Sziasztok,
Hugi, gratulálok a 7 sejtecskéhez.
Sokat gondoltam ma rád! Ne szomorkodj! Hidd el, sokkal jobb 7 egészséges, szépen osztódó sejt, mint 26, amivel semmit sem lehet kezdeni.
Talán emlékszel, nekünk még fagyink sem lett a leszívott 26-ból és 10 megtermékenyültből, annyira nem osztódtak szépen. Várunk holnap a hírekkel!
Hát, Lányok, egyrészt nagyon elszomorítana, ha Vereczkey doki más országban gyarapítaná a babásodó párok számát, legfőképp, mert én is úgy terveztem, hogy Ő lesz, a mi gyertyatartónk hamarosan.
Írtam is már korábban, hogy már nem is tudnék máshoz menni, annyira megkedveltem és bízom benne. Szóval borzasztó rosszul érintene lelkileg és pszichésen és emberileg is, ha nem Ő lenne a mi közvetítőnk az eksön során.
Lehet, el kell kezdenem, elfogadni, hogy akár ez is előfordulhat?
Másrészről, neki ez nagyon nagy elismerés és kihívás is. Valószínű, ő is sokat gondolkodik ezeken az ajánlatokon és akárhogy is dönt, egyik választás sem lesz könnyű. Amúgy az ellenlábasoknak most legyen nagy a szája!
Kockáspléd, nem baj az, ha semmit nem érzel.
Csak nyugisan, stresszmentesen. A cégedben biztosan megvannak a megfelelő embereid, akikben megbízol és ideiglenesen elvezetgetik helyetted.
Aztán, hamarosan, úgyis lesz egy másik 24 órás elfoglaltságod!
Szurkolok a lurkóknak és persze nektek is nagyon!
Fáncsi, gratula a bébihez. Reméljük az a fránya polip nem sok vizet zavar majd!
Aztán csak ügyesen a vonalzóval.
Szép estét és jó hétvégét Mindekinek!
Én megyek vissza börtönömbe. Francba ezzel a gazdasági válsággal, csak a munkám több miatta.