Helló Csajok!
Neekem első osztályú fasza LISTÁIM vannak Eszter barátnémtól jótanácsokkal kiegészítve. Nyilvánosan nem használnám az engedélye nélkül, de Annus, ha küldesz egy e-mail címet, elküldeném neked, és akkor feltehetnéd a blogba? (Én még két hétig dolgozom, utána tudok csak a bloggal foglalkozni
)
Zsüci, Tinu, Hean, én jövök holnap relaxra. Megpróbálok 3/4-re a sorompóhoz érni!
Csorna, hát ez nekem is van egy pár napja, mármint a bicikli-fájás, néha már majdnem berosálok, rettenetessss...
Lányok, én ezt a jóslófájás témát nem értem: tilos a meleg fürdő, nehogy beindítsa a szülést, ugye. De a jóslófájás ellen most mégis azt kell venni? Hány fokosat? Valaki lécci világosítson fel...
A mi babaszobánk oldalai matt homok-barackszínűek, a plafon pedig türkízkék, mint az ég. Tök jól néz ki! És a sarkainál "lefolyik" a türkíz. Még anno ilyen unisex színeket választottunk.
Annus, a következő vizsgálatom ápr. 1.!
Dóri, Emese, mi nagyjából egy időre vagyunk kiírva, én szivesen írnék nektek - ha esetleg hamarabb sorrakerülök - egy sms-t. Ha nem bánjátok, elkülditek a számotokat?
Anita, tök jó Grétike ágya!
Puszi mindenkinek!!