Halihó!
Jelentem, egy kicsit jobban vagyok. 2 napig feküdtem....húúúúúú...baromi rossz volt.....ágyba parancsolt csajok, le a kalappal előttetek! Nekem 2 nap után már úúúúúúgy zsibbadt mindenem...
Kismanóm nagyon aktív, mocorog non-stop, kidugja a kis csontos térdeit....baromira tud már fájni, de ha nem érezném, akkor meg ráparáznék, hogy jól van e....paramami vk.
Annus!
Te írtad, hogy a belső méhszájat piszkálgatja Iza. Na, pont ezt az érzést érzem én egyre gyakrabban. Remélem nem kezd el kinyitni még a Cicafül, még min. 3 hetet bent kell maradnia!!!!!
Vanni!
Szép nagy a babád már most!
Szerintem is jobb, ha kicsit nagyobb, hamarabb eléri a 'biztonságos' súlyt, így nem kell aggódnod, hogy mi van, ha talán hamarabb jönne....de nem fog, nyugi!!!! Még 1-1,5 hónapig pocakmanó marad!!!!
Btw, hogy vagy? Mennyit keményedsz?
Én most, hogy ennyire szarul voltam, hanyagolom RRt....már vagy 1,5 hete....az igazság az, hogy lassan egy sima bevásárlás-mosás-takarítás kombótól úgy elfáradok, mintha 3 RRt nyomtam volna....lassan megrendelem a Szülés utáni hozz magad formába dvdt....
Anika!
Hát, ja most, hogy egyre közelebb van a szülés, egyre bizonytalanabb vagyok a nevében. Nekünk nagyon tetszik a Lili,....biztos hogy valamelyik formában ez lesz.... csak tényleg lehet, hogy kellene egy komolyabb verzét találni....amit Lilinek lehet becézni. Hmmm.....gondol-gondol......a férjemnek bedobom még1szer a Lilia-t, megnézzük, hogy reagál...
Ja, és szép nagyok a csajok a méretek alapján! Hosszúcombú bombanőcik!
Apuci meg bratyóka készíthetik a sörétest....
Ja, csajok!
Kérdés: Milyen a jóslófájás? Hogyan lehet megkülönböztetni a fájástól?