Új privát üzeneted érkezett!

Ma kaptam mailben, de jó, ha ti is tudtok róla:

Kedves Érintettek!

Szeretném megosztani veletek a Budapest Tétényi út Bartók Béla út sarkán lévő Shell kútnál szerzett szomorú tapasztalatomat.

Tegnap este egy barátom kocsijával, amiben égett a tank kiürülésére figyelmeztető lámpa beálltunk a fent jelzett benzinkút 7. számú kútjához.
Nem sok pénz volt nálunk, ezért csak 10 litert tankoltunk. A kutas készséggel felajánlotta a segítségét, de mi elhárítottuk azzal, hogy majd magunk megoldjuk. A számláló szépen le is számolta a 10 litert és a hozzá tartozó 2390,-Ft-ot. Ezt követően kifizettük a shopban, majd távoztunk.
Két sarokkal később vettük csak észre, hogy még mindig ég a benzinszintet jelző lámpa. Először csak arra gyanakodtunk, hogy a műszer romlott el, de amikor már tartósabb menetet követően is égett és a mutató gyorsan beállt a piros sávba, már tudtuk, hogy egy csepp benzint sem sikerült tankolnunk. A kút nyilván megvolt buherálva, azaz a benzin nem a tankba, hanem valószinűleg egy visszatöltő szelepen keresztül szépen visszafolyt a tartályba.
A kuncsaft meg fizet ahogy egy rendes vevőnek illik, majd távozik és csak jóval később veszi észre, hogy meglopták.
Ahhoz már mindannyian hozzászoktunk, hogy Magyarországon nemigen sikerül annyit tankolnunk, amennyiért fizetünk. DE AZ PÉLDÁTLAN, HOGY A PÉNZÜNKÉRT EGYETLEN CSEPP BENZINT SEM KAPTUNK. EZ OLYAN MÉRTÉKŰ POFÁTLANSÁG, AMIT
MÉG 23 ÉVES VEZETŐI GYAKORLATOM ALATT EGYSZER SEM ÉLTEM MEG!!!

Ezért mindenkit nyomatékosan kérek, hogy ennél a benzinkútnál ne tankoljon, mert itt jól szervezett és hihetetlenül pofátlan tolvaj bandával áll szemben.
Őszintén szólva nem is igen tudom, hogy hogyan lehet ez ellen védekezni.
zerko

Hm...ez tényleg megdöbbentő. Nevessetek ki de kezicsókolom Jusztékat nem lehetne rájuk uszítani?
subesz

Sziasztok!

Kép

Bori, nektek jó utat é kellemes időtöltést Ráckevén. Kép
Megnéztük a honlapot, meg az árajánlatokat a klímákról. Tüstént lementünk hídba és megbeszéltük, hogy akkor inkább homokot és pálmafákat hozatunk fel. Kép
Na,viccen kívül megnézzük még nagyobb áruházakban, (Bricostore, Elektro World stb)hátha a magunkfajta csóróknak is jut valami. Kép

Zsuzsa: most vettem észre, hogy megváltozott a topik főcíme. Kép Te is írtál nekik, vagy ez szerénységem hatása? Kép
A vígaszt köszönöm, bízom benne, hogy nem lesz gond. Sajna amúgyis elég hipohonder (bocs ha nem így kell írni) vagyok. Kép
Dani amúgy nem aludt délután...
És a sztori amit leírtál elég ijesztő. Tényleg rájuk kéne uszítani a Jusztot!
Az illető visszament a kúthoz legalább????

Vali: aranyos vagy nagyon. Kép Milyen faramuci, hogy pár napja még én bölcselkedtem, hogy mindegy, hogy születnek meg a babák, csak egészségesek legyenek, erre most itt pánikolok...

Süncsi: hú te már 30+1? Az igen! Klassz, hogy Dömperkével is minden rendben!! Kép

Egcsi: apuci az ünnepekre hazajön??
Az én bébim is profi hólyaglovas. Kép

És egy kis bemelegítés húsvétra:

Kép

Kép

Puszi nektek:
Bellana Kicsitcirmos Cirmoska a búsképű lovag.

Kereken 23 hetes, akárcsak Panó! Kép
bellana

Sziasztok!

Ma nagyon keveset fogok írni, mert kint voltunk Anyukám telkén és teljesen kiszívott a jó levegő. leragad a szemem. Ráadásul most estére elkezdett kaparni a torkom, aminek nagyon nem örülök, így holnap reggel megint megyek a gégészetre egy kis ecsetelésreKép Már visszajáró vendég vagyokKép

Olyan jól esett, hogy amikor elkezdtem visszaolvasni a mai napot egy csomóan velem kezdtétek az üzenetetKép Puszika NektekKépKépKép

Bellana
Nekünk Gergő lesz, mert az én párom meg ehhez ragaszkodik, de nekem is ez tetszik jobbanKép
Nyugi, ne idegeskedj, tuti minden rendben lesz szív ügyben!!!

Bori
Majd megpróbálom elintézni, hogy a Kongresszusi Központba, ahol a koncert lesz, beengedjenek egy nyugággyalKép Köszi az ötletetKép

Panó
Köszi szépen (ház) Kép

Ma különben végre volt egy nyugis napunk, semmi különöset nem csináltunk végre, de holnap és holnapután folytatjuk a rohangálást, kihasználjuk, hogy lesz időnk elintézni dolgokat és nem kell dolgozniKép

Most megyek, nem bírom továbbKép

Puszi mindenkinek!

Orsi
21+6

avocado

Sziasztok!

Változás történt a gyerekmentes napokban, úgyhogy csak tegnap napközben nem voltak itthon a csajok, délután már mentem értük. Napközben meg bevásároltam, úgyhogy sok pihenésre nem volt időm.

Zsuzsa: örülök, hogy rendben van a cukrod! Sajna nincs összefüggés a kaja mennyiség és a hányások sűrűsége közt, próbáltam már mindenhogy, de vannak hányós napok és még hányósabbak. Ez van. Már csak 2 hónap (elvileg).

Orsi: ha lehet, én is szívesen megnézném a házatokat! Jobbulást!

Egcsi: Jó hogy nem tuti a császár! Drukk a férjednek az új főnökhöz, hogy gyakrabban lehessen itthon!

Jerry: sajnálom az anyukádat!

Kinga: az én cukrom így alakult: éhgyomri: 3,8, 120 perces 75 g cukor után: 3,5. Senki nem mondta, hogy rossz lenne! Nyugi! Kispapa továbbra sem semmi! Hogy sikerült a Zh?

Bellana: drukk, hogy minden rendben legyen a vizsgálaton!!!

Soraya: nagyon aranyos a babád!

Vali: nagyon ügyes vagy, hogy tudsz takarót kötni! Én az ilyenekhez tök béna vagyok!

Süncsi: szép napokat a szüleiddel!

Bori: drukk az Uh-hoz! Biztos jó nagy már a babád! Fagyival nem vagy egyedül, mindennap hihetetlen mennyiséget bírok megenni (és most tartok a 31. héten 3-4 kilónál). Én a Tesco-ban jártam úgy tegnap délelőtt, mint ti az Auchan-ban Kép Millió ember, és mind lökdösődik.

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Zsuzsa!
Nincsenek azon a játszótéren padok? Érden egyébként játszótér sincs!Kép
Felháborító, amit a tankolás ügyben írtál!

Bellana!
Remélem már megnyugodtál és minden rendben lesz a szíveddel. Én is mindenkinek mondtam, akinek rossz lett az Afp-je, hogy ne aggódjon, aztán mikor az enyém is rossz lett, én is aggódtam!

Süncsi!
Jó a nyuszis kép!

Maci!
Mennyiért sikerült diavetítőt venni? Mi is szeretnénk, de az újakat elég drágának találom. Pedig van egy csomó diafilmünk még gyerekkoromból.

Egcsi!
A neten rengeteg szép keresztszemes minta van, gyerekmintásak is, azok jók gobleinnek is, nem?

Tojásfestéssel hogy álltok? Mi ma esünk neki, de egyelőre semmi kedvem hozzá. De Peti nagyon be van sózva, ő az ovi hatására teljesen húsvéti lázban ég. Napok óta rendet rak a szobájában, hogy legyen hova tojni a nyuszinak. Persze aztán 5 perc múlva elkezd legózni és újra disznóól lesz.

Mindenkinek szép napot, itt halványan süt a nap!

Panó
panó

Sziasztok!
Bocsi hogy bepofátlankodok csak Orsinak szeretnék üzenni.
Orsi!Szeretném megnézni a házatokat ha lehet!Kép
cscsbzs@freemail.hu
Olvaslak minden nap, így követem mi történik, gratula Gergőhöz és a mocorgásához!Kép
Becsi
Boldog Húsvétot Mindenkinek!
becsi
Iklad

Sziasztok!

Zsuzsa, én cukros lötyit ittam. Sajna a vége elég borzasztó volt mert csomókban ott maradt az alján és nem akart feloldódni. És azt meg kellett ennem. Kép Kb. 1 óra után hányingerem is lett de a legszörnyűbb a majdnem 10 óráig tartó éhezés volt.
Eredmény csak kedden lesz.

Orsi, jobbulást! Kép

Bellana, sajnálom de biztos nem lesz semmi gond.

Panó, Lino, nektek is pusza! Kép

És mindenkinek kellemes ünnepeket!!!

Chello
chello

Panó!
5 eFt-ért vettük a bolhapiacon(PeCsa), szerintem alig használt, semmi hibája sincs.
Úgy tudom, hogy egy új gép 12-15 eFt mostanság.

Kedves Lányok!
Kellemes ünnepeket, sok locsolót és kevés hízást kívánok nektek a három napra!

Maci
maci2

sziasztok!

Bellana:
nem tudom, visszament-e, mert nem ismerem személyesen, de nem tud ő ott bizonyítani! Amúgy én is ismertem olyan kutakat, ahol akkoriban nem szabadott tankolni! Így sajnos ez nem egyedi!!! De én nem vagyok a Juszt haverja!
Topik ügyben nem írtam senkinek, de a cheten úgy tűnt, sokan háborogtak az átrendezés miatt! Sőt, úgy vettem észre, hogy Pl a PÖTTÖMÖK topik nem is aznap, hanem csak másnap került ide. Variálnak rendesen. De nekem nem is evvel van bajom, hanem avval, hogy se szó se beszéd! Én pl. éppen egy hozzászólást akartam elküldeni, de nem volt hova. Az első hibaüzit nem is vettem komolyan. Próbáltam újra, de akkor sem ment. Elolvastam a dolgot, és mondtam, mi a fene... Elkezdtem kutatni, és akkor leltem rá. Nos, ez volt.
Ja, és a szivUH ügyben nem is meséltem, hogy amikor nézték az enyémet, egy fiatal dokinéni is ott volt (Szabolcs utca). ÉS megkérdezett -miután végeztek az enyémmel-, hogy megnézheti-e a baba szívét. Persze hagytam neki, és nagyon élvezte Kép (20 hetes lehetett Zsófi akkor)

Gratula a 23 heteseknek!

Lino:
lemásoltad az én tegnapi napomat? Kép
Akkor neked nincs is cukor a véredben! Kép
Te melyik fagyit falod? Én a Tescoban nem jártam, pedig ott elvileg össze is futhattunk volna Kép Én szemben voltam a konkurenciánál!
Mi is délután mentünk Zsófiért, de ilyenkor mindig van mit szöszmötölni a férjemnek Anyósomnál, így csak este 8-ra értünk haza.

Orsi:
Anikónak még most sem sikerült levelet küldenem Kép

Panó:
de van asszem most éppen egy! A többit az oda nem való idősebb suhancok tönkretették, pedig van éjszakai ügyelet is Kép
Azon az egyen meg ált. a szegény, "fáradt" anyukák trónolnak, eszükbe sem jut (néha van kivétel is), hogy esetleg nekem kellene leülnöm. Nos, dióhéjban ennyit!
Ha Peti a Húsvét hatására ennyire pakol, akkor legyen nálatok egész évben Húsvét Kép
Én asszem kihagyom a festegetést! De jövőre én sem úszom majd meg!
Itt már nem halványan süt. Megyek, és felkeltem a 7alvó lányomat! Kép

Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, sok locsolót, és fini tojásokat! Kép

Kép

Zsuzsa
zerko

chello:
jaj! Akkor a tiéd még rémesebb volt. Kép Csak az eredménye jó legyen!

Maci:
kevés hízást??? Nem lehetsz ennyire szívtelen, hogy most is koplalnunk kell??? Kép

Zsuzsa
zerko

BellanaKép
Szorítok a szívUH-hoz, remélem nem lesz semmi komoly baj!Kép

PanóKép
A neten még nem néztem mintákat, a boltban veszem az elönyomottakat. Majd azért meglesem, hátha van valami jó.Kép

A múltkor meg sem köszöntem a tippeket kiságy ügyben. Vagyis megköszöntem, csak elküldeni nem sikerült. Most megragadom az alkalmat és köszönöm mindekinek a hozzászólást a témához!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lanyok!Kép

EGy ilyen agynemu-keszlet sacc/kb mennyibe kerulhet?paplan+fejvedo+baldachin+jatektarto+lampaernyo.Egyszeruen meg sem tudom tippelni mennyit nem szegyelnek majd erre kerni. Es a kokusz-matrac most eppen hol a legolcsobb, nem tudja valaki?

En is mindenkinek KELLEMES HUSVET-ot kivanok!
Legyetek jok, pihenjetek,elvezzetek a csalad kenyezteteset!!!

puszi:
szoszi
szoszi

Sziasztok!

A benzinkúthoz szeretnék csak egy sztorit mondani. Ugyanennél a benzinkútnál történt: apukám autójánál még nem égett a lámpa, majd beletankoltak a számláló szerint 1literrel többet, mint az autó tankja Kép Panaszt tett..., 3 liter benzint kifizettek végül. Ennél jóval többel verték át Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Igény szerint sok vagy kevés locsolót!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: szívesen. Neked is Kellemes Ünnepeket!

Szöszi: sajna nem tudom! Az árát sem!
Utoljára a Kikában hallottam jó árról, de lehet, hogy már rég nem aktuális!
Neked is Kellemes Húsvétot!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Kép

Orsi: te aztán igazi atom kismami vagy!
Túl vagy az ecsetelésen?
Kép

Maci: a vetítő tényleg jó drága. Kép Nekünk is kéne már, de nem gondoltam, hogy 10 felett van...
Kép

Zsuzsa: én sem azt írtam, hogy te lépj kapcsolatba a Juszttal, mégcsak azt sem gondoltam, hogy haverok vagytok. Csak én nem hagynám az illető helyében annyiban. Nem igaz, hogy mindent le kell nyelni. Én legalább a fogyasztóvédőknél bejelentettem volna.
Kép

Lino: ez a hányós dolog borzalamas lehet. Kép
Szegényem jól kijutott neked belőle.
Kép

Panó: már megnyugodtam, jövőhét szerdán kiderül, hogy mi újság. Remélhetőleg nagyobba dolog füstje mint a lángja. Én barkákat díszitettm fel itthon, tojást majd holnap festünk. Kép
Kép

Egcsi:remélem nektek is jól fog telni az ünnep! Kép
Kép

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepet kívánok!
Kép

Bellana
bellana

Nos, kutakodtam a neten, és találtam esetleg valaki számára hasznos dolgokat!

<a href="http://www.bebilap.hu/bababorze/borze.phtml?cat=6" target=_top>jobban, vagy alig használt babakocsik, ülések</a>

<a href="http://www.babaapro.hu/aprok.php?heKatID=1&heTipus=1&page=0" target=_top> vagy itt is vannak</a>

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Megint csak röviden (már nem azért, de hányan dolgoznak közülünk?), mert megint 2 nap alatt kell megváltanom a világot.

Tehát mindenkinek Kellemes Husvéti Ünnepeket!
Kép

Jerry
jerry

Jerry: én nem! De te se túl sokat!
Neked is minden jót!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Sajnos nincs időm rendesen visszaolvasni,ezért bocsi,hogy nem reagálok az írásokra.
2 nappal ezelőtt felhívott minket a UPC,hogy most azonnal lekapcsolnak minket a hálózatról,mert a gépünk ontja magából a vírusos üzeneteket./Mi ebből semmit nem vettünk észre,vagyis a gép magától generálja ezeket,és rengeteg helyre elküldi./Elvitték vírusirtásra,és nem tudom pontosan,de kb.6-800 vírust találtak benne.
Külön procedúra volt,míg sikerült visszakapcsoltatni,és jegyzőkönyvbe vették,hogy ha még egyszer valami hasonló előfordul,akkor azonnal szerződést bontanak velünk.Úgy beszéltek velünk,mint valami bűnözővel,pedig nem is tehettünk róla.Nagyon fel vagyunk háborodva,és gondolkozunk,hogy milyen lépéseket tegyünk.A számítógép karbantartóink is azt mondják,hogy ilyet még nem is hallottak.
Na mindegy,most már újra van netünk,úgyhogy Zsuzsa,ha tudod,küldd nekem a címet!
Ne haragudjatok,hogy most nem írok senkinek külön,de nagyon depis vagyok már napok óta,folyton csak sírhatnékom van.

Puszi Nektek,és kellemes ünnepeket!

Anikó
vakili

Drága Anikó!

Szörnyű ami veletek történt!!
Ez őrület!
És hogy került hozzátok annyi vírus?
De akár hogy is, felháborító ahogy veletek bántak!
Próbálj megnyugodni, sok puszi:
Bellana Linda
bellana

Anikó:
A mail már elment!
Kellene beszerezni valami védelmi szoftvert! Pl. Norton Antivírus! Akkor ez megelőzhető! Nektek sem jó, ha tele van vírussal!
Lassítja a gépet, és illetéktelenek is bejuthatnak az adataitok közé!
Vannak vírusok, amiket levelekben kaphattatok meg, ha megnyitottátok, de vannak internetes férgek, amik ennél sokkal rondább dolgokat is művelnek, és kérdés nélkül telepszenek rátok! Így ez a veszély tulképpen komoly! Az is csoda, hogy ti semmit sem észleltetek!
Amúgy az eljárással nem értek egyet! Kép
Amúgy megértelek. Most már nyugi, vége van!

Zsuzsa
zerko

Gondoljunk Borira! Vajon megvolt már az UH???

ZSuzsa
zerko

Kedves Bellana és Zsuzsa!

Védelmi rendszerünk van,valami AntiVir 6,ha jól tudom,állítólag akaratunk ellenére valahogy lezárhattuk.Mi mindenesetre nem vettük észre.
Találtak kém-vírusokat is,úgyhogy belegondolni is rossz,hogy kik láthattak bele a gépünkbe.Kép
A depim egyébként nem ettől van,hanem valami miatt rossz érzésem van a babával megint .Tiszta hülye vagyok!!!
Voltam a héten védőnőnél,és mikor meglátta az AFP eredményemet,nézett egy nagyot,és azt kérdezte,hogy látta ezt már orvos? És nem hívtak vissza kontrollra? Sikerült megint belém tennie a Frászt!Kép
Nincs is kedvem semmihez,csak bebújnék egy sarokba,és bőgnék.

Anikó
vakili

Anikó:
ebből az a tanulság, hogy a NA-t minden héten egy fix nap futtassátok le! Akkor nem lehet gond! Kép
Nincs semmi baj! Akkor lehet, hogy most jön el az ideje a Praxisnak? Akkor talán megnyugszol majd...
Vagy a Marcello őrület hatása múlt el? Kép
De lehet, hogy csak fáradt vagy!
A védőnő meg hülye! Nem mondtad neki, hogy 2 orvos is kuksolt???
Nyugi, és ha nagyon kivagy, szólj csak, majd tartom a jó kis puha válamat, és kisírhatod magad!

Zsuzsa
zerko

Anikó, mail ment!!
Linda
bellana

Sziasztok Mindenki!
Végre visszaolvastam mindenkit,de elfelejtettem jegyzetelni,ezért bocsi,ha nem tudok mindenkinek válaszolni.

BoriKép
köszi a Foltos boltot,már mondta nekem valaki,csak a pontos címet nem tudta.Jövő héten megnézem.

Rutascorbin:
Nekem ezt akkkor kellett szednem amiokor 11 hetesen elkezdtem vérezni.Napi 3*2-t.Úgy tudom a véralvadást segíti elő.

UPC:
Mi is szerződést bontottunk velük,mert minősítheletlen hangnemben beszéltek velünk nem is egyszer.a szolgáltatás is pocsék volt,és az internet állandóan szarakodott.Én az ügyfélszolgálati irodában még a panaszkönyvbe is beírtam,mert volt amikor 3-szor is ki akartak velünk fizettetni valamit,és amikor benmentem érdeklődni az ügyfélszolgálatos srác közel 1 órás várakozás után olyan hangnemben beszélt velem,hogy a biztonsági őr jött oda szólni neki,hogy ezt talán mégsem kéne.Ja és a gyerekem örjöngve visított,mert már nem volt türelme várni,holott többen meguk elé engedtek.Hozzá kell tennem,hogy az 1 óra is azért volt 1 óra mert a fiúka ebédelt,és nem volt hajlandó letenni a szendvicsét a gép előtt ülve,és megnézni,hogy mi is a probléma!Még fél hangosan meg is jegyezte,hogy "Szarok arra,hogy hisztis a gyereke,ez az ő baja".
Ennyit a UPC-ről.

Kicsit rólunk:
Maya a múlt hét péntek óta velem alszik és fel sem ébred. Szerdán,és tegnap volt egy kicsit húzós az éjszaka,mert jön a foga,és ilyenkor taknya-nyála folyik.Éjszaka meg bedugult az orra,nem udott szegény levegőt venni.
Elmondtam a tominak is ,hogy mit mondott a doki,és hogy beszéljen az anyjával sürgősen,mert ha nem teszi meg én fogom,és abban nem lesz köszönet.Vasárnap elmentek meglátogatni,és a gyerekem úgy jött haza,mint aki 1 hétig nem látott,és azt mondta nekem este a fürdőkádban,szerencsére az apja is hallotta,hogy :
"Anyuci én nem megyek a Jucimamához,csak veled!"
Azt hittem megbolondulok.Nemhogy javulna a helyzet,még rátesz a vénasszony egy lapáttal.Megkérdeztem tőle,hogy miért mondja ezt,és csak annyit mondott,hogy:"Rosszul éreztem magam."
Ledöbbentem.Hogy tud egy 2 és fél éves gyerek így megfogalmazni bármit is amit gondol.
Hétfőn fogtam magam,és a gyereket,és visszamentem a dokinéninkhez(aki gyerekpszichológus is),és elmondtam neki a történetet.Azt mondta erre,hogy nem szabad a Mayát úgy együtt hagyni vele,hogy nincs mellette senki.Valószínüleg a maya nem akar együtt lenni vele,csak még nem tudja úgy elmondani,hogy mi is az oka.Valamit mondhatott neki a Véna,hogy nem mer vele lenni,vagy az is lehet,hogy állandóan a kistestvérrel fenyegeti.PL.:
-Majd meglátod,ha meg lesz a kistesó,akkor nem csinálhatod ezt,vagy azt.
vagy,
-Ha nem csinálod meg ezt vagy azt akkor anya nem fog szeretni...stb.
És tényleg akkor jutott eszembe,hogy miért kérdezgeti a gyerek folyton tőlem azt,hogy :Anya,Szeretsz?
Abban maradtunk a doki nénivel,hogy jobb,ha velem alszik most amíg meg nem nyugszik.Majd csak kitalálunk valamit.Valszeg átmeneti állapot.De teljesen meg vagyok zavarodva,és folyamatosan figyelem magam,nehogy valami rosszat mondjak a Mayának.Ezzel párhuzamban viszont büntet is ,nagyon kihasználja a tehetetlenségem.Szóval kivagyok és tudom,hogy ezt csak az idő fogja megoldani.Lehet,hogy csak akkor amikor megszületik a Maxi.
JaaajjjjKép

Ezek után mindenkinek BOLDOG HÚSVÉTOT KÍVÁNOK,egyétek degeszre magatokat,én már 11kg-nál tartok,és ezek a problémák mellett sz@rok rá!!!

Puszi Nanda
nanda

Szia mindenkinek,

Végigolvastalak benneteket, és szomorú vagyok, mert sok rossz hírt láttam...

Linda,
rám hozod a szívbajt a szívbajoddal! Bízzunk benne, hogy tényleg nem lesz semmi komoly baj, lehet, hogy csak az idegeskedések miatt ver a szíved ide-oda.
A légkondis ügyben mondtam neked, hogy inkább telefonálj, mert a honlap elég ijesztő! De ha megírod a nagyszobátok alapterületét, (mégjobb, ha köbmétert adsz, és hogy mekkora a félszoba, mert ha egybenyíló, akkor egy kicsit oda is átmegy a hűvös), akkor szívesen felhívom az emberünket, és megkérdem neked.

Süncsi,
igen, én azt gondolom, 2-3 hét alatt mindent be kell már szereznünk, nekünk, "éllovasoknak"! A babakocsi pl. ráér, mert az nem a legfontosabb, de a többi talán igen.

Zsuzsa,
szóval ti is felforgatjátok egy kicsit a lakást...Tényleg vigyázz, ne hajtsd magad túl.
Neked nem furcsa az, hogy "Zsófiék" szobája? Én, amikor kimondom, hogy a "gyerekek szobája", olyan különös érzés kerít hatalmába!
Az uh tegnap este megvolt, minden rendben van, az adatok közül csak a súlyát írom le: 1320 gr.
Most két napig olyan erősen húzott a méhszájam környéke, de csak amikor pörgött-forgott a kislány, hogy néha összegörnyedtem. Egyébként minden oké.
TEgnap vettem egy üveg Salvust, mert anyósom itatott velem egy decit, amikor szenvedtem a nyelőcsövemmel, és használt! És ez már a második próba volt, és jó volt.

Vali,
nektek is szintén kitartást kívánok a munkálatokhoz. Most akkor biztosan nem sok időd lesz kötögetni...

Maci,
a diafilmek nálunk is óriási sikernek örvendenek! Az én gyerekkori gépem még szuperül működik, és a kb. 20 diafilmem mellé nem is kellett venni újakat. Rájuk van írva az áruk: 10-30 ft között mozognak!

Anikó,
annyira sajnálom a depis hangulatodat! Talán a húsvéti nyüzsi kimozdít belőle? Vagy még rosszabb lsz tőle, ha kifáradsz?
A vírusokkal nekem is különös kalandjaim vannak: mostanában kapok mindenféle levelet, hogy az általam küldött üzenetek fertőzöttek...A gépem tökéletesen működik, szupergyors, szóval nem értem...Unokaöccs most hoz majd valami szoftvert.
A szolgáltatótok nagyon modortalan! Nincs lehetőségetek Axelero-ra? Nekünk nem volt még velük gondunk, havi 13e, és tökéletes.

Nanda,
szerintem az együttalvás nem rossz ötlet, van még pár hét Maxim érkezéséig, hátha addig Maya rendbe jön.

Most lelépek, mindenkinek csók,
kellemes ünnepeket, minden jót

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Sajnos úgy alakult, hogy számomra a húsvéti programunk teljesen elmarad.
Csütörtökön voltunk kontroll vizsgálaton. A babák nagyon szépen fejlődnek, már 1-1 kg mind a kettő, és a gép is idősebbnek számolja őket a kiíráshoz képest. Azonban az orvos szerint a mészályam puha lett, aminek következtében szigorú pihenést írt elő. Gyakorlatilag semmit sem csinálhatok, sokat kell feküdnöm, teljes szobafogságra vagyok itélve. A cukor terhelésem jó lett, de a vaskészletem lemerült ezért vastablettákat kell szednem és a jövőhéten vénás injekcióban is fognak pótolni vasat.
Nagyon el voltam kenődve, egy kicsit meg is ilyedtem, azt mondta, ha nem javul a helyzet a jövő hétig lehet, hogy be kell feküdnöm a kórházba. Pedig higgyétek el eddig is annyiszor megvádoltak, hogy túlzásba viszem a magam megkimélését és túl sokat pihenek, de úgy tűnik még többre lesz szügség.

Remélem ti jól vagytok, most majd visszaolvaslak beneteket.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Bellana:nagyon ari vagy,köszönöm az e-mailt!
Vigyázz Magadra,és drukkolok ,hogy ne legyen semmi gond.

Nanda:anyósod!Kép Szeretgesd sokat Mayát,mondd is Neki sűrűn,és az együttalvás szerintem is jót tesz Neki és Neked is.Csak időben szakítsd majd meg,hogy nehogy egybekösse azt,hogy ismét külön lesz, Maxim születésével.
UPC:A párom tegnap olvasgatta a szabályzatot,és talált benne néhány olyan dolgot,amivel simán meg lehet őket támadni,úgyhogy most gondolkozunk rajta.

Zsuzsa: A felújításnál csak óvatosan,úgy állj hozzá a munkákhoz,hogy más is hozzáférjen!

Bori:Nálumk nincs nagy készülődés Húsvétkor,úgyhogy nem nagyon fogok kifáradni szerintem.Van egy igazi kisnyuszink,úgyhogy a gyerekeknek is megvan a napi program,nem engem nyúznak.
A vírust sürgősen nézzétek meg,mert az ilyen üzeneteken kívül semmi jele nem volt nálunk sem.
Az axelero 13 ezer,az fix havi díj?
Amikor nekünk volt ,akkor még csak percdíjas szolgáltatást ajánlottak,de az nagyon sok volt.

Vali:Ne törődj Te senkivel,csak pihenj!Megszenvedtél ezekért a picikért,úgyhogy vigyázz Rájuk!

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Sajnos tegnap nem tudtam jonni, mert eleg kutyaul voltam, pedig pont tegnap voltunk 22 hetesek, de nem volt erom jonniKép Tegnap tombolta ki magat ez a franya betegseg, de szerencsere ma mar jobban vagyok! Szedek homeo bogyot a nathara es ecsetelem a torkomat, ugyhogy csak elmulik a jovo hetre!

Bellana
A gegeszeti ecsetelesen tul vagyuok, de itthon folytatom, a hetvegen en magamnak ecsetelgetem!!! KepzelhetedKép

Jerry
A nyuszis keped hihetetlenul cuki!!!KépKépKép Teljesen elolvadtam toleKép

Aniko
Szegenyke, nagyon sajnallak, hogy ilyen kis depis lettel! Probalj ne aggodni a babuciert, de szerintem is a legjobb a Praxis lenne, akkor biztosan megnyugodnal! Velem is igy volt! Amugy most megint elkezdtem aggodni egy kicsit, ugye megint ez a betegseg, de probalom magam leallitani!
A UPC hihetetlen!!! En is tennek valamit a helyetekben, ez minosithetetlen, hogy igy bannak azzal, akibol gyakorlatilag elnek! Megiscsak ok adjak a szolgaltatast es ti fizettek erte nem i s keveset! Igy nem banhatnak veletek!
Fel a fejjel! Tegyetek fel a gepre e virusirto melle egy tuzfalat is, az nagyon jol megved az illetektelen behatoloktol! Hozzank is allandoan be akarnak "torni", amikor az internetben vagyunk es ha nem lenne tuzfalunk mar tele lennenk virusokkal!
Nagy-nagy pusza neked, ne buslakodj! Egyel valami fincsi sutit, az felviditKép

Vali
Sajnalom, hogy igy alakult es ennyit kell pihenned, probald meg nem negativan felfogni, tudomn nehez. De a babak a fontosak, hogy veluk minden rendben legyen! Vassal kapcsolatban en is igy vagyok, tomom magamba mar 2 honapjaKép

Na, meg gyorsan elujsagolom, hogy csak nem birtuk ki, es megvettuk a babakocsit tegnap delutan!Kép Gyonyoru szep es tok jo ara volt, ugyhogy nem vartunk a bababorzeig, mert ezt is olyan nehezen talaltuk, szerintem ott nem talalnank az igenyeinknek megfelelot! Ugyanis mindenkeppen etfordithato tolokarost akartunk, aminek nagyok a kerekei, mert Szilasligeten nagyon rosszak az utak. Persze jo rugozassal, es nem tul puha fekvoresszel. Az egyik helyen lattunk egyet, ami tokre tetszett, de olyan idetlen volt a fekvoresze, hogy azon tuti megfajdukl a gyerek hataKép Pedig azt megvettem volna. Na mindegy, tegnap elmentunk a Szentmihalyi utra, ott 2 uzlet is van, mi a diszkontba tevedtunk be eloszor es rogton beleszerettunk ebbe a kocsiba! Ja, es azt meg elfelejtettem irni, hogy ugye ha mindenben ok a babakocsi, akkor meg a szine nem jo, szoval valami soha nem stimmelt! Na ennel ige, ugyhogy aztan valasztottunk hozza taskat is, meg esovedot is es megvettuk. Igy a bababorzen tudok a gyerekruhakra koncentralni, a parom ki se jon, csak Anyukam meg en, mert azt hallottam, hogy iszonyu tomeg lesz! Ugyhogy Ti is keszuljetek fel, mar aki jon! Kell hozza idegrendszerKép
Ugyhogy most mar megvan a babahordozonk es a babakocsin is es ebben a diszkontban agyat is lattunk, amit Anyukam akar megvenni, valoszinuleg e mellett maradunk, de agy ugyben annyira meg nem neztunk szet, ugyhogy az majd csak kesobb, ha mar elegge tajekozodtunk.
Tegnap iszonyu suru napunk volt, mert a zsalugaterek is tegnap jottek meg a hazra, ugyhogy szerintem estere mar azert is voltam olyan SZ..ul, mert egesz nap mentunkKép Ma viszont szigoru pihenes!!!

Na, mennem kell. Puszika mindenkinek!Kép

Lino, Becsi
Mail megy a cimmelKép

Sziasztok!

Orsi
22+1

avocado

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Kép

Vali, nagyon sajnálom, hogy feküdnöd kell mert elég sok van még hátra. De remélem a kórházat megúszod. Kép

Szöszi, mi a Corában vettünk 4 darabos ágyneműgarnitúrát (paplan, párna, baldachin+tartó, rácsvédő) de akkor akciós volt - 6000 ft. Utána 7000 -ért láttam ugyanazt. Kókuszmatracot pedig a Kikában láttam 7000-ért. Szerintem ott mindig van ennyiért.

Pusza,
Chello
chello

Orsi!

Sok-sok gyógypuszi Neked,vigyázz Magatokra!
Depi ellen nálam a lilahagyma jó,már meg is kezdtem a kúrát reggel,de még nem az igazi a hatása.Biztos ami biztos,már megrendeltem apától a fincsi sütit is/cukrászdából hozza/,de tartok tőle,hhogy ez hosszabb probléma lesz.
De jó neked,hogy megvan a kocsitok,Bergon?Képet esetleg nem tudsz felrakni?Mennyi lett a vége?Én is ilyen adottságút szeretnék majd,de megvárom a börzét.A diszkont tőlünk csak 10percre van,úgyhogy utána sem lesz gond megvenni,ha esetleg ott nem sikerül.
Nagyon klassz és sokféle kiságyat találtam a Kikában és a Lehel téren is van egy szupi diszkont./Sajnos a pontos címét nem tudom./
Zsuzsa volt olyan kedves,és elküldte a címet újra úgy,hogy csak rá kellett klikkelnem,és sikerült megnézni.Nagyon szépek lesztek,bár én nem biztos ,hogy belevágnék ekkora munkába.Egy sima lakásfelújítás is nagyon ki tud borítani.
A börzét már nagyon várom,mondtam apának,hogy gyűjtögesse nekem a pénzt,mert szeretnék nagyjából mindent megvenni.KépA tömeg az tuti,hogy nagy lesz,úgyhogy ha a párod nehezen bírja,akkor jobb,ha nem megy.Az viszont jó,hogy anyud elkísér,mert egyedül nem olyan jó.Az én párom szerencsére elviseli időnként a kedvemért,engem meg nem zavar.Amikor Kata született,pomt a kórházban voltunk amikor volt a börze,és elment a drága,és bevásárolt egyedül ügyesen.Kép
Lehet,hogy összefutunk majd kint Veled és Borival is.

Chello:A Corában láttad 7000-ért a 4 részes ágyneműt mostanában?Ez nagyon baráti árnak tűnik,és mi mindig oda járunk vásárolni.

Üdv:Anikó
vakili

Orsi!

Örülök, hogy sikerült megvenni a babakocsit. A BERGONba mentetek, amiről én is áradoztam?
A közelében hol láttátok a másik nagykert, én nem láttam, igaz csak erre az egyre koncentráltam amikor kerestük, de ha lehetne kiságyat is kapni a közelben az jó volna. Ugyanis a szentmihályi nagyker tőlünk is 10 percre van.

Én is kiváncsian várom a képet a babkocsiról és kiegészítőkről is. Mi is ott fogjuk megvenni őket!

Anikó:
Ti is itt laktok a környéken (palota, újpest)? Nem is tudtam.
Köszönöm a vigasztaló szavakat. A szomorúságom rövid ideig tartott, csak rosszul esett a dolog. Csütörtök este óta ki sem mozdultam itthonról, csak pihanek meg pihenek, még szerencse, hogy vettem fonalat, hímzést és könyveket. Mostanra már feldolgoztam ezt, és nem igazán érdekel, hogy ennyit kell feküdnöm. Úgy van ahogy te mondtad, az a fontos, hogy ők jól legyenek, ez a három hónap pedig majd csak elmegy.

Most tettem oda a sonkát főni. Ennyi volt a mai napi munkám összesen. Tettem hozzá kolbászt is, én azt nagyon szeretem.

Most jöttem rá, így több időm lesz veletek levelezni!

Vali
C.Vali

Vali!
Ha szemben állsz a nagyker.bejáratávál,akkor a jobb oldali közvetlen szomszédban van egy családi házban a másik.Egész kicsi,de jó dolgok vannak benne.Mondjuk nincs akkora választék,mint a Bergonban,és a bácsi nagyon sokat tud beszélni.Kép
Igen,mi is Újpesten lakunk.Ti is errefelé? Nem is tudtam.Kép
Úgy irigyellek,hogy tudsz kötni,én is olyan szívesen készítenék valamit Bencének.
A sonkát én már 3 napja megfőztem,ehhez nekem nem kell Húsvét,már meg is ettem.Kép

Anikó
vakili

Jó étvágyat hozzá!

Mi újpest központban lakunk, közel a metróhoz, az új önkormányzat mögötti lakótelepen, lehet hogy ismered is a környéket. Szeretünk itt lakni, bár hosszú távon jó volna egy családi ház, de én nem szívesen szeretnék pestről vidékre költözni és ugye itt horror árak vannak.

Én még soha nem voltam baba börzén és sajna most sem tudok elmenni. a férjemet pedig ilyen dolgokra nem lehet rá venni. Egyszerűen utál vásárolni! Biztos jó lehet. talán ősszel. Ugye akkor is van?

Vali
C.Vali

Zsuzsa!

Köszönöm a képeslapot! TÖK SZUPER!

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Anikó: remélem, hogy jobban vagy? Ma voltunk a sógorékkal a Börzsönyben, jó nagyot sétáltunk, aztán megkajáltunk a Patakban. Kép Gondoltam rád, hogy ez a te lelkednek is biztos jót tett volna. Kép Amúgy Ádi szerint a vírusokat csak a szolgáltatón keresztül kaphattátok meg...
Bízom benne, hogy tudtok ellenük tenni valamit,mert minősíthetetlen ahogy bántak veletek!
Puszi! Kép

Nanda: őrület amit a banya csinál veletek!! Lehet, hogy egy jó ideig el kéne tiltani Mayától! Ha csak gyötörni képes a kicsit akkor menjen a búsba...
Az ilyen nem nomális! Teljesen együttérzek veled.

Bori: angyal vagy a légkondi ügyében. Ádi szerint a szoba 24 m2 és 72 m3. Remélem nem írtam marhaságot Kép Örülnék ha megkérdeznéd,kiváncsi vagyok erre mit mondanak.

Vali: sajnálom, hogy feküdnöd kell!! Na, most megint okoskodhatok, hogy az a lényeg, hogy te meg a babák jól legyetek. Persze elképzelni is nehéz, hogy hogyan lehet 3 hónapot végigfeküdni. Kép De hátha megúszod a kórházat. Szorítok nagyon!

Orsi: jobbulást és pihenj már egy kicsit, na!!

Bellana
Kép
bellana

Vali!
Akkor kb.5 percre lakunk egymástól.Kép
Magánban megbeszéhetünk majd valamit,ha jobban leszel,vagy meglesznek a babák,ahogy gondolod.Ide nem akarom leírni,hogy hol lakunk,mit tudom én ki olvassa.
Sajnálom ,hogy nem tudsz jönni a börzére.A kötelező pihenés miatt?Egyébként igen ,ősszel is szokott lenni.Arra én biztos nem tudok menni,még nagyon kicsik leszünk,és remélem tudok majd szoptatni,babával meg szerintem embertelen.Megpróbálok most egy kicsit előre vásárolni.Meg itt Újpesten is szokott lenni börze 1.5-2 havonta.Erről nem tudtál?Most volt egy hete.
Kertes házban mi nem gondolkozunk,nem is vágyunk rá,meg pénzünk sem lesz rá,hacsak nem nyerünk a lottón.Ha így is lenne,inkább valami kertes társasházba költöznénk,nagyon szeretünk emberek között lenni.Igazából én nagyon szeretek itt lakni,ha lenne pénzem,inkább megvenném a szomszéd kis lakást,és összenyitnánk.Álom-álom...Kép

Bellana:Hogy vagy?Minden rendben,megnyugodtál egy kicsit?
A Patakot mi is nagyon szeretjük,gyakran járunk oda,ha kint vagyunk.Kép
A depim még köszöni,megvan,kicsit jót tett,hogy délután eljöttek apuék,és tudtunk beszélgetni mindenféléről.Sajnos sem a lilahagyma sem a fincsi süti-kúra nem jött be most.Kép
Az internet szolgáltatón még gondolkozunk.Most egyenlőre örülünk,hogy van megint net.Én nehezem szoktam meg,nem rajongtam érte,de most,hogy 3 napig nem volt,nagyon hiányzott.Főleg TI ! Kép

Puszka:Anikó
vakili

Vali, Aniko
Megprobalom holnap ravenni a paromat, hogy szetcsomagoljuk a babakocsit is es a babahordozot is es akkor csinaltatok vele fenykepet es felteszem ideKép
Mi eloszor a kis boltba tevedtunk be, mert feltunk, hogy be fog zarni, aztan mar at se mentunk a masikba, mert ott meglattuk ezt a kocsit es ez mindent tudott amit szerettunk volna, raadasul az ara is tok jo volt (38ezer penz), ennek a regebbi valtozata a Megatoysban 41e. volt! A bacsi tenyleg sokat beszel, de tok aranyos, atvitt minket a nagyker raktarba, ahol volt ezer fele ebbol, meg Roan babakocsibol is, vegul is majdnem ugyanazok, az aruk is ugyanaz, csak annak nincs mind a ket oldalon feke, ennek meg van! Ezt ugy hivjak, hogy Symbaba Comfort, ennek a legujabb valtozata, tok dizajnosKép Aztan ott a raktarban egyik szin sem tetszett annyira, mint ez, ugyhogy visszamentunk a boltba es megvettuk! Amugy tok sok mindent lehet naluk kapni es szerintem olcsobban mint mashol, de annyira nem neztem korul, mert mar hullak voltunk, ugyhogy egyszer (valoszinuleg miutan kesz a haz) meg visszamegyunk!

Bellana
Nyugi, ma pihentem, nem is volt lazam, csak iciri-piciri hoemelkedesem (37,2), de az is lement, szoval jobban vagyok, szerintem ez a homeos bogyo tok jo! Koszike, hogy aggodsz ertem, puszika nekedKép

Mindenkinek jo pocakosodast es Nagyon Kellemes Husveti Unnepeket!

Puszi!

Orsi
22+1

avocado

Én is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Zsuzsa!
Köszi a lapot!

Panó
panó

Sziasztok Lányok!
Gondoltam benézek a topicba hizs nyárvégi babákrol szol Kép)
vagyis ugy értelmeztem a nyárvégén születtekről Kép)
Nekem is nyár végén lesz meg a kislányom .........oroszlán lesz a lekem Kép)
őrömmel olvasom vannak itt ujpesti amyukák is,Én is ujpsti lennék de már sajna nem ott lakom
de szülni ujra Ujpesten fogok Kép)
Ki hol fog szülni? Én most 20 hetes vagyok.ha lehet szeretnék csatlakozni a csapathoz........persze ha befogadtokKép
Addig is sok puszi Tifics
tifics

Szia Tifics!

Üdv. a csapatban. Kép Mikorra vagy kiírva? A baba nemét már tudjátok?

Én a Schöpf-Méreiben fogok szülni és ma vagyok 27. hetes.

Puszi,
Chello
chello

Sziasztok!

Anikó: akkor csak továbbra is szorítok, hogy sikerüljön kilábalni a depiből!!
Egyszer meg összehozhatnánk 1 közös csavargást a Börzsönyben ha erre jártok. Kép

Orsi: aludtál? Már kinéztem egy jóképű bunkós botot, hogy lecsapjalak vele! Kép Kend alig pihen!
A babakocsira én is kiváncsi vagyok! Kép

Ildikó: üdv közöttünk! A lányos anyukák odalesznek az örömtől, mert a fiús anyukák igencsak elhúztak! Kép
Én Vácon fogok szülni, de a a lányodat?
Amúgy merre kötöztetek el?

Üdv mindenkinek, megyünk kószálni. Kép

Bellana
Kép
bellana

Na, kicsit érthetetlenre sikerült a következő mondatom: Én Vácon fogok szülni, de a a lányodat?"Kép
Tehát: Ildikó, te a lányodat a újpesti szülőotthonban fogod szülni?

Szia Chello! Képgratula a 27 héthez!

Bellana 23+3
bellana

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
(több-kevesebb locsolóval, ki hogy szereti)

Pusza: Mariann
29+5
Kép
marcsababa

Szia Tifics!
Üdvözöllek közöttünk!Ez a topic híres a vendégszeretetéről,úgyhogy nagyon örülünk Neked!Kép
Én vagyok az egyik újpesti,de én a MÁV-ban fogok szülni.Ha kicsit visszaolvasol,megtalálod Panó gyönyörűséges táblázatát,abból sokminden kiderül rólunk.Ki hol szül,mikor,mi lesz a baba neve stb.
Olvasd el,és ha megírod a szükséges adatokat,Panó biztos szívesen berak Téged is.
Ti hova költöztetek?Megvan már a baba neve is?

Bellana:Benne vagyok a közös csavargásban,ha jön a jó idő,biztos sokat leszünk kint hétvégenként.Legalább megismerem Atomantit személyesen,a gyerekeim is biztosan nagyon örülnének neki.Kép

Mariann:Köszi,és Neked is hasonló jókat.A kép tündéri,imádom!!!Kép

Üdv:Anikó
vakili

Bellana, köszi! Kép

Ildikó, már látom, hogy lányod lesz, legalább erősíted a csapatunkat. Kép

Chello
chello

Nanda!

Most olvastam vissza a leveleket ezért reagálok ilyen későn. A francba az ilyen anyóssal! Sajna nem tudom magamat disztingváltabban kifejezni, legszívesebben még csúnyábban küldeném el őt ....
Nem tudom, hogy lehetséges-e, de próbáljátok vele rítkitani a találkozást, főleg most, hogy a gyerek is így reagál rá. Ő még nagyon pici ahhoz, hogy ilyen konfliktusokat dolgozzon fel és biztosan elég lesz neki a kistestvér jövetelét megemészteni, pláne így, hogy a Véna is oltja belé a hülyességet. Erről mit mondotta pszihológus, hogy tudjátok felkészíteni? Mennyi idő is van még a pici születéséig?
Fel a fejjel!

Anikó!
Ez nagyon szuper, majd mehetünk együtt sétáltatni! Majd várom a beszámolódat a babaruha börzéről! Miért vagy depis? Menjünk el a Horváth cukiba fagyizni vagy sütizni??

Tifics!
Üdv köztünk! Érezd jól magad és írjál még valamit rólatok.

Chello!
ÉN IS 27 VAGYOK!

Vali
27+0
C.Vali

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?