Sziasztok!
Igen, tudtam normálisan aludni reggel 8ig, szóval jobb most, nagyon fáradt voltam az elmúlt napokban...
Boldog névnapot apának! Fini lett a torta? Vagy süti?
Vitaminokról nem tudok nyilatkozni, mert én nem szedek semmit, normális a baba, nem is hiányzik semmi belőlem, remélem, belőle sem...
A jóslófájásokat sem ismerem, de valóban azt mondják, olyanok,mnt a vajúdási fájások, csak rendszertelenek. A meleg fürdő meg vagy elmulasztja őket, vagy szülési fájássá rendezi őket (mint Samu keresztmamájánál...
). Méhszájfájdalom normális, nem kell tőle megijedni, ott nyom a baba már... Azért ettől még nem kell nyílnia, de vki már tanácsolta sztem, ha egy kicsit úgy fekszünk, hogy a derekunk feljebb van a fejünknél, akkor a babó is feljebb csúszik vmivel. Felálláskor meg logikus, hogy nyomódik... Azért van tehetetlenség meg gravitáció...
És ezek meg majd szülésnél akár segíthetnek is...
Csak most még van, ami megakadályozza, hogy kipotyogjon a gyermek...
Tündének jobbulást! Sajnálom, hogy megint beteg, tényleg nem túl kedves dolog beteg gyereket bölcsibe vinni...
Másokat veszélyeztetni...
Annus! Jó kis portyád lehetett! Mutasd majd, mit alkottál!!!
Lányok, én is elkezdem összeszedni a dolgokat mostmár. Ha apa hazajött ma, megnézem, mik is vannak, mik hiányoznak. Izgi lesz...
Mozza! Jó, hogy jobban vagy!
Fekvőseinknek kitartás!!!
Szegény Petrus meg még mindig kórházban... Talán neki a legrosszabb...
De jó, hogy Zsófi jól van! Neked mi bajpd lett, Panndi? A rúgástól fájsz?
Azért jó, hogy ma viszonylag jobb a pénzvilág... Remélem, csak jobb lesz.
Na, nem tudom, mit szerettem volna még írni...