Edua!
Szép poci!!!Ez nem semmi méret már!Te le se tagadhatod h kismama vagy!
Ruci is nagyon jó!Tesómék kupacában volt ilyen,de csak a sapi ,azokni és a body...ha jól emlékszem.Na meg nagyobb,szerintem nem újszülött méret.
Sólámpa:nekem még továbbra is a pici van itt az asztalon...nem tom h milyen mellette pelenkázni,még nem próbáltam
Amúgy nem csak a nagyságától függ a fánye,hanem h milyen égő van benne!!!!Mi nemrég cseréltük mert kiégett,pont olyan égő megy bele mint a varrógépembe
Így egy darabig abban nem volt lámpa
Alul ki lehet csavarozni és cserélni esetleg egy kisebb Wattosra!Na meg attól is függ h hol van hely,milyen messze,földön,szekrényen stb.
Kutyafüle!
Tök jó h minden oké!!!Én meg most akarok varrni baldahint!Annyi mindent elterveztem...csak neki kéne kezdeni....
Picihencsó!
Szupi h nálad is minden oké!!!Remélem hamarosan lesz már net nálatok,nem akarunk lemaradni a babáról!!!
Fabri!
Hát nekünk is nagyon bujkált a csajszi...szerintem a front miatt is.Na de ki a fene tud előre kalkulálni h mikor va a front...Várjuk a képeket!!!
Reny!
Nagyon cuki nálad s a baba,és jó nagy!A vastagbél gondot sajnálom...nem hallottam még róla,de csak nincs nagy baj...
Ja és képzeljétk,a szomszéd kisfiú 2szer belepisilt a bilibe!Majd megkérdem mi a trükk!Ja elötte nap meg sokáig ült,de semmi.Viszont mikor felálllt akkor mellé
Szegénynek most jött a foga,olyan kis elesett volt...úgy sajnáltam szegénykét.