Sziasztok!
Sajnos tegnap nem tudtam jonni, mert eleg kutyaul voltam, pedig pont tegnap voltunk 22 hetesek, de nem volt erom jonni
Tegnap tombolta ki magat ez a franya betegseg, de szerencsere ma mar jobban vagyok! Szedek homeo bogyot a nathara es ecsetelem a torkomat, ugyhogy csak elmulik a jovo hetre!
Bellana
A gegeszeti ecsetelesen tul vagyuok, de itthon folytatom, a hetvegen en magamnak ecsetelgetem!!! Kepzelheted
Jerry
A nyuszis keped hihetetlenul cuki!!!
Teljesen elolvadtam tole
Aniko
Szegenyke, nagyon sajnallak, hogy ilyen kis depis lettel! Probalj ne aggodni a babuciert, de szerintem is a legjobb a Praxis lenne, akkor biztosan megnyugodnal! Velem is igy volt! Amugy most megint elkezdtem aggodni egy kicsit, ugye megint ez a betegseg, de probalom magam leallitani!
A UPC hihetetlen!!! En is tennek valamit a helyetekben, ez minosithetetlen, hogy igy bannak azzal, akibol gyakorlatilag elnek! Megiscsak ok adjak a szolgaltatast es ti fizettek erte nem i s keveset! Igy nem banhatnak veletek!
Fel a fejjel! Tegyetek fel a gepre e virusirto melle egy tuzfalat is, az nagyon jol megved az illetektelen behatoloktol! Hozzank is allandoan be akarnak "torni", amikor az internetben vagyunk es ha nem lenne tuzfalunk mar tele lennenk virusokkal!
Nagy-nagy pusza neked, ne buslakodj! Egyel valami fincsi sutit, az felvidit
Vali
Sajnalom, hogy igy alakult es ennyit kell pihenned, probald meg nem negativan felfogni, tudomn nehez. De a babak a fontosak, hogy veluk minden rendben legyen! Vassal kapcsolatban en is igy vagyok, tomom magamba mar 2 honapja
Na, meg gyorsan elujsagolom, hogy csak nem birtuk ki, es megvettuk a babakocsit tegnap delutan!
Gyonyoru szep es tok jo ara volt, ugyhogy nem vartunk a bababorzeig, mert ezt is olyan nehezen talaltuk, szerintem ott nem talalnank az igenyeinknek megfelelot! Ugyanis mindenkeppen etfordithato tolokarost akartunk, aminek nagyok a kerekei, mert Szilasligeten nagyon rosszak az utak. Persze jo rugozassal, es nem tul puha fekvoresszel. Az egyik helyen lattunk egyet, ami tokre tetszett, de olyan idetlen volt a fekvoresze, hogy azon tuti megfajdukl a gyerek hata
Pedig azt megvettem volna. Na mindegy, tegnap elmentunk a Szentmihalyi utra, ott 2 uzlet is van, mi a diszkontba tevedtunk be eloszor es rogton beleszerettunk ebbe a kocsiba! Ja, es azt meg elfelejtettem irni, hogy ugye ha mindenben ok a babakocsi, akkor meg a szine nem jo, szoval valami soha nem stimmelt! Na ennel ige, ugyhogy aztan valasztottunk hozza taskat is, meg esovedot is es megvettuk. Igy a bababorzen tudok a gyerekruhakra koncentralni, a parom ki se jon, csak Anyukam meg en, mert azt hallottam, hogy iszonyu tomeg lesz! Ugyhogy Ti is keszuljetek fel, mar aki jon! Kell hozza idegrendszer
Ugyhogy most mar megvan a babahordozonk es a babakocsin is es ebben a diszkontban agyat is lattunk, amit Anyukam akar megvenni, valoszinuleg e mellett maradunk, de agy ugyben annyira meg nem neztunk szet, ugyhogy az majd csak kesobb, ha mar elegge tajekozodtunk.
Tegnap iszonyu suru napunk volt, mert a zsalugaterek is tegnap jottek meg a hazra, ugyhogy szerintem estere mar azert is voltam olyan SZ..ul, mert egesz nap mentunk
Ma viszont szigoru pihenes!!!
Na, mennem kell. Puszika mindenkinek!
Lino, Becsi
Mail megy a cimmel
Sziasztok!
Orsi
22+1