Új privát üzeneted érkezett!

Zsó,
nálunk is nyűg ezerrel... Egész délelőtt nem aludt, csak délben fél órát. Most vitte ki apósom babakocsival, hátha alszik végre...
Ne izgulj, megindul Levi, aztán mehetsz utána ;) Én már előre félek attól, mikor Anna járni kezd... romokba dönti nekem a lakást ;)
képek majd lesznek...csak nőjön ki a fű, meg a virágok (amiket még csak most fogok elültetni), aztán már mutat valamit magából...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Ancsa
Majd rakok fel magunkról. Múlt hétfőn voltunk mi is Dunakeszin, akkor készültek képek. Bár kettőt már raktam fel Matyiról utána. (ahol úgy bőg)

Talis képek szupik! :D :D :D

Bori
Első ülésre nem ülhet gyerek, csak ha 150 cm-nél magasabb, így nem kell neki ülésmagasító. (ha nincs, vagy kikapcsolható a légzsák, akkor lehet, bébihordozót menetiránynak háttal)

Renáta
Szép név.:lol: :lol: :lol:

Mennem kell..

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

dobok képet: Kép Kép Kép Kép persze vizet nem iszunk-de ha Beneküvegben van..... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Lilluska, kösziiiiiiiiiii. Legalább meggyőztél arról, hogy nem volt ciki kukazsák nélkül utcára menni. :D

Tenci, az is ciki, hogy én ezzel a sógorommal még csak tán negyedjére találkoztam. Végre képek! Isteniek.

Orsi, anyukád, klassz! Nagyon cukik Levi és Kolos, komolyan! Anyák is szépek... kétségkívül.

Judy, annyira bírom apósodat. Komolyan. :wink: Enyémgyerekek sem aludtak. Sose volt még ilyen, hogy egész nap egyik sem.

Kriszta, nem eszünk együtt? Nekem is mákosguba jött ma a cityfoodtól. Hurráááááááá. Azóta sem mostam fogat, Bencinek legalább tetszik, ha marhulok.
vbea

Nem igaz, hogy egyikre sincs hatással ez a kis mák! :lol: Lőttek a mai vasalásnak. :roll:
vbea

Na,
micsoda forgalom van itten.

Apja lányokkal le a nagyszülőkhöz. Hátradőlök kicsit.

Kriszta! Egyáltalán, hogy jön hozzá, hogy oda nyúljon neki??!!!! Én biztos feltennék neki egy kínos kérdést a csiklójával kapcsolatban.

Dorka,komolyan mondtad ezt a cukkini-panírozást? :shock: A hajam is égnek áll. Imádom - enni. De az elkövetkező tíz évben nálunk csak főzelék formában. fordulhat elő. :oops:

Steffi
, gyönyőrűek vagytok. Martin örök szerelmünk.

Szjudy, iszonyúan irigy vagyok a kert miatt. Rátok is Lilluska!

Mennyire más lenne az életünk, ha volna hova kimenni...

Reni , hát ez nagyon klassz! :) És a név is tetszik. :wink:

Tenci, már épp mondani akartam, hogy csak beszélsz, de semmi képanyag. Büszke lehetsz te is a fiaidra. De mért látom én még most is Mikey szemét barnának?

És micsoda bandázás volt ott Kolos -Levi?

Megyek, takarítok azért kicsit, egy kis gyógy-porszívózás, pakolgatás, közben hallgatok valami nem gyerek-cd-t.
Hiába próbálkozom jó ideje a saját kedvenceimmel, Melinda nem hagyja, egyedül Cseh Tamást bírja.(Nyáron a kocsiban gyakran hallgattuk, megszokta a füle, megszerette. Komikus is, ahogy a kis két és fél évével ilyen dalszövegeket nyom. Mostmár látom, hogy egy kisgyerek bármire rászoktatható.) Véletlenül betettem, ráismert, azóta kéri. De nem akarom ezt is még unásig hallgatni.

Kép

Kép

Kép
memme

Eni-a mák felpörgeti őket neeeeem???? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Ja igen, Veronikusz, nem szükségszerű, hogy elapadjon a tej, vagy drasztikusan apadni kezdjen a hozzátápival. Két olyan ismerősöm is van, akik három éves koráig adtak cicit a gyereküknek, egyszerűen alakult a tejmennyiség a kereslet szerint.
Nálunk Melindánál más volt, mert ahogy nőtt a hasam - olyan 9-10 hónapos volt már Melinda, megváltozhatott a tej és Melinda egyszerűen nem kérte. (Most egyébként kéri folyton, nem adok már).
De vele és Eszterrel sem tapasztaltam hogy a hozzátápi miatt apadt volna (Eszternél a Cerazett tett be, és a kevés evés részemről, de aztán visszajött a tej) de mindkettőnél én sokáig a kényelmesebb utat választottam és így a cici volt az első, ivás helyett is. Szóval szerintem hétköznapi esetben akkor kezd el apadni a tej, ha nem tesszük elégszer mellre őket és nem eszünk-iszunk eleget.

Steffi,a KRESZhez van gyakorló programod?

Kép

Kép

Kép
memme

Eni,
köszi! Apósom tényleg jó fej, bár megvannak a maga hülyeségei, amitől falra mászok. Persze nekem is megvannak a magam hangyái, szóval nem eccerű... De tényleg jó hogy itt van, rá lehet hagyni a kisasszonyt, órákig elvannak. Ezért tudtunk most kertészkedni, másképp nem ment volna...
Ja, Törpi félórát aludt... Asszem korai fürdetés lesz ma...

Memme,
hát igen, nyáron nagyon jó!! Tavaly is kiültünk minden reggel, annyira jó volt ott ücsörögni a teraszon :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 10:37-kor.
Vendég

Köszönöm a dicséreteket anya nevében is. én is örülök, h ennyire fiatal(os) mamám van. :lol:

Tenci, képek nagyon jó...Bene mekkorát nőtt, és Mikey vigyor :lol: :lol:

Zsó, nagyon ügyes Levi, h elindult.

nálunk is nyűg. délelőtt jó volt, mint a kisangyal de mióta felébredt... sír, visít, nyafog...semmi sem jó.
snooopy

Köszönjük a szép szavakat mindenkinek…

Memme!
Neked külön köszi! Van valami progim, de ne kérdezd mi… :roll:

Snoopy Orsi!
Megcsinálnám én avatarnak, ha tudnám. Valamiért nem tudom 10 izére csökkenteni és ezért nem tölti fel a babanet. Tök jó, hogy így elaludt Kolos! Édiiii Bandázós képek is klasszak!
Most esik le a bandázós képeken az anyukád vagy most mi van?! :shock:

Eni!
Tényleg meg kellett volna kérdezni tőle mi újság a spermucikkal… Jól van akkor nem csak engem irritál a ’van-elég tejed’ kérdés, a szőr feláll a hátamon tőle :?

Bori!
Én úgy tudom, hogy lehet első ülésre a normál autósülést légzsák nélkül, bár szerintem a KRESZ nem mondja ezt ki egyértelműen, de a rendőr tuti nem büntet érte, két ismerösöm is így szállítja a gyerköcöt.

Kriszta!
Szegény Peti! De ez hogy volt most nem azért? :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci!
Végre! És végre képek! Drágák nagyooooon!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, én ezzel csináltam avatart.
http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/

és igen, az anyukám!! :D
snooopy

Tenci!
de édesek!!! :lol: :lol: ennyi jóóó pasi legálisan melletted! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni,
gartula! Linda nevet én is kinéztem magamnak, de akkor nálatok előbb lesz Linda, minthogy nálunk jönne ketteske :D

Autósülés témában, hát én sem voltam képben de Judynak hála, legalább mostmár tudom, hogy előre tilos. (Elképzelni sem volt jó amúgy) Becsencseltük a cabrio-t normál kocsira :wink:
Vendég

Boginak boldog hófordulót!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Enyémek alszanak :shock: Szerintem holnap korai ébresztő lesz...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
köszi és további jó durmolást nektek! Szerintem a dilis idő miatt, Bogi is alszik már... De még alhattok jól, ilyenkor azt vettem észre sokkal többet alszanak, hiába dőlnek ki előbb :D
Vendég

Nnnnnnnnnna, végigolvastam :D

Eni, Orsi
Tök jó az új avatar!!!

Veronikusz
Hozzátápi, ahogy én csináltam:
CSak egy félét 3-4 napig. A 10 óra körüli szopi után adtam neki egy kis reszelt almát. Nem jött be 4 nap után sem. Akkor próbáltam mást, pl. körte, banán. De banánból csak keveset ehetnek, mert magas a foszfortartalma!!!! Ezt sztem sokan nem tudják, mert rengeteg helyen napi szinten egyik a "kezdők". Szóval másfél éves korig heti 1db banánnál többet nem ajánlanak! Na csak azért, mert ezt bezzeg minden kölök tolja :roll: Szóval a lényeg az, hogy mindig szopi után és ha nem tetszik neki a kóstolgatás, akkor 3-4 nap szünet után újra. Egyszerre csak egy étkezés után kell csak próbálkozni, 10órai- vagy uzsiszopi után. Ha egyik már megy és szívesen eszik, akkor jöhet a másik. Ha már 10órai és uzsi is szuper, akkor jöhet ebédszopi után egy kis akármi. Én mondjuk nem ragaszkodtam ahhoz, hogy először csak gyümi és utána a zöldség. Sztem hülyeség. Iván a gyümiket nem igazán, de a krumplit, répát, sütőtököt (ez is főzinek számít), na azt tolta. A krumpli sok babónál bejön, mert elég semleges, meg a natúr gesztenyepüré. Olyan is van :wink: Se aroma, se cukor, se semmi. Nincs is íze, de minik pont ezért csípik :wink:
Sok sikert!

Zsó
Nem lehet, hogy az üveges ízeket unja vagy nem szereti? Azoknak tényleg semmi ízük. Én inkább abból varázsoltam, amit magunknak főztem. Még az első fázisokban kivettem azt, amit Ivánnak szántam... Amúgy én már nem rántom a zöldségleveseket csak pici pirospaprika bele! Sztem így jobb, zöldebb ízük van. Viszont csirkehusit teszek bele. Először megfőzőm a cs.aprólékot pici sóval, husi megy a tányérra és a párolt zöldségekre ráöntöm a husi levét. HA kell még kis vízzel felengedem, egyet rottyan, miután a petrust is belevágtam, paprika és kész :wink: Ebből pl. Levi simán ehet a végső sózás előtt!!! Meg Ivánnak én sokmindent pici zöldfűszerrel (bazsalikom, borsikafű, kakukkfű, tárkony...ilyenek) ízesítettem. Így fűszeres volt, de csak olyan, ami a gyomrát nem bántja!
Paradicsomleves? Miért ne ehetné? Parilé, rizs, zellerzöld és petrus...ezeket simán eheti! A sót, cukrot, borsot meg a végén teszed bele :wink: Én azt csináltam, hogy ha vminek kissé erős lett az íze babaszempontból, akkor pici vizet tettem hozzá...

Steffi
Gyerekek még mindig olyan szépek!!! Te sem panaszkodhatsz :wink:

Lilla
Nem csak titkon reméltem, hogy Linda van a pocakban :lol: Nagyon éreztem, de kicsit tartottam is ettől az érzéstől, mert féltem, hogyha nagyon "megadom" neki magam, akkor nagy csalódás lesz, ha mégis tévedek :roll:

Eni
Na igen...így azért jobb a hajad :wink: BüdösBenc és az ő szemei :shock: Olyan kis ártatlan bociszemek. Fog velük hódítani az fix 8)

Kriszta
Anyósod :twisted: Persze könnyű mondani, de hogy nem üvöltöd le a haját, hogy hagyja már békén Peti kukacát!!!!??????
Örülök, hogy végül kiszálltál! Láttam én, hogy egy csajszi a kocsiban bizonytalankodik és kicsit hüléynek éreztem magam, mert ismerősnek tűnt, de gondoltam, csak a fáradtság teszi :oops: Bocsi, de tényleg alig láttam ki a fejemből, annyira kész voltam. Iván már 6-kor piszok fáradt volt, de 7-ig csak sírt a fáradtságtól éhségtől, mert a sírástól nem tudott enni :( Úgy sajnáltam. De nem gondoltam, hogy 5-kor le kéne tenni, mivel 6-kor kelt reggel és nem magától, hanem arra, hogy motoszkálok és tudta, hogy elmegyek :?
Ja és mégyegy bocs, mert Pannát, olykor Pankázom :oops: A környéken abból akad pár és...annyira szégyenlem :oops:

Orsi
Nagyon szép ez a kendő!!!! Húúú, nekem Iván nem aludt el benne, csak utcán, de mire hazaértem fel is ébredt :D
De talán úgy, hogy kicsomózod az ágyon ülve. Addig a lépésig mész el, mikor már csak a popsija alatt van, nincs keresztben. Így óvatosan oldalra dölsz, fekvésbe. Kendőt elengeded, te feltápászkodsz, gyereket meg betakarod a kendővel :wink: Ez ha végig gondolom működőképes lehet....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

És kérdés:
Ma jól megvizslattam a dokikat az osztályon, mert egy kerek órát vártam Vidadokira :( Szegény, nagyon fáradt volt és minden. Szedték szét száz felé, mégis kedves volt és mosolygott, kicsit viccelt...Szóval néztem a dokikat, de a nevüket nem tudom, pedig szeretném. Aki tud, az segítsen légyszi...
1, pici, vékony, nagy boci szemek, hegyes nagy orr, kissé őszül
2, magas, ősz, szemüveges, olyan 50-es
3, Fiatal, göndör hajú, nagydarab, lapáttennyér
4, öreg, rücskös arcú, kopogós cipőben

Köszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok,

Renáta: gratulálok Lindához, szép nevet választottatok. Nővérkém is Linda, és olyan ritka mostanában, azaz nem is ismerek mást...

Banana: őszinte részvétem!

Bandázós képek nagyon jók és persze a tesós képek is szuperek. Olyan szép gyerekek vannak itt!

Bogi: jól tudja Judy, csak a hordozót lehet előlre bekötni, de azt is csak kikapcsolt vagy légzsák nélküli autónál. Amúgy előlre csak 150 centinél magasabb gyermek ülhet menetiránynak megfelelően, életkortól függetlenül. Amúgy a cabrió úgyis jobb nyáron :)

Hétvégi progiajánlat: Veresegyházon a medveparkban most lesz maciébresztés és farkas simogatás. Mi lehet kinézünk vasárnap.

Rólunk: Donátnak átadtam az üzenetet Tigrincs, remélem hallgat Rád. Tündi 48 órája nem produkált pelusba, ma vettem is neki bugyikat, holnap mosom és próbálkozunk majd bugyival is. Aztán gondolom nyárra már tutik leszünk.
Jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Banana,
nagyon sajnálom, együttérzek Veled, nagy ölelés. :(

Reni,
ha a 3-as úgy néz ki, mint Tom Jones, akkor ő Mészi. :D Gratula Lindához!!!

Bori,
szerintem pedig maradjatok itthon és menjünk be vasárnap a városba. Gondoltam áthágunk néhány kordont(falmászás), tojást, macskakövet hajingálunk(célbadobás), este meg menekülünk a rendőrök elől(sík illetve gátfutás). Ha már sportosabb napjaidat éled...legyen benned kalandvágy, na.

Kép
Kép
paklincs

Reni,
most látom, lehet,hogy pont 3 év lesz a gyerkök között?

Kép
Kép
paklincs

Reni!
Köszi mégegyszer, drága vagy!

2, magas, ősz, szemüveges, olyan 50-es
Szerintem Sipos, az én dokim

3, Fiatal, göndör hajú, nagydarab, lapáttennyér
szerintem Mészáros

A többit nem tudom, talán a többiek

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
szépek vagytok!!!!Gyönyörű gyermekeid vannak!!

Renáta
gartula kiscsajhoz

4. Dr. Szabó Tibor-szerintem

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok! Köszi a dokimegnevezést! Lapáttenyérről én is azt gondoltam, hogy ő Mészi. Nemtom miért, valahogy így képzeltem :D

MSE
Tom Jones? Hány évvel ezelőtt?????? :lol: :lol: :lol:
Igen, nagyon jók az esélyek a kerek 3 évhez :roll: Én nem díjjaznám, ha Linda Iván szülinapi ajándéka lenne, de asszem ő sem 8)

Dóri
Na én most írok egy hülyeséget...ártani mondjuk tuti nem árt :wink: Valahol olvastam, hallottam, kitudja már, hogy egy csajszi elemlápával és beszélgetéssel egybekötve fordította meg a babáját az uccsó héten. Azaz mondogatta is a gyerkőcnek, hogy mégis miként illik megszületni, mi a helyes irány :D Meg a pocakjára tette az elemlámpát, oda, ahol a baba feje lehetett és lassan húzta a lámpát lefelé...Elég hülyeségnek tűnik, de végülis ilyen erős fényt szerintem látnak még ennyi rétegen keresztül is, csak kérdés, hogy izgis-e nekik annyira, hogy "utánamenjenek"? :lol:
Igen, valóban nem egy gyakori név mostanában...Pedig sztem tök jó, rövid és velős :lol: Én is egy Lindát ismerek, a bnőm keresztlányát. Vagyis nem ismerem, csak tudom hogy így hívják :D

Mindenkinek köszi a gratulációkat Lindához, de lássuk be, ez kívételesen Zsoltit illeti :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést Adri hogyléte felől.
Hát....."rátesz egy lapáttal" :twisted: a fájdalomra....és bocsássátok meg nekem, de égnek áll Tőle a hajam!!! :oops: :shock:
Szóval tudom és igyekszem is nyugodt maradni, tegnap óta folyamatosan számolok magamban 10-ig és intem magam türelemre, de ma délutánra betelt a pohár nálam! :oops: Kicsit "lekiabáltam a haját"....mert nem akar enni meg inni sem. :cry: Pedig ugye muszáj!!!! És azzal "fenyegettem meg" :oops: :shock: :? , hogy ha nem iszik és eszik rendesen, akkor visszaviszem a kórházba és akkor már csak egyedül maradhat ott, mert másodjára az anyukák vagy apukák nem maradhatnak bent. Meg azt is mondtam Neki, hogy a Pálma (füldoki néni) így nem fogja oviba engedni, ha nem hallgat rám és nem csinálja amit kérek. :oops:
Úgy hogy együtt sírtunk délután! :cry: :oops:
De az anyjaúristenit....hát jót akarunk mi Neki Apával!!!! Nem akarjuk, hogy kiszáradjon és tényleg esetleg vissza kelljen vinni a kórházba.
És ne vessetek meg érte, de a "fenyegetőzésem" hatásos volt és annyit evett vacsira, hogy csak na!!! :roll:
Meg ugye az is a baja, hogy csak "bizonyos" kajákat ehet...amik a listán vannak...és ettől is kivan egy kicsit!!! :?
De ugye valljuk meg, hogy az egy felnőttnek is sz@r, hogy ha nem ehet azt amit akar. Csak ugye nekünk már sokkal nagyobb az önuralmunk. Na mindegy!
De estére megbékéltünk és megígérte, hogy most már rendesen fog enni meg inni, hogy Pálma :lol: (csak így emlegeti a doki nénit) minél hamarabb elengedje oviba és hogy megengedje neki, hogy ehessen már töpörtyűt!!! :roll:

Alvás: szoktam én azt is! :lol: De mostanában úgy vagyok vele, mint a "rosszgyerek", hogy éjszaka fent vagyok, nappal meg alszom....vagyis aludnék, de ugye azt nem lehet! :twisted: :lol: Úgy hogy most azon agyalok, hogy hogyan tudnék nyitott szemmel aludni! :lol: :wink: Bár azt hiszem, hogy ma délután sikerült is, mert néztem a Joshit a tv2-n, de nem hallottam, hogy miket mondanak!!! :shock: :roll:
És közben még Adri szólt, hogy- Anya! megjött Apa nem hallod, hogy kopog az ablakon?- :shock: (nem hallottam tényleg, pedig kb. 1 méterre van a kanapé az ablaktól, ahol ültem) és ment magától és kinyitotta Apjának az ajtót! Szóval lehet, hogy már fel is találtam a nyitottszemmel alvást!! :shock: 8)

Renáta!

Nagyonnagy gratula Lindához!!!! :lol: (irigyirigy!!! persze csak jóértelemben! :oops: )
Hármaska tuti Mészáros! :lol:
Négyeske: Szabó
Egyeske: ingbe, nyakkendőbe, "szép nadrágba" és esetleg fehér köpenyben volt? Séró rendesen belőve? Mert ha igen, akkor Ő Valent, az osztályvezető főorvos.
Ketteske: Passz!
Legközelebb, ha mész vigyél fényképezőt és kapd le őket, töltsd fel a képeket , úgy könnyebben tudunk segíteni!!! :lol: :lol: :wink: 8)
És egyébként Apjuk "beletörődött" már a Linda névbe? :wink:
Tudod, NE HAGYD MAGAD !!! :lol:
Ahogy én sem hagytam magam!!! :wink:

Erről jut eszembe!!! Képek Mindenkinél nagyon szupik!!! :lol:

Tenci!

Mikor megláttam Bedét, hirtelen azt hittem, hogy Jázminról raktál fel képeket!!! :shock: :lol: 8) :wink: De aztán jobban megnéztem...és azért megnyugodtam, mert azért annyira nem fiús Jázmin....csak egy kicsit! :oops:
Egyenlőre még nem nagyon csajos kinézetű a Kislánykám!
:oops: Főleg, ha sapiban van!!! De ha már CSaj lett, akkor remélem előbbutóbb elkezd majd "csajosodni"!!! :oops:
Tényleg, annyira másabb, mint Adri volt!!!! :roll:
Adrit soha senki nem nézte fiúnak...bár mondjuk őt nem is lehetett, de Jázmin az a "típusú kisbaba" egyenlőre, akiről, ha nem tudod, hogy lány, akkor akár fiúcskának is nézhetnéd! :oops:
Szegénykém lehet, hogy azért fiús egy kicsit, mert "annyira" fiút szerettem volna!!! :oops:
Egyébként Bede hol tart súlyban?

Dóri!

Köszi, hogy átadtad Donátnak az üzimet! :wink: Remélem tényleg hallgatni fog rám! De ha nem, akkor sem fogok megharagudni!!! :lol: :wink: 8)

Megyek, még visszaolvasok, mert most nem jegyzeteltem :lol: és tuti, hogy valakinek akartam még valamit!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Elfelejtettem vastagítani a neveket!!! :twisted:
Bocsesz! :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Reni!!!

De jó, de jó!
gratulálok!! Tényleg szép neve lesz!
Akkor holnap jöhetnek a rózsaszín cuccok!!!

Steffi,
Gyönyörűek vagytok!
hát kár, de tudod a fő profilom a gyerekek!! Azt már régebb óta gyakorlóm! Szóval bármikor! :wink:
De a következőnél szólj bátran?
Beírjam most a naptárba? kb egy év?
:wink:

Pedig nagyon jó az a cd, én azon gyakoroltam, vagyis az összeset átvettem 2-szer, aztán meg a vizsga kérdéseket.

Kriszta,
Hajrá C und A.
Bár érdekes ruhák vannak.
viszont kislány alkalmi 92-122 gyönyörű van, azt tudtam volna venni.Akkor tényleg van holnap kedvezmény? és csak holnap?
Akkor jó, majd Nagyi megy holnap! :lol:

Eni,Nagyon csini vagy!

Nagyon jók a bandázós képek!!
Még még!

Adri,
:oops: bocsi, bocsi, pedig azt is láttam! Nagyon édes az a sírós kép! de még még!!!

Etenci!
Gyönyörűek a pasikáid!!!
Már nem csak hobbi szinten! Annak indult még régen, de már egy ideje komolyabban foglalkozom a témával!
Most kezdem beindítani, mert hát azért nem egyszerű, bár karácsonykor már 17 gyermeket fotoztam! És meg voltak elégedve! :lol: Babákat, esküvőket (már azt is fotoztam) és kismamákat, meg családi eseményeket szeretnék fotozni!
De már volt felkérés tablóra is! :wink:

ancsaboszi

Szép jó estét!
Meddig?
Nekem 1-kor jár le a gép?

megértelek, nagyon nehéz keménynek lenni!De hát most ez az Ő érdeke! És hát volt is hatása! ügyes vagy! És tudja hogy imádod!!!
Farmer ruci?

Ja, Larát a mai napig fiúnak nézik
pedig általában elég lányos színekben van! ma is mondták, hogy mennyire édes nyitott, mosolygos kisfiú!
na de sebaj, már megszoktam.
hisz lesz még Ő kopasz!

ancsaboszi

Tigrincs,
Be vagy jelentkezve,
Látható vagy!
Megnéztem.

ancsaboszi

Szia Bosszancsom! :lol: :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, farmerruci! :lol:
Ha van a méretében, akkor megveszem Neki holnap. :wink:
Megígértem Neki délután, ha rendesen vacsizik ma, meg holnap reggel rendesen reggelizik hiszti nélkül és iszik amikor kérem, akkor délelőtt elmegyünk CSAK KETTEN :!: :!: :lol: :wink: a Kenguruba és megveszem neki a rucit. Úgyis lesz szülinapja nemsokára!
Bőszen ígérgette délután, hogy rendes lesz (Ezt ugye most este be is tartotta! ) :wink: úgy hogy remélem a reggelizéssel sem lesz gond.
Szóval nekem naon teccik a ruci! Remélem Neki is tecceni fog!!! :roll:
És most ugye (holnapig) van még 24%-os akció is!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

És ha megvesszük a ruhát, majd lefényképezem és feldobom és akkor majd megnézheted! :wink:
És ha kinőttük és esetleg majd kell, akkor nagyon szívesen kölcsönadjuk majd. Aztán mire Laranna :wink: kinövi, addigra meg majd jó lesz Jázminnak is! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Kriszta!!

Mért csinálta ezt Anyós???
:twisted: :twisted:

Tenci!

és köszönöm a dícséretet!
Hát gondolom nem lehet könnyű picike mellett! De hát majd nyáron! Szerinetm a vége csak nyáron lesz nálunk is, ha lesz! Így is zavaró hogy hetente kétszer nem vagyunk itthon, és nem biztos hogy a Nagyi beér a bilivel!
meg valamikor csak játszik, hogy mozogjon az ember!
:lol:

ancsaboszi

Jah, tudja a Kisbüdös, hogy imádom! És délután mikor együtt sírtunk, mondta is, hogy anya nagyon hiányoztál ám és nagyon rendes vagy, hogy bejöttél hozzám Jázminnal és hogy Ő akkor is szeret, ha kiabálok vele :oops: és tudja, hogy én is szeretem Őt akkor is ha kajabálok vele. :oops:
Szóval nagyon édes!!! Mert ha "eldurran az agyam" Rá és kajabálok, akkor mindig "hozzákiabálom" azt is, hogy Őt nagyon szeretem attól függetlenül, hogy most kiabálok Vele, csak azt nem szeretem, ahogy viselkedik vagy hogy nem fogad szót!
Érted Boszi? :oops: :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs

Édes vagy!
Ja most volt a Kenguruban akció! na remek, oda meg be sem mentem tegnap!vagyis teganelőtt! Én C und A függő vagyok! :lol:

Köszönjük a felajánlást!Már tuti Ő is mondaná! :lol: édes vagy!
Olyan kabátot kerestem volna neki, ami tavaly volt, hogy a belseje egy egyszerű felső és ki lehet cipzárazni, és amúgy meg ilyen széldzseki.
de nem találtam! :twisted: na majd! Jövő héten elmegyek az Árkádba! hátha, szerintem ott a legjobb a gyermekruha választék a C und A-ban, és ott van Zara, és H und M is.
Hátha.

ancsaboszi

Persze hogy értem!
Boszi vagyok nem hülye!!!
:lol: :lol:

Szóval komolyra fordítva a szót!
értem, és olyan rossz mikor kiabálni kell! és hát Ők is érzik, Lara ha mérges vagyok, és tudja, hogy rossz volt, jön és bujik!
Na megyek lezuhizom.
aztán még visszanézek.

ancsaboszi

Persze hogy értem!
Boszi vagyok nem hülye!!!
:lol: :lol:

Szóval komolyra fordítva a szót!
értem, és olyan rossz mikor kiabálni kell! és hát Ők is érzik, Lara ha mérges vagyok, és tudja, hogy rossz volt, jön és bujik!
Na megyek lezuhizom.
aztán még visszanézek.

ancsaboszi

Jah tényleg!

Kriszta...Neked akartam, hogy tudom, hogy anyós védő, de akkor sem kéne húzkodni a kukacát Petyának!! :evil:
Mi lenne, ha Te meg a fülét húznád meg anyósnak?!?!? :twisted:
Gondolom "őnaccságának" sem esne túl jól!!! :twisted:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Aproo!

Ezt írtad a 857. oldalon....
"Brigi, igen, micsoda megfigyelés Timi részéről. Kérünk Petya-képet!"

Szóval erre kérdeztem, hogy mit is figyeltem meg? :roll:
Így már emléxel, hogy ezt mire is írtad Briginek?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boszi!

Én meg csak Téged látlak a főoldalon, mint jelenlévő fórumozót!
Még jó, hogy Te lácc engem! :lol: Én meg ugye tudom magamról, hogy jelenleg fent vagyok!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Skype?

ancsaboszi

Memme!

Teljesen megértelek, ha 2-3 év múlva "lelépsz" a topicról. Itt tényleg nem lehet úgy lenni, hogy ne akarnál minden percben megint kismama lenni és újabb gyereket szülni!!!! :roll:
Ezen elgondolkodtam ám én is!!!! :oops:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Pill. hozok dugót a fülemre! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

ja, nem beszélni, csak írni.
mert azt én sem tudok.
Közel van mindenki

ancsaboszi

Igen, az első szerintem is Valent, az utolsó Szabó. Hármas igen,olyan Mészis a leírás. A magas ősz orvos-classic kinézet talán Sipos, de ebben határozatlan vagyok.

Renáta a lámpázás nem hülyeség (a baba-megfordítást fény segítségével) szülésznők is javasolják.

Timi, drága lehetett Adri. De egyébként tényleg érzik ők a szeretetet. Nagyon érzik.

Ancsa, rá se ránts. Melindát is gyakran fiúnak nézték, főleg amikor még rövid volt a haja. És hát ugye a ruhából indultak ki, márpedig nekünk nagyon sok uniszex ruhadarabunk van, rózsaszín alig.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme

Már nem foglalkozom vele
Mikor először mentem bnetes talira, a szigetre, Apa nem tudott elvinni, taxival mentem!Mert már annyira vágytam rá!
És akkor talpig rózsaszínben volt Lara, fidres, fodros sapiban, és akkor is megkérdezte a taxis, hgoy mennyi idős a kisfiú!
Hogy hogy itt?

ancsaboszi

Jóreggelt,

Renáta, nekem is tetzsik a Linda név, és tényleg ritka, én egy Lindát sem ismerek.
4. én is Szabóra tippelek.

Stef
, tök jó lett az új avatar. :D

Tigrincs
, sajnálom, h Adri ilyne kis nyűgös... de legalább evett, és néha ilyen kis fenyegetések kell bevetni, h "észheztérítsük". ez van.

Ancsa
, azok a kabátok tényleg cukik. nekünk ilyne van K-nak farmerkabát+kapucnis mellény 8ezt lehet kivenni belőle). imádom rajta, olyna édes!

ma megyünk ebédelni étterembe... nem tdom milyne lesz, és hogy lesz, mert 12re foglaltunk asztalt, ami ugye pont K alvási ideje, de már régen el akartunk menni apával vlhova, régen mozdultunk már ki.. de viszek kendőt, majd magamra kötöm és abban el tud aludni.
snooopy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?