Lucuzs: értem,mi a probléma.
Nekem tudod mit mondtak,amikor dokit váltottam? Hogy nem szabad elfelejteni,a doki van értünk,és nem mi értük! Ha nem a megfelelő bármilyen okból, meg kell próbálni mást,hátha jobb lesz.
Eclipse: Elsőre ijesztő, de ne aggódj. rendbe fogsz jönni,nem olyan vészes ez az eltérés! Én igazából a diétát sem ilyen kő keményen tartom be. 5x eszek,kevesebbet,az igaz, barna kenyeret eszek,kevesebbet,mint eddig, több zöldséget,főzeléket és figyelek az édességekre,hogy lehetőleg kihagyjam. És a mozgás is fontos. Heti 2x-3x.
Szerintem az,hogy kiderült,hogy hajlanunk van a cukorbetegségre,jó dolog,mert igaz,hogy gyógyszert kell szedni,de legalább oda tudunk az egészségünkre figyelni és lehet,nem is romlik tovább az állapotunk, és talán öregségünkre is elég lesz csak a met. De mi van akkor,ha nem derül ki, ott lappang és egyszercsak azt mondják,hogy mostantól szigorú diéta meg szurkálások,mert egész életünkben a tudtunk nélkül ártottunk magunknak???? Akkor már nem lehet mit tenni.
Monyo: lehet a tegnapi negatívságod már a mensi előjele vol!
Csajok,ti mértek hőt mensi alatt is? Nekem azt mondták,hogy akkor sokkal magasabb és megtévesztő. Én nem szoktam mérni. Nocciola, nem ez zavart most be neked is? Mennyi szokott lenni a középhőd általában?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napvirág 2009.03.12 16:28-kor.