Új privát üzeneted érkezett!

Móki,
minél zöldebbek a növények annál több bennük a folsav. :wink:
Vendég

Lucuzs! köszi kérdésed, jól vagyok, még mindig itthon, mert lázas voltam 1 napig, most pihenem ezt ki. Holnap egyébként is szabin vagyok, meg hétfőn is:) Szerencsére már csak kis vuk látogat nem is olyan sokat :) már csak a fáradtság az ami sokszor elkap.

Májat is írják hogy jó :) szóval ha rendesen eszel akkor a szervezetedbe jut elég folsav. Meg az jó ezzel a vitaminnal, hogy nem tudod túladagolni. Ha túl sok van belőle, akkor távozik :)

Üdv.
Aisha
aisha

Nincs mit Loviné, örülök, hogy végre én is segíthetek neked valamiben.

Kép
timcsi82

Aisha! De jó, hogy jobban vagy! Most akkor sokat tudsz pihenni! Nagyon helyes! Már 9 hetes vagy! Hogy rohan az idő!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Timcsi,

én legszívesebben létrehoznék nyíregyen egy klubbot.
Annyi ember vár cs-ra és némelyik annyira tudatlan(szegények)
Mindig amikor megyek cs-hoz találok valakit akivel lehet beszélgetni és akkor látom, h fogalmuk nincs semmiről és sajna nem is érdekli.
Vendég

Mármint kit nem érdekel??? Cs-át vagy az embereket? Én is jól megszívtam vele, már fél éve csak játszadoztunk.

Kép
timcsi82

Loviné:ezt már a múltkor én is akartam neked mondani,hogy mikor voltam Cs-nál a legutóbb.Ott volt 2 csaj is( pont egymás mellett ültünk) a váróban,akik Pcos-k és metet szednek!
De eléggé meglepődtem ahogy ehhez az egészhez hozzá áltak! :shock: :shock:
Meg tényleg fogalmuk sem volt egy csomó mindenről amiket mondtam nekik!Pedig az egyik csaj régen ott dolgozott a kórházban..

Kép

Kép
syl100

Timcsi:Tegnap is meg tegnap előtt éjszaka is veled álmodtam!!! :lol:

Kép

Kép
syl100

Most nem tudom elmagyarázni, de később sk-on leszek.
Vendég

Syl: mesélj!!!!!

Kép
timcsi82

Syl,
igen erre céloztam.
Vendég

Én most 3*1- et szedek a folsavból, a doki azt mondta inkább azt, mint az elevitet. De nekem is 3 napomba tellett, mire kaptam. Azt mondták hiánycikk :shock: :shock: :shock: . Aztán végül eurovitet kaptam, 1000 Ft volt, mint neked Lucuzs.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! 3x1-et!!! :shock: Jesszusom, én akkor nagyon kevés vagyok!!! Neked orovs modta az adagot?
Eurovitet hozott a párom is.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igen, ő mondta, hogy 3*1, ha pedig esetleg pozitívat tesztelnék, rögtön 3*2 :shock: . Azért az szerintem jó nagy adag, nem???

Kép

Kép
ranita1979

Hát nem kevés! :shock: Azt hiszem egyre jobban érik az adagemelés, meg a vv.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi:Hát nem tudom olyan össze-visszaságokat álmodtam,nem is tudom elmesélni neked!Szinte elfelejtettem mindent.Olyan furi,hogy az álmok érzete benned marad de magát a történést pikk-pakk elfelejted reggelre!Azt tudom,hogy nálatok is voltunk meg nagyid is benne volt.

A folsavam nekem már nagyon rég elfogyott :oops: ,de már ideje lenne vennem!

Kép

Kép
syl100

Syl nem írtad le mit álmodtál! Kiváncsi vagyok! Reggel lyukas oldallal kelek majd fel!

Kép
timcsi82

Meg is irtad mire türelmetlenkedtem! Nekem is szokott ilyen kusza álmom lenne, néha olyan valóságos is, és utána másképpen gondolok-látok dolgokat.

Kép
timcsi82

Jó reggelt mindenkinek és szép napot!

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4
Tegnap este éreztem erősebb fájásokat, apával rá is gyúrtunk megintcsak :D .

Kép

Kép
ranita1979

Nézegetem ezt a görbét, hááát, nem tudom :roll: . Lehet ki kellene vennem az első 6 napot, mert mensi alatt is mértem. Akkor talán jobb lenne. Igaz, hogy most ugrott három tizedet, de a ciklus elején lévőhöz meg nem olyan szép.
Na, majd meglátom ma is fájok e még :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

ranita :wink: ez pe volt a javabol :P

Kép
monyo83

Ranita, ez szerintem is pé volt.

Na ,omdom én szórakázik a hőm. Ma is 36,9-et mértem. Gyagya ez. Ugrál, mint a nikkel bolha. :)
mókica

Jóreggelt!

Ranita,
ez szerintem is pé volt! :wink:

Nekem kezd talán stagnálni végre a hőm, ma reggel 35,8-at mértem!

Napvirág,
én nem tudom, hogy a mensi alatt magasabb e a hő, de ha igen, akkor én fordítva működök, mert nekem alatta 35,3-35,8körül volt! :shock:

Eclipse,
legyen nagyon jó utatok!Remélem szép időt fogtok ki!

Tegnap este elmentünk a barátnőimmel egy kicsit kikapcsolódni! Nagyon jó volt, már igazán rámfért!
Én folsavból napi 1tabit szedek!Még van itthon egy dobozzal, de akkor lehet időben vennem kell majd, hogy ne legyek nélküle? :?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, az én hőm mensi alatt alaphő körül mozog. Én nem tapasztaltam, hogy magasabb lenne akkor.
Folsavat én eddig mindig tudtam venni gyógyszertárban. Soha nem mondták, hogy nincs. Mondjuk most legutóbb másik félét kaptam, mint amit szoktam venni. Ez is 3mg-os. Napi 1 szemet szedek.
mókica

Sziasztok Lányok!

Én is itt vagyok! De annyira sűrű lett a mai napom, hogy inkább csak olvasok. Apa délben jön haza, aztán fél 2-kor indul is tovább, és csak szombat reggel érkezik. Szóval ebéd kell neki, meg minden ellátmány. És ha ez még nem lenne elég, akkor meg reggel olyan csodálatos tojcsim volt, hogy csak na! Úgyhogy a szűk másfél órás programba még egy menetnek is bele kell férnie :oops: :lol: , ami önmagában nem lenne gond, de hogy Bogival addig mit csinálunk azt még nem nagyon tudom. :wink: :lol:
Na de megoldjuk :!:

Ranita! Ez pé volt, nagyon úgy tűnik! :lol:

Mókica! 36.9! Szuper! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok,

délután megyünk, és minket szerencsére nem zavar a rossz idő :D kemények vagyunk! :D

Újabb probléma... Apát elküldtem spermavizsgálatra, 23. hétfőre kapott időpontot. Ugyanis az előző házasságából nem született gyerek, a volt feleségének 7 év alatt 1 abourtusza és 2 vetélése volt. Azonban sajnos felmerült az igen erős gyanú, h a nőnek szeretői voltak, így akár az is feltételezhető, h mind3 terhessége más férfitól volt.... és el is jött nálam az újabb pánikroham.... az már végleg nem lehet h a szerelmemnek is van valami baja... lehet h nincs is értelme küszködnöm, mert úgy sem lehet gyerek, mert ő nemzőképtelen..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Újabb téma, ami maitt kérem a szurkolást.... :( :( :( :(
eclipse
Budapest

Eclipse! Előre ne őröld ezen magad! Különben is valószínű minden rendben lesz!!! Persze a drukkok mennek!
Te meg kapcsold ki az agyadat délutántól! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse,
biztos, hogy nincs baja apának, ne aggódj ezen előre.
De ha baj is lenne, ma már mindenre van megoldás, gondolj erre!

Lucuzs,
akkor hajrá, húzzatok bele :P . Boginak rakjatok be addig egy mesét Kép

Móki,
nekem elvileg magasabb szokott lenni mensi alatt. Most is. A doki mondta is, hogy alatta ne mrjek, de én mértem :oops: .

Most elolvastam mit ír a folsav tájékoztatója. Napi 1,5- 2 szem. Akkor én minek szedek hármat? Áttérek a kettőre, délben úgyis elfelejtem bevenni :roll: .

Hát, nem tudom, hogy ez pé lehetett e. Eléggé fájdogál a jobb pf, de nem úgy, mint eddig. Nem úgy feszít, meg szúrkál, hanem fájdogál. Ilyen lehet, szoktatok esetleg ti ilyet érezni pé után?
Majd holnap reggel kiderül.

Kép

Kép
ranita1979

Eclipse, ne rágd magad ezen.A sperma vizsgálat rutin vizsgálat. Előtte pár napig nem lehettek együtt. Nincs baja párodnak, nem is szabad mást gondolni. De ha mégis kirerül valami, akkor azt lehet kezelni. Én azt mondom mindenképp szükséges a vizsgálat.
mókica

Látszik már, hogy rövid úton be fogok golyózni.... :(
eclipse
Budapest

Lányok,
aki a Folsav iránt érdeklődött: én az egyik gyógyszertári Folsavat (is) forgalmazó cégnél dolgozom, a mi termékünkből is volt átmeneti hiány (nem minden patikában, mert 1,5 hónapig nem tudtuk kiadni csomagolási MEO probléma miatt), de a héten elkezdtük újra az értékesítést, és mostantól várhatóan folyamatos lesz az ellátás.

Eclipse,
ne fesd az ördögöt a falra, aggódni nem kell. Egy spermavizsgálat persze nem árt, különösen mielőtt te elkezdenél keményebb gyógyszereket (pl. closti) szedni, mert ha mégis kiderülne vmi. a férjednél, akkor ugye az felesleges. De feleslegesen ne képzelj rémeket, hidd el, h. minden rendben lesz! 8) :D

Napvirág,
mensi 2-3. napján szokott általában leesni a hőm, átlagot nehéz mondani, mostanság 36.3-36.4 az alaphő. Valószínű a closti zavar be vhogy., most ezért magasabb. Mondjuk mára 0.1-et csökkent, így gondolom pé-ig kb. ennyi marad.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

ranita en is elcsodalkoztam hogy napi 3 folsavat szedsz de en ehhez nem ertek de eddig olyat hallottam csak hogy valaki max napi 2ot szedett.

eclipse,nehogy begolyozza mar.ha apanak valami baja van akkor majd segitenek rajta,szerencsere a mai orvostudomany allasa szerint nagyon keves parnak nem lehet gyereke.

mokica szupiia hod.

melinda,jon a tavasz,melegedsz :wink:

lucuzs akkor apara fel :!:

Kép
monyo83

Eclipse,
ne aggódj ezen!
Biztos apácskádnál nincs semmi gond!Az is lehet, hogy kevesebb a sperma, vagy lassabban mozognak, de ezekre van megoldás!Csak pár vitamin, és minden okés lesz!

Lucuzs,
apára fel! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mókica,
szupi a hőd, mikor tesztelsz? Olyan izgatottak vagyunk mi is! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Monyo,
nekem a doki mondta a 3*1-et, de akkor nem fogok én sem annyit beszedni.
A Hannával mondjuk az elevitet szedtem, folsavat nem, de nekem az nagyon bejött.

Eclipse,
nem fogsz begolyózni, nyugi. De vannak vizsgálatok, amiket tényleg jó megcsináltatni, köztük ez is. De nem lesz semmi baj, rendben lesz. Tudod, minden agyban dől el :!:

Kép

Kép
ranita1979

Lányok!

Én lassan búcsúzom, megyünk a hétvégére Vas megyébe, apósomhoz!Legalább kikapcsolódunk egy kicsit! Már nagyon várom! A hőmérőmet persze viszem magammal! :wink: Nem válnék meg tőle! :P
Legyetek jók, mindenkinek teljen nyugalommal ez a pár napja! Reméljük odakint is szép idő lesz! :D
Vasárnap este jelentkezem!
Puszi! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi lányok, megpróbálok pozitívabban hozzáállni...

Melinda, érezd jól magad, kellemes hétvégét!

Mi is pakolunk már - hálózsákok, konzervhegyek, gázfőző, polárok, millió + 1 dolog - csatatér a lakás :)
eclipse
Budapest

Meli,
szép hétvégét kívánok!

Eclipse,
a helyzetjelentésedtől (pakolás) rámtört a túrázhatnék-utazhatnék. :D Most fullos a hétvégénk, de jövő héten ha jó idő lesz, kiruccanunk valamerre.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Hoztam egy görbét. :D http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 02400_.png

Meli, jó hétvégét!

Nocciola, nem mostanában tesztelek, az tuti... Nekem nem érdemes ilyen korán.

Napvirág, Kacsi, Aisha? Hogy vagytok?
mókica

Nocciola,
ha jövő hétvégén jó idő lesz, 1 napos kirándulásra ajánlom Pilisborosjenő kiindulással a Kevélyeket :) még velünk is összetalálkozhattok :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok!

apa laptopjarol csak 1 idore...Mokica nem ertem a hod, de marcius 23. elott neked nem erdemes tesztelni igaz???? en addig csak halkan drukkolok :)

en megvagyok, agyban pihizek :)

Kacsi veled mi van????

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, köszi a halk drukkot! Én se értem a hőm.... És igen valóban nekem csak kb a 40cn-en szabad tesztelni, ha addig nem jönne meg...előbb nem. :D
mókica

Mókica,
ha jó a ciklusos ovu (v. már én nem emlékszem, h. nem jó? :oops: ), akkor már 13.dpo-n vagy, de ezek szerint még csak 10, viszont elvileg így is lassan a 10-es már mutathat vmit. Írtad korábban, h. nem nézetsz progit, meg bHcg-t, szerintem érdemes lenne. Nem akarlak ijesztgetni, tényleg, csak ha esetleg szükség van st.pótlásra, mert ilyen gond van, akkor időben tudna jönni a segítség. Persze azt kívánom neked, h. nem legyen így! Én meg lehet, h. a tavalyi események miatt már túl óvatos vagyok. :)

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Eclipse,
köszi a tippet, felírtam az úticélt. Közel is van, és a Pilisben nagyon szépeket kirándultunk korábban is.
Nektek is ilyen szép napos időt kívánok a 9 napra, mint ami most van + még egy kis meleget. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Na, apa elindult Debrecenbe. Minden összejött! :lol: :lol: :lol: Pedig nagyon csücskös volt! Bogi is hagyott minket, csöndben játszott az ágyában. Szóval örülök, mert éltünk a lehetőséggel! :wink: De nem várok csodát!
Délelőtt ellőttem egy LH-tesztet, az negatív lett, bár nem a legjobbkor csináltam, mert épp előtt ittam sokat. Na de nem is a teszt a döntő.
Most pakolunk Bogival és behúzunk délutánra anyáékhoz. Este biztos leszek még, de lehet, hogy anyáéktól is bejelentkezek. :wink:

Mindenkinek jó hétvégét! Remélem maradunk páran dumcsizni! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
szuper!!!! És édes Bogi, h. így eljátszott közben! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Induluuuuunk!!!

Jövő hét vasárnapig nem leszek! :D
Addig is mindenkinek szép görbéket és babásodást kívánok!
Kihúztatok tegnap a nagy gödörből, meg ma a kisebből is!
köszönöm nektek!

Pusszantáááás!

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Lucuzs,
az ilyen ellopott pillanatok biztos izgik.Ügyik vagytok!

Eclipse, Meli
Jó szórakozást nektek.

Mókica,
tetszik a hőd!Most valahogy kiegyensúlyozottabb mint a múltkori.

Nocciola,
köszönöm a kielégítő választ a folsavról.

Anita,
ez az utó fájás nekem is szok lenni.Ez attól lehet (olvastam), h 20mm feletti a tüsző és megsérül ilyenkor a petefészek.Vagyis egy eleven seb keletkezik.
Vendég

Eclipse,
szép utat a hegyekbe, de szuperjó lesz nektek!

Loviné,
nincs mit, ahogy nézem a konkurencia folsavja (az az olcsóbb) már régebb óta hiány sajna. :(

Bejelentkeztem egy reflexológushoz jövő keddre, én már annál több gyogyit bevenni nem akarok azokon kívül amit most szedek, de ezzel megpróbálkozom, hátha. Jókat hallottam erről, valakinek segített. Kivi vagyok, ha nem mondom meg mi a bajom rájönne -e??? Csak mert voltam 1x ezer éve egy masszőrnél, aki a talpamból kitalálta, h. mi a betegségem. Érezte a csomókat, meg azokon a pontokon érzékenyebb is volt sokkal, ahogy nyomta.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ezt találtam a folsav forrásokról:
http://www.folsav.hu/index.jsp?target=folsavforrasok
...aztán eldugulok, mert velem van tele a topic, és úgy tűnik, mindenki elment. :oops:
De hát ez így is van rendjén péntek délután.
Szép hétvégét mindenkinek!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?