Sziasztok!
Ismételtem bocsánat az eltűnésért.
Timi!
Jobbulást! Én nem járok orvoshoz. Apuval telefonon konzultálunk, és magamat kezelem.
Fanni nagyon édes a kis pöttyös szoknyában. Ezért a népitáncért kicsit irigykedem, úgy szerettem volna ha Bendegúzéknak is lenne ilyen, de sajna az ő ovijukban nincs. Ami különműsor van az is csak a nagyobbaknak. De már keresgélek, hogy hova vihetem el, kideríteni hogy bejön-e neki. Először nyilván táncházban kell próbálkozni, aztán ha az bejön keresni vmi fix társaságot, fix tanárral.
Náluk érdekes farsang lesz, mindenki maci lesz
. Én próbálkoztam, hogy sztem nem olyan jó ötlet, mi van ha vki annyira szeretne mondjuk tűzoltó lenni, de az óvónénik tök lelkesek, már kiírták, hogy Maci farsang lesz az idén, a szobájukból barlangot csinálnak, mindenféle macis játékot csinálnak majd aznap. (nem tudom miket de hát én nem is vagyok óvónő..
) És már a február hónap is az állatok jegyében fog telni, és a medvéknek külön figyelmet szentelnek majd. Hát így már több értelme van, de a farsang elveszti a sokszínűségét. Ebben az oviban ez van, minden évben vmi téma, vagy csoportos beöltözés. Javasoltam, lehetne állatkerti farsang is, és akkor mégis többféle állat lenne, de mondták volt már olyan is, az idén Maci farsang lesz.
Bendegúz meg ördög akar enni, úgyhogy ő ördögmaci lesz. Fekete maci, kis szarvakkal, és így mindenki jól jár.
Amúgy most Bendegúz is ithon van, hétfőre virradó éjszaka fájni kezdett a füle, de még eléggé időben elkaptuk, kapott antibigyót, szívjuk az orrát, de azóta nem panaszkodott rá, és a láza is egy nap alatt lement. Saci is taknyi, de jól bírja.
Bendegúz étvágya elég rossz megint, annyira vékony, ahogy nő egyre gizdábbnak néz ki, minden bordája kint van. És olyan hülye dolgai vannak, nem szereti a vajat, se a margarint, de még a szagát se, csak simán eszi a piritóst, meg a kenyeret. És a tejről is leszokott, pedig az nagyon kéne neki. A mézes citromos teát szereti reggel. Szerencsére a gyümölcsöt azt megeszi, bár a mandarint újabban nem szereti. Nincs vele egyszerű dolgom, bezzeg Saci ő mindent megkóstolna.
Bendegúz nem szokott ilyent csinálni Timi, ha megyek érte ő rohan ki hozzám, de aztán előszeretettel autózik még az öltözőben, és hosszas rimánkodás eredményeként kezd csak el öltözni. Én mondjuk eléggé időben megyek érte, 3 és negyed 4 között.
Van egy aranyos néni a házban ő vigyázza addig Saci álmát, illetve ha felébred elszórakoznak szépen. Imádják egymást.
Saci nagyon ügyes, már szalad, néha Bendegúzzal együtt rohangálnak a lakásban, és olyan jókat röhögcsélnek kacarásznak már együtt, olyan jó nézni őket ilyenkor. Persze van olyan is amikor Bendegúz matchboxszal jól fejbevágja szegényt, mert széttúrta az autópályáját, és ilyenkor már nem annyira vidám a helyzet, de uralható. Mostanában durvul el kicsit, mert Saci már nagyon játszik, profin autózik, és mindent elvesz, széttúr, és ez Bendegúzt érthető módon idegesíti.
Beszélni még nem beszél sokat, de sokat halandzsázik. Mondja, hogy baba, apa, papa, kuta (kutya), ampa (lámpa), múúú, áp (háp-háp) nekem néha nana (anya), mindent mutat: "otta"és tegnap tanulta a cicát= titca.
Amúgy nálunk Verdák őrület van, ez a nagy kedvenc most, ágynemű, film, játék, újság, a lényeg hogy Villám McQuennes legyen.
Ayse!
Elég nagyban mertem volna fogadni, hogy Andris tűzoltó lesz.
Most megyek, amíg együtt alusznak kicsit még pihizek.