Sziasztok!
Köszi az érdeklődést Adri hogyléte felől.
Hát....."rátesz egy lapáttal"
a fájdalomra....és bocsássátok meg nekem, de égnek áll Tőle a hajam!!!
Szóval tudom és igyekszem is nyugodt maradni, tegnap óta folyamatosan számolok magamban 10-ig és intem magam türelemre, de ma délutánra betelt a pohár nálam!
Kicsit "lekiabáltam a haját"....mert nem akar enni meg inni sem.
Pedig ugye muszáj!!!! És azzal "fenyegettem meg"
, hogy ha nem iszik és eszik rendesen, akkor visszaviszem a kórházba és akkor már csak egyedül maradhat ott, mert másodjára az anyukák vagy apukák nem maradhatnak bent. Meg azt is mondtam Neki, hogy a Pálma (füldoki néni) így nem fogja oviba engedni, ha nem hallgat rám és nem csinálja amit kérek.
Úgy hogy együtt sírtunk délután!
De az anyjaúristenit....hát jót akarunk mi Neki Apával!!!! Nem akarjuk, hogy kiszáradjon és tényleg esetleg vissza kelljen vinni a kórházba.
És ne vessetek meg érte, de a "fenyegetőzésem" hatásos volt és annyit evett vacsira, hogy csak na!!!
Meg ugye az is a baja, hogy csak "bizonyos" kajákat ehet...amik a listán vannak...és ettől is kivan egy kicsit!!!
De ugye valljuk meg, hogy az egy felnőttnek is sz@r, hogy ha nem ehet azt amit akar. Csak ugye nekünk már sokkal nagyobb az önuralmunk. Na mindegy!
De estére megbékéltünk és megígérte, hogy most már rendesen fog enni meg inni, hogy Pálma
(csak így emlegeti a doki nénit) minél hamarabb elengedje oviba és hogy megengedje neki, hogy ehessen már töpörtyűt!!!
Alvás: szoktam én azt is!
De mostanában úgy vagyok vele, mint a "rosszgyerek", hogy éjszaka fent vagyok, nappal meg alszom....vagyis aludnék, de ugye azt nem lehet!
Úgy hogy most azon agyalok, hogy hogyan tudnék nyitott szemmel aludni!
Bár azt hiszem, hogy ma délután sikerült is, mert néztem a Joshit a tv2-n, de nem hallottam, hogy miket mondanak!!!
És közben még Adri szólt, hogy- Anya! megjött Apa nem hallod, hogy kopog az ablakon?-
(nem hallottam tényleg, pedig kb. 1 méterre van a kanapé az ablaktól, ahol ültem) és ment magától és kinyitotta Apjának az ajtót! Szóval lehet, hogy már fel is találtam a nyitottszemmel alvást!!
Renáta!
Nagyonnagy gratula Lindához!!!!
(irigyirigy!!! persze csak jóértelemben!
)
Hármaska tuti Mészáros!
Négyeske: Szabó
Egyeske: ingbe, nyakkendőbe, "szép nadrágba" és esetleg fehér köpenyben volt? Séró rendesen belőve? Mert ha igen, akkor Ő Valent, az osztályvezető főorvos.
Ketteske: Passz!
Legközelebb, ha mész vigyél fényképezőt és kapd le őket, töltsd fel a képeket , úgy könnyebben tudunk segíteni!!!
És egyébként Apjuk "beletörődött" már a Linda névbe?
Tudod, NE HAGYD MAGAD !!!
Ahogy én sem hagytam magam!!!
Erről jut eszembe!!! Képek Mindenkinél nagyon szupik!!!
Tenci!
Mikor megláttam Bedét, hirtelen azt hittem, hogy Jázminról raktál fel képeket!!!
De aztán jobban megnéztem...és azért megnyugodtam, mert azért annyira nem fiús Jázmin....csak egy kicsit!
Egyenlőre még nem nagyon csajos kinézetű a Kislánykám!
Főleg, ha sapiban van!!! De ha már CSaj lett, akkor remélem előbbutóbb elkezd majd "csajosodni"!!!
Tényleg, annyira másabb, mint Adri volt!!!!
Adrit soha senki nem nézte fiúnak...bár mondjuk őt nem is lehetett, de Jázmin az a "típusú kisbaba" egyenlőre, akiről, ha nem tudod, hogy lány, akkor akár fiúcskának is nézhetnéd!
Szegénykém lehet, hogy azért fiús egy kicsit, mert "annyira" fiút szerettem volna!!!
Egyébként Bede hol tart súlyban?
Dóri!
Köszi, hogy átadtad Donátnak az üzimet!
Remélem tényleg hallgatni fog rám! De ha nem, akkor sem fogok megharagudni!!!
Megyek, még visszaolvasok, mert most nem jegyzeteltem
és tuti, hogy valakinek akartam még valamit!