem van ezügyben...

Tényleg ti már próbáltatok Avent varázsitatót vagy valamilyen csőrös poharat? Érdemes rászoktatni?

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?