Sziasztok,
Mi ez a pangás Lányok? Tessék írni, sokat és érdekeseket. Sajnos, az én munkám mennyisége egyre csak több lesz. Most már ott tartok, hogy ha 2 évre előre tekintek, akkor sem látom a végét.
Hugi, küldöm én is a ragacsokat. Jó sokat, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér, vagyis ha már baba, akkor mindjárt akár kettő is.
Szeretnéd, ugye jól emlékszem?
Igaz, nem hozzám intézted a kérdést, de úgy tudom, a méhpempő a nyálkahártyára van jó hatással, de nem vagyok ebben biztos.
Baba, a pocaksimizős tanácsod nekem is nagyon tetszik. Valami hasonlót csinálok én is az autogén tréninggel, majd összekombinálom a kettőt.
Annyira jó olvasni, hogy ilyen pozitív emlék maradt a műtét számodra is. Emlékszem, mennyire féltél tőle és ráadásul az első alkalommal luftra mentetek a cukorfonal miatt. Annyira jó emlék nekem is az egész.
Móni, várunk a hírekkel, hogy hányan vagytok. Olyan jó olvasni, hogy csak itt a fórumon 3-an is vagytok, akik egyidős kismamik. Mennyien lehetnek, akikről nem is tudunk!
Kockáspléd, ne rágd magad azon, hogy nem érzel semmit. Talán emlékszel, anno a beültetés után én annyi mindenfélét éreztem és nem sikerült.
Szerintem, nincs erre szabály, mindenkinél más. Hidd el, ha éreznél valamit, akkor most az aggasztana. Nem tudnád, mi okozza az érzéseket. Valóban mindent megtettél azért, hogy most sikerüljön és ezúttal fog is. Szurkolok nagyon, - nem azért, hogy sikerüljön, mert ez biztos, hanem azért - hogy ketten legyenek.
Andy, csuda jó az, ha a várandósságod valóban szép és rókakoma mentes. Csak így tovább. Vukot tartsd távol továbbra is ügyesen.
Tynkib, a műtét után majd meglátod, kár volt előtte minden izgulás. Persze úgyis fogsz izgulni, aztán utána a fárasztóbb napokon inkább visszakívánkozol majd egy újabb műtétre.
Én is vagyok így ezzel, ahogy Baba is írta…főleg mostanában…
Szilvi, nagyon köszi, hogy megosztottad velünk a jó hírt. Engem különösen érint most, alig 1 hónappal egy endo műtét után. Gratulálok Nektek! És nagyon sok reményt adsz a történeteddel.
Vasikáé, gyere majd csütörtökön a hírekkel. Kíváncsiak vagyunk, milyen lesz a konzultáció.
Nálunk semmi különös történés. Tegnap óta kocogok. Már kétszer voltam: logikusan tegnap és ma.
Hatalmas kitartásról árulkodik, hogy két nap is egymás után nekiiramodtam.
Marcizok, és egyre aranyosabb. Most már viszonylag sokszor van ébren és mintha már látna is. A szemüvegemet mindenesetre kitartóan bámulja. Szerintem az anyukáját is megismeri már, ahogy néz rá….az olyan, „szia anyu, adsz egy kis tejcit?” nézés.
Megy a Született feleségek a tévében. Bevallom az első évadoknál függő voltam. Az előzőt már nem nagyon néztem, mert későn volt, de ez a mostani valami nagyon fura. Nekem nem jön át…
Ez a Gabi tényleg felszedett pár kilót vagy kitömték? Mekkorák ezek a Scavo ikrek? És ki ez a tejfölös szájú Suzi-val?
Na mostmár, nem tartalak fel Titeket! A legjobbakat kívánom Mindenkinek, azoknak is, akik most kicsit eltűntek!
Jó éjt Csajok!