Új privát üzeneted érkezett!

Lilla,
hasam az van, csak még nem a babától :oops: De amúgy mióta volt a beülti, azóta érzem, hogy kicsit szűkebb a naci, de nem vészes. Vannak olyan felsőim, amik mellnél még feszülnek, de lefelé bővülnek kicsit. Azok jók lesznek egy darabig. Az a baj, hogy nem tudom hol kapok majd nagy méretű kismamanacit. Jajj, de ez még azért messze van :roll:

i.kata

Jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

Kata!
A bekeményedés egyértelmű,amire tényleg csak ezt a szót lehet használni,én sokszor megijedtem tőle,de nekem igazából csak kb. a 30. héttől volt!Szerencsére!
Először én is ilyen felsőkkel kezdtem,de utána nekem azok már nem voltak jók(nagyon felkapta a hasamtól a pulcsik,felsők elejét),kb.a 6. hónapig tudtam azokat hordani!Mondjuk nekem fergeteges hasam volt az "óriásbébieimtől"! :o :?

Lilla!
Köszike,jól éreztük nagyon magunkat!Jó volt egy kis kikapcsolódás! :lol: Húúúúú nagyon sokat ettem,alig bírtam felállni a végén! :roll: :D
Puszi Kiruskának!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Majd írjál ha haza értetek!!!!!Remélem jól éreztétek magatokat!!! :D :wink: Sokat gondoltam rád!Puszi!!!!

phpBB: Kép
belluska

Dezsina,Wepe,Ladiva,Minnie,Fitie,Gabó,Bettem,Tündi!
Gondolok ám rátok is,további szép hétvégét nektek! :P

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
nagyon drukkolok! Teszteltél ma reggel?

i.kata

Kata, Belluska!

Ezen én is meglepődtem egy kicsit, hiszen én még januárban voltam a Sipos doki magánrendelésén, és akkor mondta a szeptembert és a 260 párt... Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem az intézetbe mentem??? :( De nekem a saját dokim adta meg a Sipos doki számát, és ő mondta, hogy őt hívjam személyesen... :? Egyébként nekünk 6 inszem után jönne az első lombik... :)

Belluska!
Hát, ha lehet, inkább nekem keveset kívánj, mint jót!!! :lol:

Kata!
Fóton a Corában lehet kapni kismama nacikat és felsőket, szerintem egész jól néznek ki és az áruk is elfogadható. :D Én már többször nézegettem őket... Pocaksimik a babócának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina!
Merre vagy?????????

Egyébként végül szombat éjszakára be kellett mennem dolgozni, de elméletileg ma este már nem kell. Nemsokára indulunk vidékre!!! :D Viszont annyi negatívum van az egészbe, ha valami rendkívüli esemény lesz, be kell vonulnom... :( Légyszi szorítsatok, hogy nyugi legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Végezetül egy kép, tegnap voltunk sétálni Vácon a főtéren, találtunk egy isteni cukrászdát a neve Mihályi, csak különleges sütik vannak. Nagyon ízlett!!! Minnie is kapott egy kis tejszínhabot, íme az eredmény:
Kép Imádom a tejszínhabot...

Írtam, hogy nem igazán szeret sétálni, tegnap a sétánk elején még ölbe kellett fogni, mert ahogy leraktam megmerevedett!!! nem mozdult egy tapottat sem... De miután meglátott egy lovat, úgy megijedt, hogy majd hazáig szaladt... Onnantól kezdve fel se lehetett venni, nagyon élvezte a sétát. Elég vicces volt, de ő sétáltatott engem, alig bírtam az iramot... :D :D :D

Szép napot mindenkinek!!!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok !

Dezsina, teszt ?

Minnie, jó lehetett a sétátok :lol:

Ladiva, Te mikor mész vv-re ? Én elvileg holnap, de most viccelődik a mensim :evil:

Kata, mikor mész UH-ra ? Már kíváncsi vagyok Rátok !

Zsuzska szép a fotótok !

Belluska, Fitie és a többiek :)

Szép hétvégét Mindenkinek !
wepe

Kismamik és leendő kismamik!

Itt írnak a terhesség alatti vizsgálatokról:

www.babazo.hu/szakertok/20090301-terhes ... latok.html

Belluska!
Örülök, hogy jól sikerült az estétek!
Vendég

Wepe!
Na már holnap vérvétel?Ez nagyon jó!Ugye hogy megy az az idő? :lol: :lol: :wink:
Remélem minden eredményed jó lesz! :lol: A beülti akkor elvileg melyik hónapra fog esni?
Meggyógyultál teljesen?

Lilla! :P :P :P
Most meg Ferihegyről jöttünk,repcsiket voltunk nézni! :D

Minnie!
Hát nincs rossz dolga a kutyidnak!Ismét cuki nagyon!!!!! :D

Dezsina!
Írjál nekünk!Gyere ha van kedved!

belluska

Sziasztok lányok!

Én is vagyok, csak annyi dolgom van! 8) Persze nem panaszkodom, már kész a töltött paprika, és a mákos kalács. És a babócám is végre alszik! Nagy franc, ha ideülök a géphez, rögtön fel kell venni, és nézegetjük a babákat(akár uh képen! :lol: ) akár nem, meg a kutyusnak is úgy örül! Ha olvaslak is titeket, nem mindig tudok tőle írni! :oops:

Dezsina! :cry: Ne adjátok fel! Tudom, hogy olyan távolinak tűnik, hogy lesz baba, DE MAJD LESZ! :lol: Átérzem, nekünk is csak a sokadikra sikerült. A pihi jót fog tenni!Pussz!!!!!!

Én is remélem, hogy nem lesz balhé, Minnivel együtt izgulok, ugyanis a párom dolgozik, és a múltkor is alig tudott kijönni az étteremből, okt 23-án, kapott a könnygázból is. :roll:

Jó vasárnapot mindenkinek!

Ja, majd' elfelejtettem, pénteken megyek uh-ra, a tanár úr megnézi van-e peteérésem, és ha van, megkapom a fagyi babákat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettem3

Sziasztok!
Hazaértünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Dezsina
Sajnálom, hogy nem sikerült, de tetszik a hozzáállásod. Most tudom mit érzel :?

Minnie
Nagyon édes a kutyitok :lol: :lol:

Belluska
Most olvasom, voltatok egy kis kikapcsolódáson :lol: :lol:

Kata
Mikor mész uhra?

Zsuzska
Nagyon szép kis pocaklakót növesztettél :lol: :lol:

Többieknek is üdv :!:
Vendég

Kriszta!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,de annak is hogy most már tudsz írni nekünk!!!! :lol: :wink:

Bettem!
Akkor Misótok is egy kis csibész fiú! :D :wink:
Örülök a pénteki napnak és akkor hajrá fagyi babócák!!!!!!!Majd írjál mindenképpen!!!!!
Most,hogy írtad teljesen megkívántam a töltött paprikát,nálunk rég volt már!

:D

belluska

Sziasztok!

Kriszta,
örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek! merre voltatok?

Bettem,
hajrá fagyi babák! :lol:

Wepe,
ez most 3. napi vv lesz?

Belluska,
kimentetek repülőket nézni? Nem volt ma valami jó idő, nem?

Minnie,
gondoltam, hogy most a zavargások miatt kell mégis dolgoznod. Remélem nem lesz ma már semmi!

Nem tudom pontosan mikor megyek uh-ra. Tanár úr azt mondta, hogy szerdán telefonáljak és akkor megbeszéljük. Közben számolgattam az utrókat és szombaton elfogy, szóval muszáj lezs legkésőbb péntekig mennem. Remélem nem csak receptet kapok, hanem meg is nézik mi a helyzet a pocakomban.

i.kata

Szia Kata!
Igen néztük a repülőket! :lol: Nem maradtunk sokáig,de Kata teljesen be volt zsongva!Nem volt annyira rossz idő,mikor indultunk haza akkor kezdett el szitálni valami! :?

Reméljük ha mész receptért csak megnéznek uh.-gal és csupa jót mondanak! :P :wink:

Jó éjszakát!!!!!!!

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
én még mindig iszonyatosan izgulok érted, hátha :wink:

Belluska,
én is nagyon remélem. Az kínzás lenne, hogy megyek receptért, egy lépésre leszek az uh-tól, és esetleg semmi.

Zsuzska,
téged a pozitív teszt után mikorra hívtak be először uh-ra?

i.kata

sziasztok!

gyors bekukk. Vasárnapra a kövi nega teszt után most akkor elért a depi. még nem lábaltam ki belőle, de a héten majd sikerül!
további drukkok mindenkinek... majd jövök, de most meg kell találjam magam és az optimizmusom, ami pénteken még velem volt!
dezsina

Dezsina!
Örülök,hogy írtál,persze a hírek nem jók sajnos! :(
Sok-sok erőt kívánok neked Dezsina szívemből kívánom,de amint egy kicsit helyre jössz lelkileg én úgy gondolom menni fog pozitívan látni a jövőt!Kell is hogy úgy legyen!!!!!Tudom mit érzel,de arra kell gondolnod,hogy mindíg van remény és nem szabad feladni!
Puszillak és sok ölelés neked!

belluska

Jó regglet mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minni!
Nem semmi ez a tejszínhabos kutyás kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bettem!
Péntekre nagy kalappal!!!!!

Kriszti!
Úgy örülök, hogy újra velünk vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi Ebihal nevében :wink: :wink: :wink:

KAta!
Én a teszt után másfél héttel már voltam uhu-n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Kitartást drága!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A feleség lágy tojást készít a konyhában reggelire. Belép a férje. A
nő így szól:

- Szeretkezzünk, de most ebben a pillanatban.

A férjnek felvillan a tekintete, hogy végre jól indul a napja.
Felkapja az asszonyt, és nyomban magáévá teszi a konyhaasztalon. Ezek
után a feleség csak annyit mond, "Köszönöm" és visszamegy a
tűzhelyhez. A férj kissé furcsállva megkérdi:

- Mi volt ez az előbb?

- Tudod, kétperces lágy tojást csinálok, de eltörött a homokóra...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Dezsina,
olyan szomorú vagyok :cry: Pihenj most sokat és próbáljatok kicsit kikapcsolódni.
Puszillak!

i.kata

Kata
Biztos megnéznek nekem is akkor fogyott el a gyógyszerem és még csak akkor 1 hete volt hogy betelefonáltam. Akkor már látni.

Dezsina
Ugyanígy éreztem én is nemsokára jobb lesz :lol: :lol:

Zsuzska
Én jól érzem itt magam veletek, akkor is ha ez most nem sikerült. Volt már ilyen :?

Belluska
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszta,
és neked akkor már rendesen látták a petezsákokat és ami benne van?

i.kata

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszilom lánykádat! :wink:

Kata!
Annyira jó a vonalzód!!!!! :lol: Nagyon igaz!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vigyázz magadra!

belluska

Belluska,
egyre jobban izgulok, hogy az első uh-on minden rendben legyen :roll: Már nem is tudom mit kezdjek magammal.

i.kata

Kata
Nagyon pici petezsák és csak egy lehelletnyi pont, de nekem ez nem volt már rendben, kb egy 10mm petezsákot és egy kis szikhólyagot már láthatnak. Nekem már ez is nagyon kicsi volt.

Belluska
Köszi, én is a kis lurkókat. :wink:
Vendég

Kriszta,
én azt hittem akkor még minden rendben volt nálatok. Annyira félek ám, hogy valami nálunk sem lesz rendben. :oops:

i.kata

Kriszta!
Köszi,átadtam a kicsiknek! :P :wink:

Kata!
Elhiszem,hogy ideges vagy,persze az a megnyugtató amikor az ember látja is a manót(manókat) az uh.-on!De nem lesz semmi gond meglátod!Nyugi! :lol: :wink:
Kép

belluska

Sziasztok!

Most jöttünk terhesgondozásról. Volt vérnyomásmérés, megnézte a doki a méhszájamat, meg hogy van-e összehúzódása. És nézte a kicsit ezer éves uhu-n. Szerinte is csak egy baba marad, és a másik petezsák magától fel fog szívódni. NEm lesz szükség műtétre.
De érdekel engem, hogy egy vagy kettő, csak egészséges legyen az az egy. Amúgy teljesen nyugodt vagyok a babát illetően. Abszolúte nem izgulok miatta.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Hát igen jó lenne ha műtét nélkül megúszhatnád,de ha a doki is azt mondta biztos nem lesz rá szükség!Az egészség a legfontosabb nálad is és a picinél is!!!!!
Nem is kell izgulni,jól teszed! :lol:

belluska

Sziasztok!

drukkokat kérek a mesimhez, hogy jöjjön már :evil: :!: :!: :!: azt hiszem, akkor újra erőre kapok! Addig depi hegyek... :cry:
(vissza fogok olvasni :oops: bocsánat)
dezsina

Szia dezsina!
Hát akkor mennek a drukkok a mensihez,hamár így alakult és akkor remélem tényleg erőre kapsz és pozitív erőt tudsz majd gyűjteni a folytatáshoz!
Sok-sok ölelés neked!!!!!

Wepe!
Hol vagy eltűnve????

Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok!

Dezsina!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy most nem jött össze, de kitartás, biztos sikerülni fog.

Zsuzska!
Ez a vonalzód is nagyon édes. És igaza van az orvosodnak, majd a természet szépen megoldja. Én már nem emlékszem, hogy nekünk mikorra szívódott fel teljesen, lehet, hogy nem is mondták.

Belluska!
Engem is sokszor kivittek a reptérre kiskoromban, mi közel is lakunk a reptérhez. Biztos nagyon tetszett a manócskáidnak. Csak már lenne jó idő, hogy a kertbe is ki lehetne többet menni velük.

És képzeljétek áttört az első fogunk. Igaz, még csak újjal érezhető, alig látható, de ott van. A mellette lévő mikor jön ki? Pár hét, vagy egyből ki szokott jönni?

Minden kismamának pocaksimi és minden leendő kismamának ezer drukk.
Vendég

Sziasztok

Dezsina
Mikor hagytad abba a gyógyszereket? Biztos hamarosan megjön érzel vmit?

Kata
Hidd el nem lesz semmi baj, tuti hogy minden rendben lesz :lol: :lol:
Tudod én vagyok egy kicsit belepiszkálós, nekem volt egy rossz érzésem és azért mentem el vérvételre és uh ra utána.

Zsuzska
Szerintem is minden rendben lesz. :lol: :lol: Műtét nélkül.

Belluska
Szép napot nektek :lol: :lol:

Lilla
Sajna én már erre nem emlékszem, mi most éppen azzal küzdünk hogy esnek ki a tejfogak és nem jól nőnek a csontfogak, mennünk kell foszablyzásra :?
Vendég

Sziasztok !

Dezsina, küldöm egy virtuális Mikulást !
Tovább drukkolok Neked, hogy újra optimista legyél, és a közeljövőben együtt babázzunk, jó lesz ?! :)

Zsuzska, remélem minden a legnagyobb rendben fog alakulni nálatok ! :D

Lilla, szerintem változó, hogy milyen gyorsan jönnek egymás után a fogacskák - de én ezt csak laikusan gondolom. És hogy viseli Kirus, hogy jön a foga ? Nyügösebb ? Képet nem teszel fel ? :lol:

Kata, szeritem megkuksizzák a babó(ka)t :lol: ha mész !

Kriszti, jó volt a hétvége ? És hogy vagy ?

Belluska, és a többiek :D

Ja, nem voltam vv-en tegnap, mert csak tegnap du jött meg, majd szerdán.
wepe

Belluska!
igen, igen, jó lenne, hisz új ciklus új remények... :D

Kriszta!
vasárnap a nega teszt után már nem vettem be semmit sem. Általában gyogyielhagyás után 3-4 nappal meg szokott jönni... Érzem a szokásos érzést... Úgyhogy lassan meg kell jönnie!

Wepe!
Köszi a drukkokat!

Lilla!
köszi, legközelebb sikerül...
:)
dezsina

Sziasztok!

Dezsina,
akkor nagyon drukkolok, hogy gyorsan megjöjjön a mensid!

Kriszta,
akkor neked nem is az intézetben látták a problémát, hanem volt egy rossz érzésed és ezért elmentél máshová? Amúgy érthető, hogy kértél külön vv-t.

Lilla,
gratula Kira első fogacskájához :lol:

i.kata

Lilla!
Na akkor már ti is fogasodtok! :lol: Nekünk mindkettő picurnál kb.2 hét különbséggel bújtak elő a fogacskák egymás mellett,sosem egyszerre!Barnika is már olyan jól tűri a fogmosást!Ha már Kirusnak is kibújik kettő fogacska mossad neki(legalább is amennyire engedi)nagyon!Mi ezt az ujjra húzható Nenedent-babyt használjuk,még jól is esik nekik a fogíny masszírozás!Szakmai ártalom nálam,de hát tényleg fontos! :oops: :lol:
Kíváncsi leszek majd pár hét múlva az első kétfogas Kirus képre! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Dezsina!
igen minden új ciklus magában rejti az esetleges lehetőséget és kell is reménykedni,bizakodni!!!!! :D :wink: Hátha lombik nélkül is menni fog! :wink:

belluska

Holnap kiderül mikor mehetek az első uh-ra. Már nagyon várom, és olyan lassan telik az idő.

i.kata

Kata!

Minden rendben lesz! Meglátod! :D már csak 2 hét és verni fog a kicsi szíve, azt olyan jó hallgatni! :lol: :lol: :lol:

Lilla!

Nekünk is pár hét csúszással jöttek a fogacskák, én homeobogyót (Chamomilla vulgaris)oldottam fel egy kis teában, és a masszír is jól esik, ahogy Belluska is írta. Mi folyton nyálaztunk, praktikus és csini egy kendőcske a baba nyakába.

Dezsina! :D

Zsuzsa, Kata! tök jók a vonalzók!

Kép
bettem3

Kata!
Tudom,hogy nehezen telik az idő,de kitartás!

Bettem!
Szerencsére minket egyenlőre sem Katánál,sem Barninál nem kínoztak meg annyira a fogacskák,hogy adni kellett volna neki valamit.Mi a Dentinoxal kentük,de nekem úgy tűnt,hogy inkább csak ízlik a gyereknek!Nálunk a nyálaskodás is elmaradt,csak nagyon picit volt! :D
Misó szép fiúnak sok puszit küldök!!!! :lol: :wink:

Jó éjt lányok!!!!!!

belluska

Sziasztok,

Egy pár oldallal arréb olvastam, hogy várjátok az újakat, ezen felbuzdulva úgy döntöttem, hogy átlépek az olvasó üzemmódból az íróba :D
Remélem csatlakozhatok a topikhoz.
Megpróbálok majd visszaolvasni hétvégén, hogy "képben" legyek, ki hol tart.
Augusztusban lesz kettő éve, hogy babát szeretnénk, eddig sikertelenül, úgy gondoltam szeretnék egy jó nagyot lépni, hogy közelebb járjak a sikerhez, ezért kértem időpontot a Forgácsba. Nekem eddig egy pár hormonvérvételem volt , páromnak semmi, ugye így is fogadnak minket?

üdv, mindenkinek

Andi
gtandi

Bettem, Belluska,
köszi a bíztatást, igyekszem lekötni mással a figyelmemet addig.
Holnap jövök a hírekkel.

Jó éjt!

i.kata

Andi,
üdv itt közöttünk!
Ne aggódj, minden vizsgálatot megcsinálnak az intézetben, ami hiányzik, de a meglévő papírjaidat majd vidd magaddal a konzultációra.
Jó kezekben lesztek az intézetben :wink: Sok sikert, mielőbbi babásodást!

i.kata

[quote="i.kata"]A írta:i.katandi,
üdv itt közöttünk!
Ne aggódj, minden vizsgálatot megcsinálnak az intézetben, ami hiányzik, de a meglévő papírjaidat majd vidd magaddal a konzultációra.
Jó kezekben lesztek az intézetben :wink: Sok sikert, mielőbbi babásodást!

Köszönöm Kata,
Igen, azt már valahol olvastam, hogy ami van azt vigyem, már ki is készítettem. Hétfőre kaptunk időpontot 18-15-re, nagyon várom már :lol:

Andi
gtandi

i. Kata,

Most látom hogy te most lettél kismami, szívből gratulálok, gondtalan babavárást kívánok :)

Andi
gtandi

Szia Andi!Üdva a csapatban:)Zsuzska itt voltál terhes rendelésen a csepeli sztk-ba?Muti a kiskönyved!:)Lányok nem értem miért aug-ra kaptunk időpontot,de az is még messze van nagyon.Kell majd mennünk aids szűrésre:)Ti is voltatok?Képzeljétek a cél érdekében már 4 napja nem dohányzunk apával!Ma már nagyon szenvedtem...:)

salygabó

Újra sziasztok !

Üdv Andi ! :D

Gabó, kitartást a cigi leküzdésére ! :D
"itt voltál terhes rendelésen" - Te ott dolgozol vagy a környéken laksz ? 8) Lehet, hogy lemaradtam valamiről, akkor bocsi
:oops:
wepe

Szia Andi!
Üdv itt köztünk!!!!!!! :D
A legjobb kezekben leszel itt az intézetben!!!!!!Reméljük nagyon hamar kismami leszel és akkor Kata fantasztikus táblázatában,úgy mint ő feltornázod magad a tuti pozícióba! :lol: :lol: :lol: :wink:
Mi meg veled együtt örülhetünk majd! :lol: :lol: :lol:

Gabó!
Jó,hogy itt vagy ismét! :lol:
Gratula a cigi nélküli napokhoz!Elbírod végleg hagyni meglátod! :wink:

Kata!Várunk holnap a hírekkel nagyon! :P :P :P

Kriszta!
Puszillak!!!! :lol: :lol: :lol:

Többieknek is szép álmokat! :P

belluska

Wepe!
Ma vérvétel,olyan jó hogy már itt tartasz!!!!! :lol:

Fitie!
Petikének pocaksimi!!!!! :lol:
Pihizzetek!!!! :wink:

Kép
Puszi mindenkinek!

belluska

Jó reggelt!

Gabó,
szerintem mindenkinek csinálnak aids szűrést is.
Legyetek kitartóak a cigi leszokásban. Nagyon drukkolok!

Már csak röpke 3 óra és megtudom :lol:

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?