Na, tök jó, Edith, Márti, örülök nagyon, hogy írtatok!
Márti, és Zsombi vérja az ovit? Hú, és biztos fura lesz Nisszának, hogy nem lesz otthon a bátyja.
Edith, nagyon ügyes lányaid vannak! Rosszul evést ismerem, ebben Samu is tud produkálni. Kriszta mikor kezdi az ovit? Illetve nálatok milyen rendszer van? Vagy egyáltalán szeretnéd, ha oviba menne?
Akkor rólunk is kicsit bővebben:
Ezt a terhességet nyugisabbra vettem, mint az előzőt, Samuval február legvégéig dolgoztam, most meg a februárt nagyjából itthon töltöttem. A hasam jóval nagyobb, mint Samuval volt, nála a max haskörfogat 108 cm volt, annyival szültem, most meg 113 cm-nél járok, és még ugye nincs vége
Samu bölcsis továbbra is, most éppen nagyon szereti, van ugyanis egy nagyon jó haverja, akivel egymásra találtak. Ő 3 dimenziós játékokban jó, elképesztő dolgokat épít pl. legóból. Rajzolás, éneklés nem nagyon érdekli egyelőre, illetve ez ingadozó. Kirakójátékokat szereti még. Viszont nagyon profin beszél, csak lesünk apjával miket mond. Öltözködés alakul, vetkőzni azt tud, felöltözni még nem igazán, de ezzel ráér. Alváshoz továbbra is pelust használunk, bár mostanában volt egy-két száraz pelusa reggel - szóval ez is biztató.
Kicsilány. Ugyanott fog születni, ahol Samu, azaz a dél-pesti Jahn Ferenc kórházban. Ugyanannál a dokinál, de most van fogadott szülésznőm is - ugyanis nagyon megnőtt a kórház szülészetének a forgalma, meg ráadásul a múltkor épp a műszakváltás idején szültem, így most jobb kezekben érzem magamat
Neve: Kata Éva lesz. Ez már a sokadik verzió, most valahogy nehezen találtunk rá a megfelelő névre, de ez talán már marad
Ja, és ha valaki elküldi a telefonszámát, szívesen küldök majd sms-t, ha megszületett Kata. Tudom, h egy időben megvoltak a számok, de valahol reménytelenül elkevertem őket...
No, most már jöjjenek azok is, aki régen voltak
RÉ