Na jó reggelt!
Hát olyan átjáróház van nálunk,nem fértem a géphez!
Ha öcsém itt van akkor vagy itt ül,vagy alszik...tegnap varrni se tudtam mert 12után kelt,aztán jött apcim.Ebéd és aztán ő aludt...mint egy bölcsöde!És akkor mondják h nyugodtan varrjak...de az én gépem mint egy traktor!
Szóval mára maradnak a dolgok,takarítás,varrás,összedobozolni pár dolgot.Apum jön és elviszi amitől nem férünk,remélem h felszabadul egy kis hely mindenütt...
Hát a hiszti nálunk tuti nem fog bejönni,mindegy h miről legye szó...apcim a szomszéd kisfiúnak is mindig mondja h ne hisztizzen!De ő olyan h mondjuk neki h nincs hiszti,aztán már röhög is!Pedig 1 másodperce még úgy sírt
Szóval tudja már ő is a dörgést!
Képzeljétek tegnap mesélte az anyja,hogy a gyerek mostanában mindig a fényképalbumot nézi otthon.2 képet keres,ahol a cica van,vagy ahol én vagyok.Úgy meghatódtam
Pedig szinte minden nap lát
Altatás:saját tapasztalatom nincs,majd beszámolok róla később!Az biztos h én is szeretném ha külön aludna a kiságyában minnél elöbb,és remélem h minél elöbb megtanulja hogy kell elaludni gyorsan
Végülis ha nagyon belegondolunk akkor az is büntetés neki h lefekteted amikor nem álmos...
Ezen ne is agyaljatok,mindenki nevelje úgy a gyerekét ahogy neki tetszik,illetve ahogy ő gondolja!Mert tényleg sok függ az egyéniségtől,és itt nem csak a szülő de a gyerek egyéniségétől is!