Sziasztok!
Kicsit eltűntünk, de most írok bővebben
Xandra,
Tetszik a váltás
A vonalzód pedig szuper. Gratulálok az összeszereléshez
Evvel én is így vagyok, mindig mindent én szerelek, nekem jobban megy, mint Apának... nekünk hordozókendőnk nem volt, csak Mei Tai, így nem tudok segíteni.
Boniko,
Játékkal mi legyen?
Tej: Ti már adtok bolti tejet? Én 2 éves korig nem akarok. Eszik sajtot, bio yoghurtot, túrót, tejpépet stb.
Orsi,
Az igaz, hogy napi fél liter anyatejet, vagy tápszert, vagy tejet kell megitatni a babával? Tej, tápszer kizárva, de anyatejből szerintem már nincs meg a napi fél liter. Érdekes, hogy egyik védőnő ezt mondja, másik meg mást mond…
Véda,
Nagyon helyes a céklaevő királyfid
Látom ő is szőke herceg, pontosabban királyfi
Gömböcske,
Én befestettem, a mai festékek már nem olyan gázosak, de figyelni kell, hogy jól szellőző helyen csinálják, keveset szívjál be belőle. Nem csinálsz pocakos vonalzót? Én is úgy tudom, hogy gyógyteákat nem szabad a babának adni
Kisfóka,
Mi az elmúlt hetekben vezettük be a vacsorát. Persze utána még van cicizés is. Változó, hogy mit kap, tejpép, valami barna pékárú, vagy magvas, rozsos, esetleg főzelék.
Ivás: Dóri vagy Hippes gyümilevet iszik, vagy vizet, esetleg teát. Már csak poharat használunk, se csőrös, se cumisüveg. Csőröset soha nem szerette
Volt most egy nehéz nem fürdős időszakunk
Nem akart fürdeni, ordított, ha víz érte a lábát. Nagy nehezen megint megszerettettük vele, most újra beleül a vízbe. Nagy változások voltak nálunk... leszoktattam Dórit az éjszakai szopiról, így már csak reggel kap ébredés után, a nappali elalváshoz, és az esti elalváshoz. Azért döntöttem így, mert a napi alvása egyre kevesebb lett, és én se aludtam napi 4-5 óránál többet, azt is sok részletben. Azóta alszik, csak egyszer ébred fel, akkor simi, kicsi víz, és alszik tovább. Végre nem hajnali 4-kor indul a napunk, hanem 7-ig alszik. Másik változás, hogy kitettem az ágyunkból, vissza saját szobájába. Átszereltük az ágyát, és hihetetlenül imádja.
Nem szokott leesni, mivel hónapok óta letud mászni a ágyról, kanapéról, így evvel nem volt gond. Könnyebb elaltatni, mert eddig bemásztam mellé az ágyba, és úgy próbáltam
Látnotok kellett volna...
Napról napra okosodik, én is úgy vele, mint Xandra(hú, ezt még szoknom kell, hogy nem Fanni), hogy most élvezem legjobban az anyaságot. Igazi partner lett Dóri, már mindent megért. Hisztis, makacs, néha nehezen viseljük el egymást, de így van ez jól
Folyamatosan beszél, és pár szót már tudatosan használ: Ana=Anya, Ata=Apa, Vauvau=kutya, cicc=cica, addid=addide, ez=ez, az=az, ne=nem, baba, tátá=pápá, és szia, jajaj, meg a de.
Mosakszik, fésülködik, zokniját megpróbálja felhúzni, ha levágom a körmét elveszi, és Ő akarja csinálni. Ha kérek valamit, akkor hozza(ez persze kedv kérdése), de például a tárgyakra nem mutogat, hogy ez a telefon, az a tv stb. Nem érdekli. A házimunkából kiveszi a részét, porszívózik, felmos, főz
Babáját eteti, puszilja, csörgőt a szájába nyomja, és harapja. Még mindig mindent megrág, és szeret papírt enni. Étvágya jó, darabosat szépen megeszi, 7 fognál megálltunk. Édességet nem kap, cukrot, felesleges sót, meg az ilyeneket kerüljük, amiből lehet biot kap. Próbálok erre nagyon figyelni. Most éppen beteg, 39 feletti lázzal, bár ma reggel már csak 38,2 volt, és csokit is adtam neki. Úgy sajnálom, és olyan élvezettel majszolta… Kedvenc játéka a csúszda, egyedül felmászik rá, ott leültetem, és lecsúszik. A plüssöket még mindig imádja, vannak kedvencei, Snufi a nyúl, meg a kutyája. Egyedül evéssel még nem haladunk, katasztrófa
Imád csavarogni, szereti a gyerekeket(idősebbeket), meg az állatokat, kedvence a cica. Ha mondjuk, hogy megyünk pápá, megy az ajtóhoz. Kulcsokkal játszik, próbálja beletenni a zárba, és állandóan becsukja az ajtókat. Na jó befejezem, sokat írtam, elég lesz belőlem ennyi…
Késik a mensim, de a teszt negatív... nem is gondolom, hogy terhes lehetnék, csak hozza a ciklusom a régi formáját...
Tegyetek fel képeket, mindenki!!!!!!!! Kérlek!!!