Új privát üzeneted érkezett!

Syl,
én megmondtam a dokinak, hogy utánaolvastam a neten és ott azt írják, hogy jó a closti mellé a duphaston és hogy talán nem fogok tőle barnázni :D . Nézett egy nagyot, de nem volt bunkó. Először húzta a száját,gondolkodott, aztán mire átértünk az uh-ról a rendelőbe, azt mondta, ok, próbáljuk meg :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hogy némelyik doki mit meg vacilál ezekkel a felírásokkal!Mikor meg tényleg segítene! :evil:

Kép

Kép
syl100

Csajok! Itt szakad az eső. Meg iciri-picit süt a nap. Remélem lesz szivárvány... :D
mókica

Ranita,
ez vicces lehetett azért. Óvatosan én is bepróbálkoztam az 1.-es számú dokimnál, de ő nem hajlott erre a másik megoldásra.
Ő inkább abban hisz, ha megalapozzuk rendesen a pé-t (mettel, clostival, ha kell) akkor elérünk egy normális pé-t, így azzal el lehet érni a teherbeeséshez, beágyazódáshoz minimálisan szükséges progi szintet is. Ha megmarad a terhesség akkor megméri a progit a 4.hét közepén (tehát a mensi előtt pár nappal), és akkor pótolja. Mondjuk akkor nyomta belém a 3x2 tabletta Utrot, de csak miután már napok óta pecsételgettem korai terhesen!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

olvasgattam a gyogyszerkalauzt vagy mifene es az lenne a kerdesem hogyha valaminel ott irja hogy venykoteles akkor azt nem is tudom megvenni a gyogyszergytarban,muszaly recepet?
nalatok olcsobb az utro mint nalunk.

Kép
monyo83

Ezzel a duphastonnal csak az a bajom, hogy tesztelni kell. Mert egyszer szedtem, de akkor sem jött meg mellette.
Pé után voltam egyszer uh-on, akkor a doki látott valamit, azt hitte terhesség lesz belőle, ezért felírta, hogy szedjem. Gondolhatjátok, hogy örültem, mikor csak nem akart megjönni. Teszteltem, teszt negatív. Hívom a dokit, mi van ilyenkor. Azt mondta, nem hiszi, hogy a d. miatt ne jöjjön meg. Abbahagytam, rá azt hiszem 2 napra meg is jött.
Úgy látszik én ebben is különleges vagyok :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Noccolia:Az én dokimnak is tök ugyanez a hozzáállása!

Kép

Kép
syl100

Monyo,
igen, akkor recept kell.

Kép

Kép
ranita1979

nekem szerencsere a gyogyikkal nincs bajom,a dokinak mondom hogy mit akarok es beleegyezik.
amugy sem kell itt semiert recept :lol:

ranita sokaknak nem jon meg progi melett csak miutan abbahagyta.

Kép
monyo83

Monyo:Igen,ha vényköteles oda van írva,akkor azt csak receptre adják ki!

Kép

Kép
syl100

Nocciola,
én már úgy érzem elég sokat tanultam itt ebben a témában, sajnos :cry: . Én a magán dokimnak is mindig megmondtam, hogy mit gondolok és hogy mit írjon fel :D Szerencsére soha nem volt emiatt vita, nem volt bunkó. Meg most ez a doki sem. Aztán hogy magukba mit gondolhattak azt nem tudom.
De mit fog majd mondani, ha esetleg ugyanúgy barnázok tőle :roll: :roll: :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

a fenebe :twisted: pedig ugy orultem hogy megsporolhatnak egy kis penzt.
na mindegy ha hossszu ideig lesz szukseg ra,akkor ugyis megszerzem.

Kép
monyo83

Monyo,
mennyibe kerül az utro, mennyi van egy dobozban???

Kép

Kép
ranita1979

De most akkor vajon az Utro v. a Duphaston a jobb?

Kép

Kép
syl100

Ranita,
az lenne a legegyszerűbb, ha kérhetnél a mensi körül egy vérvételt, ott konkrétan megmérnék a bHcg-t és a progit, és akkor nincs kérdés. Nekem a korábbi helyen így csinálták, ami tetszett, csakhát nem ingyenes, meg át kell utazni érte a fél várost (na jó, ez a kisebbik baj). :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita, én duphastont kaptam mikor meg kellett hozatnom tavaly. De volt hogy abbahagyás után 2 hétre jött meg csak. Aztán 3 kúra rendbe tette a ciklus hosszt.
De a Duphastont adják terhesség megtartásra is én így tudom...
mókica

Ha a clostiból 2x1-t szedek,akkor ugye reggel meg este kell be vennem belőle 1-1-t?Vagy egyszerre a kettőt?
Mert mikor a 3x1 -t szedtem ,akkor reg.,dél.,és este szedtem....

Kép

Kép
syl100

Syl, igen! Reggel és este kell bevenni. 1*2db lenne ha egyszerre kellene bevenni.
mókica

na mentem a varosba este jovok.

pa .

syl ne egyszerre vedd be.en reggel,delbe este szedem,amikor ketot szedtem akkor reggel este.

Kép
monyo83

na meg vagyok egy kicsit.

ranita az utroba 30tabi van egy dobozon kb egy ezrest tudnak sporolni.

most kaptam eszbe.amikor 3*1 et szedtem clostybol akkor voltam 80kg am es volt akkor is hogy 4 tuszom volt(a vedelos ciklusomban)most vagyok 70kg am es ugyanannyi gyogyit szedek.
a tajekoztatoban olvastam hogy ezt sulyra is adjak.
akkor most megis hany tuszom lesz :?: :shock: mar be vagyok parazva.

Kép
monyo83

Mókica,
én a Hannánál is kaptam duphastont, mikor kiderült a terhesség, meg most novemberben is. A kórházban is azt adták.

Nocciola,
szerintem nálunk olyat nem néznek, csak 30 km-el odébb. Én nem fogok még azért is könyörögni. Majd csinálok tesztet, aztán meglátjuk.

Kép

Kép
ranita1979

Szurizik a bal pf-em, remélem nem véletlenül! :roll: :)

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lányok! Van itt élet! :lol: Tök jól összejöttetek így négyen, a clostisok. :lol:
Én csak sasolok, mert ebben a témában nem vagyok még otthon. De lehet lassan majd eljön az én időm is.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Nocciola! Nekem meg a jobb :lol: , délelőtt néztem meg a feljegyzéseimet, hogy már jó ideje nem fájt, és most, hogy itt olvasgatok, elkezdett. :roll: Meg tojcsim is gyönyörű ma megint...
Este programunk lesz.:wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
az lenne a legjobb, ha neked elég lenne a met is.
Magamnak is ezt kívántam, de eddig úgy tűnik, ettől nem történt csoda. :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

PG 53-at vagy hasonló tesztet használ valaki közületek?
Én néha megnézem a nyálamat mikroszkópon, sztem. csalóka, mert sokszor akkor is (legalább részben) páfrányos, amikor nyilvánvalóan nincs pé. Tapasztalat?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Noccolia:ez tök jó!Akkor csak fogtok már ma is látni valamit! :wink:
Hányra mész?

Kép

Kép
syl100

Syl,
nekem eddig csak Utro-hoz volt szerencsém, abból a hüvelykúpot sokat dícsérték, állítólag nagyon jó a felszívódása, és nem terheli a gyomrot (úgyis szedünk ezer bogyót :( ). Nekem a pecsételés miatt a tablettát adták. A kora terhességi pecsételést kb. 1,5 nap alatt teljesen elmúlasztotta a tabl., és helyrerakta a progi szintemet is (kb.35-ről 100-ra).

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Syl,
15.40-re (nem volt későbbre hely), és ez a doki ott van, ahol lakom, tehát ma rövid munkanapom lesz. :D Legkésőbb 3-kor lépnem kell, amúgy 5-ig lennék.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Noccolia:Én még Réka előtt használtam ezt a mikroszkópot!De nekem sose mutatott páfrányt!Ki is löktem pár hónap után!Nekem még a dokim is azt mondta,hogy a mikroszkópot nem tartja jónak,inkább Lh tesztet használjak,az a tuti!
Én már kb.3 hónapja Lh-zok!

Kép

Kép
syl100

Syl, köszi.
Nekem volt, amikor egybevágott a páfrányosság a pé-vel, ezért használgattam, de nekem meg sokszor fals jelzést ad. Van lh tesztem is, most azt is csinálom. Ma még negatív volt...

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola, várunk az eredménnyel! Megy a drukk!+++++++++++++
mókica

Nocciola,
Amikor én a Hannával terhes lettem, elkezdtem barnázni. Akkor kaptam a duphastont először, 1-2 nap alatt elmúlt a barnázás tőle.

Én még soha nem használtam mikroszkópot, de még lh-t se :roll: .
Érdekes, mert amikor a Hannánál próbálkoztunk, semmit nem szedtem, csak clostit. És vártam türelmesen. Nem is értem, most miért nem tudok olyan lenni :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok,

na voltam UH-n, ez ugye a 11.cn.: jobb pf-ben 14 mm dom.tüsző, méhnyh.:5 mm. Ebből még lehet bármi, korábban is kb. ezt láttuk ilyenkor, kiv., h. kicsit a nyálkah.vékonyabb, de az a lényeg, h. pé-re vastagodjon még. Pénteken megyek vissza, csekkolni, h. mit növesztek addigra. Az a furi, h. nekem ma a bal szurkált néha.... :roll:

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola, ez szép eredmény.
Nekem is ez volt a 11.cn-en. csak nekem 8,5 mm volt méhnyálka. Igyál sokat! Ja és nekem is a bal szúrkált és a jobb oldalt volt domináns tűsző. ami elveszett....
mókica

Mókica,
ezeket a tüszőket én sem értem, múltkori stimus hónapban nőtt 1-1 (11.cn-en 13 és 13,8 mm), aztán a jobb elhúzott méretben, ovu után 1 héttel pedig az UH-n csak a bal oldali pf-ben volt látható a sárgatest (25mm!). MAGIC! :)

Tényleg többet fogok inni (bár 2l lecsúszik mindig), mert ennél vastagabb szokott lenni ilyenkor (ált.7-9 mm). Úgy tudom ovukor min.8 mm-nek illik lenni, múltkor is 4 nap alatt megnőtt 7-ről 12 mm-re.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!
Nagyon szép tüsző! :lol: Hajrá mnyh vastagítás!
Akkor pénteken újra kukucs! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola,
ezek szép méretek, akkor kb 4-5 nap és pé :D .

Lányok, ti hisztek a jósnőkbe, asztrológusokba, meg az ilyen jövőbe látókba???
Anyukám most mondta, hogy még pár évvel ezelőtt volt asztrológusnál és azt mondta neki, hogy a gyerekvállalás miatt több műtéten is át fogok esni, de a végén majd minden úgy lesz, ahogy én akarom. Azt mondta már el is felejtette ezt, de akkor nem akarta nekem elmondani. Remélem ez a 4 műtét elég lesz :?
Jövő hétfőn meg a munkahelyére megy egy jövőbe látó vagy mi. Mondtam neki, engem meg ne merjen kérdezni, mert nem érdekel.
Egyszer már voltam egy jósnőnél, pont mikor a Hannát szerettük volna, ő kártyából jósolt. Na, ő azt mondta, nem lát az élet utamba gyereket :shock: Ehhez képest....

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, hobbi szinten olvasom a horoszkópot. Van ami bejön és van ami nem belőle....különösebben nem foglalkozom vele.
mókica

Móki,
én soha nem hittem ezekben, még horoszkópot sem olvasok. Csak ez úgy jól hangzott, hogy esetleg ott az alagút végén a fény.....

Kép

Kép
ranita1979

Nocciola,
gratula a tüszőcskéhez, növesztgesd szépen!

Mókica,
nemsokára itt az idő a teszteléshez! :wink:

Ranita,
szegény Hanna!
Ugye akkor már nincs semmi baja?

Lucuzs,
ma is kertészkedtél?

Akkor most jó sokan szedtek clostyt!
Drukkolok, hogy segítsen!

A hőm talán tényleg beáll, ismét 35,8-at mértem reggel!
Annyira kíváncsi vagyok, hogy lesz-e pém! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Dobok egy görbét!
Mit gondoltok?
Ugye, hogy kezd helyre rázódni?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 61600_.png

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Tényleg kezd helyrerázódni a görbéd! :lol: Kiegyenesedik. Szuper! :lol:
Ma nem kertészkedtem, nálunk egész nap borult volt, meg fújt a szél ezerrel. :? Helyette takarítottam sokat. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Melinda, egyenletes a görbéd, ciklus elejének megfelelő...
mókica

Timcsi! Meggyógyultál?
Zita! Hazaértél?
Furamokas! Még nem írtál, hogy mi volt a dokinál múltkor!
Napvirág? Loviné? Charlott? Mara?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi Csajok, énis így gondoltam! Örülök most egy kicsit, hogy nem ugrál össze-vissza a hőm!Most jó, hogy egyenes, de azért remélem nemsokára elkezd emelkedni!Aztán jó lenne, ha fenn is maradna!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs, köszi a kérdést, még köhécselek és folyik az orrom. Itt vagyok és olvasgatok, de nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz, nem szedtem még sosem Clostit és a görbékhez sem értek.

Kép
timcsi82

Timcsi! És most hogy áll a ciklusod? Van most veled valami történés?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Holnap lesz egy hete, hogy elkezdtem szedni a Norculut-ot, mert nem jött meg magától. Így elvileg hétvége környékén kellene megjönnie.
Debrecenbe valószínűleg csak húsvét után tudok majd visszamenni. Attól a látogatástól függ a további lépés.

Kép
timcsi82

Szép jó reggelt mindenkinek!
Nálunk már hétágra süt a nap! :lol: Csak félő mire Bogi felkel, addigra beborul, nyugaton már gyülekeznek a felhők. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?